OleyyyyCanım benim,sonuçları ilk gün ,15 gün sonra ve 30 gün bitiminde birebir aktarıcam.Faydalı olacak gibi hissediyorum.inşalllaaahhh
Evet canım,çok mantıklı.Tartılma gününden önce çok dikkatli beslenmek gerekiyor.Bu gece kiraz sapları kaynasın,evde kiraz sapı olmayan tarçınla karanfili beraber kaynatıp içsin olur muuuu
Sen de sağol canım benim.99 evet sende belirgin durabilir.Kilon çok az çünkü canım.Benim kalça 115 ama,kilomun içinde hiç abes durmuyor.Benim göğüs ve sırt yapılı
Canım benim,ben cumartesi düşünüyorum.Tatilde ilk 2 günü atlatıyım diye.Ne de olsa,ne kadar doyurucu da olsa;diyet yöntemi değiştirmek ilk birkaç gün bünyeyi sarsıyor.O sebeple cumartesi diye düşündüm.Ama çok umut bağladığım bir diyet.Etkili ve sağlıklı olacağını düşünüyorum.Kilolarımız da yakın,beraber paslaşmamız güzel olabilir aynı diyette.Artıları eksileri daha net görebiliriz.nevv sen ne zaman başlıycan ben pazara başlasammı ki
Bu topikte tehdit yasakkk :84:sizi kalçamla döverim 120
Canım benim,ben cumartesi düşünüyorum.Tatilde ilk 2 günü atlatıyım diye.Ne de olsa,ne kadar doyurucu da olsa;diyet yöntemi değiştirmek ilk birkaç gün bünyeyi sarsıyor.O sebeple cumartesi diye düşündüm.Ama çok umut bağladığım bir diyet.Etkili ve sağlıklı olacağını düşünüyorum.Kilolarımız da yakın,beraber paslaşmamız güzel olabilir aynı diyette.Artıları eksileri daha net görebiliriz.
selam arkadaşlar..yazdım çıktım kusura bakmayın..işler bitmiyo hiç..dün evimide su bastı..
ben girersem meyvemi çıkıcak takımdan anlamadım ben,ee biz aynı dönemde vardık zaten neden meyve çıkıyoki..böyle bi duurm varsa ben hiç dahil olmam çünkü meyvenin takıma katkısı benden çook daha fazla..
kız meyve nekadannn ortalık karıştıran bi hatunsun senbir sen bir minnoşşşş
hepimiz olsak olmuyormu?
tutkucum gecmiş olsun tatlımmm
canım sen ayrıldıktan sonra baya bişey oldu o yüzden sen gelene kadar takımda kalıcaktım ben liste sayımız cok oluyor çünkü diğer türlü.
listede olmak senin hakkın die düşünüyorum.çünkü ben gülümle tutku gelince cıkıcam die konustum.
o yüzden öyle deme son söz kaptanındır ben listede olmasamda takımda olurum yine..
sağolun canlarım..neler oldu bakim..hadi anlatın..meyvem valla zaten zar zor uğrayabiliyorum biliyosun böyle bi durum varsa ben girmem cnm gruba..öncelik bnm içinde sende
doga ablacim sen nasilsin, gecmise simdi dalmim yoksa sizleri kaciririm
kız meyve nekadannn ortalık karıştıran bi hatunsun senbir sen bir minnoşşşş
hepimiz olsak olmuyormu?
kırmızım tatlım işlerim bitti ama hem bebiş hem yaz geldi park bahçe çok uğrayamam..tatsızlık yaşanmasına üüzldüm ben hakkımı meyveme veriyorum onun takımda kalması daha doğru olur..diğer arkadaşlada bu şeklde düşünür eminim..ben yine uğrarım hal hatır sormaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?