Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlar ancak gelebildimmm hepinizi kocaman öpüyorum mucuk mucukkk

yarın öğlen yola cıkıyorum izmite gidicem yinee.. hafta sonu ordayımm şimdiden bildireyim..

gülüm yaa bi sonuca kavusturmadık tutku listeye gircekmi bu hafta ben cıkacakmıyım :44:

azerim kurtulmussun 55 den canım cok sevindim darısı basıma inşşş

Afiyet olsun canım,senin kilon o yağı fazlasıyla kaldırır ve egale eder.Ben daha çok dikkat etmeye çalışıyorum.Malum fazlalık çok.Cumartesi günü 30 günlük programımdan çok umutluyum.Sonuçları her anlamda yazarım.Kilo,bacak,bel,basen ölçüleri vb.Denemek isteyenlere referans olur.

ya bu tavuk gögsü kuru kuru gitmiyor tek basina yaaaa.ilk basta hevesle basladim yemege ama tabagin ceyregini yedim tikandim.ama hala midem kaziniyor.offffff:84:

nasıl olsa ki fırın poşetine koyup yapsak daha yumuşak olur heralde sen tavada mı yaptın

sagol canim,motiven icin

aynen programinda neler oluyor,neler degisiyor yaz mutlaka.ben dün basenlerimi ölctüm,ben cok basenliyimdirde:78:,99 geldi.cok sevindim yaaa.ölcmeyeli 7 cm azalmis.99 a sakin az deme.benim vücuduma göre cok büyük vallahi

bildiğim kadarıyla 2hafta bir bildirime geliyor kendide
hee en son listeden çıkmıştı..yena 2 hafta uğramıyanı çıkarıyor....
cnm aşırı derece de çiğ köfte istio ama kendimi franlemem gerek :83:
yemeee sakıın...
haftasonu kaçırma meyvem dikkat et ama....
tutku bi geldi bi gitti sen bu hafta listedesin bildirim yap biz bu konuyu bi müzakere edelim kırmızıyla....

sagol canim,kendimi kaybetmistim ama toparlandm sükür.52 olana kadar durmak yok!!!

takibimdesin:78:sana katılıcaam da ilerde

canım ben senle nezamndır görüşemiyorummmm
kilomu bildiricem zaten cuma sabahı.
izmitte yemek yiyemem düğün telasında olucaz çünkü bi düğün evinde öğlen 1 tabak pilav yerin o kadar ..

merhaba kızlarr ay bugün ancak girebildim.. bir yoğunluk var ki sormayın...

dün tartıda 69,3 görmüştüm, bugün 68,9 çıktım.. çok mutlu oldum..

dünkü menümü yazayım..

08:00 - nescafe
09:30 - yarım simit + krem peynir + domates
12:30 - activia kahvaltılık (şu üzerinde buğday gevreği olandan)
16:00 - ızgara sebzeli & somon fümeli salata + çengelköy ayranı
19:30 - salata (akşam yemeği için yapılan salatadan aldım biraz tabağıma sofradakilere eşlik etmek için)

veee akşam hiç ama hiç acıkmadım.. 16'da sağlam yediğim için canım akşam hiçbir şey istemedi.. bir süre bunu mu denesem diyorum.. çünkü benim en zorlandığım saatler 16-19 arası oluyor.. akşam yemeğini 19:30 gibi yiyoruz ve öncesinde deli gibi aç oluyorum.. yediğim bir kase yoğurt v.s. de kesmiyor beni maaleef bu aralar..

ayy ne kadar fenayım.. hiç hal hatır sormadan konuya dalmışım.. ee nasılsınız? neler yapıyorsunuz bakalım?? yarın için hazır mı herkes??

ben 68'e elden geldiğince yaklaşmaya çalışıcam.. sabah da ofise yürüdüm, merdivenleri çıktım asansörü kullanmadım.. bir günde 400 gr gidince gaza geldim yine.. inşallah yine kilo almam yaa..

selam arkadaşlar..yazdım çıktım kusura bakmayın..işler bitmiyo hiç..dün evimide su bastı..

ben girersem meyvemi çıkıcak takımdan anlamadım ben,ee biz aynı dönemde vardık zaten neden meyve çıkıyoki..böyle bi duurm varsa ben hiç dahil olmam çünkü meyvenin takıma katkısı benden çook daha fazla..

takibimdesin:78:sana katılıcaam da ilerde
Oleyyyy Canım benim,sonuçları ilk gün ,15 gün sonra ve 30 gün bitiminde birebir aktarıcam.Faydalı olacak gibi hissediyorum.inşalllaaahhh
Evet canım,çok mantıklı.Tartılma gününden önce çok dikkatli beslenmek gerekiyor.Bu gece kiraz sapları kaynasın,evde kiraz sapı olmayan tarçınla karanfili beraber kaynatıp içsin olur muuuu
Sen de sağol canım benim.99 evet sende belirgin durabilir.Kilon çok az çünkü canım.Benim kalça 115 ama,kilomun içinde hiç abes durmuyor.Benim göğüs ve sırt yapılı

Son düzenleme:

aman geçmiş olsun nasıl oldu ya neyseki güneş var halılar kurur benim başıma 2 defa geldi bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…