- 30 Mayıs 2017
- 964
- 4.545
- 33
- 31
Evet ben de fark ettim topluca regl bu hafta takimAnaaam herkes regl bu hafta. Normal şartlar altında 3. gün gidiyor. Bol su içip tuz ve karbonu azaltınca bu şekilde. ama yaptığımız spor, yediğimiz şeyler herbişey etkiliyor. Gelmesi bi dert gelmemesi ayrı valla
olsun canım ben telafi ederimBenim bir günyarın akşam tartılıp cuma sabaha bildimimi yapacagım eger birgün daha olsa benim için çok daha güzel olacaktı
Cuma yolcuyum
1.60 boyum. Koy sende bakalımFotolarına baktım. Maşallah fıstık gibisin. Boyun kaç? Ben de foto eklemeyi düşünüyordum çok güzel motivasyon oluyor. Ama çook fazlam var.
Derli toplu gördüm vücudunu. Demek ki 60 olsan manken gibi olacaksın maşallah1.60 boyum. Koy sende bakalım
Gerçek kilomdan bir 5 kilo az gösteriyorum. Sıkı vücudum. Göbek hariç :)Derli toplu gördüm vücudunu. Demek ki 60 olsan manken gibi olacaksın maşallah
Direk video albüme yükleniyor sanırımCallanetics e başlayacam bugün. Benimle birlikte başlamak isteyen var mı? Birbirimizi motive edelim. Her gün yaptığım spora ek olarak yapmayı düşünüyorum. Zaten çok yorucu bi egzersiz değil. Sıkılaşmaya yönelik. Başlangıç ölçülerimi de yazacam buraya. Bi de o videonun türkçesi bende mevcut fakat link olarak değil daha önceyasom7272 göndermişti vazkti zamanında. O videoyu buraya nası yükleyebilirim. Bilenler bana anlatabilirsae hepimiz faydalanalım
Yokk yahuu ne yanlış anlaması buzde gülüyoruz...yanlış anlama sakın annenin tabirine güldüm
Fotolarına baktım. Maşallah fıstık gibisin. Boyun kaç? Ben de foto eklemeyi düşünüyordum çok güzel motivasyon oluyor. Ama çook fazlam var.
Yokk tatlım bizde araplik...Nefs canim sende araplik var mi benim mersinde arkadaslarim var koken arap ve cogunun baseni seninki gibi ve belleri ayni senin gibi incecik ...yani yapisal bisey olabilir mi diye sordum canim...
Yook görmedim daha senii. Dur ekliyim ben de
Yokk yahuu ne yanlış anlaması buzde gülüyoruz...
Ama doğru söylüyor yanii o dönem el işi yapıyormuş hepp beni oturtuyormus yanına..
Ben bunu bildiğim için kızımı hiç oturtmadim dikkat ettim.
Çokkkk şükür onun basenleri yokk.
Aynı kilo ve boydayiz ama maşallah taş gibi
Koysanaa mortim bakakk ben koydumm gördün mü?
Yokk tatlım bizde araplik...
Anamm etmiş benii böyle
Hanii bildiğin Türk hatunu gibiyim benim ekstra belim ince göbek yokk.
Aynen öyleOldu sana akşam ... kaldı 3 saat
işleri bitirdim , yemekleri pişirdim , yusufa vakit geçirdik ...
Şimdi baygınlık modu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?