Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bizimde bugüm binamızın sakinleri iftar düzenlemiş bahçede.bahçemiz güzeldir.gecen sene olmustu lakin biz yeni oldugumzudan haberimiz olmadı iletişim cok iyi değil.bu aralar komsunun birisiyle bayaaa iletiştik.
o söyledi.bende neden olmasın dedim.eşim bugün iftarda yok o olsa zaten zordu.adam yeni kişi tanıma zehirlenmesine ugrar.

Yulaf ezme , meyve , yoğurt dönüşümlü yap bence ....

Tükenmişlik sendromunu da at üzerinden ... her şeyi deli gibi yemek isteyen banu mu daha iyi bu mu ?

Hemi de 59 lara bu kadar yaklaşmışken

Eksin az da olsa vardı eflalim ... hani kilonun yavaş gitmesi tamam da , eksilenin yerine artı gelmesi .. regl yok , öedem yok , yemek yok ?
İlaçlardan dedin ama keşke listeye gireceğin zaman , kaptanım mümkün değil ben ilaçla kilo verirken çok cebelleşiyorum , liste dışı kalayım deseydin .

Salı , çarşamba, perşembe , cuma .... bir şeyler ekle eflalim ... zor da olsa spor ... ramazan diye olmuyor diyorsun ama en azından yürüyüş ... menünlerin düzenli evet ama belki sahur kilo aldırıyor ... sahuru daha az yesen diyeceğim ama zaten ramazanda çok iyi kilo verdiğini yazmıştın .
Napacaz?
Listede olunca sıkıntı işte , üst üste kilo verememem ...
Atak zamanı eflal , olmuyor diyip köşeye çekilmeyeceğiz ...

Ve hepsi bir yana , kızlarda iyi bilir .. nasıl olsa veremedim diye salıp daha çok yemeğe gömülmeyi asla kabul edemem .
Bireysel bir kilo verme içinde değilsin ki .. o yeme ve cozutma hissi geldiğinde ..takımını , takımındaki sorumluluğu düşünmeyeceksek takım neden var değil mi ?

Dönüp bakmadıklarına bakmadığın iyi olmuş , geceyi de bir parça ekmek hariç (dolma varken ) iyi atlatmışsın ... onu yememeliydin sonuçta kimse neden ekmek yemedin demezdi .

anamm sizin bu diziyi sırf sizin yazdıklarınızı ne diyo bunlar diye izleyim dedim ama olmadı

Ben severek izledim aebenim ... dünde benim için finaldi :) haftaya mutsuz sonla bitecek belli çünkü .. Alamancının Karısı filmi gibi gönlünüz hangi sonu isterse yaptın

Normalde çok güzel verirdim, haftada en az 1 kilo ama son bir yıldır korunma iğnesi sonrası antidepresan beni mahvetti. Artık gram gram zor gidiyor.

Ama çok iyi gideceğin dair ..inancın var ..VARDI değil mi eflalim ?

Ausencia kaptanımmm şekeeerrriimmm haberde edemedim beni merak etmişsin

bugünde ses gelmezse telefon tacizlerim başlayacaktı aslında çoktan başlardı da bu hafta yoğun geçiyor

Kaptanınız uyuyo zar .
Onada sizlerede bi öpücük bırakıp kaçayım ...

Menume gelince
Yarim kase corba salata cacik yaz turlusu 1 kucuk biber dolma
Arada kahve 1 adet kuru meyve
Sahur
Yumurta domates salatalik peynir 1 dilim tam bugday

vay çok güzel bel ölçün, göbeğin 4 parmak altı kaç acaba kaptanım hani şu simitleri de içine alan en kalın bölgen, benim orası çok kalın

Göbek deliğinin hemen altını sordun galiba ... 79 canım

benim bu ramazan cok yogun geciyor.
bugün bana gecici görev hemşire geldi.beni şuan çekip ceviriyor.ay tam benlik.dağınıklığımı düzene soktu bile.

ohhhh ne güzel ....söyle kalsın :))))

kolay gelsin kaptanım
menüde ne var

Canım biraz karar verdik gibi telde , onlarda sarmasız iftar olmaz o kesin ... tatlısını yaparım (söylemeyeyim şimdi can çekmesin)
et yemeği , ortaya bir iki meze .. Dün akşam haber vermişler ..o yüzden tutuşmuş .

Selamlar Bu akşam yaklaşık 20 kişilik bir misafirimiz var.. Halamlar, çocukları, torunları vs..
Yarından itibaren ölçülerimi alıp düzenli spor yapmaya başlayacağım.. Jillian videoları + yüzme şeklindee ..

Hadi çıktım ben , gideyim yavaş yavaş ... Akşama iftar davetinde olacağım kendi yemek telaşım da yok zaten , gideyim de iki işe yarayayım

Hala var, bilmiyorum niye böyle şoktayım. Sahur da kuş kadar yiyorum, iki parça ızgara tavuk yedim mesela. Stresten mi oluyor ki ama artık tartıya kesin verdim diye çıkıyorum, yine veremedim diye değil. Listeyi zora sokmayı hiç istemem hepiniz emek veriyorsunuz görüyorum, gerekirse beni listeden çıkar canım şartlar ne bilmiyorum gerçi. Ramazanda yiyerek 2 kilo en az veriyordum, bende şoktayım.
Yürüyüş istiyorum ama hava soğuk, leslie desem inan çok uykusuzum ben o da halsiz yapıyor beni yatsı sonrası hemen yatıyorum. Gündüz uyuma sabah uyuma gibi lüksüm yok ki benim.
Sen de kaptanım ne edem yarın aile hekimine gidip kan değerlerime baktırayım belki tiroitlerde bir sıkıntı vardır.

Vayy süpersin abla

hep beraber hadi bakalım mmm ...

kilo verince kartları açmak kolay oluyo demi

Eeeee ona göre harekete geçsin mortiler ,

5,5 kilo kaldı kelebekolacam
ama 58 görünce ver elini 55 demek istemezsem

ben takıma geldiğimde hedef kilom 68 di ...
sonra yarışırken 65 e çektik ...
64.7 ile mezun oldum .
Sonra hedef 58 oldu ...nasıl oldu bende bilmiyorum ama oldu

özelden yazdım canım .

Ay harikasın, bende istiyorum bende

menülerime bir bak .
evet metan hızlı ama benim 1.5 verdiğim menü ile ... hiç veremeyen 300-400 gr. verir en azından .
Neyi ne ile yediğime dikkat ediyorum , acı .. biber , çay ... ne zaman içeceğim .... hepsi sistematik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…