Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet ben de fark ettim topluca regl bu hafta takim 3. Günüm bugün. Yarin kaç çıkıcam bakalım.

Callanetics e başlayacam bugün. Benimle birlikte başlamak isteyen var mı? Birbirimizi motive edelim. Her gün yaptığım spora ek olarak yapmayı düşünüyorum. Zaten çok yorucu bi egzersiz değil. Sıkılaşmaya yönelik. Başlangıç ölçülerimi de yazacam buraya. Bi de o videonun türkçesi bende mevcut fakat link olarak değil daha önce yasom7272 göndermişti vazkti zamanında. O videoyu buraya nası yükleyebilirim. Bilenler bana anlatabilirsae hepimiz faydalanalım

Direk video albüme yükleniyor sanırım

yanlış anlama sakın annenin tabirine güldüm
Yokk yahuu ne yanlış anlaması buzde gülüyoruz...
Ama doğru söylüyor yanii o dönem el işi yapıyormuş hepp beni oturtuyormus yanına..
Ben bunu bildiğim için kızımı hiç oturtmadim dikkat ettim.
Çokkkk şükür onun basenleri yokk.
Aynı kilo ve boydayiz ama maşallah taş gibi
Fotolarına baktım. Maşallah fıstık gibisin. Boyun kaç? Ben de foto eklemeyi düşünüyordum çok güzel motivasyon oluyor. Ama çook fazlam var.

Koysanaa mortim bakakk ben koydumm gördün mü?

Nefs canim sende araplik var mi benim mersinde arkadaslarim var koken arap ve cogunun baseni seninki gibi ve belleri ayni senin gibi incecik ...yani yapisal bisey olabilir mi diye sordum canim...
Yokk tatlım bizde araplik...
Anamm etmiş benii böyle
Hanii bildiğin Türk hatunu gibiyim benim ekstra belim ince göbek yokk.

Yook görmedim daha senii. Dur ekliyim ben de

Oyyyy oyyyyy Nefs canım benim o nasıl bir bel , nasıl düz bir karın göbek ... ayyyyyyyyyy sen benim 26 beden kota iç geçirmişsin ben senin ele göbeğe ... maşallah diyeyim arkadaşıma
Canım gelelim konuya mevzu :) bölgeye spor.spor.spor..... nefs sen istersen 48 kiloya düş , sporsuz popo erimez .
Bundan sonra menülerine çok karışmayacağım ama sporuna sopa göstereceğim

kelebekolacam canım sende arada bir yerde 60 demek istemişsin seni yuvarlarsak 70 e yuvarlarız canım benim

Efser amaaan akşam karbonlu menüden uzak

Nare83 menü yine yine yine süper

igdedali çok psikolojik gördüm sende ki ağrıları

White Lily regl şişi herkesete değişir , kiminde 5 gün önceden şişirir . Kimin de hiç ... ama şu var ki regl sonrası hafta genelde çok iyi kilo gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…