anamm sizin bu diziyi sırf sizin yazdıklarınızı ne diyo bunlar diye izleyim dedim ama olmadıYeminle içim şişti ... ne biçim dizi beee ... me güzel finaldi işte burda biteydi .
Tahminim , ... aradan aylar geçmiş gibi başlar bölüm ... bunlar mutlu mesut hayatlarına dönmüş ... celal hapiste bıçaklanıp öldürülmüş sözde .. ama aslında ölüm numarası ile hapisten kaçırılmış ...
Şimdi de ortaya çıkıp umutu kaçıyor
..
Ne dersiniz @kelebekolacambegum75 nehirnil111 @exmadon @saydin78 ecemavi .... başka kim vardı izleyen ?
Neyse geçmişe döneyim ben ... kafam dağılsın
@Ahu060812 Tatlım iftar sonrası 1 saat yürüyüş ... bu hafta 2.bu
Geçmiş olsun . Nerde deprem oldu dolişim ?Gunaydin kızlar depremi yasayan tum arkadaslarima büyük geçmiş olsun.Rabbim bir daha yasatmasin
Normalde çok güzel verirdim, haftada en az 1 kilo ama son bir yıldır korunma iğnesi sonrası antidepresan beni mahvetti. Artık gram gram zor gidiyor.Eftalim menülerine arada bende denk geliyorum gayet güzeller ..
Diyet geçmişini bilmediğim oek yorum yapamıyorum aus değinecektir ..
Ben kandimden örnek verirsem sahur yaptıgım gün kilom artıyor malesef.
Her bünye bir olmuyor işte.
Normalde güzel veriyormusun , metan iyimi ?
Yok eftalim ramazan öncesini sormuştum ...Normalde çok güzel verirdim, haftada en az 1 kilo ama son bir yıldır korunma iğnesi sonrası antidepresan beni mahvetti. Artık gram gram zor gidiyor.
Günaydın çok şükür :)Günaydınnn, hayırlı sabahlarr
Hepiniz iyisiniz inş .
Ramazanda daha güzel verirdim normaldeYok eftalim ramazan öncesini sormuştum ...
Ama metona mudahele olunca hormonel istediğin gibi olmuyor işte
Sabır canım elbet gidecek
Yeminle içim şişti ... ne biçim dizi beee ... me güzel finaldi işte burda biteydi .
Tahminim , ... aradan aylar geçmiş gibi başlar bölüm ... bunlar mutlu mesut hayatlarına dönmüş ... celal hapiste bıçaklanıp öldürülmüş sözde .. ama aslında ölüm numarası ile hapisten kaçırılmış ...
..
Ne dersiniz @kelebekolacambegum75 nehirnil111 @exmadon @saydin78 ecemavi .... başka kim vardı izleyen ?
Ben dün akşam izleyemedim kaptanım açıkcası başım çatladı dün akşam iftarı zor ettim direk zaten lavaboya koştum sonra az bir şey yedim sahura kadar uyumuşumNe oldu bilmiyorum kardeşlerin öleceğini en azından birinin öleceğini söylediler o yüzden izlemekte istememiştim geçen hafta zaten nasipte olmadı
Ay ablacım bi denk gelemedik. İyiyim çok şükür. Okulu bitirdim, çalışmaya başladım. Hala sivastayım. 1 hafta sonra Urfaya gidecem. Ufak kardeşim sünnet olacak. Sen nasılsın neler yapıyorsun pek göremiyorum burada. Sınavların nası geçti? Ay ne çok soru sordum sabah sabahKız hayriş
Naparsın bakim
Sağol kuzum sinüsler sıkıntılı ama doktor bir şey demedi burun eğriliğimden dolayı bakıldığımdaGeçmiş olsun nehirim . Başagrın kronikmiki hayr olsun .
geçmiş olsun kuzum,hayırdır neyin var acaba yada dün ıso ağır gelgi sana devreleri yaktın sonunda
bugün nasıl oldun,niyetlimisin ?
Hamdolsun rabbımın bugunki gününe ... Bu sıra gelemiyorum ...Ay ablacım bi denk gelemedik. İyiyim çok şükür. Okulu bitirdim, çalışmaya başladım. Hala sivastayım. 1 hafta sonra Urfaya gidecem. Ufak kardeşim sünnet olacak. Sen nasılsın neler yapıyorsun pek göremiyorum burada. Sınavların nası geçti? Ay ne çok soru sordum sabah sabah
Psikoloğum ablam. O aralar 7. takımda epey ebe vardı amaHamdolsun rabbımın bugunki gününe ... Bu sıra gelemiyorum ...
Sınavmı hımmm sanırım bu sefer tosladımseneye desr kalacak gibi o kaderde çalışmıştım da .
Kardeşinin damatlıgınıda görün inşallah ..
Sen ebemi , hemşiremiydin yoksam benmi yanlış haytırlıyore
Dizi hakkindaki gorusune katılıyorum burda bitmeliydiYeminle içim şişti ... ne biçim dizi beee ... me güzel finaldi işte burda biteydi .
..
Canım senin açıklandı mı bende meraktayım ya not ortalamasıyla geçsem razıyım bu sefer tek dersten Temmuz'da girerdimHamdolsun rabbımın bugunki gününe ... Bu sıra gelemiyorum ...
Sınavmı hımmm sanırım bu sefer tosladımseneye desr kalacak gibi o kaderde çalışmıştım da .
Kardeşinin damatlıgınıda görün inşallah ..
Sen ebemi , hemşiremiydin yoksam benmi yanlış haytırlıyore
Ben bu sabah taze aldım :)
93-70-89...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?