En kısa zamanda bakacağım caresineDeme deme öyle aman mortim maydanoz suyu ic hemen birazda icine limon kat.
Ay yarin arti mi çıkacağım yoksa. Akşam kilom 2 kg fazla tartiyor olamazzzz. Seni gecmem lazimmmmm
Teşekkür ederim canım egede olmus ama ben baya baya hissettim doğrusu
Sen nerdesin canım.Deme deme öyle aman mortim maydanoz suyu ic hemen birazda icine limon kat.
Ay yarin arti mi çıkacağım yoksa. Akşam kilom 2 kg fazla tartiyor olamazzzz. Seni gecmem lazimmmmm
Teşekkür ederim canım egede olmus ama ben baya baya hissettim doğrusu
Anammmmmm içerde katliyam var
ben mısırın yenilmemesi gerektiğini bilmiyordum maalesef. Masum gibi geldi gözüme. Cici mısır.Bu hafta sonu kv heves etti altık iftar için benim degişim listemde var 2 kaşık mısır 2 dilim ekmekle değişimi yinede yemedim çokta heves ettiğim halde
Diyete biraz zor bir besin glisemik inteksi yüksek bol nişastalı banada verdi diyetisyenim burda yarışta olmasak belki haftada 1 Yerdim ama burdaki haftalık kilo etkiler gibi geliyor banaben mısırın yenilmemesi gerektiğini bilmiyordum maalesef. Masum gibi geldi gözüme. Cici mısır.
bir daha da mısır yememDiyete biraz zor bir besin glisemik inteksi yüksek bol nişastalı banada verdi diyetisyenim burda yarışta olmasak belki haftada 1 Yerdim ama burdaki haftalık kilo etkiler gibi geliyor banasonra aman nerde cıktı diye kara kara düşünüz :)
Patates bezelye havuç üzüm bunlar melek yüzlü ona görebir daha da mısır yememmelek yüzlü şeytan.
Mutfakta son rötuşlar ... yarında siparişlerim geliyor ...kargolanmış... mutfak saat tablo değiştiriyorum , masa örtü ... balkon halı ...
Ufak dokunuşlarla yeni mutfak havası :)
Aslında mutfak dolaplarım çok eskidi ama elleşemem bu ara .
Sildim mis gibi oldu
Mutfakla cebelleşirken evi unutmadan süpüreyim hele ... sonra yemeğe gireşeyim .
Menümü bildireyim hemencecik.
Kahvaltı(08:00)
2 dilim kavun
avuç içim kadar peynir
Ara(10:00)
3 yk yoğurt
birazcık yabanmersini ekledim
bi de tarçın
Öğlen(12:30)
fırında tavuk
salata
Akşam(17:00)
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 bardak ayran
Canım nası mercimek çekmiş. Karbonhidratı yüksek olduğundan 1 saat erken yedim akşam yemeğini. Öğlenle akşam yer değiştirseydi daha iyi olurdu ama olsun. Çok hareket ettim yemekten sonra. Daha callanetics de var
Su: 3 litre
Spor: 1 saat yürüyüş+30 dk bölgesel çalıştımAhu060812 Ausencia bu arada benim ortim var mı ?
Kuzum çok teşekkürler, geçecek inşallah.Cuma ola hayır ola
Kuzum çok geçmiş olsunhafta sonu takip etmeyince bi haber oldum
Bende okuyamıyacam bu hafta yogun bir hafta
Evet çok sıkıntılı bir durum, normalde çok dikkat ederim ama arada bir vuruyor böyle. Bir de bırak normal insanı bazen bizim doktor arkadaşlara bile anlatamıyorum. Bak böyle hızlı ilerliyor bundan dolayı ona göre birşeyler yapalım diyorum, yok yok öyle ha deyince olmaz bunu kullan asn haftaya geçer diyorlar. Ertesi gün sedye ile gidiyorum "yaa nasıl bu kadar hızlı ilerler" diyorlar. E dedim ben size.irmae tatlım bugün de geçmiş olsun canım .
Bağışıklık işte ... siz çok daha iyi bilirsiniz tereye tere satmayayım dabenimde bağışıklıkla ilgili iki hastalığım var ... o yüzden diğer hastalıklardan ödüm kopar
.. herkeste olan etkinin misli olur bende .
Sanada da geçmiş olsun canım....
Eminim sen bu güzel enerjinle başka hastalıklara yakalanmazsin.
Tabii kii bunu dile getirmemen lazım.
Aklına bile gelince kov gitsin Dağıt düşüncelerini...
irmae sana da aynı şeyleri söylüyorum tatlım..
Geçmiş olsun..
havuç ve üzüm?Patates bezelye havuç üzüm bunlar melek yüzlü ona göre
ovvv hemen savaş boyalarımı sürmem lazımKolay gelsin gelince foto atsana bende taşınacağım fikir olur
Ortin yok ama mortin var
Hayırdır canım hasta mısın?Dun 20 saate yakın uyuyunca biraz toparladım artık daha iuiyimAhu060812 1 saatten fazlaa yürüdüm
Geldim bacim bu gece yapiyorum sahurumu nasipse..yarin basliyorum suyum elimde:)))Daydream- hülya bacımmmm sahur kankimmmm sende yoksun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?