Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

probiyotik ile ilgili yazacaktım unuttum wc beni azda olsa rahatlattı çok açık yazamıyorum ama yinede zorlanıyorum

bu zamanla daha mı düzenli olur birde kv kefir mayası alıp kefir yapicam
sabahları 1 bardak içsem? probiyotik ilaçlardan gördüğüm etkiyi görebilirmiyim hatta sabah yürümeden içip spora gideyim diye düşündüm?
kelebekolacam irmae

Menün güzel canım ... gözüm siyez aramıyor değil o ayrı :)

Sana da tekrar geçmiş olsun , bugün biraz daha iyi misin ?

Bu cuma yardim ederim canım inşallah. Diger yardimci icin kilosu cok ve aktif birini tavsiye ederim.

Menün güzel canım ... gözüm siyez aramıyor değil o ayrı :)

Sana da tekrar geçmiş olsun , bugün biraz daha iyi misin ?

Sağol kaptaniçem, bugün sesim çıkmaya başladı en azından kısa süreli konuşmalarda, yavaş yavaş toparlıyorum ama antibiyotik kullanımı hem ödem arttırımı yapıyor hem da halayı olumsuz etkiliyor ama bir toparlayacağım onu dengeleme yolunu bulurum elbet.

Siyezi ben de arıyorum da dün hiç kalkmadan yattım o yüzden yapamadım ekmek mecburen dışarıdan aldık. Toparlanmamla birlikte siyez yapımına döneceğim, diyette uğurum o benim.

Bu arada benim evin han potansiyeli tedirgin etse de, eğer Allahtan birşey çıkmazsa cuma işlerine yardım için gönüllü olabilirim ben. Neler yapılacağını söylersen halledebilirim sanırım. :)

Bu cuma yardim ederim canım inşallah. Diger yardimci icin kilosu cok ve aktif birini tavsiye ederim.

Bu cuma için kocaman öptüm şimdiden , diğer yardımcı için dediğim gibi dely idi ... gitti ... Ahu060812 var zaten .. o sporla ilgileniyor , onun dışında keşke zaman ayırsa ...

Gönüllü varsa el eder

Ayyy ben bütçe ayarlarım
biraz birikmisim var

Olur, düzenli kefir kullanımı da ilacın etkisini verebilir. Sıkıntı yaşamanın sebepleri buradan aklıma gelip söyleyebileceğim; yağ tüketimini biraz arttır, salataya bir tatlı kaşığı falan zeytinyağı eklemek gibi. Bir de az besin aldığın için mümkün olduğunca fazla salata ye ki sindirim yolunu doldurup atılıma sebep olsun. Şimdilik aklıma gelen bunlar benim.

Tamam canım , ben listeyi hazır halde paylaşacağım zaten ... sadece her kilo bildirimi yapacak olan ... son halini alıp ona eklesin ...

işte

irmae (72.8/71.5/1.3/%1.79 ) gibiii ...

virgülden sonra 2 hane yazılıyor , 3. 5 ve 5 ten büyük ise bir üstte yuvarlanıyor ... bilen çok zaten yüzde hesabını .

Bende en azından 5 -6 ya kadar ara ara sürekli girerirm .

yağ ekliyorum cnm ama sanırım dediğin gibi az yediğim için dolum olmuyor
ama eskiye göre daha iyiyim en azından wc ihtiyacı geliyor

Tamamdır, hallederiz gözün arkanda kalmasın sen misafirlerle ilgilen rahatça. :)

yağ ekliyorum cnm ama sanırım dediğin gibi az yediğim için dolum olmuyor
ama eskiye göre daha iyiyim en azından wc ihtiyacı geliyor
Az yemek sıkıntıya sebep oluyor. Dediğim gibi salataları bol marullu falan tüketmeye çalış bir de sabahları az da olsa karın egzersizi yapmak hareketlendirip ihtiyaç oluşmasını sağlar.

Ve aleyküm selam seni unutur muyuz yahu ... daha geçen gün geç bildirim gelince andım seni

Dikkat et , çok güzel incelmiştim yazık emeklerine ... her şey yolundadır umarım ....
Beni böyle hatırlaman da biraz trajikomik ama olsun
Çok şükür her şey yolunda :) kiloma çok dikkat etmiyorum biraz ramazanın da etkisi var tabi. Bakalım ramazan bittikten sonra tekrar tartılıp diyete devam etmeyi düşünüyorum bi de ramazan bitince spora yazılacağım gibi. Öylee işte benden haberler :)

Sağol canım. Geçen sene iş bulunca apar topar geldim Sivas'a. Ev bulamayıp 2+1 eve geçmiştim. Yalnız yaşıyorum. Büyük geldi ev bana. Kirası da epey fazlaydı. Arkadaşım evini bırakıyordu. . Şirin de bi ev. 1+1 tam bana göre. Kaç gündür onun hazırlıkları sürüyordu. Evin herşeyi tamamdı. Sağolsun temizliği bile yapıp çıkmış. Yine de içime sinmedi bi temizlik yaptım sabahtan. Çantamı alıp geçtim diyebilirim. Yüzyılın en hızlı ev taşıma işlemini gerçekleştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…