kız eşimin eski şeysi ne yahu?
Bi de kalp koymuş
regli i bekliyorsun gel beraber bekleyelim benimde cumaya kadar geldi geldi gelmedi hafiften kafayı yiyebilirim bu ay.
Bol bol canım
yarın sabaha çok daha güzel bir enerji ile uyanacaksınnn .. yarının enerjisi ile de cumaya bomba olacak
bu düğüne en az 60 gidilir
mimu gecen hafta ben seni yendim
Adayı sarıp sarmala şu iki gün ...
çok ilgiye ihtiyacı var eksilerinin
sende durumlar ne bakayım , iyice kaçak oldun ... menüde yok , ne yer ne içer mimu
Hadi bakalımşükür , bundan sonra güzel eksilerde gelir ..
irmae ErSeSi eflalde artı 1.5 ile başlamıştı haftaya , oluyor yanii
hadi güxzeller göreyim sizi ... artıları yiyin bakayım
Sorma ada bende öyleyim bir gün yatağa yapacammGunaydin kizlar ayyy 2 lt su icince hergun gece 4 kere kalkuyorum wc ye..uyku yalan oluyor ben bi kalkinca zor uyurum cebellesiyorun resmen uyucam diye tam uyuyorum hoop tekrar wc vucud sasirdi gündüz modunda....daha yeni uyandimmm
Yaaaa masummm kızım sen ne kadar incesin demek ki spor seni iyi sıkılaştırmis..
Canım dediğim gibi sen strese girdin vücudun tepki veriyor..Evet ben de artık bunu kabullendim stres yaptıkça hala da gelmemeye geçti sakince bekleyeceğim. Ekside 100 gram bile kardır ama stresle o da gelmez. Dün çok moralim bozuldu sabahın 05:30 unda yürüyüşe çıkıyorum ödem çayları falan hala artı diye moralim bozuktu. Dedim stresle gideceği varsa da gitmeyecek, sakince sabah yine yürüyüşümü yaptım menüler synı modda devam bunun karşılığını elbet gelecek. Ama halaya duayı eksik etmeyelim
Sorma ada bende öyleyim bir gün yatağa yapacamm
Maşallah diyorum bence emeklerinin karşılığı gayet güzel sonuç vermiş
Canım dediğim gibi sen strese girdin vücudun tepki veriyor..
Halanla beraber geçsin gitsin.
Ausencia duasına Koccaman bur amin
höööhhhhh demek ki benim çoktan tarz değiştirme vaktim gelmiş :)
mimu halası geldiği için oruç tutmaz :) ama valla az önce bi yulaf yedim kayısı ile... oruçlu gibi aç geziyorum vallahi :)
Sorma ada bende öyleyim bir gün yatağa yapacamm
Maşallah diyorum bence emeklerinin karşılığı gayet güzel sonuç vermiş
Canım dediğim gibi sen strese girdin vücudun tepki veriyor..
Halanla beraber geçsin gitsin.
Ausencia duasına Koccaman bur amin
walla ac geziyorum oructan farkim yok olacak ins aksam yine trambolin yapacagim kendimi en azindan cok iyi hissediyorumBen yine sabır diyorum irmae , bu menü ve sporla tartı gerçekten akmasa da damlayacaktır .
Hiç cız yok ... spor var .... olmaması gereken tek şey stres / gelmesi gereken tek şey hala :)
Gayet güzel menü canım .
İskender yerine dönere dönülmüş :))
İyiyim canım ... hemen her gün migren geliyor , hiç böyle olmazdı ..
Bu sene ilk kez yordu beni oruç .
Benimde halanın eli kulağında ,4-5 gün var ..wc de yok :) şişim şişşiniz , şişler modundayım
Aynen hayırlısı ve can sağlığı aebenim .
Nasip , sen çalıştın olduğu kadar .
Ramazan iyi geçiyormuş sevindim .
Çok artılı olmasında:)
senin hormonlar çok erken devreye girmiş herhalde canım ya da psikolojik , daha şimdiden ekşi yiyememeler falan .
hadi bakalım ...
güzel olsun her şey
Aman ersesi dur bakalım , kaçamak yesen sopa göstereceğim de listeye girer girmez ...menülerin gayet iyi ..lüften iki gün daha da karbonsuz, bakliyatsız ye ... listede girer girmez artı görmek
ramazanda güzel geçecek her şey dedin regl geldi ..o da gidiyor artık , o yüzden sen çok dikkat et ... tüm artılar gidecek yanında eksi ile .
Yarın son demiştin regl ye .. yarın ki tartı çok değişir gör bak .
baktım canım , kızartmalı olanı da varhafif olanı da
süpppeeeeeeeerrrrrrr
bu akşam gelecek canım inşallah , aus hala duasına çıkacak
ama yeni kalkmadım ki 1 saat oldu
canim emegimizn karsiligini alicaz yoksa ben coktan tatli yerken bulmustum bu artilaraEvet ben de artık bunu kabullendim stres yaptıkça hala da gelmemeye geçti sakince bekleyeceğim. Ekside 100 gram bile kardır ama stresle o da gelmez. Dün çok moralim bozuldu sabahın 05:30 unda yürüyüşe çıkıyorum ödem çayları falan hala artı diye moralim bozuktu. Dedim stresle gideceği varsa da gitmeyecek, sakince sabah yine yürüyüşümü yaptım menüler synı modda devam bunun karşılığını elbet gelecek. Ama halaya duayı eksik etmeyelim
Götürür götürür valla.teşekürlerrr cnmmm
bugün ki aldıgım gazla beni 60 a götürürrr
Götürür götürür valla.
Ayy masum dün akşam_AYNURA_ ve @_SARAYCA_ ile foto muhabbeti ettik.
Aboooo şimdi seni görünce ben iyice depresyona girdim yahuu kilon brnden fazla ama çok incesin.
walla ac geziyorum oructan farkim yok olacak ins aksam yine trambolin yapacagim kendimi en azindan cok iyi hissediyorum
bugün cevzilerim evde kalmış
taze fasulye var etli
2 tabak yyim bari
Isliklar alkislar
Tünaydın şekerler♡♡♡
Herkes iyidir umarım :)
Nare83 maşallah çok güzel görünüyorsun. Ne güzel zayıflamış, incelmişsin ♡
mimu88 canımcım listen gelmemiş. Unuttun mu tatlım ♡
@_SARAYCA_ video gelmiş mailime tatlım. Teşekkür ederim♡
Devaaaaam
Öyle artıları görüp tatlılara dala dala bu bugünlere geldik zaten .
Şİmdi irade zamanı .
Her yoldan çıkacak gibi olduğunda ben kızlara karşıda takıma karşıda sorumluyum , bu cızı yiyemem de .
Ve eminim canım çok kısa sürede sende zaten yemek bile istemeyeceksin
Mis gibi etli fasulye
Isliklar alkislarharika gorunuyorsun
Vaavv
Yogunmusun canim ? Ben ayni spor yok oruca devam ediyorum bakalim cuma ne diyecek tartiben geldimmm günaaaydınnn
günler çok hızlı geçiyor gerçekten hem işte hem hayatta :)
ada81 ortim sana hiç ortilik yapamıyorummm sen napıyorsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?