- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Geçmiş olsun canımGünaydın canım dün akşam fenaydım ölüyorum sandım baş ağrısından bu sabah daha iyiyim midem yanıyor tuhaf sadeceSen nasılsın
Sağol canımcım sen nasılsınGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun ablaAllah razı olsun Aebenim ♡♡ babam için evet canım. Katarakt ameliyatı olacak tahlilleri için gittik
günaydın kızlar güzel günler olsun...
size bişiy danışmak istiyorum ya, ben her yedigim şeyden sıkıldım
sabah peynir , yumurta kırdım ama yiyemedim
ya peynirin bile gideri yok ne yapsam , ne etsem ?
bi süre nesfit ile süt mü yesem ?
yada yulaf ezmesi meyve yogurt mu tüketsemm bilelemeidm
iki lokma yeidm bıraktım...
Ausencia üzgünüm ama tartı beni güldürmüyor, hala 74 çıkıyorum ve iyice sinir oldum, dün bu sinirle ve başka bir şeye sinirle iftarda saçma sapan yedim niye veremiyorum ki , bu hafta menülerimi gördün şimdiye 73 olmam lazımdı
gunaydin dubku menum
sahur
2 baedak su
1 tane kayisi cayi
iftar
2 tane dolma(kabak,patlican)
yumurta kadar firin tavuk
1 yk kadar havuc salatasi( bir daha yemeyecegim yzilanalardan sonra pisirilmisti cunku)
bol yesil salata
bir parca ekmek
bol su 3 lt ye yakin
1 soda
1 tane 7 li cay
spor yok bol bol misafirlere hizmet var
bu kadarla kurtulabildigime sukrediyorum.dun uc cesit tatli vardi ve en sevdiklerim. bi catal dahi yemedim. birde bende yiyenlere acima duygusu olmaya basladi.icimden kendilerine ne cok zarar verdiler diyorum.
anamm sizin bu diziyi sırf sizin yazdıklarınızı ne diyo bunlar diye izleyim dedim ama olmadı
Normalde çok güzel verirdim, haftada en az 1 kilo ama son bir yıldır korunma iğnesi sonrası antidepresan beni mahvetti. Artık gram gram zor gidiyor.
Kaptanınız uyuyo zar.
Onada sizlerede bi öpücük bırakıp kaçayım ...
Menume gelince
Yarim kase corba salata cacik yaz turlusu 1 kucuk biber dolma
Arada kahve 1 adet kuru meyve
Sahur
Yumurta domates salatalik peynir 1 dilim tam bugday
vay çok güzel bel ölçün, göbeğin 4 parmak altı kaç acaba kaptanım hani şu simitleri de içine alan en kalın bölgen, benim orası çok kalın
benim bu ramazan cok yogun geciyor.
bugün bana gecici görev hemşire geldi.beni şuan çekip ceviriyor.ay tam benlik.dağınıklığımı düzene soktu bile.
kolay gelsin kaptanım
menüde ne var
İyiyim ben de canıım , misafirlerimiz var bu aralar yoğunum o yüzden birazSağol canımcım sen nasılsın
Allah kolaylık versin canım bende bugün daha sakinim mümkünse bir kaç gün kafa dinlemek istiyorum çok yoruldumİyiyim ben de canıım , misafirlerimiz var bu aralar yoğunum o yüzden biraz
Allah kolaylık versin canım bende bugün daha sakinim mümkünse bir kaç gün kafa dinlemek istiyorum çok yoruldum
İnşallah kaptanım en azından şu bayramı falan atlatayım sonra yine taşınma yoğunluğu iş yerinde var ama 1-2 haftaya da razıyım artıkcanım benim harbiden ne yorucu haftalardaydın sen ya ...
dinlen gülüm dinlen
Vayy süpersin ablaBu yarışta kartlarımı açık oynuyorum ...
Ortim ve mortiler ...
Cuma:60.1
Salı:58.8
Çarşamba da yazarım ... Sonra Cumaya süpriz
kilo verince kartları açmak kolay oluyo demiBu yarışta kartlarımı açık oynuyorum ...
Ortim ve mortiler ...
Nare83 hedefe ne kadar kaldı.
Hala var, bilmiyorum niye böyle şoktayım. Sahur da kuş kadar yiyorum, iki parça ızgara tavuk yedim mesela. Stresten mi oluyor ki ama artık tartıya kesin verdim diye çıkıyorum, yine veremedim diye değil. Listeyi zora sokmayı hiç istemem hepiniz emek veriyorsunuz görüyorum, gerekirse beni listeden çıkar canım şartlar ne bilmiyorum gerçi. Ramazanda yiyerek 2 kilo en az veriyordum, bende şoktayım.Yulaf ezme , meyve , yoğurtdönüşümlü yap bence ....
Tükenmişlik sendromunu da at üzerinden ... her şeyi deli gibi yemek isteyen banu mu daha iyi bu mu ?
Hemi de 59 lara bu kadar yaklaşmışken
Eksin az da olsa vardı eflalim ... hani kilonun yavaş gitmesi tamam da , eksilenin yerine artı gelmesi .. regl yok , öedem yok , yemek yok ?
İlaçlardan dedin ama keşke listeye gireceğin zaman , kaptanım mümkün değil ben ilaçla kilo verirken çok cebelleşiyorum , liste dışı kalayım deseydin .
Salı , çarşamba, perşembe , cuma .... bir şeyler ekle eflalim ... zor da olsa spor ... ramazan diye olmuyor diyorsun ama en azından yürüyüş ... menünlerin düzenli evet ama belki sahur kilo aldırıyor ... sahuru daha az yesen diyeceğim ama zaten ramazanda çok iyi kilo verdiğini yazmıştın .
Napacaz?
Listede olunca sıkıntı işte , üst üste kilo verememem ...
Atak zamanı eflal , olmuyor diyip köşeye çekilmeyeceğiz ...
Ve hepsi bir yana , kızlarda iyi bilir .. nasıl olsa veremedim diye salıp daha çok yemeğe gömülmeyi asla kabul edemem .
Bireysel bir kilo verme içinde değilsin ki .. o yeme ve cozutma hissi geldiğinde ..takımını , takımındaki sorumluluğu düşünmeyeceksek takım neden var değil mi ?
Dönüp bakmadıklarına bakmadığın iyi olmuş , geceyi de bir parça ekmek hariç (dolma varken ) iyi atlatmışsın ... onu yememeliydin sonuçta kimse neden ekmek yemedin demezdi .
Ben severek izledim aebenim ... dünde benim için finaldi :) haftaya mutsuz sonla bitecek belli çünkü .. Alamancının Karısı filmi gibi gönlünüz hangi sonu isterse yaptın
Ama çok iyi gideceğin dair ..inancın var ..VARDI değil mi eflalim ?
bugünde ses gelmezse telefon tacizlerim başlayacaktıaslında çoktan başlardı da bu hafta yoğun geçiyor
Göbek deliğinin hemen altını sordun galiba ... 79 canım
ohhhh ne güzel ....söyle kalsın :))))
Canım biraz karar verdik gibi telde , onlarda sarmasız iftar olmaz o kesin ... tatlısını yaparım (söylemeyeyim şimdi can çekmesin)
et yemeği , ortaya bir iki meze .. Dün akşam haber vermişler ..o yüzden tutuşmuş .
Ay harikasın, bende istiyorum bendeBu yarışta kartlarımı açık oynuyorum ...
Ortim ve mortiler ...
Teşekkür ederim bitanem eksik olmaGeçmiş olsun abla
Vayy süpersin abla
kilo verince kartları açmak kolay oluyo demi
Hala var, bilmiyorum niye böyle şoktayım. Sahur da kuş kadar yiyorum, iki parça ızgara tavuk yedim mesela. Stresten mi oluyor ki ama artık tartıya kesin verdim diye çıkıyorum, yine veremedim diye değil. Listeyi zora sokmayı hiç istemem hepiniz emek veriyorsunuz görüyorum, gerekirse beni listeden çıkar canım şartlar ne bilmiyorum gerçi. Ramazanda yiyerek 2 kilo en az veriyordum, bende şoktayım.
Yürüyüş istiyorum ama hava soğuk, leslie desem inan çok uykusuzum ben o da halsiz yapıyor beni yatsı sonrası hemen yatıyorum. Gündüz uyuma sabah uyuma gibi lüksüm yok ki benim.
Sen de kaptanım ne edemyarın aile hekimine gidip kan değerlerime baktırayım belki tiroitlerde bir sıkıntı vardır.
Ay harikasın, bende istiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?