Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sizi kalçamla döverim 120

nevv sen ne zaman başlıycan ben pazara başlasammı ki
Canım benim,ben cumartesi düşünüyorum.Tatilde ilk 2 günü atlatıyım diye.Ne de olsa,ne kadar doyurucu da olsa;diyet yöntemi değiştirmek ilk birkaç gün bünyeyi sarsıyor.O sebeple cumartesi diye düşündüm.Ama çok umut bağladığım bir diyet.Etkili ve sağlıklı olacağını düşünüyorum.Kilolarımız da yakın,beraber paslaşmamız güzel olabilir aynı diyette.Artıları eksileri daha net görebiliriz.

tamam o zaman sen cumartesi başla bende pazar veya pazartesi başlarım ihtimal sabah şöyle bi düşündüm işe giderken ayda 10 diyor liste ben 5 versem ayda 3 ay yapsam bana yeter 15 eder 75 olurum zaten beyaaa dedim

tutkucum gecmiş olsun tatlımmm
canım sen ayrıldıktan sonra baya bişey oldu o yüzden sen gelene kadar takımda kalıcaktım ben liste sayımız cok oluyor çünkü diğer türlü.
listede olmak senin hakkın die düşünüyorum.çünkü ben gülümle tutku gelince cıkıcam die konustum.
o yüzden öyle deme son söz kaptanındır ben listede olmasamda takımda olurum yine..

bu günkü menüm

sabah 1 simit yarım dlm kek bol yeşillik 1 dlm peynir 1 kurabiye
öğlen 1 kase corba
ara incir
aksam kabak yemeği zeytin yağlı yoğurt

2.5 lt su

kız meyve nekadannn ortalık karıştıran bi hatunsun sen bir sen bir minnoşşşş

hepimiz olsak olmuyormu?

hemen bugün yediklerimi yazayım
sabah kahvaltı edemedim yarım paket eti form bisküvi yedim
kış çayı ıhlamur nescafe içtim aralarda
öğlen patlıcan musakka vardi 2-3 çatal patlıcan musakka yarım dilim ekmek ve bol yoğurt yedim
arada yine çaylarım olur vede bir yeşil elmam var tabi yemeye vaktim olursa akşamıda allah biliyor hiç yemek yapasım yok yaa benim

kız meyve nekadannn ortalık karıştıran bi hatunsun sen bir sen bir minnoşşşş

hepimiz olsak olmuyormu?

canım benim için sorun yokda yarısma kuralları gereği bi durum var ortada uymak zorundayız bu kurallara yoksa bana ne ..
sadece olanı söyledim konu kendim olunca biraz sabırsızımdır ben hemen olup bitmeli benim olayım. çözüme kavussun istedim biran önce...

sağolun canlarım..neler oldu bakim..hadi anlatın..meyvem valla zaten zar zor uğrayabiliyorum biliyosun böyle bi durum varsa ben girmem cnm gruba..öncelik bnm içinde sende

sağolun canlarım..neler oldu bakim..hadi anlatın..meyvem valla zaten zar zor uğrayabiliyorum biliyosun böyle bi durum varsa ben girmem cnm gruba..öncelik bnm içinde sende

tutkucum tekrar hosgeldin aramiza canim..umarim hersey hallolmustur..
malesef senin yoklugunda biraz tatsizliklar yasadik..ve meyvisim takimdan cikma karari almisti..ama sende ortada olmayinca onu takimda tutmaya devam ettik... elbette senin takima geri donmeni cok isterim...ama bol paylasimda bulunabilecekmisin canim...yani her isin bittimi..bitmediyse sen gelene kadar meyvisim listede kalsin...yok isim bitti bol paylasimda bulunurum diyorsan...aramizda yerin hazir karar senindir tatlim

kırmızım tatlım işlerim bitti ama hem bebiş hem yaz geldi park bahçe çok uğrayamam..tatsızlık yaşanmasına üüzldüm ben hakkımı meyveme veriyorum onun takımda kalması daha doğru olur..diğer arkadaşlada bu şeklde düşünür eminim..ben yine uğrarım hal hatır sormaya

Sen nasil istersen canim...biryandan haklisinda...yaz geldi..millet kendini disariya atar artik ozelliklede cocugu olanlar icin evde kalip paylasimda bulunmak daha zor olur.ama soz ilk acilan yeri sana ayiricam..bizleri birakma ama olurmu tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…