Canım yeni işin hayırlı olsunkv umrede malum.
temmuz ortası gibi gelecekti o zaman başlayabilirdim ama sanırım toplamda iki ayı bulacak evde olmam.
çünkü şirket taşınacakmış, mevcut yerde benim çalışacağım masa vs bile hazırlanmadı bu yüzden.
evden de çalışabilirim aslında, haftada bir kaç kez ofise gitmem yeterli olurdu.
benim yapacağım iş zaten bir pc bir telefon ile de yapılır yani sorun yok evde olmamın.
bakalım..
Canim az kaldi 6li rakamlara :)))
Ben de gün geçtikçe toparlanmak yerine gün geçtikçe kötüleşiyorum, eşim izin aldı artık bugün evde bana bakmak için çünkü suyumu bile kalkıp kendim alamıyorum. Dün yediklerimi dahi yazamadım çıkmadım yataktan ama özetle tavuk suyuna çorba, çorba ve daha çok çorba bir de iki parça köfte yedim. Tam güzel düzenli eksilme rutinine girmişken böyle hastalık ve geciken hala sıkıntısı moralimi baya bozdu ama gececek inşallah. İlaç düzeni yüzünden niyetlenemedim bugün birazdan kilo bildirimi yapacağım.
Takımın kalanı afiyettedir inşallah, herkese dün gördüğümEfser ortim gibi eksiler nasip olur inşallah bu cuma. Darısı önümüzdeki cuma benim de başıma.
Hayırlı olsun yeni evin ağız tadıyla otur sağlıklaSelam kızlar nasılsınız.
Umarim herkes iyidir.
Benden yana da iyilik sağlık.
Kilom bu hafta arti 200 gr.
Diyetim eskisinden daha kotu değil. Spora iyice ağırlık verdim. Bayrama kadar ne yaptim ise kar diyorum.
Yapabilirsem bir sure hic tartilmayayim diyorum.
Karnim basenlerim yumusacik oldu. Elimi atinca jole gibi. Bu bana sanki hazirlanmislar gidecekler bavullari hazırlıyorlar. Raflara yillardir dizdikleri yag hücrelerini indiriyorlar gibi geliyor
Ama tartida maalesef hala eksi göremiyorum.
Buda moralimi bozuyor ama tarti kesinlikle yag yakmada gosterge degil.biliyorsunuz eğer yag yakip ayni zamanda kaslaniyrsam tartida eksi değil arti gormem bile daha olasi.
Neyse durum benden bu kadar. Evden iş te epey yavaş ilerliyor. 1 haftadir1 dosya bekliyorum yoğunluk deniyor gelmiyor.
Sanirim ramazan rehaveti. Anlayacağınız ben bu işten birsey anlamadim :))
Neyse kısmet diyelim.
Bu arada ev için emlakci ile anlaştık. Kredi basvurumuzu yapıyoruz. Kısmet olursa bizde “evli” lerden olacağız yakinda.
Hepinize en derin selam ve saygilarimla.
'şeri
Darisi banaHalalar patır patır geliyor
Kaptanim kilonu yazdin mi
Senin hala tembel çıktı.Gecmis olsun Allah şifa versin
Hayırlı olsun yeni evin ağız tadıyla otur sağlıkla
Darisi bana
Şimdi eski ben olsam, bir içli köfte patates bana öyle bir günde kilo aldırmazdı. Ben kolay kolay kilo almazdım, abur cubura abanıcam da anca öyle. Zaten kilo alma sebebim hep abur cubur ayak üstü atıştırma . Normal yemekler inan bana kilo aldırmıyordu. Du diyorum, artık son bir yıldır bedenimi tanıyamıyorum. Önce korunma iğnesi peşine ilaçlar, su içsem yarar oldu.
Elimden geleni yapıyorum, ben kesin bir şekilde karar verdim bahanem dönüşüm yok.
hadi hayırlı olsun karneler,seneye teog haaabenimkide üniversite sınavına girecek,Allah yardımcımız olsun
geçmiş olsun kaptanım,burda şifacı bi daktır var aramızda kalsın@kelebekolacam adı, uzaktan bi öpücük atıyo ağrı filan kalmıyo uzaktan tıbbi destek 10 numero 5 yıldız yani
Kilo bildiriyim sabit.
Regl oldum çok şükür.artık bu hafta asılacam.
ay erkek çocukalrı hepmi etçi oluyor ya
benmklerd pek seve öyle şiş miş
hiç bana benzememişler
Kilom maalesef sabit çok üzgünümAusencia takım adına
Bu hafta da listeyi denemek istiyorum, karbonhidrat kısmını azaltarak, eğer işe yaramazsa yeni yöntemler deniycem. Ne dersin? Ramazanda olmuyor ama sonra spor mutlaka yapıcam. Baş ağrım geçmiyor orucken benim.
menümü yazayım
kahvaltı 08:00
biraz sosisli yumurta ( bliyorum sosis kötü bir tercih ama diyette degişiklik istior insan bazen )
peynir
domates-salatalık-biber
9 zeytin
öglen 13:00
salata üzerine 1 kk kadar kaşar ve yag ekledim
4 tam ceviz
1 kase yogurt
2 lt su
2 kahve
1 soda
geldi çattı yine hafta sonu
düzen dagılıyor ister istemezz, önceden belirlemek menüleri kurtarıcı oluyor
ben yarın uzun zamandır , canım istedigi birşey yiycem
yumurta salatası yapıcam
öglene filanda allah kerimm
pazarteside yemek proteine uygunmuş
acaba saf proteinmi yapsam 3 gün sebzesiz vs siz olabilir aslında
sagol canım teşekkür ederim.
evet o tartıyı kaldırıp saklicam gözönünden bir süre.
her sabah tartılıyorum resmen kilom yo yo. bi gün artı bi gün eksi aptala döndüm.
ölçülerime özellikle de dar gelen pantolonumun içine rahatca sıgabileceğim duruma göre hareket edeceğim.
bayramdan önceye kadar tartılmicam tutcam kendimi.
ben de seni ve yusufu öperim.
pamuk kızım pek bi tatlı oldu büyüdükçe ..
valla uzun zamandır sanırım 1,5 ay oldu duraksamadayım.
önce 200-300 gitti şimdi sıfır ! resmen sıfırlardayım. hatta artılardayım az da olsa.
ugraşıyorum elbet kıracağım kemiklerini duraksamanın. spora asılıyorum en azından şekillenirim diyorum.
tam anlamıyla da aman aman diyete asılamıyorum bu da bir gerçek. bi dinlendirelim bünyeyi kilo almadan bakalım.
ev için de teşekkürler. henüz kesinleşmedi ama heyecanlanmadım değil. insanın başını sokabileceği bi yuvasının olması gibisi var mı.
ödeme kolaylığı evet çok önemli bir arzu. iyi komşular da cabası. sagol canım..
canımsın banucum teşekkür ederim.
biraz nefesleneyim dedim ya. iyi de geliyor. inşallah kendimi toparlayıp bomba gibi döneceğim aranıza.
bu arada boş durmuyorum. spor konusunda bedenimi egitiyorum. anladım ki bu iş sporsuz olmayacak.
her gün mutlaka 60 dk kondisyon bisikleti ile çalışıyorum. spordan önce sıvı l karnitin alıyorum ki hem yag yakımına yardımcı olsun hem spor performansım artsın. gerçektende pedalları daha hızlı çeviriyorum, bedenim yanıyor. umarım yaglar da yanıyordur.
hayırlı olsun dileklerin için de teşekkür ederim. uzun zamandır çok ama çok arzuladığım birşeydi bu ev işi. umarım bu kez olacak.
ben de.
kondisyonun tepesindeyim her gün. bi perşembe ara vermiştim tartılacağım diye. artık onu da yapmicam. amacım tartıda eksi değil bir süre. spora adaptasyon. sonra biraz daha bogazdan kısmayı becerdim mi oldu bu iş.. yani umarım..
bu arada geçmişe şöyle bi baktım da.
aman ne göreyim
@_AYNURA_ hamileymişsin ! ay çok sevindim. sen zaten bir süredir hamile kalmaya çalışıyordun
kiloların büyük kısmı da gitti . ne diyeyim
saglıkla al kucagına bebegini
Bi avm gidip gelip tartilacam))
Gecen hafta 68.1
Bu hafta67.7
Fark 400gr
%0.58
İftar programına gidiyoruz yarinda misafirim var arada uğrarım
İnş ortimin durumu daha iyidir
@saydin78
onlem icin saba danisacagim canim yarindan itibaren orucluyum dkinti oomaz ins
Ausencia
selamlar canım,
çok yoğun bir iş günüydü, eve geldim tartıldım moralim bozulup unutmuşum sana yazmaya
Dün akşam tartılmıştım, 77,1 cıkmıştım bugün 77,5 cıktımhalbuki dün dkkat ettim ve sahurda da saadce cacık ve 4 hurma+ 4 çilek yedim.
Bu durumda
Geçen hafta: 77.9
Bu hafta: 77.5
Fark: -400 gr
Akşam yemeğine eski arkadaşlarımla görüşecem. Sivastan gidiyorlarmış. 1 haftadır sürekli dışardan yiyorum neredeyse. Evde yemek yapmayı özledim
Gereksiz birşey yemeyeceğime 7. takım huzurunda söz veriyorum. Buraya yazınca sorumlu hissediyorum kendimi. Yemek düzenimi oturtana kadar böyle devam edecek. Menümü de gelince yazarım artık.
Halalar patır patır geliyor
Kaptanim kilonu yazdin mi
Ooo süper yakin kilolarimiz kaptanim. Ben haftasonu calismalara basliyayim. Yarista her şey mubah belki bir detoks patlatirim
Canim bekliyorum eksi 100 olur diye 15 dakika sonra foto koyacam artik burayaOrtiiiii ben senin kilonu görrmedimmmmada81
Bu hafta liste süper***7.TAKIM 521. ETAP***
Ahu060812(73.7/72.7/1/%1.36)
mimu88 (67.7/66.8/0.9/%1.33)
masumm (64.4/63.6//%1.24)
saydın78 (59.9/59.3/0.6/%1.00)
_AYNURA_ (63.2///%)kilosu sabit. Hamilelik nedeni ile izne ayrılmak istiyor .
ecemavi (68.1/67.7/0.4/%0.58)
ada81 (68.5/67.9/0.6/%0.88)
Efser (88.5/85.8/2.7/%3.05)
irmae (72.8///%)kilosu sabit.
exmadon (112.5/110/2.5/%2.22)
eflalim (74///%)kilosu sabit
ErSeSi (72.9/72.6/0.3/%0.41)
7. Takım Ortalaması % 1.006
521.Etap Liste dışı ve İzinde Olan Güzeller
@_SARAYCA_ 62.4/60.7/1.7/%2.72
@kelebekolacam 69.2///%kilosu sabit.
@WhiTe Lily 86.9/85.1/1.8/%2.07
@daydream- 73.1 /74/+0.9/%-1.23
DelyDoly 80/80.3/+0.3/%-0.38
@Betulina 77.9/77.5/0.4/%0.51
@igdedali 79.7/77.6/2.1/%2.63
@Nefs 56.3///%
@koza16 65.6///%
@Dilekiyi 71 ///%
@MorVampirella 63.5///%
@mirjam 69.5/
521.Etap Korumadaki Güzeller
@nehirnil111 52.1///%
@Bebetomm 59.3///%
@Lunya 58.3///%
@begum75 56.7///%
@Ausencia 60.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?