Oyyyy oyyyyyNefs canım benim o nasıl bir bel , nasıl düz bir karın göbek ... ayyyyyyyyyy sen benim 26 beden kota iç geçirmişsin ben senin ele göbeğe ... maşallah diyeyim arkadaşıma
Canım gelelim konuya mevzu :) bölgeyespor.spor.spor..... nefs sen istersen 48 kiloya düş , sporsuz popo erimez .
Bundan sonra menülerine çok karışmayacağım ama sporuna sopa göstereceğim
@kelebekolacam canım sende arada bir yerde 60 demek istemişsinseni yuvarlarsak 70 e yuvarlarız canım benim
@Efser amaaan akşam karbonlu menüden uzak
@masumm menü yine yine yine süper
igdedali çok psikolojik gördüm sende ki ağrıları
White Lily regl şişi herkesete değişir , kiminde 5 gün önceden şişirir . Kimin de hiç ... ama şu var ki regl sonrası hafta genelde çok iyi kilo gider.
Kızlar, kollarım çok kalın hic sevmiyorum. Ne yapabilirim ben? İncelmesi için yaptığınız egzersizler ya da kullandığınız sıkılaştırıcı ürünler var mi?
belli bir video falan var miydi yaptığın?
o sorun bende de var , bende üst altta göre kalın .. kollar bi 7-8 cm e kadar inceldi bende ... o kadar çok pilates ve düzenli arka kol dumble çalıştım
31695. sy
var buraya da atmıştım da şimdi bulur muyum bakayım hele akşam .belli bir video falan var miydi yaptığın?
evet kas mas olmasın davar buraya da atmıştım da şimdi bulur muyum bakayım hele akşam .
pazu yapmamak inceltmek için ağırlık arka kol yaz çıkar zaten , hepş topu 3-4 haraket var .. setler halinde attırarak yaparsın
beni de benide:))Aldım canım
eflal senle boy ve kilomuz ayni:))1.60 boyum. Koy sende bakalım
Geçenlerde sporu zorla yaptığını söylemişti de ondan dedimbende tam aksin yazdım aslında , yemesin yemesin 45 e düşsün ne fayda ... o basen sporsuz erimez ..
o yüzden menülerinden çok sporunun peşindeyim artıkNefs in tabii ki sopamla
eflal senle boy ve kilomuz ayni:))
Geçenlerde sporu zorla yaptığını söylemişti de ondan dedim
Canım seni takip etmesi lazım o zaman görürsün.Masum ve nefsin fotolarını gördüm de eflalimi neden göremedim acaba
bilmiuorum ausss duz 73 olsam ii cuma sabah tartilriim buyuk ihtimal yarinda oruc degilimersesiiiiiiiiiiiiii artılar gitti di mii ?
sen 72 oldun di mi can cağızım ?
şaka maka derken kaldı bir perşembe
Valla mı diyonn bende diyorum kii kendime 48 e falan dussem ancak giderOyyyy oyyyyyNefs canım benim o nasıl bir bel , nasıl düz bir karın göbek ... ayyyyyyyyyy sen benim 26 beden kota iç geçirmişsin ben senin ele göbeğe ... maşallah diyeyim arkadaşıma
Canım gelelim konuya mevzu :) bölgeyespor.spor.spor..... nefs sen istersen 48 kiloya düş , sporsuz popo erimez .
Bundan sonra menülerine çok karışmayacağım ama sporuna sopa göstereceğim
@kelebekolacam canım sende arada bir yerde 60 demek istemişsinseni yuvarlarsak 70 e yuvarlarız canım benim
@Efser amaaan akşam karbonlu menüden uzak
@masumm menü yine yine yine süper
igdedali çok psikolojik gördüm sende ki ağrıları
White Lily regl şişi herkesete değişir , kiminde 5 gün önceden şişirir . Kimin de hiç ... ama şu var ki regl sonrası hafta genelde çok iyi kilo gider.
bilmiuorum ausss duz 73 olsam ii cuma sabah tartilriim buyuk ihtimal yarinda oruc degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?