Geldim kız geldim anam derdi bunların bezi karıştı diye ablamla bana.bende şimdi sporlar karışmasın diye onları halletmeye geldim.yeni anne tavuğumla ilgilendim annemden gelince.10 yumurta vardı 5 i çıkmış birine ışıkla baktım içi dolu gerisini dinledim tık tıklar var tekme atıyo keratalar
1400 dü o bi kere
Kimmmm ben koru diyecemmmmm ...
Her ne zaman ki aus şuraya girip
Olsun canım bu haftada canın sağolsun yazmışsa artı gelene ...
Sen bu hafta koru yeter demişse ...
Bilin ki hesabım hacklenmiştir
Bi gecede 1500 verdiğini tam da bu hafta hatırlayasım tuttu
9.takımı göremedim ben bu hafta Habine bakacaktım kaç oldu diye ben mi göremedim
Bezi karıştı
Anam bana spor takibi demeeee...9 takımın listesini yapayım da o iş beni benden aldı .
Bi de puan beğenmiyorlar ki sorma
aaa dur ben bu hero kısmını atlamışım hero mero bilmem ben bildiğim bi Çorum dan heriii var 600 neyine yetmiyo heriii
9.takımı göremedim ben bu hafta Habine bakacaktım kaç oldu diye ben mi göremedim
KilokompisüsAus
Işte buuu ... saraycada da tüyler tiken tiken oldu ... bakma çaktırmıyor şimdi ... eee bu sporu bi de kaynanasının yanında yarın @Efser Okuyacak
Saydınımmmm çok hevesli gördüm seni ... bu hafta senle de kapışabilirim ayrı bir parantez
Geliyor onlar sen gidiyor san ... salgıladığın her adrenalin hormonu kilokompisüsaus hücrelerinde kalıcı yağa dönüşüyor
Aus dünyaya geri dön ne işin var ayda bak üşüteceksin oralarda
Heri seni yeriii ..
Hero ahuuuuu ... bak bak ne afilli duruyor .
Hero aus ... tırt ... olmuyor üzerimde emanet duruyor .
Sezarın hakkını sezara veririm hep ... sana yakıştı canom .
Oldu bu iş oldu ... cumaya 69.9
Sen zaten tatlı hatunsun kiŞu hala öncesi gergin oluyorum sanki ben
Bi de üzerineyoksunluğu ...
Bak pammık gibi kadın olup neşelendim bi anda ... keşke hep halam gelse
Ahuuuuuu beğenip durma gel de iki lafının beline kupa çekek
Bu hafta seni takım herosu seçtimmmmm%3
White Lily canım ... seninde önümüzdeki cuma itibarıyla 3.cuman ..
Şöyle bomba gibi sallarsın artık yüzdenle de ... bu kaptan seni listesinin neresine oturtacağını şaşırır
Kuzum not almadım ama bakayım, değildir sanırım sabah yazayım canımKızlar spor pointlerinizi bi kontrol edin yarın birinciyi paylaşıcam
saydin78 seninki eksik mi özellikle
Allah korusun kuzum ♡♡♡ay ben gidip azıcık eliptik yapıyım malum Aus beni bu hafta mezun etmeyi kafaya koydu 69.9 az oldu bee 65 oluyum ben haftaya .(65 oluyum yazıyorum tel 65 ölüyüm yazıyo oda biliyo ekstra akıllı telefon )
Ne günlerdi yaaaGazeteyle saçlarımı sardim. En son ergenlik doneminde yapiyordum
Benim hala yok. Bi çılgınlık yapip sardim. Bakalim yarin nasıl olacakNe günlerdi yaaabigudiler maşalar yokken yapardık eskiden dimi kuzum
KilokompisüsAusçok iyiydi yaa fırına tepsi atarken tel elimden düşecekti gülmekten
Kuzum kapışalım fakat sporda kapışamam zira işler güçler spor yapamam. Ama kiloda rakip olabiliriz
Aus dünyaya geri dön ne işin var ayda bak üşüteceksin oralarda
Sen zaten tatlı hatunsun ki
Bu mesaj sonrası ekstra bir sorumluluk hissettim üstümde.merak etme o iş bende.
Benim hala yok. Bi çılgınlık yapip sardim. Bakalim yarin nasıl olacak
Iyi geceler canım.
Minikler için bale, tiyatro, resim gibi eğitimlerin verildiği bi okulda çalışıyorum. Okul öncesi öğrencilerle çalışıyoruz canımSivas da nerede calisiyorsun tatlim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?