Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dün biraz halsizlikten hiç kalkamadım meyve yiyemedim, sadece ilaç desteği olarak vitamin aldım ama bugün aralarda meyve yeme planındayım

Sağol canım.. Gribal değil de farenjit + ses telleri iltihabı ile boğuşuyorum vücut çok yorgun düştü. Bir de evde eş ile mücadele var tabii, zaten hastasın iyice düşmüş durumda hala diyete devam ediyorsun bak iyileşemiyorsun diye. Adam taktı benim öğünlere

Ausencia Ortiiiimmm kaptanlarin kaptaniiii tartina masallah diyeyim

Bende bilmiyorum bir durgunluk hali var atacam insallah bi 5 gunde iyi bi rakam gormek istiyorum metam sasirdi mi ne oldu bilemedim... ayyy zaten bide mahcup oldum diyorum ya 74 iken oruc tutunca catir catir kilo gidiyordu ama simdi az az gidiyor anlamadim........

Kiii iftarda neler yiyordum neler simdi onlari bile yemiyorum metam durdu resmen riskede atamiyorum kiii hadi iftarda hersey yiyeyim bakayim ne olacak diye boyle dusunur oldum.....

bende ya çagırmazdımm
kimseye dmeiyorum ben burayı
her telden çalıyoruz buradaa

ada en çok dedikodyu ikimiz yapıyoz ya ondan rahatsız olduk ahhahahaa
Ayyy yok kız bilmesinler rahat rahat sohbetimizi yapiyoruz onu konusma bunu konusma bunu yedim sunu yedim sporum bu hadi eyvallah der gibi olur )

Anammm nası tatlılar bunlaar. Bahçem olsaydı ben de düşünüyordum. Gerçi aneme söz de verdim başka hayvan bakmayacam diye. 1 kedim, 5 hint bülbülüm,2 muhabbet kuşum, 1 de sultan papağanım var. Bi de evde yalnız yaşıyorum derim utanmadan

Amannn nediye çağırdın simdi rahat sohbet edemeyeceksin ben olsam hayatta cagirmazdim.... simdi bu kiz bos zamaninda gecmisi okursa yazdiklarini ??
Ay okusun şekerim selamda söylesin görümceme bunuda okursa.ilham kaynağım zayıflama sebebim görümce
Şaka maka ben ona ramazandan Sonra gel demeyi düşünüyorum şimdi Ramazan'da zaten yapamaz yapamadanda gelse ne olacak ozamana kadar ohooo biz mesajları kaynatırız
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırsın

Anaam onlara yem ver su ver ömrün geçiyordur şaka maka çok vakit alıyorlar ama ben seviyorum özellikle üretmeye bayıldım

Anaam onlara yem ver su ver ömrün geçiyordur şaka maka çok vakit alıyorlar ama ben seviyorum özellikle üretmeye bayıldım
O vakit her türlü geçiyor ablacım. Boş bişeyle uğraşacağımıza güzel işler yapmış oluyoruz. Dünyanın en güzel uğraşlarından biri olabilir.

bu hafta performansım iyiydi ve bunu kiloda gördüm, kilo önemli değilde, gayet iyi inceldiğimi hissediyorum. daha önceleride spor yapıyordum, yüzme ve yürüyüş ama bu yaptığım video gerçekten çok ama çok etkili

evet alışverişten geldim, m beden elbise (biraz bol geldi) 36 beden kot, m beden gömlek ayakkabı çanta aldım, aslında bayrama yakın alacaktım ama kendimi ödüllendireyim dedim, nasip olursa o zamanda alırım zira yazlık pek bir şeyim yok

Ausencia lcw de gösterdiğim taşlı kotu almadım hakketen 2 taş dikmişler 20-30 tl yüksek fiyat vermişler, bende bizim zamanlarımızda moda olan alttan genişleyen bi kot aldım, zaten bana dar paça pek yakışmıyor, bacaklar kısa olunca

Balkon konuşmamız da geldiiii

iyi günlerde giyin sarayca
bende öyle kot pantolon istiyorum
ama ramazanda alışveriş yapacak enerjim yok,yemekti,işlerdi ancak yetişebiliyorum

güle güle giy cnm bende
dar paça bi kot alıcam inşşş
58 olayımdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…