Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim kizim 4 yaşında 19.100 kilo boyu 109 cm ..kizim kahvalti disinda ekmek yemez cunku alistirmadim butun paketli urunler zararli diye biliyor sitede cocuklar cikolata seker yerken benim kizim anne bak zararli seyler yiyorlar diyor... herkes bize nasil başardınız diye soruyorlar .. bastan nasil büyütür beslerseniz oyle gidiyor ..abur cubur dolabimizda cubuk ve balik kraker olur.... onuda ben getirmezsem gidip alip yemez.... ama kisin balli muzu mutlaka yediririm ...ceviz , findik ,antep fistik ve badem hergun birinden yediriyorum... yatarkende mutlaka bir yk pekmez ....simdi bala ve pekmeze ara verdik havalar sıcak... ama kuru yemis hergun mutlaka bunlari yiyince başka bisey istemiyor bile...

Dun aksam babasi dondurma yiyor kizim yermisin dedi.. hayir baba cook zararli diyor ))))

Bravo canım. Maalesef bizde abur cubur oluyor. Bana kalsa almam ama

Günaydın canım bence doğru karar vermişsin...
Eminim ki verirsin.
Ben baktımda farkında olmadan yapiyormusum..
İnşallah kolayca uygularım
Oh ne güzel olmuş, ramazan her haliyle güzel gelmiş. Bizde maalesef eşim alıyor ben artık baş edemiyorum anlamıyor. İki yaşına kadar vermedim büyük oğluma abur cubur sonrası hep yedi. Küçük de öyle. Esime diyorum pestil al cevizli sucuk al öyle şeyler yesinler. Bir alıyor bundan sonra abur cubur yok tamam diyor, sonra tekrar başa dönüyoruz
Canim sahura suya bile kalkmıyorum uykum bolunmesin diye

Sabah basladim dip kose temizliğine simdi bitirdim....balkonlar yikandi supuruldu silindi toz alindi kizimi yıkadım dus aldim )))) pek hamaratim...
Bence bugün hamaratım
Konu neydi canım ben bilmiyorum

Mortiii yawww 59 da yuzun çöker soyle bi 65 ol yuzune kan gelsin )

Konu cook uzun ama ozetle su kv ve kp hicbir zaman aramizda sorun olmadi onlara hicbi zaman saygisizlik yapmadim surdan kalk suraya otur demedim.... benden 9 yas kucuk kaynimla tartistim ve inanin o terbiyesizlik yapti bana bi gun oncesinde kp benden done done ozur diledi... bi gun sonra kaynim ne anlattiysa haksiz kotu gelin ben oldum 64 yasinda kp oglunun doldurusuna geldi.... bende madem ben kotuyum eyvallah dedim 2 senedir hicbiriyle gorusmuyorum ...sadece esimin buyuk abisiyle görüşüyorum.. digerlerinin teli bile yok telimde sildim gitti....

Haketmisler canım haklısın

canim ins zamaninda saglikla gelir gerekli onlemi alirlar zaten hastanede

Nare83 sen karbonhidrat diyeti ile ne kadar sürede kaç kilo verdin?

Bence bu duraklamanın sonu güzel bi 69 la son bulacak canım ...
Canim sahura suya bile kalkmıyorum uykum bolunmesin diye

Sabah basladim dip kose temizliğine simdi bitirdim....balkonlar yikandi supuruldu silindi toz alindi kizimi yıkadım dus aldim )))) pek hamaratim...

Iki orti pek bi hamaratız bugün de ... ben de oruç yok .
Niyetli olsam senin gibi iki seksen

Kızlar ramazani orucsuz geçirmek bana göre değilmiş ne yediğini bilmiyorum düzen falan kalmadi

Canım çok iyi gidiyordun ... lütfen .
Dön başa olur bak ... o da motive bozar .

Bi de diyor kaptanım beni tut . Nereni tutayım yahu senin bu neeeee bacım bu neeee 2 günde 2 kilo neredeyse
Gerçi bende de yeni ciciler var sen kadar olmasa da

Ayyyyy ne güzel buda benim olsa

Bende daha güzeli var gel

Yok anam yok ... istifçi biri de değilim ... az öz eşya severim...
Ama bu mutfak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…