Henüz olamadım ama bu yaz sonu olacam inşallahkız ahu minnak mı olacan sen .yoksa coktan oldun mu
deprem cok kotu salladi ben hala etkisindeyim(
Gecmis olsun canim şiddetlimiydi ki ?deprem oldu kızlar,
yok canım ya bildiğin üzerimde bi kamyon park etmiş gibi. Bende timoma + onun getirisi otoimmün bi problem var hastalıklarım çok ağır ve uzun süreli oluyor antibiyotik ve vitamin+bağışıklık desteği alıyorum ama öksürük kesilmiyor ses hala cızırtılı ve ben acayip yorgunum.irmae dostum nasılsın iyi olamadın mı.
Tekrar cook gecmis olsun canım....ada cayi gargara yap bogaz icin...ben herturlu seyi denedim ama adacayi gargara 3 defa yaptim mucize gibi iyilesi vermistim...yok canım ya bildiğin üzerimde bi kamyon park etmiş gibi. Bende timoma + onun getirisi otoimmün bi problem var hastalıklarım çok ağır ve uzun süreli oluyor antibiyotik ve vitamin+bağışıklık desteği alıyorum ama öksürük kesilmiyor ses hala cızırtılı ve ben acayip yorgunum.geçen sene ağustos sonunda başladığında da iki ay sürdü hastalığım inşallah bu öyle olmaz ya..
Adaçayı gargarayı zaten bi en ufak bir gıcıklanmada dahi yaparım gerçekten çok işe yarıyor evde daimi bulundurmak lazım. İlaçlardansa böyle tedavileri ben daha çok seviyorum.Tekrar cook gecmis olsun canım....ada cayi gargara yap bogaz icin...ben herturlu seyi denedim ama adacayi gargara 3 defa yaptim mucize gibi iyilesi vermistim...
aaaa çok geçmiş olsun
şiddeti bayada büyükmüş
Sarayca geçmiş olsun Saraycam.
oy baya sallamış.
geçmiş olsunnnn saraycaaa
deprem cok kotu salladi ben hala etkisindeyim(
Kızlar geçmiş olsun
Gecmis olsun canim şiddetlimiydi ki ?
uyuyor muydun kaptanım ben baya baya hissettimDepremi duyunca bi bakayım dedim kızlar ... ben burda hissetmedim de , var mı çok sallanan ?
Rabbim korusun .
uyuyor muydun kaptanım ben baya baya hissettim
Ayyy insallah kaptanicem saat basi tartiliyom elimden geleni yapiyom ustelik bugun nasıl acım anlatamammmmSarayca ve kelebekolacam bayram cicilerinizi güle güle kullanın canlar .
Saraycam net 59... giden 1.1
White Lily testi nasıl kırıldı de heleeeee.....
ErSeSi Tartın mı coştu ben mi.öyle anladım
ada81 Ortim senin eksiler bu akşam iftar öncesi gelecek demedi deme
kahvaltı
yok (if saati doldurmaca)
öglen
1 kase mercimekçorbası(çok üşüdüm, acıktım )
2 servis kaşıgı kavrma
çoban salata 1 tabak
2.5 lt su
1 lt detoks suyu (yeşilçay+soda+tarçın+limon)
3 sade türk kahvesi
bugün te ögünlü bir bslenme oldu
yarın güzelce kahvaltımı yaparım
Ayyy insallah kaptanicem saat basi tartiliyom elimden geleni yapiyom ustelik bugun nasıl acım anlatamammmm
Eveeeeeeeeeeet mortiiiiiiiiiiiyi geliyorummmmmmmmmm haberiniz ola
ortimada81 da bi salı atağı yapacak tartıda ... cumaya şov bizde
Kız seni var yaaaaa ..... bizim bi komşu vardı , çocukluğumunda psikolojimi bozardı , kızana sürekli etlerini lime lime edeceğim derdişu an senin etlerle ilgili hayalim o kaç tez yazdım yahu .
ben kahvesi içip , üzerine 3-5 oarmak telvesini yerim aç karnına ....sonrası gelsin wc
O koşu bandında yürümeye karar verene kadar da mezun olacan heeee
gördüğüm en harika eflal menüsü
tartıda beğenmiştir bence ... oooo eflalcim sen bana bunlarla gel ..ben sana güzel eksilerle gelmez miyim demiştir
Her birinize ayrı ayrı günaydınlarrrrrrrrrrr ...
aebenim
nehir begüm pzt ohhh be geldi kızlar oluyorum resmen
aynura nasılsın canom ?
bahsettiğim tiksinti durumları oluyor mu ?
Adaaaaaa
dellyyyyyyyyyyyyyyyy79.9 geldi miiiii
Ayyyyyy betül ver artık şu menülerini , yeminle wikileaks dosyaları gibi oldu
çıkar ortada günahı sevabı ne varsa ....
yavrum sen zaten böyle git , sen çabuk sıkılıp birden herşeye saldırabiliyorsun .... o yüzden bu iniş çıkış iyidir sende , totalde o ay gidenin 1,5 - 2 kilo altına düşmemesi benim gizli hedefim sende
Çok çok kolay gelsin saydınım
kaçaamak yok , her şey yolunda ise tamamdır .
Mortim , bende ooo lalalallalar var ... elini çabuk tut. bu hafta mezuniyet unutma .
İftar menün doyurucu biraz pideye gerek yok .. trileçe tırtıklanmasa daha iyiydi .. tarın nasıl ersesi ?
Hadi ama çoşkun devam etmelimenü yazıp çıkma ... hedeflerin olsun , koy kafana bu işi .... tırtıkladığım her şey seni hedeften uzaklaştırabilir . hem sen bana ve Nare83 a son kaçamak sözü vermiştin geçen hafta
oyyyyyyyyyyyyyyy aus teyzeleri yesin bunları
menü yazmadan civcivlere geçtiğine göre
Geçer adacım geçer ... kalkıp iki yer daha kırklarız bugün
Kuzum çok geçmiş olsunDün biraz halsizlikten hiç kalkamadım meyve yiyemedim, sadece ilaç desteği olarak vitamin aldım ama bugün aralarda meyve yeme planındayım
Sağol canım.. Gribal değil de farenjit + ses telleri iltihabı ile boğuşuyorum vücut çok yorgun düştü. Bir de evde eş ile mücadele var tabii, zaten hastasın iyice düşmüş durumda hala diyete devam ediyorsun bak iyileşemiyorsun diye. Adam taktı benim öğünlere
Bende okuyamıyacam bu hafta yogun bir haftaipin ucunu kaçırdım bennnnnn geçmiş meçmiş hak getire.okuyamıycam.varmı önemli bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?