İnşallah canmcanim ins zamaninda saglikla gelir gerekli onlemi alirlar zaten hastanede
İnşallah canm
Şükür sanci cikmadi son 2 nst de ilaclar fln devam ediyor abla yarin geli doktor hafta sonu olduğu icin yok inşallah taburcu oluruz geldigimiz güne göre hareketleri fln daha iyi bebisin
Canım son durumun ne
Şükür sanci cikmadi son 2 nst de ilaclar fln devam ediyor abla yarin geli doktor hafta sonu olduğu icin yok inşallah taburcu oluruz geldigimiz güne göre hareketleri fln daha iyi bebisin
Yok kp degisik bi adam kibiri onde giden biri kv ortaligi karistirir ama yine o karıştirtigini duzeltmeye calisir5 dk dedim 15 oldu ... işe devam
..
Az,dinlenmeye vaktim olsun sonra kayınvalideciğime yorgun gözükmeyeyim
ada81 eli kulağındadır kv den değil de kp den bi adım gelebilir ... öyle hissettim .
Özelden yazdım ablacımBugün gündüz yine ergen adayı kızımla çatıştık geç kaldık diyorum kılını kıpırdatmıyor hafi diyorum ne giycem diyo.anlamadım niye böyle oldu boyuna kilosuna çok takıyo sanırım benim zayıflamamı da kıskanmaya başladı.sen git ben evde kalacam diyo.kıyafetim YOk diyo herşeye bi kulp takıyo.kıyafette bulamadık kaç yer gezdik YOk.kilo aldı 133 boyu 40 kilosu var.bende öyleydim küçükken bana çekmiş aynı.bide genetik miras olarak ona kol bırakmışım badylerin hep kolları dar geliyo.gitmiycem siz gidin diyo kaç saat dil döktüm YOk.en son sürüyerek götürdüm.nasıl zayıflatçam onu bilmiyorum. @kelebekolacam . Ben bunu küçükken endokrine götürmüştüm hormonlarda el filminde bişey çıkmadı.ana baba ne ki bebe ne olsun dediler.şimdi tekrar götürsem bi değişiklik çıkar mı.değişirmi hormonlar.igdedali ben nasıl başedecem bu ergen adayıyla bi kitap falan var mı yardım alacağım
Kahvaltı:
1 yumurta
1 dilim hindi füme
1 kk keçi peyniri
1 dilim tb ekmeği
2 cherry domates
Öğlen:
5 ızgara tavuk kanat
2 yk yoğurt
Akşam:
2 tavuk kanat
1 kase salata
Su 2 lt. Spor yine yok iyileşmek yerine kötüye gitmeye başladım bugün. Hiç yataktan çıkamadım, yemekler de eşimden geldi zaten. Yata yata karpuz gibi büyümesem bari.Bir de spora ne kadar alıştığımı fark ettim vücut arıyor resmen özledim hareket etmeyi.
Ooo daha ne olsun iyiymiş program canım eminim faydasını görür...Eflalim daha hiç tüylenme vs yok 11 yaşını yeni doldurdu.belki de arkadaşları biraz biraz girdi boyları uzadı bunda hiç bi belirti yok ondan da boyu uzamadı daha bilemiyorum valla aklıma bu geliyor
Canım benim kız 11 yaşını bitirdi.bende öyle düşünüyorum ne zaman beğenilme hissi gelicek ozaman zayıflıycak..bende öyleydim 44 bedenle 6. Sınıfa başlamıştım 38 bedenle 8.sınıfa geçtim daha bi iki senesi var sanki
Kelebek sence endokrine tekrar götüreyimmi ilkinde büyüme hormanlarında bi eksiklik çıkmamıştı hiç bi ilaç vermemişlerdi.
Aslında abur cubur bizim eve eş almazsa girmez ben hiç almam aklıma gelmez.en fazla bitter alırız öyle abur cubur dolabımız hiç olmadı bi bisküvi getirse biri evde iki sene kalır unuturuz.masamızda hep kuru incir kuru kayısı badem fındık ceviz vs.olur onlardan yerler.akşamları Mısır patlatırım film izlersek.böyle.benim abur cubur alışkanlığım olmadığı için onlara da almadım ama oğlum evde olsa hiç affetmez sabah kalkar onları yer.ama oda 27 kilo.kilo almayangillere çekmiş.dediğin gibi gece yemesini seviyo aynı benim gibi tencerenin dibine dibine ekmek banıyo.ama kiloda alıyo.yemekçi yemeğin hakkını iyi verir.akşamları porsiyon azaltması artı yürüyüş düşünüyorum bide yaz okulu olacak bir ay bakalım bakalım
Ay nefs çok güldüm valla.aynen öyle yapıyorlar bi tersleme bi hemen savunma.bi duygu sömürüsü.bi küsme.cellallenme hepsi var.ama başka bi belirti yok.yaz okulunda haftada iki gün yüzme bi gün spor bi gün doğa etkinliği bi gün de okulda mutfak eğitimi vs.ayrıca dini eğitim.bilmiyorım nasıl etkiler.henüz ne yeyip be içtiğini takip de edemiyorum ama en iyisi restaurant gibi kişisel servis yapmak olacak yapabilirsem.az yitiren çok yiyen belli olsun.
Evet Aus şimdi bile yapayım omlarla restorancılık oynayım hatta
Ben uyumlu bi ergendim herzamnaki gibi.ablam inattı.demekki oda teyzesine falan çekmiş.yap dedikçe kız yapmıyo.hafi giyin diyom dahada yatıyo herşeyi tersine yapıyo.bakalım bu yaz daha neler yaşıycaz.
Tecrübelerinizi paylaştığınız için çoook teşekkür ederim arkadaşlar iyi ki varsınız
Valla maşallah senin yazdığın saatte ben daha kahvaltı masasını topluyordum..Canim sahura suya bile kalkmıyorum uykum bolunmesin diye
Sabah basladim dip kose temizliğine simdi bitirdim....balkonlar yikandi supuruldu silindi toz alindi kizimi yıkadım dus aldim)))) pek hamaratim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?