Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

irmae dostum nasılsın iyi olamadın mı.
yok canım ya bildiğin üzerimde bi kamyon park etmiş gibi. Bende timoma + onun getirisi otoimmün bi problem var hastalıklarım çok ağır ve uzun süreli oluyor antibiyotik ve vitamin+bağışıklık desteği alıyorum ama öksürük kesilmiyor ses hala cızırtılı ve ben acayip yorgunum. geçen sene ağustos sonunda başladığında da iki ay sürdü hastalığım inşallah bu öyle olmaz ya..

Tekrar cook gecmis olsun canım....ada cayi gargara yap bogaz icin...ben herturlu seyi denedim ama adacayi gargara 3 defa yaptim mucize gibi iyilesi vermistim...

Tekrar cook gecmis olsun canım....ada cayi gargara yap bogaz icin...ben herturlu seyi denedim ama adacayi gargara 3 defa yaptim mucize gibi iyilesi vermistim...
Adaçayı gargarayı zaten bi en ufak bir gıcıklanmada dahi yaparım gerçekten çok işe yarıyor evde daimi bulundurmak lazım. İlaçlardansa böyle tedavileri ben daha çok seviyorum.

aaaa çok geçmiş olsun
şiddeti bayada büyükmüş

Sarayca geçmiş olsun Saraycam.

oy baya sallamış.

geçmiş olsunnnn saraycaaa

deprem cok kotu salladi ben hala etkisindeyim(

Kızlar geçmiş olsun

Gecmis olsun canim şiddetlimiydi ki ?

Merkez ege deniziymiş ama bizde etkilendik, baş dönmesi ve mide bulantısı oldu, Tüm iş arkadaşları öyle hissetmiş

uyuyor muydun kaptanım ben baya baya hissettim

Yok canım merdiven tepesinde kombi borusu siliyordum :)

Eşimde hissetmemiş .

Ama 6.3 büyük ya ... Allahım korusun .

Depremi şiddeti ile yazmış biri iki gün önce twitter da ... geliyor diye

kahvaltı
yok (if saati doldurmaca)

öglen
1 kase mercimekçorbası(çok üşüdüm, acıktım )
2 servis kaşıgı kavrma
çoban salata 1 tabak

2.5 lt su
1 lt detoks suyu (yeşilçay+soda+tarçın+limon)

3 sade türk kahvesi

bugün te ögünlü bir bslenme oldu
yarın güzelce kahvaltımı yaparım

Mutfakta son rötuşlar ... yarında siparişlerim geliyor ...kargolanmış... mutfak saat tablo değiştiriyorum , masa örtü ... balkon halı ...
Ufak dokunuşlarla yeni mutfak havası :)

Aslında mutfak dolaplarım çok eskidi ama elleşemem bu ara .

Sildim mis gibi oldu

Mutfakla cebelleşirken evi unutmadan süpüreyim hele ... sonra yemeğe gireşeyim .

Aynen canım ... kahvaltı önemli biliyorsun ... hazır motive var , wc var ... bu zamanı iyi değerlendirelim ...

Ayyy insallah kaptanicem saat basi tartiliyom elimden geleni yapiyom ustelik bugun nasıl acım anlatamammmm

Biliyorum tatlım
Zararsızlardan iyice ye ... iftarda .

Cuma ola hayır ola
Kuzum çok geçmiş olsun hafta sonu takip etmeyince bi haber oldum
ipin ucunu kaçırdım bennnnnn geçmiş meçmiş hak getire.okuyamıycam.varmı önemli bişey.
Bende okuyamıyacam bu hafta yogun bir hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…