1 gunden yavaslamaz metam degil miyok yok bir kereden bir sey olmaz. Bu arada bu oglen kilom 60.3 tu
1 gunden yavaslamaz metam degil miyok yok bir kereden bir sey olmaz. Bu arada bu oglen kilom 60.3 tu
Ben de bugünün menüsünü yazayım..
Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk keçi peyniri
4 zeytin
1,5 dilim tb ekmeği
Ara:
Yarım muz ve çeyrek avokadoyu içine bir hurma ve 1 çay kaşığı ham kakao koyup blenderdan geçirip uydurma bir tatlı yaptım kendime tatlı krizimi bastırmak için onun yarısını yedim.
Öğlen:
1 kepçe süzme mercimek çorbası
1 çöp tamamen yağsız şiş
1 kase salata
Akşam:
Ton balıklı salata
3 yk yoğurt
Suyu iki litreye tamamladım akşama 2,5 -3 e yaklaşır.
Bir de yeşil çay var. Spor hastalığım toparlanana kadar zor görünüyor birkaç gün.
Ay ne güzel bir rakam
sade ve şık
keşkem benim de olsa
Bu cuma yardim ederim canım inşallah. Diger yardimci icin kilosu cok ve aktif birini tavsiye ederim.Ya şimdiden yazayım , önümüzdeki cuma misafirim olacak , iftara . 20 kişi kadar
Özellikle o cuma için bana takımda biri lazım ... yani aslında genel olarakta aktif bir yardımcım olsa hiç fena olmaz da , dely gitti ... ahu sporda ..
Şimdi gelecek cuma ya bildirimler 5 gibi bitmiş olsun .. öyle sonu beklemeyelim ..ya son 2 saat öenmli diyenlerden biri gönüllü olsun ... liste yüzde bildirimini toparlasın .
Ben bugün hazırla , pişir sadece ara ara bakabilirim .
zaten bizim listemiz hep hazır .. hatta şimdiden hazır ,ilk sayfada:) onu perşembe gecesi buraya koyarım ... her bildirimyapan direkt listeye ekler yüzdesi ile ... biri iki gönüle kontrol eder .
Ben gelir bir ara izin mezuniyet eklerim , bir de performansına göre yeni üye girişi white lily var .. neyse bunlar ayrıntı ... gönüllüyü bulalım hele
KOnforlu ve rahat ayrıca
Bende de 59.8 var canım , ona da bi bak istersen ... bütçen hangisine yeterse
Ay canım aklima geldi ben cuma saat 5 gibi ist. Gidecegim unuttum cok özür dilerimBu cuma yardim ederim canım inşallah. Diger yardimci icin kilosu cok ve aktif birini tavsiye ederim.
Menün güzel canım ... gözüm siyez aramıyor değil o ayrı :)
Sana da tekrar geçmiş olsun , bugün biraz daha iyi misin ?
Bu cuma yardim ederim canım inşallah. Diger yardimci icin kilosu cok ve aktif birini tavsiye ederim.
Ayyy ben bütçe ayarlarım
biraz birikmisim var
Ay canım aklima geldi ben cuma saat 5 gibi ist. Gidecegim unuttum cok özür dilerim
probiyotik ile ilgili yazacaktım unuttum wc beni azda olsa rahatlattı çok açık yazamıyorum ama yinede zorlanıyorum
bu zamanla daha mı düzenli olur birde kv kefir mayası alıp kefir yapicam
sabahları 1 bardak içsem? probiyotik ilaçlardan gördüğüm etkiyi görebilirmiyim hatta sabah yürümeden içip spora gideyim diye düşündüm?
kelebekolacam irmae
Sağol kaptaniçem, bugün sesim çıkmaya başladı en azından kısa süreli konuşmalarda, yavaş yavaş toparlıyorum ama antibiyotik kullanımı hem ödem arttırımı yapıyor hem da halayı olumsuz etkiliyor ama bir toparlayacağım onu dengeleme yolunu bulurum elbet.
Siyezi ben de arıyorum da dün hiç kalkmadan yattım o yüzden yapamadım ekmek mecburen dışarıdan aldık. Toparlanmamla birlikte siyez yapımına döneceğim, diyette uğurum o benim.
Bu arada benim evin han potansiyeli tedirgin etse de, eğer Allahtan birşey çıkmazsa cuma işlerine yardım için gönüllü olabilirim ben. Neler yapılacağını söylersen halledebilirim sanırım. :)
Olur, düzenli kefir kullanımı da ilacın etkisini verebilir. Sıkıntı yaşamanın sebepleri buradan aklıma gelip söyleyebileceğim; yağ tüketimini biraz arttır, salataya bir tatlı kaşığı falan zeytinyağı eklemek gibi. Bir de az besin aldığın için mümkün olduğunca fazla salata ye ki sindirim yolunu doldurup atılıma sebep olsun. Şimdilik aklıma gelen bunlar benim.
Tamamdır, hallederiz gözün arkanda kalmasın sen misafirlerle ilgilen rahatça. :)Tamam canım , ben listeyi hazır halde paylaşacağım zaten ... sadece her kilo bildirimi yapacak olan ... son halini alıp ona eklesin ...
işte
irmae (72.8/71.5/1.3/%1.79 ) gibiii ...
virgülden sonra 2 hane yazılıyor , 3. 5 ve 5 ten büyük ise bir üstte yuvarlanıyor ... bilen çok zaten yüzde hesabını .
Bende en azından 5 -6 ya kadar ara ara sürekli girerirm .
Az yemek sıkıntıya sebep oluyor. Dediğim gibi salataları bol marullu falan tüketmeye çalış bir de sabahları az da olsa karın egzersizi yapmak hareketlendirip ihtiyaç oluşmasını sağlar.yağ ekliyorum cnm ama sanırım dediğin gibi az yediğim için dolum olmuyor
ama eskiye göre daha iyiyim en azından wc ihtiyacı geliyor
Canım kusura bakma tam yazdim aklima geldi. Neysekitam da öpücük vermiştimtamam canım halledeceğiz bi şekilde .
Beni böyle hatırlaman da biraz trajikomik ama olsunVe aleyküm selamseni unutur muyuz yahu ... daha geçen gün geç bildirim gelince andım seni
Dikkat et , çok güzel incelmiştim yazık emeklerine ... her şey yolundadır umarım ....
Sağol canım. Geçen sene iş bulunca apar topar geldim Sivas'a. Ev bulamayıp 2+1 eve geçmiştim. Yalnız yaşıyorum. Büyük geldi ev bana. Kirası da epey fazlaydı. Arkadaşım evini bırakıyordu. . Şirin de bi ev. 1+1 tam bana göre. Kaç gündür onun hazırlıkları sürüyordu. Evin herşeyi tamamdı. Sağolsun temizliği bile yapıp çıkmış. Yine de içime sinmedi bi temizlik yaptım sabahtan. Çantamı alıp geçtim diyebilirim. Yüzyılın en hızlı ev taşıma işlemini gerçekleştirdimHer zaman fatma ... sen yeter ki geldim başlıyorum de .. senin için ne kadar hevesli olduğumu biliyordun ... bak kilona yakın arkadaşımız da geldi ...119 la geldi bu cuma 110 çıktı ... olmayacak bir şey değil biliyorsun sen neler verdin .
Müsade senin tabii ki , ben sadece öneri sunarım ... Ama :))
O zaman tartınla haşır neşir ol ... yani olmuyorsa da diretmenin anlamı yok ... baktın iyi gitmiyor en azından salıdan itibaren son 3 gün düzeltecek yeterli zamanımız olur ...
Ben inanmadığım kiloyu hedefe koymam eflalim :))
İnanın o hedef kiloları tak tak kafama göre yazmıyorum ... geçen hafta ne vermiş vermemiş , hızı ne ne değil ... bu hafta reglsi bitti mi bitmedi mi
Sende şu an tüm oklar lehine ... o yüzden olur olmaz ama iyi bir kilo gider .
Canım talihsizlik , kötü oldum derken ?
Rahatsızlandın mı ?
Kilonu not alıyorum bu arada canım ...
ben sana güveniyorummm , sende bana güven . -300 geldi bile
Ayyyy saraycammm bi şişim bi halsizim , böyel 60.5 mu oldum desem ... ne desem bilemedim
Yahu bu muhteşem teklife nasıl yook yooooook dersinkelebekolacam ..bence de yy. kapışması
Canım benim .. gönlünü ferah tut ... Riskli haftayı geçmişsiniz şükür .
Şimdi içinde kaldığı her gün önemli tabii ki .
Dularımız seninle canım .
ARAKADAŞLAR SİZLERDE DUALARINIZA EKLEYİN KELEBEĞİ , BEBEĞİ BİRAZ DAHA TUTUNSUN GÜZEL ANNECİĞİNE .. EN ÖNEMLİSİ DE NE ZAMAN GELİRSE GELSİN SAĞLIKLI GELSİN .
Kolay gelsin canım .... nerden nereye taşınıyorsun ?
İşte beni hedefe ulaştıran felsefe tam da bunlar oldu canım .
Hayırlı olsun vero , iki erkek anası ha
doymuşsundur doymuşsundur :))) iftarda da ikram koşturma ... ohhhh misss ...
gelmişsin işte :)
V.aleyküm selam
Bu arada ortinin sabit çıkması ile ... sizin yarışı kazanan @exmadon ve @Betulina oldueeee artık bu hafta ortisiz alırsın ifaedesini ex in
Menü bugün böyle olsun demişsin de ..menü nerde diyesim geldi .
açlık hissetmezsin .. iki kahve üst üste beni de tıkar .
ama ilerleyen saatlerde bir kazınma olacaktır canım .
yani ona dur diyemeyip mutfakta soluğu almakta var .
If ine karışmak istemem tabii ama sanki böyle geç olmadan , salatalık domates , peynir tarzı yesen ..bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?