- 30 Mayıs 2017
- 964
- 4.545
- 33
- 31
Evet pazar gunu basladim canimAda sen yeni basladin oruca degil mi? Bu hafta senden i
Ahhh bi memleket yemeği yese bu hafta siser kaptanimm bilirim o yemekleriiii dur arada hatirlatip caziplestireyimacelen ne kuzucan , senin asli topiğin burası daaa
cuma telaşını sen benden daha iyi bilirsin aynura ... bak sonuçlara ancak fırsat buldum ki .. paylaşım alanında da bizimle ilgili olmayan sorunlar vardı .
link vereceğim sana .
ama burada olmaya , özellikle cuma bildirimlerine devam
Kazanaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnada81 ve Ausencia pek afilli duruyor beeee ...
hem @Efser rekor kırdı bu hafta , turta da yemiş
Kizzz kaptanimmm ne giysekkk balkon konuşmasında kuaforede gitmek lazim ayyy cook isimiz var cookkHmmmm iyi bak , haftaya oradan sana el sallayacağız ada ile
Sen sardikca benim aklima dusuyor sarma oyle cook sevoyorum ki saran yok benimkiler odun gibi oluyorYarina yaprak sardım bi uğrayayım.dedim.
Iki kardes kapissanizaaaa kelebekte rakip ariyorduuuuBana bu hafta rakip yokmu
Bu sene yaprak.mevsimi bana geldiSen sardikca benim aklima dusuyor sarma oyle cook sevoyorum ki saran yok benimkiler odun gibi oluyor))
krep tok tutmuştur canım etle birleşince .
spor gelsin güzel olacak
ben kaybetsem de çamura yatacak kadar gıcığımdır
canım oruçlu isen sahurda olacağı için çok net anlamayız .
ama sen zaten biliyormuşsun .. o zaman ne yapıyoruz ? tartıya yakın günler asla ... akşamları katta :) kısır yemiyoruz
hadi beeee , şimdiden miayyy bi daha okudum da - 500 gördün sandım
Ahhh bi memleket yemeği yese bu hafta siser kaptanimm bilirim o yemekleriiii dur arada hatirlatip caziplestireyim))
Sarmasini sevmem ama adres ver hemen sarip kargoyla gondereyim. Bol bol ye sen adacimSen sardikca benim aklima dusuyor sarma oyle cook sevoyorum ki saran yok benimkiler odun gibi oluyor))
Merhaba şekerler iyi geceler herkesi tebrik ediyorum2 nci olmuşuz :) ♡♡♡
Bizde tadilat başlıyor yarın ve pazar eşyaları toplamaca pazartesi startAllah yardım etsin inşallah bize
Çok sık gelemeyebilirim, iş güç koşturmaca haberiniz ola. Zati hoş, pek merak eden de olmamışta
Ahhh bi memleket yemeği yese bu hafta siser kaptanimm bilirim o yemekleriiii dur arada hatirlatip caziplestireyim))
Kizzz kaptanimmm ne giysekkk balkon konuşmasında kuaforede gitmek lazim ayyy cook isimiz var cookk
Ada yakin olaydık 1 tabakta sana gönderirdim yada her sardığımda senide yamacima alırdım
Merhaba şekerler iyi geceler herkesi tebrik ediyorum2 nci olmuşuz :) ♡♡♡
Bizde tadilat başlıyor yarın ve pazar eşyaları toplamaca pazartesi startAllah yardım etsin inşallah bize
Çok sık gelemeyebilirim, iş güç koşturmaca haberiniz ola. Zati hoş, pek merak eden de olmamışta
Menümüde paylaşayım
Sahur
2 haşlanmış small yumurta
Bir parça peynir, 1 ceviz, az salatalık
2 kapya biber, 3 çeri domates bol yeşillik
Iftar
1/2 kepçe tarhana çorbası
2 y.k. bulgur pilavı
4 y.k. etli taze fasulye
Yoğurtlu Semizotu
Küçük kase az şekerli kadayıflı muhallebi (bitti)
1/2 bardak ramazan şerbeti
Ara
7 otlu çay
Su: 2 olur
Spor: zaman tutmadım ama en az 20 dk. yürüyüşAusencia Ahu060812
Yok yoook bi kaptan olarak listeyide düşünmeliyimefser verecek ... o ne verirse biz aynısını vereceğiz yüzdemiz ondan fazla olacak minnağız ya
Bak bu plan daha güzel
Ben tartı kıyafetlerimle çıkacağım
Sarın ama yemeyinnnnn
Netinin olmadığını yazdım ya alıngan sarı şeker .
Kolay gelsin çok .
Saydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Bak cidden bozuluyorum ama bu kaçıncı son .
Kaptanımın bu son kaçamak dediğin kaç oldu ?
Lokmaları sayıyorum burda ben .
Sonra haftaya kaptanım bütün gün tadilat ödem ...
Yok bu hafta senden ekstra performans bekliyorum .
Cidden bak .
59 kilo için çok yiyorsun . Eee veriyorsun da .
Bi hafta ya bi hafta sadece ... hadi göreyim seni ... kilon az 800-900 gr la yüzde şov yaparsın .
Sence bu takım sen ben bunu hakketmiyor muyuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?