Ahu060812 Bende spor bildiriyorum tatlım .
45 dk 3 lü de ...
30 dk 2 li de...
25 dk tekli de ...
Son olarak yoga3 niyetine 30 dk balkonda yayılmaca
Not: 3lü 2li ve tekli koltukları spor aleti olarak kimseye tavsiye etmem. Denemeyiniz
pardon kaptanicem bitti söz gerçekten sıfır kaçamak olacak bugünden sonra bak gör ve onca işe güce regle ödeme rağmen gelir elbet mezuniyet, belli mi olur bir de ben iş yaparken az yerim avantajım var bu sebepten, 58,5 olabilirim belli mi olur
"Sarın ama yemeyin" "deppfreze atın misafir gelince ikram edin"Sarın ama yemeyinnnnn
Söz tatlım elimden geleni yapıcamBen aldım 58.5 sözünü ... her gün peşindeyimmmm . Telden ordan burdan yandın ki ne yandın
"Sarın ama yemeyin" "deppfreze atın misafir gelince ikram edin"
Yeni sarma felsefemiz bu olsun
Bi an stres oldum iyi mi
Gülmeeee rakibe psikolojik baskı bu , şimdi sarayca okurken bi kasıldı stres oldu ... geldi stresten 400 gr ödem
Hep hesap kitap işi bunlardi mi ada81 ... ayyy pardon sevgili ortim ada şu an sporda rahatsız etmeyeyim kendisini ...
Biz bunu tartısını düşünen çakal felsefesi diyelimmm
Söz tatlım elimden geleni yapıcamnetime kavuştum. Rahatça her kanaldan hesap verebilirim
Bi an stres oldum iyi miee stres kalori harcatti gitti mi 50 gr daha
Gülmeeee rakibe psikolojik baskı bu , şimdi sarayca okurken bi kasıldı stres oldu ... geldi stresten 400 gr ödem
Hep hesap kitap işi bunlardi mi ada81 ... ayyy pardon sevgili ortim ada şu an sporda rahatsız etmeyeyim kendisini ...
Gene stres oldum etti 100 gr
Seni uyanııııık sarayca 50 gr verdi diye bana stres yaptıracan di miii
Gelmiş geçmiş en sinir bozucu morti seçileceğim bu hafta
Az önce tartıldım ... 59.9 ....yattığım yerden eriyor .... bi de kalksam
Ooooo net geldi ise iyi .... seyrele wapp baskısını ... yeminle engellersinboğazını dizilir lokmalar
ilk okuduğumda Allah Allah birşey kaçırmadım ama kaptanicem iyileşti de spora mı başladı ki dedim ilk etapta sonra bastım kahkahayı
Gene stres oldum etti 100 gr
600-700 demeee bana koru de bu haftayı koru yeter dee anaaamm eritti bu kadın beni bitirdiiii 94 le geldiğim şu topikte beni 72 yaptııııı vay başıma gelenEvet canım ... bu hafta hedefim 59 lar ... artık ucu değil de başı olsa tabiiisonra da kaybettiğim 58 e tekrar kavuşmak var hayalimde ama hala gidince zor .
Hmmmmm bugünden başladın demekcumadır bi kaçamak yapayım demedin ...
planlarımız olmalıada81 biliyorsun yenilgiyi sevmeyen bünyem var malum
oyyyy canım benim ...bugün bizim öğretmenimize de mezun olan öğrencileri geldi .... çok duygusaldı ..
100 gr iyidir iyi ... sen spora asıl tatlım
güzel menü canım ... ama senin metanı tanımak adına kısırın etkisini merak ediyorum . o yüzden yarın bir tatrılır mısın ? diyette kısır verilir normalde ... ama bazı arkadaşlarımıza kaknem artılar getiriyor kısır . bakalım sende şişkinlik yapan buğdaygillerin sende etkisi ne ?
bel bende 72 lerde
asılıyoruz şekerim .... böyle esip geçiyoruz .... hedefleri koyacağım zaten
Daktırımın karşısına bir babayiğit çıksın hele
yok canım , var evde ama demleyip içeyim mi ?
gerçi bugün hala gelince gitti ama aklımda bulunsun
tabii ki voltran olacağız senle bu haftahiç böyle saran ortin olmamış olacak
evet biraz karışık olmuş dilekcim ama 600 gr vermişsin ..bu hiçte fena değil ..
sıkmadan sıkılmadan bu şekilde devam canım .
Yoğurt ekle cano yoğurt , yağ yakar .
güzel menüama sohbetten yediğin kırmızı kartı silme zamanı
canım o kaçamağın bugünkü 1.liğinin ödülü olsun .
ama bundan sonra pür dikkat .
bu hafta rakibiz , dişe diş geçsin
hepsi sözleşmiş bu halaların ...benim ki de akşam uyuduğumda 6 gibi geldi
menün güzel canım . sabaha da güzel iniş gelecek tartına
eveeeet ya bu hafta halalarımız sözleşmiş baskın verdi aynı zamanda .
Yahu yeter artık lafını duymanın sonu yokben 58 lere indim , bugün 60 tım .... velinin biri hala ama yeter artık diyor , alıyorum zaten dedim ... olsun yeter diyor
bu arada önümüzde hafta için pazarlığını okudum canoben ne zaman büyük hedef verdim 600-700 yeter
anaam birden ne oluyo dedim ya yeni bi alet mi çıktı 3lü ikili diye Sonra çözdüm tabi
Ahu060812 Bende spor bildiriyorum tatlım .
45 dk 3 lü de ...
30 dk 2 li de...
25 dk tekli de ...
Son olarak yoga3 niyetine 30 dk balkonda yayılmaca
Not: 3lü 2li ve tekli koltukları spor aleti olarak kimseye tavsiye etmem. Denemeyiniz
Geldim kız geldim anam derdi bunların bezi karıştı diye ablamla bana.bende şimdi sporlar karışmasın diye onları halletmeye geldim.yeni anne tavuğumla ilgilendim annemden gelince.10 yumurta vardı 5 i çıkmış birine ışıkla baktım içi dolu gerisini dinledim tık tıklar var tekme atıyo keratalarŞu hala öncesi gergin oluyorum sanki ben
Bi de üzerineyoksunluğu ...
Bak pammık gibi kadın olup neşelendim bi anda ... keşke hep halam gelse
Ahuuuuuu beğenip durma gel de iki lafının beline kupa çekek
Bu hafta seni takım herosu seçtimmmmm%3
600-700 demeee bana koru de bu haftayı koru yeter dee anaaamm eritti bu kadın beni bitirdiiii 94 le geldiğim şu topikte beni 72 yaptııııı vay başıma gelen
anaam birden ne oluyo dedim ya yeni bi alet mi çıktı 3lü ikili diye Sonra çözdüm tabi
aaa dur ben bu hero kısmını atlamışım hero mero bilmem ben bildiğim bi Çorum dan heriii var 600 neyine yetmiyo heriiiŞu hala öncesi gergin oluyorum sanki ben
Bi de üzerineyoksunluğu ...
Bak pammık gibi kadın olup neşelendim bi anda ... keşke hep halam gelse
Ahuuuuuu beğenip durma gel de iki lafının beline kupa çekek
Bu hafta seni takım herosu seçtimmmmm%3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?