bence de hepimiz olalım ne olcakk
süperim canım artılarımdan kurtuldum patates günü sayesinde bu gün sebze yapıyorum 500 gr olsa yeter bana
sende durumlar nasıl
tutku burada hep birlikteyiz nolucak bi liste eksik olucak eee kilo verelimde liste olmayı versinsenin çizelge bozulmuşmu noolmuş
kırmızım anlamadığım meyveyle durumun ne ilgisi var..ben iiznliydim döneceğim kesindi yerime başkası alınmayabilirdi ama alındıysada son alınan kişinin ayrılması doğru olmazmı..ben şu an bu takımda en eskiyim ayrılmayı tabiki istemem ama illa meyveyle aramda bi seçim yapılacaksa ben meyve kalsın derim
Canim biliyorsunki meyve ve minnos 4. takimdan mezun olup ayrildilar... ama malesef kilo aldiklari icin bizim takimda devam etmek istediler..ozaman yerimizde vardi...ve aldik listeye..ama puskutum mezun olanlari cok kisada sure geri aldigimiz icin msj yazdi...anlamadim bu durumu diye..ve obur takimlardanda tatsiz cvplar gelince meyvisim bizi dusunerekten ayrilma karari aldi...o ayrilinca onun yerine bir arkadasimizi aldik...ama ben meyvisin takimdan ayrilmasindan yana olmadigim icin sen gelene kadar listede kalmasina karar verdik....oyuzden sen gelince ben cikiyorum dedi meyvisim...ve bende sana sordum...hazirsan bol paylasimda bulunabilirsen yerin hazir diye...anladinmi canim
tmm canım sağolsun frangimde özet geçti şimdi..yapcak bişey yok cnm bu durumda..uzaktan takip ederim bende..
ayy kırmızım dün senin yazdığın birşeyleri okudum ama oğlum uyanınca cevap yazamadım... seneler önce görüştüğün biri varmış hani askerden yeni gelmiş.. bir daha konuştunuz mu? var mı başka gelişme??
oyle oyle :78:konustuk ama cok degil....israrla kamerayi ac diyor bende enaz 70 kilo olsam acicam...ama bu halde cikmak istemiyorum karsisina...nasil 3 ay oyalayacagim bilmiyorum...cok israrcidir vede inattir...artik 18likde degilki birsekilde kandirim ...ama safisim dun akil verdi..bugun ben kamera acmayi teklif edicem ama ondan once kameranin onunu beyaz kagitla kapaticam:18::18::18:umarmi anlamaz...ve ben onu gormus olurum
ayy kırmızım dün senin yazdığın birşeyleri okudum ama oğlum uyanınca cevap yazamadım... seneler önce görüştüğün biri varmış hani askerden yeni gelmiş.. bir daha konuştunuz mu? var mı başka gelişme??
tebrik ederim azericim...darisi bizlerin basina insallahhhh...hedefine az kaldi azerim..ha gayret kurtulacaksina tamamennnevet saferanim,55i kirdim,ondan cok sevincliim.100 gramda olsa 55 ten azim.54.9.
54 ü gördüm ya seneler sonra bubana yeter
eger yarina da bir 400 gram verirsem 54.5 olurum düsünseneeeeeeeee
julicim senin cizelge nerede bakimcnm aşırı derece de çiğ köfte istio ama kendimi franlemem gerek :83:
Afiyet olsun canım,senin kilon o yağı fazlasıyla kaldırır ve egale eder.Ben daha çok dikkat etmeye çalışıyorum.Malum fazlalık çok.Cumartesi günü 30 günlük programımdan çok umutluyum.Sonuçları her anlamda yazarım.Kilo,bacak,bel,basen ölçüleri vb.Denemek isteyenlere referans olur.
canım kamerayı tanımıyor bilgisayar, problem var da diyebilirsin.. kamera driver istiyo bulamadım dersin.. eşim yurtdışına gittiğinde bazen konuşmaya çalışıyoruz ama benim evdeki bilgisayar sapıtıyo, çalışmıyo.. olur öyle şeyler yaniii bunları kullan
evet saferanim,55i kirdim,ondan cok sevincliim.100 gramda olsa 55 ten azim.54.9.
54 ü gördüm ya seneler sonra bubana yeter
eger yarina da bir 400 gram verirsem 54.5 olurum düsünseneeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?