Gule gule kullan hemsom... ben hic bisey almiyorim 59 -60 olunca coşacamevet alışverişten geldim, m beden elbise (biraz bol geldi) 36 beden kot, m beden gömlek ayakkabı çanta aldım, aslında bayrama yakın alacaktım ama kendimi ödüllendireyim dedim, nasip olursa o zamanda alırım zira yazlık pek bir şeyim yok
Ausencia lcw de gösterdiğim taşlı kotu almadım hakketen 2 taş dikmişler 20-30 tl yüksek fiyat vermişler, bende bizim zamanlarımızda moda olan alttan genişleyen bi kot aldım, zaten bana dar paça pek yakışmıyor, bacaklar kısa olunca
Cook guzelmis rengi bu sene bu ispanyol pacalar moda her magazada goruyorumEki Görüntüle 2007821
bende bunu aldım üzerine siyah tunik,burdaki gibi çok ispanyol olmadı bana çünkü boydan baya fire verdik .
Sen dee hele kilo ne alemde var mi eksilerrr ???ipin ucunu kaçırdım bennnnnn geçmiş meçmiş hak getire.okuyamıycam.varmı önemli bişey.
olcek inşallah.haftasonu full misafir ağırladım ağır yemesemde onun tadı bunu tuzu derken leptin meptin hak getire.tartılmadımda reglim malum bu hafta bi 4 günlük yapayım dedim ama zor görünüyor.akşam spor yapıcam inşallah.cumaya kadarda karbonu siliyorum.Sen dee hele kilo ne alemde var mi eksilerrr ???
Eki Görüntüle 2007821
bende bunu aldım üzerine siyah tunik,burdaki gibi çok ispanyol olmadı bana çünkü boydan baya fire verdik .
Bende ramazan sonrasi bayramin ikinci gunu 4 gunluk yapayim diyorum hazir yememeye alisti vucud 4 gunlukte herkes iyi kilo vermisti bide ben deniyeyimolcek inşallah.haftasonu full misafir ağırladım ağır yemesemde onun tadı bunu tuzu derken leptin meptin hak getire.tartılmadımda reglim malum bu hafta bi 4 günlük yapayım dedim ama zor görünüyor.akşam spor yapıcam inşallah.cumaya kadarda karbonu siliyorum.
kız ahu minnak mı olacan sen .yoksa coktan oldun muBurayada bi resim atalım hazır bahçedeyken
aaaa çok geçmiş olsundeprem oldu kızlar,
cok guzeller masallahMesaja bi saat önce başladım araya anam girdi konuştuk oyalandık. neyse herkese hayırlı haftalar
Dün hiç gelemedim akşama kadar avm havuz kıyafetleri vs tamamladık gece yarısına kadar görümcedeydik gece yürüyüş yaptık çocuklarla eve geldik 1.30 yatır et 2 su iç kahve iç namaz kıl derken hiç gelemedim bu arada Nurtopu gibi 9 civcivim oldu
Eki Görüntüle 2007766
Eki Görüntüle 2007768
Bakalım ne kadar büyütebileceğiz
@aeben abla sen naparsın bahçeyi düzene koydunmu dikdiklerin ne alemde.benimkiler soğuktan büyüyemedi bi.
cok azdi tartim cok iyi cok sukur bu aksam son durumu eve gidince yazarimEveeeeeeeeeeet mortiiiiiiiiiiiyi geliyorummmmmmmmmm haberiniz ola
ortimada81 da bi salı atağı yapacak tartıda ... cumaya şov bizde
Kız seni var yaaaaa ..... bizim bi komşu vardı , çocukluğumunda psikolojimi bozardı , kızana sürekli etlerini lime lime edeceğim derdişu an senin etlerle ilgili hayalim o kaç tez yazdım yahu .
ben kahvesi içip , üzerine 3-5 oarmak telvesini yerim aç karnına ....sonrası gelsin wc
O koşu bandında yürümeye karar verene kadar da mezun olacan heeee
gördüğüm en harika eflal menüsü
tartıda beğenmiştir bence ... oooo eflalcim sen bana bunlarla gel ..ben sana güzel eksilerle gelmez miyim demiştir
Her birinize ayrı ayrı günaydınlarrrrrrrrrrr ...
aebenim
nehir begüm pzt ohhh be geldi kızlar oluyorum resmen
aynura nasılsın canom ?
bahsettiğim tiksinti durumları oluyor mu ?
Adaaaaaa
dellyyyyyyyyyyyyyyyy79.9 geldi miiiii
Ayyyyyy betül ver artık şu menülerini , yeminle wikileaks dosyaları gibi oldu
çıkar ortada günahı sevabı ne varsa ....
yavrum sen zaten böyle git , sen çabuk sıkılıp birden herşeye saldırabiliyorsun .... o yüzden bu iniş çıkış iyidir sende , totalde o ay gidenin 1,5 - 2 kilo altına düşmemesi benim gizli hedefim sende
Çok çok kolay gelsin saydınım
kaçaamak yok , her şey yolunda ise tamamdır .
Mortim , bende ooo lalalallalar var ... elini çabuk tut. bu hafta mezuniyet unutma .
İftar menün doyurucu biraz pideye gerek yok .. trileçe tırtıklanmasa daha iyiydi .. tarın nasıl ersesi ?
Hadi ama çoşkun devam etmelimenü yazıp çıkma ... hedeflerin olsun , koy kafana bu işi .... tırtıkladığım her şey seni hedeften uzaklaştırabilir . hem sen bana ve Nare83 a son kaçamak sözü vermiştin geçen hafta
oyyyyyyyyyyyyyyy aus teyzeleri yesin bunları
menü yazmadan civcivlere geçtiğine göre
Geçer adacım geçer ... kalkıp iki yer daha kırklarız bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?