kalsın haftaya lazım olur 100 gr daha olsaydı dersiniz
geçen haftada kıl payı 3. lüğümüz gitti zaten.. başa baş gidiyoruz 2 haftadır
kıl payı oldu valla kaptanım ...
tebrikler 1.liğinizi ...
geçen haftada kıl payı 3. lüğümüz gitti zaten.. başa baş gidiyoruz 2 haftadır
ben de gmail atmıştım sen hotmail olmuyor diyince gormedinTebrikler canım. Sana videoyu gonderdim alabildin mi
***7.TAKIM 521. ETAP***
Ahu060812(73.7/72.7/1/%1.36)
mimu88 (67.7/66.8/0.9/%1.33)
masumm (64.4/63.6//%1.24)
saydın78 (59.9/59.3/0.6/%1.00)
_AYNURA_ (63.2///%)kilosu sabit. Hamilelik nedeni ile izne ayrılmak istiyor .
ecemavi (68.1/67.7/0.4/%0.58)
ada81 (68.5/67.9/0.6/%0.88)
Efser (88.5/85.8/2.7/%3.05)
irmae (72.8///%)kilosu sabit.
exmadon (112.5/110/2.5/%2.22)
eflalim (74///%)kilosu sabit
ErSeSi (72.9/72.6/0.3/%0.41)
7. Takım Ortalaması % 1.006
521.Etap Liste dışı ve İzinde Olan Güzeller
@_SARAYCA_ 62.4/60.7/1.7/%2.72
@kelebekolacam 69.2///%kilosu sabit.
@WhiTe Lily 86.9/85.1/1.8/%2.07
@daydream- 73.1 /74/+0.9/%-1.23
@DelyDoly 80/80.3/+0.3/%-0.38
@Betulina 77.9/77.5/0.4/%0.51
@igdedali 79.7/77.6/2.1/%2.63
@Nefs 56.3///%
@koza16 65.6///%
@Dilekiyi 71 ///%
@MorVampirella 63.5///%
@mirjam 69.5/
521.Etap Korumadaki Güzeller
@nehirnil111 52.1///%
@Bebetomm 59.3///%
@Lunya 58.3///%
@begum75 56.7///%
@Ausencia 60.1
Gmailine gonderdim zaten.ben de gmail atmıştım sen hotmail olmuyor diyince gormedin
ya kusura bakma gelmiş evet :/Gmailine gonderdim zaten.
çok teşekkür ederim sherym...evet 5aydır planlıyorduk Allah nasip etti çok şükür...inşallah sağlıkla doğar...sende iyiymişsin canım sevindim...spor falan çok iyiyimiş...sagol canım teşekkür ederim.
evet o tartıyı kaldırıp saklicam gözönünden bir süre.
her sabah tartılıyorum resmen kilom yo yo. bi gün artı bi gün eksi aptala döndüm.
ölçülerime özellikle de dar gelen pantolonumun içine rahatca sıgabileceğim duruma göre hareket edeceğim.
bayramdan önceye kadar tartılmicam tutcam kendimi.
ben de seni ve yusufu öperim.
pamuk kızım pek bi tatlı oldu büyüdükçe ..
valla uzun zamandır sanırım 1,5 ay oldu duraksamadayım.
önce 200-300 gitti şimdi sıfır ! resmen sıfırlardayım. hatta artılardayım az da olsa.
ugraşıyorum elbet kıracağım kemiklerini duraksamanın. spora asılıyorum en azından şekillenirim diyorum.
tam anlamıyla da aman aman diyete asılamıyorum bu da bir gerçek. bi dinlendirelim bünyeyi kilo almadan bakalım.
ev için de teşekkürler. henüz kesinleşmedi ama heyecanlanmadım değil. insanın başını sokabileceği bi yuvasının olması gibisi var mı.
ödeme kolaylığı evet çok önemli bir arzu. iyi komşular da cabası. sagol canım..
canımsın banucum teşekkür ederim.
biraz nefesleneyim dedim ya. iyi de geliyor. inşallah kendimi toparlayıp bomba gibi döneceğim aranıza.
bu arada boş durmuyorum. spor konusunda bedenimi egitiyorum. anladım ki bu iş sporsuz olmayacak.
her gün mutlaka 60 dk kondisyon bisikleti ile çalışıyorum. spordan önce sıvı l karnitin alıyorum ki hem yag yakımına yardımcı olsun hem spor performansım artsın. gerçektende pedalları daha hızlı çeviriyorum, bedenim yanıyor. umarım yaglar da yanıyordur.
hayırlı olsun dileklerin için de teşekkür ederim. uzun zamandır çok ama çok arzuladığım birşeydi bu ev işi. umarım bu kez olacak.
ben de.
kondisyonun tepesindeyim her gün. bi perşembe ara vermiştim tartılacağım diye. artık onu da yapmicam. amacım tartıda eksi değil bir süre. spora adaptasyon. sonra biraz daha bogazdan kısmayı becerdim mi oldu bu iş.. yani umarım..
bu arada geçmişe şöyle bi baktım da.
aman ne göreyim
_AYNURA_ hamileymişsin ! ay çok sevindim. sen zaten bir süredir hamile kalmaya çalışıyordun
kiloların büyük kısmı da gitti . ne diyeyim
saglıkla al kucagına bebegini
Nefs canım evet aynı vucut tipimiz.ölçüleri alalım bak oranı göreceksin sen benden zayfsın lakin oran olarak bende böyleyim.
@mimu88 ben bu hafta halama odaklandım biraz gerginim oyüzden kendimi diyete veremiyorum.benim için sıkıntılı bi süreç.
@irmae canım ya cok gecmiş olsun .
eşimde nerdeyse 2 haftadır bogaz agrısından şikayetçi onunki alerjik onu anladım ne zaman teravih e gitse oluyor.ya cami halılarından yada karşılıklı açılan camlardan.
İnşallah adacim sende durumlar nasilCanim az kaldi 6li rakamlara :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?