hep beraber hadi bakalım mmm ...
Eeeee ona göre harekete geçsin mortiler ,
ben takıma geldiğimde hedef kilom 68 di ...
sonra yarışırken 65 e çektik ...
64.7 ile mezun oldum .
Sonra hedef 58 oldu ...nasıl oldu bende bilmiyorum ama oldu
özelden yazdım canım .
menülerime bir bak .
evet metan hızlı ama benim 1.5 verdiğim menü ile ... hiç veremeyen 300-400 gr. verir en azından .
Neyi ne ile yediğime dikkat ediyorum , acı .. biber , çay ... ne zaman içeceğim .... hepsi sistematik
Beyaz çay aktarda mı oluyor, bugün eşime yeşil çay ve hibiskus aldirayım belki de öyle şeyler içmem lazımhep beraber hadi bakalım mmm ...
Eeeee ona göre harekete geçsin mortiler ,
ben takıma geldiğimde hedef kilom 68 di ...
sonra yarışırken 65 e çektik ...
64.7 ile mezun oldum .
Sonra hedef 58 oldu ...nasıl oldu bende bilmiyorum ama oldu
özelden yazdım canım .
menülerime bir bak .
evet metan hızlı ama benim 1.5 verdiğim menü ile ... hiç veremeyen 300-400 gr. verir en azından .
Neyi ne ile yediğime dikkat ediyorum , acı .. biber , çay ... ne zaman içeceğim .... hepsi sistematik
Sen 58 de manken olursun canımöyle oluyor cnmmm
bennn 98 kilo iken 70 olsam yeter dedimmm
64 oldum yine begenmiyordummm
ama 58 görüp mezun olup 3 kiloyu kışa vermeyi düşünüyorum
çok bıktımmm ziraaaaa
Neyin var canımTeşekkür ederim bitanem eksik olma
Al benden de o kadar bende soktayim kendi adima veremiyorum ne oldu anlamıyorum...metam degisti artik cok acliga gelemiyor mu bilemedim kiiHala var, bilmiyorum niye böyle şoktayım. Sahur da kuş kadar yiyorum, iki parça ızgara tavuk yedim mesela. Stresten mi oluyor ki ama artık tartıya kesin verdim diye çıkıyorum, yine veremedim diye değil. Listeyi zora sokmayı hiç istemem hepiniz emek veriyorsunuz görüyorum, gerekirse beni listeden çıkar canım şartlar ne bilmiyorum gerçi. Ramazanda yiyerek 2 kilo en az veriyordum, bende şoktayım.
Yürüyüş istiyorum ama hava soğuk, leslie desem inan çok uykusuzum ben o da halsiz yapıyor beni yatsı sonrası hemen yatıyorum. Gündüz uyuma sabah uyuma gibi lüksüm yok ki benim.
Sen de kaptanım ne edemyarın aile hekimine gidip kan değerlerime baktırayım belki tiroitlerde bir sıkıntı vardır.
Canım ben listeden cikabilsem çıkarım takım için ama olmuyormuş, bu gidişle diskalifiye olucamAl benden de o kadar bende soktayim kendi adima veremiyorum ne oldu anlamıyorum...metam degisti artik cok acliga gelemiyor mu bilemedim kii
Yani mercimek koftesi goturdugum haftalarda bile sanki tarti daha iyi oynuyordu iyi kotu simdi tik yok yaaaa...
Bende bu hafta izine ayrilmayi dusunuyorum listesiz devam etmek istiyorum.. belki icten ice liste beni strese sokuyor takiii mezuniyetime 1 kiloya kadar listeye girmem tovbeler olsunnnhem takimin derecesiyle oynamam hem farkli seyler dener deneme yanilma payi ile yoluma devam ederim.....buradan asla ayrilmam herkesi cok seviyorum
Orucken leslie yapsam sorun olur mu hanımlar?
öyle oluyor cnmmm
bennn 98 kilo iken 70 olsam yeter dedimmm
64 oldum yine begenmiyordummm
ama 58 görüp mezun olup 3 kiloyu kışa vermeyi düşünüyorum
çok bıktımmm ziraaaaa
Beyaz çay aktarda mı oluyor, bugün eşime yeşil çay ve hibiskus aldirayım belki de öyle şeyler içmem lazım
Diskalifiye olmak cok onemli degilse diskalifiye ol canim listesiz devam edersin bizimleee... diskalifiye olunca yanlis bilmiyorsam 6 ay sonra mi ne donebiliyorsun listeye tabii yanlis biliyor olabilirim...Canım ben listeden cikabilsem çıkarım takım için ama olmuyormuş, bu gidişle diskalifiye olucambir gün yiyip şaşırtsan mı, mesela cuma günü.
Tamam ben gündüz lesli deniyim hiç yoktan iyidir. Bu kilolar gidecek benim hayallerim var. 38 beden olucamyok canım olmaz ... sadece doğru zamanı bul ... ya bu saatler en dinamik zamanlar .... ya iftardan 1-2 saat sonra
Ama 98 deyken ... al 75 i ...daha da bi şey sora deseler , alır kaçardım :)))
58-59 a gel aynı benim gibi ... insan korumada da veriyor .
Hemde stres azalıyor .
evet aktarda eflal ,biraz pahalı bir çay ama ... 50 gr.ı sana uzuuuuun zaman gider. 1 çay kaşığı kadar demleniyor zaten
Önemli birşey değil tatlım :) babam katarakt ameliyatı olacakta inşallah, sağolasın canım ♡♡Neyin var canım
Takım için olurum ne olacak önemli olan sizlerle olmakDiskalifiye olmak cok onemli degilse diskalifiye ol canim listesiz devam edersin bizimleee... diskalifiye olunca yanlis bilmiyorsam 6 ay sonra mi ne donebiliyorsun listeye tabii yanlis biliyor olabilirim...
Geçmiş olsun canımÖnemli birşey değil tatlım :) babam katarakt ameliyatı olacakta inşallah, sağolasın canım ♡♡
Güle güleBen çıktım bu sefer , 2 de sendeyim dedim ... ancak olur
Cook gecmis olsun canimmmÖnemli birşey değil tatlım :) babam katarakt ameliyatı olacakta inşallah, sağolasın canım ♡♡
Dün akşam çok erken sızdığın için menüyü yazamadım hemen geliyor. :)
Benim diyeceğim de aynen oydu öğle/akşam değişimi .
Bir de kahvaltını az buldum , sonunda buldum bi şey onu da az buldum
Mortinle tanışıp savaş boyaları sürmüşsünüz
teşekkür canım benim . Düşünmete düşünmeye iyi gidiyor zaten , yoksa her ikisi de stresi hiiiç sevmeyen rahatsızlıklar .
Çok iyi canım ... melek yüzü şeytan mısırın intikimanı alır bu menü .
Geçtim kaleye ...
Bulgur yeme akşam akşam efser ... onun dışında güzelll ...
Gayet güzel ... sporda eklenmiş sonradan
Güzel adacımmm ... iftara kepekli bir dlm eklesen ?
Eşin yanlış biliyor canım ... kaptan selamı bu :)
Miss gibi şifalı çorbamızı içer , yoğurdumuzu meyvemizi yer ... gayette sağlıklı iyileşiriz diyetteyken ... lahmacun mu iyileştirecek bizi
Bu arada seninde menünü okumadım sanki .....
Ben bu sabah taze aldım :)
93-70-89...
Fısıldadı kiiii fısıldadı kiiii
Pon ponlarınız yakın ...tüyo verdim işte
Ahuuuu where is the menu ?
sen iftarda bol bol ye mortim, çabuk giden çabuk gelir nasılsaBu yarışta kartlarımı açık oynuyorum ...
Ortim ve mortiler ...
Cuma:60.1
Salı:58.8
Çarşamba da yazarım ... Sonra Cumaya süpriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?