Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen nerdesin canım.
Çok geçmiş olsun

Sahur
1 k.k peynir
1 yumurta
2 dilim kepek ekmegi
3 kaşık yoğurt
Domates salatalık
İftara
1 kase domates çorbası
Bol salata
15 dakika ara hibiskus çayı
Fırında kabak küçük bir tabak
3 kaşık yogurt
1 kaşık bugur pilavı
Ara
Civam percemi çayı
1 su bardağı kara dut

ben mısırın yenilmemesi gerektiğini bilmiyordum maalesef. Masum gibi geldi gözüme. Cici mısır.
Diyete biraz zor bir besin glisemik inteksi yüksek bol nişastalı banada verdi diyetisyenim burda yarışta olmasak belki haftada 1 Yerdim ama burdaki haftalık kilo etkiler gibi geliyor bana sonra aman nerde cıktı diye kara kara düşünüz :)

bir daha da mısır yemem melek yüzlü şeytan.

Kolay gelsin gelince foto atsana bende taşınacağım fikir olur

Ortin yok ama mortin var

Cuma ola hayır ola

Kuzum çok geçmiş olsun hafta sonu takip etmeyince bi haber oldum

Bende okuyamıyacam bu hafta yogun bir hafta
Kuzum çok teşekkürler, geçecek inşallah.

Evet çok sıkıntılı bir durum, normalde çok dikkat ederim ama arada bir vuruyor böyle. Bir de bırak normal insanı bazen bizim doktor arkadaşlara bile anlatamıyorum. Bak böyle hızlı ilerliyor bundan dolayı ona göre birşeyler yapalım diyorum, yok yok öyle ha deyince olmaz bunu kullan asn haftaya geçer diyorlar. Ertesi gün sedye ile gidiyorum "yaa nasıl bu kadar hızlı ilerler" diyorlar. E dedim ben size. İnsanlar sa pek dikkate almıyor aman biraz cam açılmasından hasta mı olur deniyor sonuç ben bir ay kadar hasta.. yine ara havalar misafir ve hastalık.. Çook geçmiş olsun sana da, bu derdi çeken bilir. Birki çayı, vitamin, bağışıklık destek ne bulduysam abandım ve dinlenme modundayım mütemadiyen inşallah hızlı geçer bu sefer. Eşim de hastalıkta diyet olmaz diye tutturdu, bi de hasta hasta onun kavgasındayız

Sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…