Allah razı olsun Aebenim ♡♡ babam için evet canım. Katarakt ameliyatı olacak tahlilleri için gittikKolaygelsin saydın bacım .
Baban içinmi hastane işi geçmiş olsun
Evet tatlım ya keşke böyle bitseydiYeminle içim şişti ... ne biçim dizi beee ... me güzel finaldi işte burda biteydi .
Tahminim , ... aradan aylar geçmiş gibi başlar bölüm ... bunlar mutlu mesut hayatlarına dönmüş ... celal hapiste bıçaklanıp öldürülmüş sözde .. ama aslında ölüm numarası ile hapisten kaçırılmış ...
Şimdi de ortaya çıkıp umutu kaçıyor
..
Ne dersinizkelebekolacam begum75 nehirnil111 @exmadon saydin78 @ecemavi .... başka kim vardı izleyen ?
Neyse geçmişe döneyim ben ... kafam dağılsın
@Ahu060812 Tatlım iftar sonrası 1 saat yürüyüş ... bu hafta 2.bu
günaaaydın canlaaarrr...
koşturmaktan ne kk ya girebildim ne de işe gelebildim :)
halam da gitti oruca tekrar döndüm bugün hava da sıcak artık kendimi nerelere vururum bilmiyorummm :)
Sınavın ertesi gün sorular yayınlanıyor nehirim . Tahmin edeiyorum yani çıkacak sonucu ...Canım senin açıklandı mı bende meraktayım ya not ortalamasıyla geçsem razıyım bu sefer tek dersten Temmuz'da girerdim
He anladım kuzumSınavın ertesi gün sorular yayınlanıyor nehirim . Tahmin edeiyorum yani çıkacak sonucu ...
benim bu ramazan cok yogun geciyor.
bugün bana gecici görev hemşire geldi.beni şuan çekip ceviriyor.ay tam benlik.dağınıklığımı düzene soktu bile.
Ortalamam 2 üzeri geliyor genelde ama bu sefer ne olur bilmem .He anladım kuzumBende az çok anladım da acaba Gno hesaplamasından umutlanmak istiyorum bir yanım korkuyor 2 üzeri mi senin mesela belki öyle olsa koşullu geçerim
Hadi gözün aydın daktırımbenim bu ramazan cok yogun geciyor.
bugün bana gecici görev hemşire geldi.beni şuan çekip ceviriyor.ay tam benlik.dağınıklığımı düzene soktu bile.
Bende dün başlamıştım ama felaket çarptı Allah affetsinBugün iyi gibiyim
Anladım kuzum inşallah üzeri gelir geçersin o kadar emek veriyoruz ki insan çok üzülüyorOrtalamam 2 üzeri geliyor genelde ama bu sefer ne olur bilmem .
Benim ff görünen 1-2 dersin olacak sanırım o yüzden ortalama kurtarmaz onları ..
Allah kolaylık versin canımbeni de bugün fena vurdu, Allah affetsin
kolay gelsin kaptanımSelamlaar
Bu sefer geç kalkmadım da yine 10 u buldu , 1 saatte sabah tel.trafiği sürdü .
Yengemin çenesi düştü
Öğleden sonrada bi arkadaşa gideceğim . Bebeği var diş çıkıyor çok huysuz , akşam iftara misafiri var ... dedim sakin şampiyon :) ben niyetli değilim , gelirim hallederiz yemekleri .
Ben yine bi geçmişe uçayımmm
Ne güzel olmuş :)benim bu ramazan cok yogun geciyor.
biraz zor gözüküyor.evine cok yakın sağlıklı yaşam merkezi var orda yer boşalınca gidecek.hep kalsn sneinle olmaz mı kelebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?