Canim istersen önümüzdeki cuma yardimci olabilirim evdeyim misafirimde yokYa şimdiden yazayım , önümüzdeki cuma misafirim olacak , iftara . 20 kişi kadar
Özellikle o cuma için bana takımda biri lazım ... yani aslında genel olarakta aktif bir yardımcım olsa hiç fena olmaz da , dely gitti ... ahu sporda ..
Şimdi gelecek cuma ya bildirimler 5 gibi bitmiş olsun .. öyle sonu beklemeyelim ..ya son 2 saat önemli diyenlerden biri gönüllü olsun ... liste yüzde bildirimini toparlasın .
Ben o gün hazırla , pişir sadece ara ara bakabilirim .
zaten bizim listemiz hep hazır .. hatta şimdiden hazır ,ilk sayfada:) onu perşembe gecesi buraya koyarım ... her bildirimyapan direkt listeye ekler yüzdesi ile ... bir iki gönüllü de kontrol eder .
Ben gelir bir ara izin mezuniyet eklerim , bir de performansına göre yeni üye girişi white lily var .. neyse bunlar ayrıntı ... gönüllüyü bulalım hele
Guvenmem miiii kendimden cook sana guveniyomm vallaHer zaman fatma ... sen yeter ki geldim başlıyorum de .. senin için ne kadar hevesli olduğumu biliyordun ... bak kilona yakın arkadaşımız da geldi ...119 la geldi bu cuma 110 çıktı ... olmayacak bir şey değil biliyorsun sen neler verdin .
Müsade senin tabii ki , ben sadece öneri sunarım ... Ama :))
O zaman tartınla haşır neşir ol ... yani olmuyorsa da diretmenin anlamı yok ... baktın iyi gitmiyor en azından salıdan itibaren son 3 gün düzeltecek yeterli zamanımız olur ...
Ben inanmadığım kiloyu hedefe koymam eflalim :))
İnanın o hedef kiloları tak tak kafama göre yazmıyorum ... geçen hafta ne vermiş vermemiş , hızı ne ne değil ... bu hafta reglsi bitti mi bitmedi mi
Sende şu an tüm oklar lehine ... o yüzden olur olmaz ama iyi bir kilo gider .
Canım talihsizlik , kötü oldum derken ?
Rahatsızlandın mı ?
Kilonu not alıyorum bu arada canım ...
ben sana güveniyorummm , sende bana güven . -300 geldi bile
Ayyyy saraycammm bi şişim bi halsizim , böyel 60.5 mu oldum desem ... ne desem bilemedim
Yahu bu muhteşem teklife nasıl yook yooooook dersin @kelebekolacam ..bence de yy. kapışması
Canım benim .. gönlünü ferah tut ... Riskli haftayı geçmişsiniz şükür .
Şimdi içinde kaldığı her gün önemli tabii ki .
Dularımız seninle canım .
ARAKADAŞLAR SİZLERDE DUALARINIZA EKLEYİN KELEBEĞİ , BEBEĞİ BİRAZ DAHA TUTUNSUN GÜZEL ANNECİĞİNE .. EN ÖNEMLİSİ DE NE ZAMAN GELİRSE GELSİN SAĞLIKLI GELSİN .
Kolay gelsin canım .... nerden nereye taşınıyorsun ?
İşte beni hedefe ulaştıran felsefe tam da bunlar oldu canım .
Hayırlı olsun vero , iki erkek anası ha
doymuşsundur doymuşsundur :))) iftarda da ikram koşturma ... ohhhh misss ...
gelmişsin işte :)
V.aleyküm selam
Bu arada ortinin sabit çıkması ile ... sizin yarışı kazanan @exmadon ve @Betulina oldueeee artık bu hafta ortisiz alırsın ifaedesini ex in
Menü bugün böyle olsun demişsin de ..menü nerde diyesim geldi .
açlık hissetmezsin .. iki kahve üst üste beni de tıkar .
ama ilerleyen saatlerde bir kazınma olacaktır canım .
yani ona dur diyemeyip mutfakta soluğu almakta var .
If ine karışmak istemem tabii ama sanki böyle geç olmadan , salatalık domates , peynir tarzı yesen ..bilemedim
.
Teşekkür ederim canım. Bu arada koltuklarin icin yazdigim mesaji gormedin degil mi. Tekrar güle güle kullan diyeyimAy ne güzel bir rakam
sade ve şık
keşkem benim de olsa
Çokk güzel olmuş masumm. Güle güle oturun.
Ben de bugünün menüsünü yazayım..
Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk keçi peyniri
4 zeytin
1,5 dilim tb ekmeği
Ara:
Yarım muz ve çeyrek avokadoyu içine bir hurma ve 1 çay kaşığı ham kakao koyup blenderdan geçirip uydurma bir tatlı yaptım kendime tatlı krizimi bastırmak için onun yarısını yedim.
Öğlen:
1 kepçe süzme mercimek çorbası
1 çöp tamamen yağsız şiş
1 kase salata
Akşam:
Ton balıklı salata
3 yk yoğurt
Suyu iki litreye tamamladım akşama 2,5 -3 e yaklaşır.
Bir de yeşil çay var. Spor hastalığım toparlanana kadar zor görünüyor birkaç gün.
Teşekkür ederim canım. Bu arada koltuklarin icin yazdigim mesaji gormedin degil mi. Tekrar güle güle kullan diyeyim
Bende bu mesaji yeni gördüm
Çokk güzel olmuş masumm. Güle güle oturun.
Başlıyor demek sonunda kolaylıkla atlatirsin inşallah canım.Olabilir nasıl işledi ise bilinç altımayürüyüş bile yapamam sanırım zira her yer toz toprak olacak ilk iki gün zor olur sanırım öyle ümit etmek istiyorum
Ama bitince ohhh bee diyeceğiz, yeni ve güzel evim
@Efser %3.0502-09 521.Etap
7.Takım En leri
Sarayca %2.72
igdedali %2.63
@exmadon %2.22
White Lily %2.07
Ahu060812 %1.36
@mimu88 %1.33
Nare83 %1.24
saydin78 %1.00
@Dilekiyi %0.85
ada81 %0.81
@ecemavi %0.58
@Betulina %0.51
@ErSeSi %0.41
Nefs %0.18
Sabitler
@_AYNURA_ sabit.
@irmae sabit.
Nego sabit.
@kelebekolacam sabit.
Artıdakiler
@DelyDoly
Daydream-
@Sherrysherrylady
Eveeeet ...1 haftanın daha sonuna geldik .
Şimdi önümüzdeki haftanın hedef ve gruplarını açıklayalım ....ve tadından yenmez bir haftaya başlayalımpon pon lar peşinen ellerinize tutuşturulur ve geri iadesi söz konusu değildir
Haftanın Kapışmalarından İlki Bing Bang Kapışması
ada81 ve Ausencia ikilisine karşı / Sarayca ve @Efser ikilisi .....
Adanın bu hafta asgari hedefi 800 gr ile 67.1
Kendime koyduğum hedef 700 gr ile 59.4
Saraycanın hedefi 100 gryok yok tabii ki en az 59.9 ...
Ve efserin hedefi minimum 84.3 ü görmek .....
Bu hafta listenin 2 sabit güzeli , ellerine sazı alıp takımı coştursun .. Taşın altına bu hafta el koyma sırası genelde sabit ve artılara gelir takımda .
@irmae 71.5 a
Nego 72.5 a koşmaya yol alsın ... her ikisininde ödemleri , halaları geçtiğine göre
ahu tatlı kuşum sende lamı cimi , dünyası ayı yok , çıktığın bu yolda manyak kaptan ausla ..bu hafta 71.5 a uzan ... bak ikinizinde hedefi aynı ...aaaa aaaaa ... hanimiş kiminmiş 71.5
Ex ... bu haftada şov yapıp bu sefer 108 den azı kurtarmaz diyecek mi
igdedalı canım cuma hedefin min. 76.8 olsun , bizim olsun
ece canım senden de min . 67 gelsin de mezuniyete yaklaşalım iyice
Betül canım senden de 76.9 görelim en az bu hafta
@begum75 / @nehirnil111 /Nefs her biri 50 li kilolarda ... her biri narin
hedefiniz yok ... bol sporla ...kilo almamak ve yanına 200 300 koyabilmek
@_AYNURA_keyifli sağlıklı gebelikler cancağızım .....Listenin hakkını verdim hemen her hafta ... kepini de beraber fırlatsaydık keşke ama çok güzel haberle bölündüğü için ben kendi adıma çok sevindim canım
Eveeeeeeeeeeeeeeeet , ben gidip yatayım en iyisirüyanızda beni görün
umarım eksik yoktur , çok ayıplarım kendimi
Sağol Pınar ım inşallah :)Başlıyor demek sonunda kolaylıkla atlatirsin inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?