Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bana onlar kar etmez illa midem doyacak. Bunun içinde bol bol salata lor yumurta ya da haslanmis tavuk yemem lazim bunlar beni doyuruyor. Tavuk ve yumurta diyette mucize gibi bir şey benim için. Hem tok tutuyor hemde severek yerim.
Hadi yaa yok ben bunlarla idare ediyorum...
Ama bayramdan korkmuyor degilim....

Allah yar yardımcın olsun sağlıkla kucagına almayı nasip ettsin ❤

Merhaba hanımlar, hastalığa migren de eklenince şahtım şahbaz oldum. Çok uğrayamıyorum ama hazır yazın izleyecek vs de yok tvlerde belki çoğunuz izlemiştir ama yine de denk gelmeyen olduysa diye iki tane belgesel tavsiyesi vermek istedim, beslenme be kilo konularıyla ilgili. "Fed up" ve "that sugar film" internette ararırsanız alt yazıyla izleyecek siteler denk gelecektir. Birincisi amerikan yiyecek endüstrisi ve obezitenin altı aylık bebeklere kadar inmesi ve bunun sebepleri üzerine ikincisi de Avustralya da sağlıklı beslenen bir adamın rafine şeker tüketimine geçtiğinde vücudundaki değişimleri gösteren bir belgesel. Gününüzde halen devam eden kalori sayımına dayalı diyetin ne kadar yanlış olduğunu, alınan kalori miktarından çok o kalorinin kaynağının sağlığı ve kiloyu etkileyen olduğunu gösteriyor. Diğer konu da market raflarında hakimiyer kuran ve standart yiyeceklerden daha pahalı olup bize daha sağlıklı olarak sunulan diyet ürünlerin aSlında ne kadar sağlıklı olduğuna dair. Ben bir süre önce eşime de izlettim ve o günden beri aldığı şeylerin içerik listesine daha dikkat ediyor, içecek seçimlerini ve atıştırmalıkları buna göre belirliyor hatta çoğunu evde yapmamızı istiyor. Aramızda çocukları okanlar oldukça fazla olduğu için yararlı olabilir diye düşündüm. Siz de beğenirisniz umarım.

Tekrar geçmiş olsun.

Hu huuuu ben geldimmmm .... önce geçmişe bakayım dedim baktım o zaman yetişemem ... sonraya bıraktım ...

Göz ucu ile ütü gördüm .... benimkileri görünce kendi ütünüzü öpüp başınıza koyarsınız o kadar diyeyim :))

Bu gece bende katılırım belki ütü şova 2 saat süreer .... çığlık smiley :)

Şimdi hazırlanıp iftara çıkıyoruz ...

Tahminim 11 gibi gelirim buraya :)

Öpüldünüz

benim kazanli degil o yzuden yapasim gelmiyor bu kadar birikti. meydana cikardim iftar sonrasi baslayacagim ins

Eklentiler

• 20170613_194229-1-1.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 37
merhaba canim ins bebegin ve senim icin hakkindan hayirlisi olur saglikla gelir ins

Nefs canım bence de ip dışına yönel artık .... hatta sadece basen hareketleri videoları araştır .
senin başka hiç bir şeye ihtiyacım yok .
Belin ... bacakların sülün gibisin

Anammm Sülün mü ne güzel bir iltifat...
Offf biliyorum benim ilacim bölgesel spor ahh işte bi baslasam gerisi gelecek.
Bugün yürüyüş yapacağız kuzucumla.
Seminer bitsin okula gidiş geliş inşallah jillian millen başlayacağım.

Sahur
1 dilim süzme peynir
5 siyah zeytin
1 dilim kızarmış tahilli ekmek
1 bardak çay
Sucuklu yumurta (1yumurtadan)
Biraz yeşil biber

İftar
1 kase tarhana çorbası
1 bardak çay
Taze fasulye salatası (baya yedim)
Yarım kaseden biraz fazla yoğurt

Şimdilik 2.1 litre su. 2.5 litre yaparım bugün de.
1 maden suyu bir de yeşilçay içeceğim ilerleyen saatlerde.

Ben de bugün ütü yapayım birikti diyordum ki sizinkileri görünce kendimden utandım
Menümü bildireyim

Uyanınca(06:00)
1 bardak portakallı hibisküs şerbeti (şerbet dediğime bakmayın portakal ve tarçından alıyor o ismi )
2 ceviz
1 hurma

Kahvaltı(08:00)
avuç içim kadar peynir
5 zeytin
3 çeri
1 dilim tam buğday ekmeği(evde kendi ekmeğimi yapmak istiyorum. Tariflere açığım)

Ara(10:00)
2 yk yulaf ezmesi 3 yk yoğurt+dondurulmuş böğürtlenimle ve tarçın ekleyerek meyveli yoğurt yapıp yedim

Öğlen(12:30)
Fırında karışık sebze(kabak,domates,biber) patates de vardı ama yemedim

Ara(15:30)
1 kupa yeşil çay
5 badem
3 ceviz

Akşam(18:30)
7 köfte(köftelerim küçüktü. Normal porsiyonla 3,5-4 taneye denk gelir)
bol salata
Ayran(şu etin yanında ayran huyumdan vazgeçmem lazım. Ama başka türlü yiyemiyorum. İçecek önerilerinize de açığım)

Su: Bugün suyu çok abarttım ama sürekli boğazım kuruydu. Şu an bile öyle. 4 litreyi geçmişim. Sabah çok terledim spor yaparken ondan sanırım

Spor: 1 saat yürüyüş+150 ip atlama+30 dk bölgesel+1 saat callanetics

İyi akşamlar bacılar. Bir kaç gündür annemdeydim. Evde elektrik kesilince ani kararla gittik. Kağnı gibi interneti ile giremedim nete. Forumada yazamadım.
Mortim @White Lily 'i de tek başına bıraktım. İnşallah rahat rahat yemiştir karbonlarını

Menü paylaşayım

Sahur
1 yumurta
1 Dilim peynir
ot çeşitleri
yarım domates
Salatalık
2 dilim ekmek

İftar
1 kase çorba
1 tabak türlü (kıymalı susuz)
1 dilim ekmek
Salata

Su: sahurla birlikte 2 litre henüz
Spor: 45 dk yürüyüş yapacağım 1 saat sonra. sonrada 20 dk kadar egzersizim var. Ausencia

Allah yardımcın olsun canım. Mubarek günlerde bol dualarım seninle.

benimde esnemekten ağzım yoruldu
ama daha pazara çıkıcam

Bizdede.pazar salı günü zaten sali gunu pazar deyince sen aklima geliyorsun

Nare83 detoks cayindan bende iciyorum. Bu gun 6 ya da 7. Gunum. 15 gun devam edeyim bakalim. Hem tadinida sevdim ben.

Bi tarif alabilirmiyim

canim ben aksam benimkini cekip gondereyim seninkinin uc kati kadar olabilir belki bende baslarim bu sayede:))

Aaa ayni benim ütü yığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…