- 30 Mayıs 2017
- 964
- 4.545
- 33
- 31
Geçmiş olsun canımSağolasın Saraycam
Tühhh dereotu koyaydim yaaa unuttum. Neyse salata yaparim yaninaOhh afiyet olsun ikisini de yemeyeli bayağı zaman olmuş canım çekti şimdi hem de dereotlu
Olsun kuzu dereotunu ayrıca kullanırsınTühhh dereotu koyaydim yaaa unuttum. Neyse salata yaparim yanina))
Biz sahurda yediğimiz için özlemedim pek ama patates kızartmasını özledimIftara kahvalti yapasim var yemek istemiyorum peynir yiyeyim yumurta yiyeyim en iyisi bunlari ozledim
Ben normalde de peynir canavariyim simdi sahurda yapmayınca cok ozluyorum kahvalti yapacam esime z.yagli yesil fadulye pilav var o onu yesinBiz sahurda yediğimiz için özlemedim pek ama patates kızartmasını özledim
Bende ne yemek yapsam diye düşünüyorum ya taze fasulye ya da soslu tavuk pilav var aklımda bakalımBen normalde de peynir canavariyim simdi sahurda yapmayınca cok ozluyorum kahvalti yapacam esime z.yagli yesil fadulye pilav var o onu yesin))
Kuzum senin işinde zor yaa is çıkışı kostur yemek hazirlama Allah kolaylik versin...zaten mini minnaksinBende ne yemek yapsam diye düşünüyorum ya taze fasulye ya da soslu tavuk pilav var aklımda bakalım
Teşekkür ederim tatlımGeçmiş olsun canım
Sağol kuzum Allah razı olsun bir şekilde hallediyorum işte sağlık olsun da oluyor dün mesela başım fena tuttu düz tutamıyordum bile insan daha bir anlıyorKuzum senin işinde zor yaa is çıkışı kostur yemek hazirlama Allah kolaylik versin...zaten mini minnaksin
Maşallah canım akşam başka yemiyorsun öyle mikahvaltı 0800
iki çatal yumurta
2 çatal peynir
ara10:00
yarım simit
(simitin içini aldım , herügn yiyorlar ama bugün çok cnm çekti )
öglen 13:00
1 tabak kıymalı ıspanak
1 kase yogurt
2 lt su
1 lt detoks su(yeşilçay+limon+soda+tarçın)
1 soda
1 t.kahvesi
Maşallah canım akşam başka yemiyorsun öyle mi
Afiyet olsun canım.kahvaltı 0800
iki çatal yumurta
2 çatal peynir
ara10:00
yarım simit
(simitin içini aldım , herügn yiyorlar ama bugün çok cnm çekti )
öglen 13:00
1 tabak kıymalı ıspanak
1 kase yogurt
2 lt su
1 lt detoks su(yeşilçay+limon+soda+tarçın)
1 soda
1 t.kahvesi
Afiyet olsun canım.
Vücudun sıkmıyor yani gerçekten o kadar az yiyorsun ki senin metana şaşırıyorum canım çok çok gitmesi gerekevet cnm , öglen yiyorum başka yemiyorum
Hafta sonu istahim yoktu. Bu gun böyle. Insanin midesi hic mi kuculmez. Ne yapalim sabredecegiz.saol cnm sanada, afiyet olsun
benimde bugün gözüm döndü valla regli , degil brişey degil
uzun sürdügü için bence diyet sıkıldık
şahsen kendi adıma öyleee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?