Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İkisini bir kıyasla diyecektim bende sana ...

İyi moti yakalandın hadi bakalım

Yaaa senarist açıklaması değil de , millet yazıp çiziyor onu .. Onun sebebi de Köstebek filminden dizinin araklanması :)
Ama köstebekte kardeş değillerdi ... bizde bunu eklemişler .. o yüzden orada öldüler , burada da ölürler diyorlar da .. senaryo çok benzer değil onunla ki , sadece oarda da yetiştirilmiş iki ajan vardı biri poliste içerde , biri mafya da ..

Kızlar size doyum olmaz akşam yine davetteyim bu 4.gün davet sofrası.bu hafta ofsayta düşersem Aus beni davet edecek orası kesin

çok sevidğim bir atasözü vardır
atalarımız nede doğru söylenmiş
aklında duracağına midende dursun

ahu kaç kaç aus geliyore

Günaydın, selam, merhabaaa

Ayyyyy pardon el alıştı yukardan

seninki de testi kırılmadan sopası olsun

Günaydın canım

geçen bi köşe yazarı yazmış onu okudun mu?
ben ordan şeederekten öyle dedim ama bak bu yazıya istinaden dedim
bencede keşke ölmeseler mutlu son en sevdiğim

bide sanırım mert ölecekmiş

Posta Gazetesi'nden Mesut Yar'ın, "Bir Film Özetinden Hareketle" başlıklı yazısı şöyle:
"Hadi gelin biraz uçalım. 'Köstebek' (The Departed) filminde 'Billy Costigan' polis teşkilatının mafya içine soktuğu köstebektir.
'Colin Sullivan' ise şehrin mafya lideri 'Frank Costello'nun polis departmanının içindeki adamıdır.
Filmde ilk önce bizdeki organize suçlann departman amiri öldürülür. Hemen akabinde görülür ki 'Costigan' mafyaya sızan tek köstebek değildir.
Neyse finale doğru kimliği ortaya çıkmasın diye 'Sullivan' patronu 'Costello'yu öte tarafa gönderir.
Hemen peşinden 'Costigan' polis olduğunu anlatamadan bir operasyonda meslektaşları tarafından kafasından vurulur. Ortada sadece 'Sullivan' kalır ve o da finalde vurularak öldürülür.
Filmde mutlu son filan yoktur. Tıpkı 'İçerde' (Show TV) dizisinden 'Alyanak'ın yeni bölüm fragmanında söylediği gibi. Şimdi dağılabiliriz."

Kızlar ne demedim size kaç gündür
duyduk duymadık demeyin benim hani şu meşhurrrr görümcem varya bana zayıflayamazsın diyen onun kızı yenge beni de takımınıza alın deyip duruyor tabi gördüler değişimi oda istiyor o gelince rahat rahat konuşamasamda çok da sorun değil hani haberiniz olsun gelince ben size Derin bu görümcemin kızı diye.20 yaşında 85 kilo oldu ünvde.zayıflasın istiyorumda yazık.nickini bilmiyorum şimdilik.gelince haberiniz olur.bakalım sebat edecekmi.bu mesajımı okuyan herkes beğenisinde kimler okudu kimler okumadı göreyim

Güzelimmm kaptnaiçemmm elinee hiç yakışmış mı oklavaa aaaa tartılmadımmm tartıya küsüm bu araa aaa şokoldumm diyesiye çıkmıam canım

seni var yaaaaa seniiiiiiiiii , ehhh sen bir 85 ol da ben göreyim seniiii ... bak eylül diyordum plan değişirse temmuzda Ant. yapabilirim .. denk gelirse uğrayabilirim sana ... hele bi 79 la çıkma karşıma

Ben mutfağın kalan işlerine dönüyorum canlar ...
ara ara gelirim ...

Herkesin hedefi belli , hedefini unutanlar hazırladığım hedef listesine bakıversin

Haftanın Kapışmalarından İlki Bing Bang Kapışması

@ada81 ve @Ausencia ikilisine karşı / @_SARAYCA_ ve @Efser ikilisi .....

Adanın bu hafta asgari hedefi 800 gr ile 67.1

Kendime koyduğum hedef 700 gr ile 59.4

Saraycanın hedefi 100 gr yok yok tabii ki en az 59.9 ...

Ve efserin hedefi minimum 84.3 ü görmek .....

Haftanın Bireysel Kapışmalarından İlki

@saydin78 @Ausencia ya karşı ....

Saydınım bu hafta hem rakibimsin hem kilo vermesini en çok takip edeceğim kişilerden biri . Hedef kilon 58.5 .. akmaz kokmaz ... mis ... 800 gr.cık bu hafta bunu başaracağına eminim .

3 Sabit 1 Doğruyu Götürmez Grubu

irmae / @eflalim / kelebekolacam ....haftanın 3 sabit çıkanını karşı karşıya getirelim bu hafta bence

Kelebek iki haftadır sessizliğine en az 68.5 görerek son vermeye koşarken ....
Bu hafta listenin 2 sabit güzeli , ellerine sazı alıp takımı coştursun .. Taşın altına bu hafta el koyma sırası genelde sabit ve artılara gelir takımda .
@irmae 71.5 a
@eflalim 72.5 a koşmaya yol alsın ... her ikisininde ödemleri , halaları geçtiğine göre

@ErSeSi ile @Ahu060812 nun 1-1 olan yarışı ....

Bu yarışın sonu bu hafta belli olsun ... 2 olan kazanır

ersesi bu hafta çektiğimiz karın ağrılarını bir daha yaşamayacağımıza olan inancımla , haızr orucunda başlamışken bu hafta 71.5 ları görmeye çalışalım

ahu tatlı kuşum sende lamı cimi , dünyası ayı yok , çıktığın bu yolda manyak kaptan ausla ..bu hafta 71.5 a uzan ... bak ikinizinde hedefi aynı ...aaaa aaaaa ... hanimiş kiminmiş 71.5

Bu hafta yarışları açıklanamayan ikili ... güzel sataşıyorlardı birbirlerine ...kaldıkları yerden devam ...

@White Lily exmadon a karşı .... ortisiz

White listeye girebilmek için şovuna şov katıp 83 lü rakamlar görebilecek miiiii ?

Ex ... bu haftada şov yapıp bu sefer 108 den azı kurtarmaz diyecek mi

@masumm ve mimu88 .... özelden tüzelden birbirlerini sıkı dürte dürte ...arada bana da mesajla ceee diye diye

Bu hafta hem orti hem mortisiniz ... Banu sen mirayın sessizliğini dürt bu hafta , miray banunun 21 gün sözüne uymasını ... ben ikinizi

Banudan 62.9 .... Miraydan 65.9 ... görmek min . hedef ... gazanız mübarek ola

@ecemavi ve igdedali ... bu ikili ortalığı yakar

igdedalı çok iddialı girişine devam ediyor ..kilolar 1-2 gidiyor her hafta ... durulacak mı acaba ? yoksa tam gaz devam mı ?

Karşısında ece ..bu haftaki 400 gr.ın acısını rakibinden çıkaracak mı

igdedalı canım cuma hedefin min. 76.8 olsun , bizim olsun

ece canım senden de min . 67 gelsin de mezuniyete yaklaşalım iyice

@Dilekiyi ve @Betulina yı az gelenler olarak karşı karşıya koyuyorum .. çünkü her ikisi de kilo vermeye devam etse de , takımda çok olamıyor ... burada rakibi motive , destek köstek çok önemli ...

O yüzden çeneleri değil ama cumaya yüzdeleri çarpışsın bakalım

dilek canım en az 69.9 u görelim bu hafta ..buna kilitlen bence ..
Betül canım senden de 76.9 görelim en az bu hafta

@Nefs canım senin vermen gereken kilo bana göre yok :)

ama ...sen istiyorsan sorun da yok

seni takımın minnaklar grubuna alıyorum , her ikisi de artıda olduğu için bu hafta vereceklerdir ...

begum75 / nehirnil111 / @Nefs her biri 50 li kilolarda ... her biri narin

hedefiniz yok ... bol sporla ...kilo almamak ve yanına 200 300 koyabilmek

Inşallah mortim :) halama bağlı vaktinde gelirse mezun olurum diye düşünüyorum

Amannn nediye çağırdın simdi rahat sohbet edemeyeceksin ben olsam hayatta cagirmazdim.... simdi bu kiz bos zamaninda gecmisi okursa yazdiklarini ??

anlaşıldı kaptanım

ramazanda bol spora karşıyım
sporada karşıyım
ramazandan sonra olsun olmamıı
kaptanım dün iftara saniyeler kala tartıda inanılmaz rakamlar gördüm

Amannn nediye çağırdın simdi rahat sohbet edemeyeceksin ben olsam hayatta cagirmazdim.... simdi bu kiz bos zamaninda gecmisi okursa yazdiklarini ??

bende ya çagırmazdımm
kimseye dmeiyorum ben burayı
her telden çalıyoruz buradaa

ada en çok dedikodyu ikimiz yapıyoz ya ondan rahatsız olduk ahhahahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…