çok sevidğim bir atasözü vardırValla benimde aynen öyle oldu şu an Bile tükürük bezlerinden salgılanıyor ama bırakılırmıydı yerde hiç Nuriye demi
Evet canim dunku menu ile tuttum ama o bile beni rahatsiz etti gece 12 ye kadar sindirmeye calistim ...ada sen dünki menünle mi oruç tuttun ?
tabiii açıkırsın çok azdı ya
Valla bilemiyom Ramazan'da şaşırdı bünye iyi oldu 6 aydır vücut alışmıştı şimdi bide eski düzene dönerken şaşırırsa tadından yenmez.ama dünkü avm de ki analizleri 70 beni baya bi motive etti haftaya ilk 69 görmek için bida gidecem oradaki tartıya bide evde bakacam burda durumlar nasıl
nuriye bırakılırmı heç anaamm (burhan altıntop gibi)
celaal babanın kafasına kendi ellerimle sıkıcam
sarp ölmez en azından bugün ölmez,sonunda biri ölcekmiş senarist açıklamış ama 39 da ölür diye bekliyorum
Kızlar size doyum olmaz akşam yine davetteyim bu 4.gün davet sofrası.bu hafta ofsayta düşersem Aus beni davet edecek orası kesin
çok sevidğim bir atasözü vardır
atalarımız nede doğru söylenmiş
aklında duracağına midende dursun
ahu kaç kaç aus geliyore
Günaydın, selam, merhabaaa
İkisini bir kıyasla diyecektim bende sana ...
İyi moti yakalandın hadi bakalım
Yaaa senarist açıklaması değil de , milllat yazıp çiziyor onu .. Onun sebebide Köstebek filminden dizinin araklanması :)
Ama köstebekte kardeş değillerdi ... bizde bunu eklemişler .. o yüzden orda öldüler , burda da ölürler diyorlarda .. senaryo çok benzer değil onunla ki , sadece oarda da yetiştirilmiş iki ajan vardı biri poliste içerde , biri mafya da ..
Güzelimmm kaptnaiçemmm elinee hiç yakışmış mı oklavaa aaaa
Ayyyyy pardon el alıştı yukardan
seninki de testi kırılmadan sopası olsun
Günaydın canım
Güzelimmm kaptnaiçemmm elinee hiç yakışmış mı oklavaa aaaatartılmadımmm tartıya küsüm bu araa aaa şokoldumm diyesiye çıkmıam canım
Inşallah mortim :) halama bağlı vaktinde gelirse mezun olurum diye düşünüyorumEveeeeeeeeeeet mortiiiiiiiiiiiyi geliyorummmmmmmmmm haberiniz ola
ortimada81 da bi salı atağı yapacak tartıda ... cumaya şov bizde
Kız seni var yaaaaa ..... bizim bi komşu vardı , çocukluğumunda psikolojimi bozardı , kızana sürekli etlerini lime lime edeceğim derdişu an senin etlerle ilgili hayalim o kaç tez yazdım yahu .
ben kahvesi içip , üzerine 3-5 oarmak telvesini yerim aç karnına ....sonrası gelsin wc
O koşu bandında yürümeye karar verene kadar da mezun olacan heeee
gördüğüm en harika eflal menüsü
tartıda beğenmiştir bence ... oooo eflalcim sen bana bunlarla gel ..ben sana güzel eksilerle gelmez miyim demiştir
Her birinize ayrı ayrı günaydınlarrrrrrrrrrr ...
aebenim
nehir begüm pzt ohhh be geldi kızlar oluyorum resmen
aynura nasılsın canom ?
bahsettiğim tiksinti durumları oluyor mu ?
Adaaaaaa
dellyyyyyyyyyyyyyyyy79.9 geldi miiiii
Ayyyyyy betül ver artık şu menülerini , yeminle wikileaks dosyaları gibi oldu
çıkar ortada günahı sevabı ne varsa ....
yavrum sen zaten böyle git , sen çabuk sıkılıp birden herşeye saldırabiliyorsun .... o yüzden bu iniş çıkış iyidir sende , totalde o ay gidenin 1,5 - 2 kilo altına düşmemesi benim gizli hedefim sende
Çok çok kolay gelsin saydınım
kaçaamak yok , her şey yolunda ise tamamdır .
Mortim , bende ooo lalalallalar var ... elini çabuk tut. bu hafta mezuniyet unutma .
İftar menün doyurucu biraz pideye gerek yok .. trileçe tırtıklanmasa daha iyiydi .. tarın nasıl ersesi ?
Hadi ama çoşkun devam etmelimenü yazıp çıkma ... hedeflerin olsun , koy kafana bu işi .... tırtıkladığım her şey seni hedeften uzaklaştırabilir . hem sen bana ve Nare83 a son kaçamak sözü vermiştin geçen hafta
oyyyyyyyyyyyyyyy aus teyzeleri yesin bunları
menü yazmadan civcivlere geçtiğine göre
Geçer adacım geçer ... kalkıp iki yer daha kırklarız bugün
Inşallah mortim :) halama bağlı vaktinde gelirse mezun olurum diye düşünüyorum
Amannn nediye çağırdın simdi rahat sohbet edemeyeceksin ben olsam hayatta cagirmazdim.... simdi bu kiz bos zamaninda gecmisi okursa yazdiklarini ??Kızlar ne demedim size kaç gündür
duyduk duymadık demeyin benim hani şu meşhurrrr görümcem varya bana zayıflayamazsın diyen onun kızı yenge beni de takımınıza alın deyip duruyor tabi gördüler değişimi oda istiyor o gelince rahat rahat konuşamasamda çok da sorun değil hani haberiniz olsun gelince ben size Derin bu görümcemin kızı diye.20 yaşında 85 kilo oldu ünvde.zayıflasın istiyorumda yazık.nickini bilmiyorum şimdilik.gelince haberiniz olur.bakalım sebat edecekmi.bu mesajımı okuyan herkes beğenisinde kimler okudu kimler okumadı göreyim
Kızlar ne demedim size kaç gündür
duyduk duymadık demeyin benim hani şu meşhurrrr görümcem varya bana zayıflayamazsın diyen onun kızı yenge beni de takımınıza alın deyip duruyor tabi gördüler değişimi oda istiyor o gelince rahat rahat konuşamasamda çok da sorun değil hani haberiniz olsun gelince ben size Derin bu görümcemin kızı diye.20 yaşında 85 kilo oldu ünvde.zayıflasın istiyorumda yazık.nickini bilmiyorum şimdilik.gelince haberiniz olur.bakalım sebat edecekmi.bu mesajımı okuyan herkes beğenisinde kimler okudu kimler okumadı göreyim
Ben mutfağın kalan işlerine dönüyorum canlar ...
ara ara gelirim ...
Herkesin hedefi belli , hedefini unutanlar hazırladığım hedef listesine bakıversin
Haftanın Kapışmalarından İlki Bing Bang Kapışması
@ada81 ve @Ausencia ikilisine karşı / @_SARAYCA_ ve @Efser ikilisi .....
Adanın bu hafta asgari hedefi 800 gr ile 67.1
Kendime koyduğum hedef 700 gr ile 59.4
Saraycanın hedefi 100 gryok yok tabii ki en az 59.9 ...
Ve efserin hedefi minimum 84.3 ü görmek .....
Bu hafta listenin 2 sabit güzeli , ellerine sazı alıp takımı coştursun .. Taşın altına bu hafta el koyma sırası genelde sabit ve artılara gelir takımda .
@irmae 71.5 a
@eflalim 72.5 akoşmaya yol alsın ... her ikisininde ödemleri , halaları geçtiğine göre
ahu tatlı kuşum sende lamı cimi , dünyası ayı yok , çıktığın bu yolda manyak kaptan ausla ..bu hafta 71.5 a uzan ... bak ikinizinde hedefi aynı ...aaaa aaaaa ... hanimiş kiminmiş 71.5
Ex ... bu haftada şov yapıp bu sefer 108 den azı kurtarmaz diyecek mi
igdedalı canım cuma hedefin min. 76.8 olsun , bizim olsun
ece canım senden de min . 67 gelsin de mezuniyete yaklaşalım iyice
Betül canım senden de 76.9 görelim en az bu hafta
begum75 / nehirnil111 / @Nefs her biri 50 li kilolarda ... her biri narin
hedefiniz yok ... bol sporla ...kilo almamak ve yanına 200 300 koyabilmek
Insallah tatlım ♡♡♡Gelir gelirrrrr ..... gelmese de hedef gelirkalan 500 ü haftaya veririz
Amannn nediye çağırdın simdi rahat sohbet edemeyeceksin ben olsam hayatta cagirmazdim.... simdi bu kiz bos zamaninda gecmisi okursa yazdiklarini ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?