Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anamm sizin bu diziyi sırf sizin yazdıklarınızı ne diyo bunlar diye izleyim dedim ama olmadı

Normalde çok güzel verirdim, haftada en az 1 kilo ama son bir yıldır korunma iğnesi sonrası antidepresan beni mahvetti. Artık gram gram zor gidiyor.

Normalde çok güzel verirdim, haftada en az 1 kilo ama son bir yıldır korunma iğnesi sonrası antidepresan beni mahvetti. Artık gram gram zor gidiyor.
Yok eftalim ramazan öncesini sormuştum ...
Ama metona mudahele olunca hormonel istediğin gibi olmuyor işte
Sabır canım elbet gidecek

aynen uzatmışlarda uzatmışlar
yanlız yılmaz brotherslerin ve celaal'ın her gülüşünce bende saçma sapan güldüm o sahneler hoştucelaal deliye döndü
bencede burda bitmeliydi artı bir bölüm daha olması sonun kötüye varacağına işaret gibime geliyor malesef ve olan mert e olcak sanırım

geçmiş olsun kuzum,hayırdır neyin var acaba yada dün ıso ağır gelgi sana devreleri yaktın sonunda

bugün nasıl oldun,niyetlimisin ?

Kız hayriş
Naparsın bakim
Ay ablacım bi denk gelemedik. İyiyim çok şükür. Okulu bitirdim, çalışmaya başladım. Hala sivastayım. 1 hafta sonra Urfaya gidecem. Ufak kardeşim sünnet olacak. Sen nasılsın neler yapıyorsun pek göremiyorum burada. Sınavların nası geçti? Ay ne çok soru sordum sabah sabah

Geçmiş olsun nehirim . Başagrın kronikmiki hayr olsun .
Sağol kuzum sinüsler sıkıntılı ama doktor bir şey demedi burun eğriliğimden dolayı bakıldığımda Mahvoldum bayılacaktım ağrıdan
geçmiş olsun kuzum,hayırdır neyin var acaba yada dün ıso ağır gelgi sana devreleri yaktın sonunda

bugün nasıl oldun,niyetlimisin ?

Sağol kuzum yok kuzu hamile değilim daha yeni regl bittiİsoda geldi sahurdan hafif ağrım vardı şiddetlendi dün mahvoldum Allah affetsin son yarım saat zor tuttum midemiNiyetlenmedim ama 1-2 saate kadar duruma göre niyetlenirim dedim

Hamdolsun rabbımın bugunki gününe ... Bu sıra gelemiyorum ...
Sınavmı hımmm sanırım bu sefer tosladım seneye desr kalacak gibi o kaderde çalışmıştım da .

Kardeşinin damatlıgınıda görün inşallah ..
Sen ebemi , hemşiremiydin yoksam benmi yanlış haytırlıyore

Psikoloğum ablam. O aralar 7. takımda epey ebe vardı ama
Alttan dersi olmayan öğrenci mi olurmuş o ne öyle

Dizi hakkindaki gorusune katılıyorum burda bitmeliydi

Canım senin açıklandı mı bende meraktayım ya not ortalamasıyla geçsem razıyım bu sefer tek dersten Temmuz'da girerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…