Ayy insallah yakalayacam ama resmen vucudum kitledi ...kipirdamiyor yaaaa delirecem
Huuu hanım hanımmm sen benden çok verdin yahuuu ...
ada81 sen efseri yakala ... sarayca bende
Ezogelin bence seni şişirmiştir
Nerden baksan bi 300-400 gr
Amanınnnnn morti ... şişme mişme anlamam ben ... kaptan konuşuyor şu an ... anlaşmamız şu idisiz çok vereceksiniz , biz daha çok vereceğiz
Teşekkür ederim ablamkoza16 Canım çok geçmiş olsun
Tartıda da cumaya kadar temizleyeceğine hatta eksileceğine eminim benama bugünü yaz tabiii şuna kadar çıkmıştım diye
yarim koçan mısır o derece olamaz ya şaka mi
Ayy insallah yakalayacam ama resmen vucudum kitledi ...kipirdamiyor yaaaa delirecem
Teşekkür ederim ablamYazıcam tabiii nasıl yedim herkes görsün
eve gelince ışık hızında geçiyor zaman saat 8 olmuş
Rabbim korusun deprem olmuş.
Bunla gelmiş geçmiş olsun...
Sebebini bilmiyorum kaptanim yediklerim ortada ama gitmiyor bugunde sabitim cok tuhaf ne arti ne eksi ayniii ..... wc bugun iyiydi ona ragmen eksi gelmedi.... sadece deli aclik yasadim ... bence kitledi vucud ne oluyor bende anlamiyorum artik saskinimmm.... spor istiyor farkindayim ama ramazan bitinceye kadar spor yapamam....
Hayatın acı gerçekleri evlat
3 gün biraz daha dikkat et ... bol yeşillik,sebze,pro takıl ... bi şeycik kalmaz .
Sen cumaya değil düne göre artısın di mi ?
Wc ne oldu ?
Belki onun etkisidir canım . Vücut bu kadar sık kitlenmez . Plato dönemi yaşanır , durur ... sonra yeni sistemde tekrar çalışır meta bir süre daha .
Seni de en az 2-3 hafta daha götürür .
Anaaam yok yoook yediğin içtiğin sana kalsın sen sadece kaça kadar çıktı kilon onu yaz ...
Iş yerinde de 1 saat 24 saaat gibi geçiyor di mi ?
Amin canım aminnnnn
Sanada da geçmiş olsun canım....irmae tatlım bugün de geçmiş olsun canım .
Bağışıklık işte ... siz çok daha iyi bilirsiniz tereye tere satmayayım dabenimde bağışıklıkla ilgili iki hastalığım var ... o yüzden diğer hastalıklardan ödüm kopar
.. herkeste olan etkinin misli olur bende .
Hayatın acı gerçekleri evlat
3 gün biraz daha dikkat et ... bol yeşillik,sebze,pro takıl ... bi şeycik kalmaz .
Sen cumaya değil düne göre artısın di mi ?
Wc ne oldu ?
Belki onun etkisidir canım . Vücut bu kadar sık kitlenmez . Plato dönemi yaşanır , durur ... sonra yeni sistemde tekrar çalışır meta bir süre daha .
Seni de en az 2-3 hafta daha götürür .
Anaaam yok yoook yediğin içtiğin sana kalsın sen sadece kaça kadar çıktı kilon onu yaz ...
Iş yerinde de 1 saat 24 saaat gibi geçiyor di mi ?
Amin canım aminnnnn
Ada iftardan sonra bir bardak icsen içine limon sıkarak fazla olmaz belki.Sebebini bilmiyorum kaptanim yediklerim ortada ama gitmiyor bugunde sabitim cok tuhaf ne arti ne eksi ayniii ..... wc bugun iyiydi ona ragmen eksi gelmedi.... sadece deli aclik yasadim ... bence kitledi vucud ne oluyor bende anlamiyorum artik saskinimmm.... spor istiyor farkindayim ama ramazan bitinceye kadar spor yapamam....
Bugun ilk defa acliktan midem bulandi ve iftari saatine kadar zor direndim....
Simdi ben suna bagliyorum hicbir kur yapmiyorum ne yesil cay iciyorum ne maydanoz suyu hicbisey yapmiyorum....ondan bi hareketlilik kazanmiyor vucud.. yesil cay içmiyorum kansizlik yapiyor ve carpinti..... maydanoz suyu icince ertesi gunu tansiyon düşüklüğü cok yasiyorum agzima tuzlu seylerde atamiyorum mecbur onuda yapmiyorum kaldim boyleeeee.....
Bugün cumaya göre artı çıktım işte. O yüzden diyorum, yarim koçan mısır nasıl böyle etki edebildi. İnanılır gibi değil. Ağzıma sürmem bir daha eğer mısırdansa.
Ayrica isin komik tarafi bugün iftar öncesi tartıldım, sonra iftara yakin tekrar tartıldım, o ikisinin arasında bile 300 gram fark vardı. En son tartildigim 300 gram fazla çıktı yani. Daha az çıkması gerekmez miydi?
Bilmiyorum ne bu ama çok canımı sıktı.Tatlım gaz bile olabilir inann.
Bazı dönemlerde olur.
Ben son golümü en son dakika atmayı severim
Amanınnnnn morti ... şişme mişme anlamam ben ... kaptan konuşuyor şu an ... anlaşmamız şu idisiz çok vereceksiniz , biz daha çok vereceğiz
Cikmayabiliyor eee kilo da alacak halin yokk yemiyorsun icmiyorsun.Bilmiyorum ne bu ama çok canımı sıktı.dediğim gibi en son tartılıșım birkaç saat öncesine gore daha fazla çıktı. Daha az ya da ayni çıkması gerekmez miydi?
İnşallah öyle olurCikmayabiliyor eee kilo da alacak halin yokk yemiyorsun icmiyorsun.
Bende oluyor bi bakıyorum fazladan 200 gr gelmiş sonra su hareket falan gidiyoo..
Yarına gider o merak etme
Orticigim bugün bir ödem seziyorum ya yolculugun yada hava değişimin etkisi
Bulacagım bir care
Teşekkür ederim canım egede olmus ama ben baya baya hissettim doğrusuSarayca geçmiş olsun canım. Deprem olmuş. Allah korusun...
Bu hafta sonu kv heves etti altık iftar için benim degişim listemde var 2 kaşık mısır 2 dilim ekmekle değişimi yinede yemedim çokta heves ettiğim haldeyarim koçan mısır o derece olamaz ya şaka mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?