Rabbim Ya Şafi adıyla şifa versin canım bebegine ve sana.Merabalar hafif sanci ve 1cm aciklik var erken dogum riskiyle hastane ye yattim dün dualarinizi bekliyorumAusencia Abla herkes görmezse bi duyuru yaprsan sevinirim daha kucuk minigim beklesin biraz daha unutmayin dua etmeyi bize lütfen
60 a ne kaldi gorende 80 kilo zanneder seniTeşekkür ederim cnm güzel yorumlar yaptıkça , mutlu oluyorum
Benimde ilk hedef 60 cnm bı görsem
Hayal gibi valla
Teşekürler cnmmm
Sen diyetisyene gitmeyecek misin. Ona gore diyet yapsan daha iyi olur benceAranızda karbonhidrat diyeti yapmış olan var mı?
Suan koltuga sizmis modundayim boyle algimi kaybetmis beyin uykum gelmis gibi esneyip duruyom
Ramazandan sonra gidicem, o zamana kadar bir yöntem uyguluyum dedimSen diyetisyene gitmeyecek misin. Ona gore diyet yapsan daha iyi olur bence
Cok salata Yoğurt orta derecede pro ve spor. Cok az karbon ile bu is olur.Ramazandan sonra gidicem, o zamana kadar bir yöntem uyguluyum dedim
Bende hafta içi oyleyim mortimSuan koltuga sizmis modundayim boyle algimi kaybetmis beyin uykum gelmis gibi esneyip duruyomyorgunluk var mortimmm
Spor şart oldu, erken uyuyorum benim küçük 5 de kalktığı için ama artık leslie yapıcam iftar sonrası, aslında yürüyüş yapacaktık ama hava soğuk yağmurlu hep , çocuklar hasta olur.Cok salata Yoğurt orta derecede pro ve spor. Cok az karbon ile bu is olur.
Canım ben hep kafama gore yaptim diyetlerimi. Cok pro az karbon hep isime yaradi.Spor şart oldu, erken uyuyorum benim küçük 5 de kalktığı için ama artık leslie yapıcam iftar sonrası, aslında yürüyüş yapacaktık ama hava soğuk yağmurlu hep , çocuklar hasta olur.
Fikirleriniz önemli ne de olsa çoğunuz hedefe yaklaşmışsınız
Cocuklarla bende spor yapamiyorum. Seni anlıyorumKahve içtim uykum kaçtıbundan sonra yemeğin üstüne hemen kahve içicem uykum kaçsın diye. Yoksa spor hak getire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?