Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahhh bi memleket yemeği yese bu hafta siser kaptanimm bilirim o yemekleriiii dur arada hatirlatip caziplestireyim ))

Merhaba şekerler iyi geceler herkesi tebrik ediyorum 2 nci olmuşuz :) ♡♡♡
Bizde tadilat başlıyor yarın ve pazar eşyaları toplamaca pazartesi start Allah yardım etsin inşallah bize
Çok sık gelemeyebilirim, iş güç koşturmaca haberiniz ola. Zati hoş, pek merak eden de olmamışta

Son düzenleme:
Menümüde paylaşayım
Sahur
2 haşlanmış small yumurta
Bir parça peynir, 1 ceviz, az salatalık
2 kapya biber, 3 çeri domates bol yeşillik
Iftar
1/2 kepçe tarhana çorbası
2 y.k. bulgur pilavı
4 y.k. etli taze fasulye
Yoğurtlu Semizotu
Küçük kase az şekerli kadayıflı muhallebi (bitti )
1/2 bardak ramazan şerbeti
Ara
7 otlu çay
Su: 2 olur
Spor: zaman tutmadım ama en az 20 dk. yürüyüş Ausencia Ahu060812

Son düzenleme:

+400 gr fazlam vardi bu gün ama sporla telafi etmişimdir no panik

Ahhh bi memleket yemeği yese bu hafta siser kaptanimm bilirim o yemekleriiii dur arada hatirlatip caziplestireyim ))

Haftaya annemdeyim inşallah cuma 1. Olacam ve kendime ödül vereceğim. Etli kombe yiyecegim

Sen sardikca benim aklima dusuyor sarma oyle cook sevoyorum ki saran yok benimkiler odun gibi oluyor ))
Sarmasini sevmem ama adres ver hemen sarip kargoyla gondereyim. Bol bol ye sen adacim

kac kez etiket yaptim eski mortim, sen beni adamdan saymiyor musun yoksa

Simdiden kolay gelsin

Sarayca Saraycam Estağfurullah o demek öyle aşk olsun kuzum, bi sen bi ortim bide kaptanicem merak etmiş Sağol beni düşünmüşsün ♡♡♡ tebrik ediyorum sizi ayrıca mortilerim. Açık ara fark attınız helal valla Tebrikler alkışlar size gelsin
Dileklerin için de Sağol umarım kolay gelir geçer

Yok yoook bi kaptan olarak listeyide düşünmeliyim efser verecek ... o ne verirse biz aynısını vereceğiz yüzdemiz ondan fazla olacak minnağız ya

Bak bu plan daha güzel

Kizzz kaptanimmm ne giysekkk balkon konuşmasında kuaforede gitmek lazim ayyy cook isimiz var cookk

Ben tartı kıyafetlerimle çıkacağım

Ada yakin olaydık 1 tabakta sana gönderirdim yada her sardığımda senide yamacima alırdım

Sarın ama yemeyinnnnn

Netinin olmadığını yazdım ya alıngan sarı şeker .
Kolay gelsin çok .

Saydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Bak cidden bozuluyorum ama bu kaçıncı son .
Kaptanımın bu son kaçamak dediğin kaç oldu ?
Lokmaları sayıyorum burda ben .
Sonra haftaya kaptanım bütün gün tadilat ödem ...
Yok bu hafta senden ekstra performans bekliyorum .
Cidden bak .
59 kilo için çok yiyorsun . Eee veriyorsun da .
Bi hafta ya bi hafta sadece ... hadi göreyim seni ... kilon az 800-900 gr la yüzde şov yaparsın .
Sence bu takım sen ben bunu hakketmiyor muyuz ?

Ahu060812 jillian nmtz videosu yaptim 20 dk yürüyüş

Ahu060812 Bende spor bildiriyorum tatlım .

45 dk 3 lü de ...
30 dk 2 li de...
25 dk tekli de ...
Son olarak yoga3 niyetine 30 dk balkonda yayılmaca

Not: 3lü 2li ve tekli koltukları spor aleti olarak kimseye tavsiye etmem. Denemeyiniz

pardon kaptanicem bitti söz gerçekten sıfır kaçamak olacak bugünden sonra bak gör ve onca işe güce regle ödeme rağmen gelir elbet mezuniyet, belli mi olur bir de ben iş yaparken az yerim avantajım var bu sebepten, 58,5 olabilirim belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…