Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

öyle oluyor cnmmm
bennn 98 kilo iken 70 olsam yeter dedimmm
64 oldum yine begenmiyordummm

ama 58 görüp mezun olup 3 kiloyu kışa vermeyi düşünüyorum
çok bıktımmm ziraaaaa

Beyaz çay aktarda mı oluyor, bugün eşime yeşil çay ve hibiskus aldirayım belki de öyle şeyler içmem lazım

Al benden de o kadar bende soktayim kendi adima veremiyorum ne oldu anlamıyorum...metam degisti artik cok acliga gelemiyor mu bilemedim kii

Yani mercimek koftesi goturdugum haftalarda bile sanki tarti daha iyi oynuyordu iyi kotu simdi tik yok yaaaa...

Bende bu hafta izine ayrilmayi dusunuyorum listesiz devam etmek istiyorum.. belki icten ice liste beni strese sokuyor takiii mezuniyetime 1 kiloya kadar listeye girmem tovbeler olsunnnhem takimin derecesiyle oynamam hem farkli seyler dener deneme yanilma payi ile yoluma devam ederim.....buradan asla ayrilmam herkesi cok seviyorum

Canım ben listeden cikabilsem çıkarım takım için ama olmuyormuş, bu gidişle diskalifiye olucam bir gün yiyip şaşırtsan mı, mesela cuma günü.

Orucken leslie yapsam sorun olur mu hanımlar?

yok canım olmaz ... sadece doğru zamanı bul ... ya bu saatler en dinamik zamanlar .... ya iftardan 1-2 saat sonra

öyle oluyor cnmmm
bennn 98 kilo iken 70 olsam yeter dedimmm
64 oldum yine begenmiyordummm

ama 58 görüp mezun olup 3 kiloyu kışa vermeyi düşünüyorum
çok bıktımmm ziraaaaa

Ama 98 deyken ... al 75 i ...daha da bi şey sora deseler , alır kaçardım :)))

58-59 a gel aynı benim gibi ... insan korumada da veriyor .
Hemde stres azalıyor .

Beyaz çay aktarda mı oluyor, bugün eşime yeşil çay ve hibiskus aldirayım belki de öyle şeyler içmem lazım

evet aktarda eflal ,biraz pahalı bir çay ama ... 50 gr.ı sana uzuuuuun zaman gider. 1 çay kaşığı kadar demleniyor zaten

Canım ben listeden cikabilsem çıkarım takım için ama olmuyormuş, bu gidişle diskalifiye olucam bir gün yiyip şaşırtsan mı, mesela cuma günü.
Diskalifiye olmak cok onemli degilse diskalifiye ol canim listesiz devam edersin bizimleee... diskalifiye olunca yanlis bilmiyorsam 6 ay sonra mi ne donebiliyorsun listeye tabii yanlis biliyor olabilirim...

Tamam ben gündüz lesli deniyim hiç yoktan iyidir. Bu kilolar gidecek benim hayallerim var. 38 beden olucam

Diskalifiye olmak cok onemli degilse diskalifiye ol canim listesiz devam edersin bizimleee... diskalifiye olunca yanlis bilmiyorsam 6 ay sonra mi ne donebiliyorsun listeye tabii yanlis biliyor olabilirim...
Takım için olurum ne olacak önemli olan sizlerle olmak

Dün akşam çok erken sızdığın için menüyü yazamadım hemen geliyor. :)

Kahvaltı:
Tavada yağsız yumurta
1 dilim hindi füme
1 kk keçi peyniri
1 cherry domates
1,5 dilim tb ekmeği

Ara:
5 tane kayısı

Öğlen:
1 dilim ızgara et
1 kase yoğurt
1 kase salata

Akşam:
4 köfte
1 kase salata

Ara:
5 tane yeşil erik

Su 2 lt. Yeşil çay içemedim dün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…