Mortim çok iyisinn ayyy bacaklar ince basen yokk maşallah.Kizlar gunaydinnn
Son halimi avatar resmi yaptim..bakin zayif miyim azciktisort vucuda oturmuyor soyleyeyim de :))))
Kizlar gunaydinnn
Son halimi avatar resmi yaptim..bakin zayif miyim azciktisort vucuda oturmuyor soyleyeyim de :))))
tesekkur ederim :)waauuuvv ne güzel bir menüMaşallah darısı başıma
Masummm sen çok doğru yapmışşın diyetini...tüm vücudundan aynı oranda gitmiş kilolar...çok hoş görünüyorsun...Bayıldımmmm
Tabiki ekleyeceksin,,orada ayların emeği var :))görmemiş bi kilo vermiş habire foto eklemiş gibi oldum
Sorun üst bölgede ama zayıflayınca ilk bacaklardan gidiyorMortim çok iyisinn ayyy bacaklar ince basen yokk maşallah.
Masummm sen çok doğru yapmışşın diyetini...tüm vücudundan aynı oranda gitmiş kilolar...çok hoş görünüyorsun...Bayıldımmmm
Kolay gelsin canım...
Tasinacagin yer daha güzel olsunn..
aaaa nasıl yanisiz oraya daha yeni taşındınız ama
Ne oldu kaptanım hayırdır inşallahAlıntılarım vardı , sonra yazarım ....şimdi keyfim yok.
herkese günaydın .
Umarım emeklerin karşılığının alındığı bir cuma olur yarın .
Bende kahve içemediğim için acıkıyorum Ramazanda bakalım ilk hafta güzeldi bu hafta regl haftası o sebeple dengesiz ama son 2 haftayı iyi değerlendirip bayramda bayram etmeliyim
Alıntılarım vardı , sonra yazarım ....şimdi keyfim yok.
herkese günaydın .
Çok iyi canım koyacaksın tabi ki bunlar insanı motive eder bunun için yapıyoruz diyeti
Regli de çok şaşmadım aslında bakalım şuanda şişim hafta sonu ortaya çıkar sonuçbende aynen öyle ne güzel alıştım derken regl geldi önümüzdeki iki hafta inşallah devam edeceğim...
bir de yüzün gözükseee yıkılsııııınnnn
canım kaptanım hayırdır ne oldu canını sıkan=
Çok iyi canım koyacaksın tabi ki bunlar insanı motive eder bunun için yapıyoruz diyetiBak buda benim 60 kilodan 50 kiloya düşüş serüvenim
Eki Görüntüle 2006222
Kuzum hayırdır ne oldu?Alıntılarım vardı , sonra yazarım ....şimdi keyfim yok.
herkese günaydın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?