Normal zamanim en fazla 5 saat dir ama hastaydim bide yorgunluk vurduHayırdır canım hasta mısın?
20 saat uyumakk anamm 4 günlük uykum gibi..
Ama iyi gelmiştir inşallah.
ovvv hemen savaş boyalarımı sürmem lazım
Iyi misin şimdiNormal zamanim en fazla 5 saat dir ama hastaydim bide yorgunluk vurdu
iyi akşamlar kaptanım...yok daha tiksinti durumları yok...hafif bulantılar var...valla göğsüm çok kötü balgamla dolu...öksürüyorum...bide burn akıntım boğaz ağrım baş ağrım ne ararsan var...geçer inşallah...size iyi bi haber vereyimEveeeeeeeeeeet mortiiiiiiiiiiiyi geliyorummmmmmmmmm haberiniz ola
ortim @ada81 da bi salı atağı yapacak tartıda ... cumaya şov bizde
Kız seni var yaaaaa ..... bizim bi komşu vardı , çocukluğumunda psikolojimi bozardı , kızana sürekli etlerini lime lime edeceğim derdişu an senin etlerle ilgili hayalim o kaç tez yazdım yahu .
ben kahvesi içip , üzerine 3-5 oarmak telvesini yerim aç karnına ....sonrası gelsin wc
O koşu bandında yürümeye karar verene kadar da mezun olacan heeee
gördüğüm en harika eflal menüsü
tartıda beğenmiştir bence ... oooo eflalcim sen bana bunlarla gel ..ben sana güzel eksilerle gelmez miyim demiştir
Her birinize ayrı ayrı günaydınlarrrrrrrrrrr ...
aebenim
nehir begüm pzt ohhh be geldi kızlar oluyorum resmen
aynura nasılsın canom ?
bahsettiğim tiksinti durumları oluyor mu ?
Adaaaaaa
dellyyyyyyyyyyyyyyyy79.9 geldi miiiii
Ayyyyyy betül ver artık şu menülerini , yeminle wikileaks dosyaları gibi oldu
çıkar ortada günahı sevabı ne varsa ....
yavrum sen zaten böyle git , sen çabuk sıkılıp birden herşeye saldırabiliyorsun .... o yüzden bu iniş çıkış iyidir sende , totalde o ay gidenin 1,5 - 2 kilo altına düşmemesi benim gizli hedefim sende
Çok çok kolay gelsin saydınım
kaçaamak yok , her şey yolunda ise tamamdır .
Mortim , bende ooo lalalallalar var ... elini çabuk tut. bu hafta mezuniyet unutma .
İftar menün doyurucu biraz pideye gerek yok .. trileçe tırtıklanmasa daha iyiydi .. tarın nasıl ersesi ?
Hadi ama çoşkun devam etmelimenü yazıp çıkma ... hedeflerin olsun , koy kafana bu işi .... tırtıkladığım her şey seni hedeften uzaklaştırabilir . hem sen bana ve Nare83 a son kaçamak sözü vermiştin geçen hafta
oyyyyyyyyyyyyyyy aus teyzeleri yesin bunları
menü yazmadan civcivlere geçtiğine göre
Geçer adacım geçer ... kalkıp iki yer daha kırklarız bugün
iyi akşamlar kaptanım...yok daha tiksinti durumları yok...hafif bulantılar var...valla göğsüm çok kötü balgamla dolu...öksürüyorum...bide burn akıntım boğaz ağrım baş ağrım ne ararsan var...geçer inşallah...size iyi bi haber vereyimasfarovski anne olmuş...darısı tün bekleyenlere...sizler de inşallah iyisinizdir...valla diyet yapmadığım için pek yazasım yok..ne konuşayım hamilelik mi zamanın olduğumda okuyorum ama mutlaka...canım Nefs gibi gizli ajanlık yapıyom bende...
Daha iyiyim şükürIyi misin şimdi
Bu gun jill63:an nmtz videosu yapmiycam yapmiycam basim ağrıyor.Ahu060812 60 dk yürüyüş var spor olarak
Ben yürüyüşü spordan saymıyorum dermisimmmDaha nolsun 60 dk yürüyüş heyttt be..
Ben öyle oturuyorum
Kuzum oncesinde olculerini aldin mi
Aynuram arada uğra öpüldüniyi akşamlar kaptanım...yok daha tiksinti durumları yok...hafif bulantılar var...valla göğsüm çok kötü balgamla dolu...öksürüyorum...bide burn akıntım boğaz ağrım baş ağrım ne ararsan var...geçer inşallah...size iyi bi haber vereyimasfarovski anne olmuş...darısı tün bekleyenlere...sizler de inşallah iyisinizdir...valla diyet yapmadığım için pek yazasım yok..ne konuşayım hamilelik mi zamanın olduğumda okuyorum ama mutlaka...canım Nefs gibi gizli ajanlık yapıyom bende...
Aman aman iyi ol eski mortimDaha iyiyim şükür
Ben pattis misir bezelye yememeye ozen gosteriyorum. Havucu çiğ yerdim kışınBende duydum onu ,bazı yiyecekler pişince glisemik inteksi yükseldigini
Kolay gelsin.Ay hem açım ....
Hem her yeri döktüm .... Yazlık kışlık .
Oda Karman corman nasıl cikicam içinden bilmiyorum(
Ben yürüyüşü spordan saymıyorum dermisimmmuçtum ben uçtum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?