Maşallahın var benceO geçen yıl ki halim . O zaman 68 dim canım. Şimdi yüzüm bile yuvarlak
Sağol canım :)kendine haksızlık etme gayet iyi duruyorsun
74 şimdi. Son 6 ayda aldım 7 kiloMaşallahın var benceşimdi kaçsın
Niye öyle oldu canım. Dün ne yemiştinİşten izin alıp erken çıktım bugün. Kirpik diplerime kadar ağrıyor. Hava da çok sıcak@eflalim Bugün yine ödemle kalktım oysa ki dün karbon almadım özellikle. Cumaya kadar pro besleneyim diyorum. Çünki dün tartı çoşturdu beni. Cumaya onun üstüne bi -300 gram daha ekleme planım var. Mortilere sevgilerle
Benide al bende goremSağol canım :)
Yokkk nerde bacım ne bindim ne bisikletim oldu..
Zaten binemiyorum bile üstünde dahii duramiyorum .
Annem beni çok oturtmuş yere öyle diyoo
Iyide neren yuvarlak hatunn gayet güzel duruyorsun..74 şimdi. Son 6 ayda aldım 7 kilo
Aldım canımBenide al bende gorem
Az kalmış fotodaki kilona74 şimdi. Son 6 ayda aldım 7 kilo
Et döner yemiştim. Regl var. Çook düzensiz. 2 gün duruyor 3. gün geliyor. Ama bacaklarım çok ağrıyor. Sanki damarlarmı çekiştiriyorlar. Bi de mide bulantısı. Bu saat oldu bişey yiyemedim daha. ayy çok nazlıyım şu an. Annemi de özledimNiye öyle oldu canım. Dün ne yemiştin
Alıcam tabi ki :)kızlar bayramlık alıyormusunuz
Yok canım ne beceriklisiBecerikli hatunsun anlaşıldı.
Ama işte o kiloda değilim, birde 68 ı beğenmiyordumIyide neren yuvarlak hatunn gayet güzel duruyorsun..
Çocuklarıni Rabbim bagislasin.
Hamileliğin de bile gayet fit duruyorsun.
Kilo aldım diyorsun tamam o zaman ver çünkü vücut hatların orantılı. .
Ahh ah eskiden di o
Et döner yemiştim. Regl var. Çook düzensiz. 2 gün duruyor 3. gün geliyor. Ama bacaklarım çok ağrıyor. Sanki damarlarmı çekiştiriyorlar. Bi de mide bulantısı. Bu saat oldu bişey yiyemedim daha. ayy çok nazlıyım şu an. Annemi de özledim
Regl den canım üzülme. Kıyamam. Gecmis olsunEt döner yemiştim. Regl var. Çook düzensiz. 2 gün duruyor 3. gün geliyor. Ama bacaklarım çok ağrıyor. Sanki damarlarmı çekiştiriyorlar. Bi de mide bulantısı. Bu saat oldu bişey yiyemedim daha. ayy çok nazlıyım şu an. Annemi de özledim
Gül Gül Begüm Gül: : :
Fotolarına baktım. Maşallah fıstık gibisin. Boyun kaç? Ben de foto eklemeyi düşünüyordum çok güzel motivasyon oluyor. Ama çook fazlam var.Regl den canım üzülme. Kıyamam. Gecmis olsun
Anaaam herkes regl bu hafta. Normal şartlar altında 3. gün gidiyor. Bol su içip tuz ve karbonu azaltınca bu şekilde. ama yaptığımız spor, yediğimiz şeyler herbişey etkiliyor. Gelmesi bi dert gelmemesi ayrı vallaYa bu regl şişkinliği tam olarak ne zaman gidiyor? Bittikten sonra mi? Ya da 3 günden sonra falan mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?