Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

regli i bekliyorsun gel beraber bekleyelim benimde cumaya kadar geldi geldi gelmedi hafiften kafayı yiyebilirim bu ay.

Sende de mi yok ben bir de ilaç kullanıyorum hiç sekmezdi tarih, ağrım falan da olmazdı. Migren tuttu, karnım kocaman şiş ve asabiyetten birilerini dövecek hale geldim. Kurban olduğumun döngüsü başlamıyor ya hu. Yarın sabah ikimizde vuslata ermiş uyanalım

Bol bol canım

yarın sabaha çok daha güzel bir enerji ile uyanacaksınnn .. yarının enerjisi ile de cumaya bomba olacak

bu düğüne en az 60 gidilir

mimu gecen hafta ben seni yendim

höööhhhhh demek ki benim çoktan tarz değiştirme vaktim gelmiş :)

mimu halası geldiği için oruç tutmaz :) ama valla az önce bi yulaf yedim kayısı ile... oruçlu gibi aç geziyorum vallahi :)

Gunaydin kizlar ayyy 2 lt su icince hergun gece 4 kere kalkuyorum wc ye..uyku yalan oluyor ben bi kalkinca zor uyurum cebellesiyorun resmen uyucam diye tam uyuyorum hoop tekrar wc vucud sasirdi gündüz modunda....daha yeni uyandimmm
Sorma ada bende öyleyim bir gün yatağa yapacamm
Yaaaa masummm kızım sen ne kadar incesin demek ki spor seni iyi sıkılaştırmis..
Maşallah diyorum bence emeklerinin karşılığı gayet güzel sonuç vermiş
Canım dediğim gibi sen strese girdin vücudun tepki veriyor..
Halanla beraber geçsin gitsin.
Ausencia duasına Koccaman bur amin

Aynen canım ben de stresi bırakıp aynı düzenime devam etmeye karar verdim, başka türlü kötüye gidecek çünkü stres.

Ausencia eli halamın bayağı kulağındaymış sürpriz bile yapmış bana kerata Gitti oruç

Ohh gözün aldın darısı bana ve kelebekolacam ın başına

teşekürlerrr cnmmm
bugün ki aldıgım gazla beni 60 a götürürrr

walla ac geziyorum oructan farkim yok olacak ins aksam yine trambolin yapacagim kendimi en azindan cok iyi hissediyorum

canim emegimizn karsiligini alicaz yoksa ben coktan tatli yerken bulmustum bu artilara ) bekleyip gorcez ins

teşekürlerrr cnmmm
bugün ki aldıgım gazla beni 60 a götürürrr
Götürür götürür valla.
Ayy masum dün akşam _AYNURA_ ve @_SARAYCA_ ile foto muhabbeti ettik.
Aboooo şimdi seni görünce ben iyice depresyona girdim yahuu kilon brnden fazla ama çok incesin.

walla ac geziyorum oructan farkim yok olacak ins aksam yine trambolin yapacagim kendimi en azindan cok iyi hissediyorum

Devaaaaam

Öyle artıları görüp tatlılara dala dala bu bugünlere geldik zaten .
Şİmdi irade zamanı .

Her yoldan çıkacak gibi olduğunda ben kızlara karşıda takıma karşıda sorumluyum , bu cızı yiyemem de .

Ve eminim canım çok kısa sürede sende zaten yemek bile istemeyeceksin

bugün cevzilerim evde kalmış
taze fasulye var etli
2 tabak yyim bari

Mis gibi etli fasulye

teşekürler canım..

fasulye pek kılçıklıydıı emmeee

Isliklar alkislar harika gorunuyorsun

saoll cnm

ben geldimmm günaaaydınnn

günler çok hızlı geçiyor gerçekten hem işte hem hayatta :)

ada81 ortim sana hiç ortilik yapamıyorummm sen napıyorsunn
Yogunmusun canim ? Ben ayni spor yok oruca devam ediyorum bakalim cuma ne diyecek tarti senin nasil gidiyor canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…