Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Masummm sen çok doğru yapmışşın diyetini...tüm vücudundan aynı oranda gitmiş kilolar...çok hoş görünüyorsun...Bayıldımmmm

cnmm bünyemi biliyorum artık malesef yıllrdır diyet içinde oldugum için
yüzümdende çok gitmedi meselaaa , dogru beslendigim için
gitti tabiki ama ölee çökme olmadı

yüzümün eski hali feciymiş zaten

@eflalim dünkü menüne yorum yazdım , ondan öncekine de ... mercimekli içli köfteli menü ?
senin artıların iki gün önce gitmişti , öyle yazmıştın ..şimdi artılar gitmiyor demişsin .... geri gelmişler aslında gitmemişler değil.
o köftelerle normal .
liste bi çok daha motive edecek diye listeye girip , ramazanda böyle 100 gr da gitse razıyım demek olmaz eflal .
Madem olmuyor bu dönem farklı bir şey deneyeceksin .
çok canım sıkıldı şu an .

ben hiç 1. lik hayali , derece hayali kurmayayım takım için artık ...

ErSeSi seninle de dün artıları konuştuk bugün cookie yazıyorsun . zaten artılarla cebelleşiyorsun , canım sıkıldı yedim olmaz ?

Kolay gelsin canım...
Tasinacagin yer daha güzel olsunn..

aaaa nasıl yani siz oraya daha yeni taşındınız ama

Bıktım artık ya deposunu su bastı bir kaç kere pisli su adamlar da az rahat Müdür durmak istemiyor şimdi gideceğimiz yer de metrobüs durağına yakınmış ama mesafe olarak uzağa gitmiş olacağım rahat yarım saat belki daha fazla yolum sürecek gene daha yeni buranın yemeğine alışmışken şimdi orada ne yiyeceğiz bilmiyorum

Bende kahve içemediğim için acıkıyorum Ramazanda bakalım ilk hafta güzeldi bu hafta regl haftası o sebeple dengesiz ama son 2 haftayı iyi değerlendirip bayramda bayram etmeliyim

bende aynen öyle ne güzel alıştım derken regl geldi önümüzdeki iki hafta inşallah devam edeceğim...

bir de yüzün gözükseee yıkılsııııınnnn

Alıntılarım vardı , sonra yazarım ....şimdi keyfim yok.

herkese günaydın .

Umarım emeklerin karşılığının alındığı bir cuma olur yarın .

canım kaptanım hayırdır ne oldu canını sıkan=

Regli de çok şaşmadım aslında bakalım şuanda şişim hafta sonu ortaya çıkar sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…