Belli bir saatten sonra idrarda gelmiyor bacim kuruyoruzada81 her idrar 30 kalori yaktırıyor düşün günde 10 kere çıksan
kelebekolacam beraber salanalım benim hala zaten pisikopat iyi anlaşırız senin halaýı benim halaýı ordan aşaģı atalım
Nefs canım sadece basen var yoksa bellin filan gayet güzel
Bu akşamı güzel atlatırsam yarına bir bomba bekliyorum ortim yüzdelerimiz burayı sallasınNasip olursa haftaya annemlere gideceğim, sonraki hafta zaten bayram haftası, çocuklarım 1 ay görmedikleri için, biraz daha ince olmak istiyorum, aslında bundan biraz fazla asılıyorum diyet ve spora
Sağol canım evet basene çalışmam lazım.nefs bol bol spor yap, özellikle basen hareketleri yap,göbeğin hiç yokbelin ince yan duruş 10 numero
Sağol canım inşallah inşallah.
İnşallah ada imkansız diye bir şey yokk tabii calisirsam olur ahh jillian falan yapabilsemm olurda kendi uyuzlugumYandan super sıfır göbek harika canim... basen icin egzersizle eritirsin sen onlari)
Ayyy Kıyamam ben sana işte senn kilo verdin mi incecik olursun bakk masuma maşallah ne güzel olmuş.Sadece basenin var ne güzel. Sporla gider ki. Ben komple yuvarlaģım
Spor yapmayan birineBelli bir saatten sonra idrarda gelmiyor bacim kuruyoruz1 saat bisiklet cevirdim aksamda belki ceviririm bugunluk spor yapilmis olur ))
tabiki güzel atlatacaksın ortim, hemen beni aklına getir ve cıs yeme sakın, hadi son 2 gün sabret hemşomBu akşamı güzel atlatırsam yarına bir bomba bekliyorum ortim yüzdelerimiz burayı sallasın
Alsana benii takibee bakayım sanaBenim geçen yıl ki halim var albümde bakabilirsiniztakibe aldıklarım görebiliyor. Yuvarlak görün bakın da
küçükken çok bisiklet bindin mi acaba?Sağol canım evet basene çalışmam lazım.Sarayca nın dediği videoyu buldum inşallah başlarım da yaparım.
Sağol canım inşallah inşallah.
İnşallah ada imkansız diye bir şey yokk tabii calisirsam olur ahh jillian falan yapabilsemm olurda kendi uyuzlugum
Ayyy Kıyamam ben sana işte senn kilo verdin mi incecik olursun bakk masuma maşallah ne güzel olmuş.
Hep beraber basaracagiz kuzumm
Bu akşamı güzel atlatırsam yarına bir bomba bekliyorum ortim yüzdelerimiz burayı sallasın
Aldım canımAlsana benii takibee bakayım sana
Benim bir güntabiki güzel atlatacaksın ortim, hemen beni aklına getir ve cıs yeme sakın, hadi son 2 gün sabret hemşom
küçükken çok bisiklet bindin mi acaba?
Aksam bol karbon var o yüzden kendime ayrı menü çıkacakGüzel atlat canım ne var akşama şimdiden beynini kodla
ay hiçde öyle değil ya, gayet narin görünüyorsunBenim geçen yıl ki halim var albümde bakabilirsiniztakibe aldıklarım görebiliyor. Yuvarlak görün bakın da
O geçen yıl ki halim . O zaman 68 dim canım. Şimdi yüzüm bile yuvarlakay hiçde öyle değil ya, gayet narin görünüyorsun
Benim geçen yıl ki halim var albümde bakabilirsiniztakibe aldıklarım görebiliyor. Yuvarlak görün bakın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?