Neyse canım haftaya daha çok gider sende kilo az gram gram olcak artik
Bugun itibari ile 67.900 ramazanda spor yapamiyorum.... tek sıkınti bu simdilikİnşallah adacim sende durumlar nasil
Bugun itibari ile 67.900 ramazanda spor yapamiyorum.... tek sıkınti bu simdilik)
Aynura hayırli olsun bebiş Allah'ım kucağına almayı nasip etsinçok teşekkür ederim sherym...evet 5aydır planlıyorduk Allah nasip etti çok şükür...inşallah sağlıkla doğar...sende iyiymişsin canım sevindim...spor falan çok iyiyimiş...
Sen daha hic doktora gitmedin mi canim kan tahlili yaptirdin mi ????çok teşekkür ederim sherym...evet 5aydır planlıyorduk Allah nasip etti çok şükür...inşallah sağlıkla doğar...sende iyiymişsin canım sevindim...spor falan çok iyiyimiş...
Beni kaptan kaptiiii her hafta cook iyi kilo veririm beni kacirmak istemedi haliyleeeKizlarrrrrrr bi rakip ariyorummmmmm
yok canım yarım ultrasona gitmeyi düşünüyorum...bizim burada 3ay doktora gitmeyenler var kızııım...Kan tahlilini yeni duydum kk ya geldikten sonra düşün yaani...Sen daha hic doktora gitmedin mi canim kan tahlili yaptirdin mi ????
teşekkürler dilekcim.Aynura hayırli olsun bebiş Allah'ım kucağına almayı nasip etsin
Ooo ben olsam hemen kan tahlili yaptirirdim... ama sartlar demek sizin orada oyleyok canım yarım ultrasona gitmeyi düşünüyorum...bizim burada 3ay doktora gitmeyenler var kızııım...Kan tahlilini yeni duydum kk ya geldikten sonra düşün yaani...
Benimde geldi kaptaniceninde ...hadi gözümüz aydın.Bugünkü menüm:
Sabah:
1 yumurtadan dereotlu lorlu omlet
Bir salatalık
2 cherry domates
2 dilim tb ekmeği
Öğlen:
1 kase tel şehriyeli tavuk suyu çorba
Haşlanmış tavuk
Brokoli salatası
Akşam:
1 kase tel şehriyeli tavuk suyu çorba
Rokalı maydonozlu salata
2 yk yoğurt
Ve akşam itibariyle gözümü yollara diken hala geldi sonunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?