Afiyet olsun canım,senin kilon o yağı fazlasıyla kaldırır ve egale eder.Ben daha çok dikkat etmeye çalışıyorum.Malum fazlalık çok.Cumartesi günü 30 günlük programımdan çok umutluyum.Sonuçları her anlamda yazarım.Kilo,bacak,bel,basen ölçüleri vb.Denemek isteyenlere referans olur.oda güzel oluyordur canim kesin.bende jülyen dogradim.ama ben azicik cok azcik yag ekledimbirde döner baharati ekledim.tadi harika oldu ama kuru yaaaaa.tavuk gögsünü cok severim ama böyle tek basina iyi omadi ama napiyim.dayanmam lazim.yarin cuma
ya bu tavuk gögsü kuru kuru gitmiyor tek basina yaaaa.ilk basta hevesle basladim yemege ama tabagin ceyregini yedim tikandim.ama hala midem kaziniyor.offffff:84:
Afiyet olsun canım,senin kilon o yağı fazlasıyla kaldırır ve egale eder.Ben daha çok dikkat etmeye çalışıyorum.Malum fazlalık çok.Cumartesi günü 30 günlük programımdan çok umutluyum.Sonuçları her anlamda yazarım.Kilo,bacak,bel,basen ölçüleri vb.Denemek isteyenlere referans olur.
nasıl olsa ki fırın poşetine koyup yapsak daha yumuşak olur heralde sen tavada mı yaptın
hee en son listeden çıkmıştı..yena 2 hafta uğramıyanı çıkarıyor....bildiğim kadarıyla 2hafta bir bildirime geliyor kendide
yemeee sakıın...cnm aşırı derece de çiğ köfte istio ama kendimi franlemem gerek :83:
haftasonu kaçırma meyvem dikkat et ama....günaydın kızlar ancak gelebildimmm hepinizi kocaman öpüyorum mucuk mucukkk
yarın öğlen yola cıkıyorum izmite gidicem yinee.. hafta sonu ordayımm şimdiden bildireyim..
gülüm yaa bi sonuca kavusturmadık tutku listeye gircekmi bu hafta ben cıkacakmıyım :44:
azerim kurtulmussun 55 den canım cok sevindim darısı basıma inşşş
günaydın kızlar ancak gelebildimmm hepinizi kocaman öpüyorum mucuk mucukkk
yarın öğlen yola cıkıyorum izmite gidicem yinee.. hafta sonu ordayımm şimdiden bildireyim..
gülüm yaa bi sonuca kavusturmadık tutku listeye gircekmi bu hafta ben cıkacakmıyım :44:
azerim kurtulmussun 55 den canım cok sevindim darısı basıma inşşş
hee en son listeden çıkmıştı..yena 2 hafta uğramıyanı çıkarıyor....
yemeee sakıın...
Afiyet olsun canım,senin kilon o yağı fazlasıyla kaldırır ve egale eder.Ben daha çok dikkat etmeye çalışıyorum.Malum fazlalık çok.Cumartesi günü 30 günlük programımdan çok umutluyum.Sonuçları her anlamda yazarım.Kilo,bacak,bel,basen ölçüleri vb.Denemek isteyenlere referans olur.
sagol canim,kendimi kaybetmistim ama toparlandm sükür.52 olana kadar durmak yok!!!
hee en son listeden çıkmıştı..yena 2 hafta uğramıyanı çıkarıyor....
yemeee sakıın...
haftasonu kaçırma meyvem dikkat et ama....
tutku bi geldi bi gitti sen bu hafta listedesin bildirim yap biz bu konuyu bi müzakere edelim kırmızıyla....
çok su içtim bugün kızlar yaa
ayy ben daha yarım litre içtim, hemen bir yarım litre daha içeyim
Oleyyyytakibimdesin:78:sana katılıcaam da ilerde
Evet canım,çok mantıklı.Tartılma gününden önce çok dikkatli beslenmek gerekiyor.Bu gece kiraz sapları kaynasın,evde kiraz sapı olmayan tarçınla karanfili beraber kaynatıp içsin olur muuuuoda güzel oluyordur canim kesin.bende jülyen dogradim.ama ben azicik cok azcik yag ekledimbirde döner baharati ekledim.tadi harika oldu ama kuru yaaaaa.tavuk gögsünü cok severim ama böyle tek basina iyi omadi ama napiyim.dayanmam lazim.yarin cuma
Sen de sağol canım benim.99 evet sende belirgin durabilir.Kilon çok az çünkü canım.Benim kalça 115 ama,kilomun içinde hiç abes durmuyor.Benim göğüs ve sırt yapılısagol canim,motiven icin
aynen programinda neler oluyor,neler degisiyor yaz mutlaka.ben dün basenlerimi ölctüm,ben cok basenliyimdirde:78:,99 geldi.cok sevindim yaaa.ölcmeyeli 7 cm azalmis.99 a sakin az deme.benim vücuduma göre cok büyük vallahi
selam arkadaşlar..yazdım çıktım kusura bakmayın..işler bitmiyo hiç..dün evimide su bastı..
ben girersem meyvemi çıkıcak takımdan anlamadım ben,ee biz aynı dönemde vardık zaten neden meyve çıkıyoki..böyle bi duurm varsa ben hiç dahil olmam çünkü meyvenin takıma katkısı benden çook daha fazla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?