Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben aldım 58.5 sözünü ... her gün peşindeyimmmm . Telden ordan burdan yandın ki ne yandın

Bi an stres oldum iyi mi ee stres kalori harcatti gitti mi 50 gr daha

Bi an stres oldum iyi mi ee stres kalori harcatti gitti mi 50 gr daha

Seni uyanııııık sarayca 50 gr verdi diye bana stres yaptıracan di miii

Gelmiş geçmiş en sinir bozucu morti seçileceğim bu hafta

Az önce tartıldım ... 59.9 .... yattığım yerden eriyor .... bi de kalksam

ilk okuduğumda Allah Allah birşey kaçırmadım ama kaptanicem iyileşti de spora mı başladı ki dedim ilk etaptasonra bastım kahkahayı

ilk okuduğumda Allah Allah birşey kaçırmadım ama kaptanicem iyileşti de spora mı başladı ki dedim ilk etaptasonra bastım kahkahayı

Işte buuu ... saraycada da tüyler tiken tiken oldu ... bakma çaktırmıyor şimdi ... eee bu sporu bi de kaynanasının yanında yarın Efser Okuyacak

Saydınımmmm çok hevesli gördüm seni ... bu hafta senle de kapışabilirim ayrı bir parantez

Gene stres oldum etti 100 gr

Geliyor onlar sen gidiyor san ... salgıladığın her adrenalin hormonu kilokompisüsaus hücrelerinde kalıcı yağa dönüşüyor

Şu hala öncesi gergin oluyorum sanki ben
Bi de üzerine yoksunluğu ...

Bak pammık gibi kadın olup neşelendim bi anda ... keşke hep halam gelse

Ahuuuuuu beğenip durma gel de iki lafının beline kupa çekek

Bu hafta seni takım herosu seçtimmmmm %3

600-700 demeee bana koru de bu haftayı koru yeter dee anaaamm eritti bu kadın beni bitirdiiii 94 le geldiğim şu topikte beni 72 yaptııııı vay başıma gelen
anaam birden ne oluyo dedim ya yeni bi alet mi çıktı 3lü ikili diye Sonra çözdüm tabi

Geldim kız geldim anam derdi bunların bezi karıştı diye ablamla bana.bende şimdi sporlar karışmasın diye onları halletmeye geldim.yeni anne tavuğumla ilgilendim annemden gelince.10 yumurta vardı 5 i çıkmış birine ışıkla baktım içi dolu gerisini dinledim tık tıklar var tekme atıyo keratalar

Kimmmm ben koru diyecemmmmm ...

Her ne zaman ki aus şuraya girip

Olsun canım bu haftada canın sağolsun yazmışsa artı gelene ...

Sen bu hafta koru yeter demişse ...

Bilin ki hesabım hacklenmiştir

Bi gecede 1500 verdiğini tam da bu hafta hatırlayasım tuttu

aaa dur ben bu hero kısmını atlamışım hero mero bilmem ben bildiğim bi Çorum dan heriii var 600 neyine yetmiyo heriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…