Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy insallah yakalayacam ama resmen vucudum kitledi ...kipirdamiyor yaaaa delirecem

yarim koçan mısır o derece olamaz ya şaka mi

Hayatın acı gerçekleri evlat

3 gün biraz daha dikkat et ... bol yeşillik,sebze,pro takıl ... bi şeycik kalmaz .
Sen cumaya değil düne göre artısın di mi ?

Ayy insallah yakalayacam ama resmen vucudum kitledi ...kipirdamiyor yaaaa delirecem

Wc ne oldu ?
Belki onun etkisidir canım . Vücut bu kadar sık kitlenmez . Plato dönemi yaşanır , durur ... sonra yeni sistemde tekrar çalışır meta bir süre daha .
Seni de en az 2-3 hafta daha götürür .

Teşekkür ederim ablam Yazıcam tabiii nasıl yedim herkes görsün

Anaaam yok yoook yediğin içtiğin sana kalsın sen sadece kaça kadar çıktı kilon onu yaz ...

eve gelince ışık hızında geçiyor zaman saat 8 olmuş

Iş yerinde de 1 saat 24 saaat gibi geçiyor di mi ?

Rabbim korusun deprem olmuş.
Bunla gelmiş geçmiş olsun...

Amin canım aminnnnn

irmae tatlım bugün de geçmiş olsun canım .

Bağışıklık işte ... siz çok daha iyi bilirsiniz tereye tere satmayayım da benimde bağışıklıkla ilgili iki hastalığım var ... o yüzden diğer hastalıklardan ödüm kopar
.. herkeste olan etkinin misli olur bende .

Sebebini bilmiyorum kaptanim yediklerim ortada ama gitmiyor bugunde sabitim cok tuhaf ne arti ne eksi ayniii ..... wc bugun iyiydi ona ragmen eksi gelmedi.... sadece deli aclik yasadim ... bence kitledi vucud ne oluyor bende anlamiyorum artik saskinimmm.... spor istiyor farkindayim ama ramazan bitinceye kadar spor yapamam....
Bugun ilk defa acliktan midem bulandi ve iftari saatine kadar zor direndim....

Simdi ben suna bagliyorum hicbir kur yapmiyorum ne yesil cay iciyorum ne maydanoz suyu hicbisey yapmiyorum....ondan bi hareketlilik kazanmiyor vucud.. yesil cay içmiyorum kansizlik yapiyor ve carpinti..... maydanoz suyu icince ertesi gunu tansiyon düşüklüğü cok yasiyorum agzima tuzlu seylerde atamiyorum mecbur onuda yapmiyorum kaldim boyleeeee.....

Menümü bildireyim hemencecik.

Kahvaltı(08:00)
2 dilim kavun
avuç içim kadar peynir

Ara(10:00)
3 yk yoğurt
birazcık yabanmersini ekledim
bi de tarçın

Öğlen(12:30)
fırında tavuk
salata

Akşam(17:00)
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 bardak ayran

Canım nası mercimek çekmiş. Karbonhidratı yüksek olduğundan 1 saat erken yedim akşam yemeğini. Öğlenle akşam yer değiştirseydi daha iyi olurdu ama olsun. Çok hareket ettim yemekten sonra. Daha callanetics de var

Su: 3 litre
Spor: 1 saat yürüyüş+30 dk bölgesel çalıştım Ahu060812 Ausencia bu arada benim ortim var mı ?

Sanada da geçmiş olsun canım....
Eminim sen bu güzel enerjinle başka hastalıklara yakalanmazsin.
Tabii kii bunu dile getirmemen lazım.
Aklına bile gelince kov gitsin Dağıt düşüncelerini...
irmae sana da aynı şeyleri söylüyorum tatlım..
Geçmiş olsun..

Bugün cumaya göre artı çıktım işte. O yüzden diyorum, yarim koçan mısır nasıl böyle etki edebildi. İnanılır gibi değil. Ağzıma sürmem bir daha eğer mısırdansa.

Ayrica isin komik tarafi bugün iftar öncesi tartıldım, sonra iftara yakin tekrar tartıldım, o ikisinin arasında bile 300 gram fark vardı. En son tartildigim 300 gram fazla çıktı yani. Daha az çıkması gerekmez miydi?

Ada iftardan sonra bir bardak icsen içine limon sıkarak fazla olmaz belki.

Tatlım gaz bile olabilir inann.
Bazı dönemlerde olur.

Menümü yazayım.

Sahur
●2 ince dilim süzme peynir
●1 dilim kızarmış tahıllı ekmek
●5 siyah zeytin
●1 bardak çay
●1 haşlanmış yumurta

İftar
●Fırında sebzeli köfte (5 köfte yedim. Bolca da sebzesinden yedim. Domates, soğan ve biber yedim. Patatesine dokunmadim.)
●1 kase yoğurt
●Salata

Su şu an 1.8 litre. Bugün 2.5 litre yapacağım.
Sahura kadar da 1 soda ve 1 kupa yeşilçay içerim.

Ben son golümü en son dakika atmayı severim

Bilmiyorum ne bu ama çok canımı sıktı. dediğim gibi en son tartılıșım birkaç saat öncesine gore daha fazla çıktı. Daha az ya da ayni çıkması gerekmez miydi?
Cikmayabiliyor eee kilo da alacak halin yokk yemiyorsun icmiyorsun.
Bende oluyor bi bakıyorum fazladan 200 gr gelmiş sonra su hareket falan gidiyoo..
Yarına gider o merak etme

Orticigim bugün bir ödem seziyorum ya yolculugun yada hava değişimin etkisi
Bulacagım bir care

Deme deme öyle aman mortim maydanoz suyu ic hemen birazda icine limon kat.

Ay yarin arti mi çıkacağım yoksa. Akşam kilom 2 kg fazla tartiyor olamazzzz. Seni gecmem lazimmmmm

Sarayca geçmiş olsun canım. Deprem olmuş. Allah korusun...
Teşekkür ederim canım egede olmus ama ben baya baya hissettim doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…