Ve mısırla beraber günü glsmk end.ravan kapamışız .
Yani mısırı yemeyeydin iyiydi .
3 dlm ekmek güzeeeeel
Ayran aşıbu morti yorumu .... kaptan yorumu için emojileri yer değiştir
Tavuk ve hindi ile kümes hayvanlarına gark olmuşsun bugün canım , pro iyidir .
Hastaşığın için biraz c vitami meyve alsan ...
Yine çok güzel adacım ... o sabit kesinlikle wc den .
Kayısı işe yarar ..kiraz da ...
Woooow 2000 ip ... ne pattis kaldı ne pidetoto da yandı ... daha ne olsun
Hoş geldinnnnn canım ... hem evine hem burdaki evinemrnünü hiç sevmemiştim ama tartı sevmiş
Canım geçmiş olsun çok ... o nasıl bir uyku diye okudum önce aralıksız,sandım . Iliğin kemiğin dinlenmişr tatlım ,yarına Allahın izniyle zıpkın gibi kalkarsın .
2 saat spor ...
Harika menü ..
Yok senden bana,eleştirecek bi şey çıkmayacakiyisi mi az gelmenden gireyim olaya :)
Canım bende senin enerjini çok seviyorumgözüm üzerinde
Hiç duymamıştım bende bi araştırayım şimdilik bi sıkıntım yok ama denemekten zarar gelmez sanırsam
İşte ben büyükle yüzmeye gitsem oğlanla küçük kalıyo şöyle hem oğlanı hem beni hem kızı alacak bi yer olmalı da şimdi zaten 17 temmuza kadar yaz okulunda 2 gün yüzme bi gün spor bi gün gezi olacak ondan sonrası Allah Kerim bu yaz bu işi ele alacam bol aktivite ile.kızımı kilosu yüzünden mutsuz görmek beni çok üzüyor
Doktorcum neyin var regli ile birlikte iyi hasta oldun.gribal bişey mi.
örnek üye
masum yürüyüş bandının altına hani şu restaurantların oyun alanının yerlerine koyduğu puzzle gibi süngerimsi şeyler var ya onlardan koysan ses gitmez yada yere kalın ısı yalıtım malzemesi döşe üstüne bandı koy bence fark eder benim eliptik pızzle döşemelerin üstünde ses baya azaldı fazlada var elimde aslında getirsem olur.spor kaptanından amme hizmeti
Ayyy yok kız bilmesinler rahat rahat sohbetimizi yapiyoruz onu konusma bunu konusma bunu yedim sunu yedim sporum bu hadi eyvallah der gibi olurbende ya çagırmazdımm
kimseye dmeiyorum ben burayı
her telden çalıyoruz buradaa
ada en çok dedikodyu ikimiz yapıyoz ya ondan rahatsız olduk ahhahahaa
Ayyyyy pardon el alıştı yukardan
seninki de testi kırılmadan sopası olsun
Günaydın canım
Anammm nası tatlılar bunlaar. Bahçem olsaydı ben de düşünüyordum. Gerçi aneme söz de verdim başka hayvan bakmayacam diye. 1 kedim, 5 hint bülbülüm,2 muhabbet kuşum, 1 de sultan papağanım var. Bi de evde yalnız yaşıyorum derim utanmadanMesaja bi saat önce başladım araya anam girdi konuştuk oyalandık. neyse herkese hayırlı haftalar
Dün hiç gelemedim akşama kadar avm havuz kıyafetleri vs tamamladık gece yarısına kadar görümcedeydik gece yürüyüş yaptık çocuklarla eve geldik 1.30 yatır et 2 su iç kahve iç namaz kıl derken hiç gelemedim bu arada Nurtopu gibi 9 civcivim oldu
Eki Görüntüle 2007766
Eki Görüntüle 2007768
Bakalım ne kadar büyütebileceğiz
@aeben abla sen naparsın bahçeyi düzene koydunmu dikdiklerin ne alemde.benimkiler soğuktan büyüyemedi bi.
Ay okusun şekerim selamda söylesin görümceme bunuda okursa.ilham kaynağım zayıflama sebebim görümceAmannn nediye çağırdın simdi rahat sohbet edemeyeceksin ben olsam hayatta cagirmazdim.... simdi bu kiz bos zamaninda gecmisi okursa yazdiklarini ??
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırsınDün biraz halsizlikten hiç kalkamadım meyve yiyemedim, sadece ilaç desteği olarak vitamin aldım ama bugün aralarda meyve yeme planındayım
Sağol canım.. Gribal değil de farenjit + ses telleri iltihabı ile boğuşuyorum vücut çok yorgun düştü. Bir de evde eş ile mücadele var tabii, zaten hastasın iyice düşmüş durumda hala diyete devam ediyorsun bak iyileşemiyorsun diye. Adam taktı benim öğünlere
Anaam onlara yem ver su ver ömrün geçiyordur şaka maka çok vakit alıyorlar ama ben seviyorum özellikle üretmeye bayıldımAnammm nası tatlılar bunlaar. Bahçem olsaydı ben de düşünüyordum. Gerçi aneme söz de verdim başka hayvan bakmayacam diye. 1 kedim, 5 hint bülbülüm,2 muhabbet kuşum, 1 de sultan papağanım var. Bi de evde yalnız yaşıyorum derim utanmadan
O vakit her türlü geçiyor ablacım. Boş bişeyle uğraşacağımıza güzel işler yapmış oluyoruz. Dünyanın en güzel uğraşlarından biri olabilir.Anaam onlara yem ver su ver ömrün geçiyordur şaka maka çok vakit alıyorlar ama ben seviyorum özellikle üretmeye bayıldım
bu hafta performansım iyiydi ve bunu kiloda gördüm, kilo önemli değilde, gayet iyi inceldiğimi hissediyorum. daha önceleride spor yapıyordum, yüzme ve yürüyüş ama bu yaptığım video gerçekten çok ama çok etkiliSPOR ÇETELESİ 25.HAFTA
irmae 10+20+15+15=60
@Dilekiyi10+10+20=40
Nare83 15+15+20=50
ada81 15+10+20+10=55
Ahu060812 10+10+15+10=45
@daydream10+10+15+10=45
igdedali 20+20+25+15+20=100
Sarayca 20+20+15+25+20+5==105
@exmadon 15+15=30
@saydin78 15+15=30
Eveeett gelelim listeye itirazlar olmadığına göre sıralamayı açıklayabilirim sıfır puan ve 10 puanı olanları sildim spor yaptıklarında eklenecekler
Bu hafta birincimizzz 105 puanla tabiki de duracelli üyemizSarayca
İkincimiz de kıl payı birincilik sandalyesine sıkışmayı kaçırsaydım benim gözümde oda birinci 100 puanla iğdedalı
Üçüncümüz 60 puanla hastalıkla boğuşan doktorumuz irmae
Dördüncümüz 55 puanla Ada
Beşincimiz 50 puanla masum
Altıncımız 45 puanla ben ve day
Yedincimiz 40 puanla Dilekiyi
Sekizincimiz 30 puanla exmadon ve saydın
Hadi bakalım kızlar haftaya daha iyi olarak devam edelim
Balkon konuşmamız da geldiiiibu hafta performansım iyiydi ve bunu kiloda gördüm, kilo önemli değilde, gayet iyi inceldiğimi hissediyorum. daha önceleride spor yapıyordum, yüzme ve yürüyüş ama bu yaptığım video gerçekten çok ama çok etkili
evet alışverişten geldim, m beden elbise (biraz bol geldi) 36 beden kot, m beden gömlek ayakkabı çanta aldım, aslında bayrama yakın alacaktım ama kendimi ödüllendireyim dedim, nasip olursa o zamanda alırım zira yazlık pek bir şeyim yok
Ausencia lcw de gösterdiğim taşlı kotu almadım hakketen 2 taş dikmişler 20-30 tl yüksek fiyat vermişler, bende bizim zamanlarımızda moda olan alttan genişleyen bi kot aldım, zaten bana dar paça pek yakışmıyor, bacaklar kısa olunca
sağol canım, bu gün oruç değilim hazır alışverişe çıkayım dedim, kolay gelsin sana.iyi günlerde giyin sarayca
bende öyle kot pantolon istiyorum
ama ramazanda alışveriş yapacak enerjim yok,yemekti,işlerdi ancak yetişebiliyorum
evet alışverişten geldim, m beden elbise (biraz bol geldi) 36 beden kot, m beden gömlek ayakkabı çanta aldım, aslında bayrama yakın alacaktım ama kendimi ödüllendireyim dedim, nasip olursa o zamanda alırım zira yazlık pek bir şeyim yok
Ausencia lcw de gösterdiğim taşlı kotu almadım hakketen 2 taş dikmişler 20-30 tl yüksek fiyat vermişler, bende bizim zamanlarımızda moda olan alttan genişleyen bi kot aldım, zaten bana dar paça pek yakışmıyor, bacaklar kısa olunca
sağol canım, kısa zamanda 58 kg olman dileğiyle.güle güle giy cnm bende
dar paça bi kot alıcam inşşş
58 olayımdaaa
rengi çok tatlıymış güle güle giyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?