Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Belli bir saatten sonra idrarda gelmiyor bacim kuruyoruz 1 saat bisiklet cevirdim aksamda belki ceviririm bugunluk spor yapilmis olur ))

Nasip olursa haftaya annemlere gideceğim, sonraki hafta zaten bayram haftası, çocuklarım 1 ay görmedikleri için, biraz daha ince olmak istiyorum, aslında bundan biraz fazla asılıyorum diyet ve spora
Bu akşamı güzel atlatırsam yarına bir bomba bekliyorum ortim yüzdelerimiz burayı sallasın

nefs bol bol spor yap, özellikle basen hareketleri yap,göbeğin hiç yok belin inceyan duruş 10 numero
Sağol canım evet basene çalışmam lazım. Sarayca nın dediği videoyu buldum inşallah başlarım da yaparım.
Nefs yandan mükemmel cnmm yaa incecik bir bel
yanlarıda eritirsinn cnm sporla
Sağol canım inşallah inşallah.

Yandan super sıfır göbek harika canim... basen icin egzersizle eritirsin sen onlari )
İnşallah ada imkansız diye bir şey yokk tabii calisirsam olur ahh jillian falan yapabilsemm olurda kendi uyuzlugum
Sadece basenin var ne güzel. Sporla gider ki. Ben komple yuvarlaģım
Ayyy Kıyamam ben sana işte senn kilo verdin mi incecik olursun bakk masuma maşallah ne güzel olmuş.
Hep beraber basaracagiz kuzumm

küçükken çok bisiklet bindin mi acaba?

İşten izin alıp erken çıktım bugün. Kirpik diplerime kadar ağrıyor. Hava da çok sıcak@eflalim Bugün yine ödemle kalktım oysa ki dün karbon almadım özellikle. Cumaya kadar pro besleneyim diyorum. Çünki dün tartı çoşturdu beni. Cumaya onun üstüne bi -300 gram daha ekleme planım var. Mortilere sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…