Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yiyerek yaşayacagın pişmanlıkla yemeyerek yaşayacagın mutluluk daha güzel ortim sakin bu hafta cuma kadar mendileri ütüleyip hazır et hafta sonu sallayacagız seninle

Yiyerek yaşayacagın pişmanlıkla yemeyerek yaşayacagın mutluluk daha güzel ortim sakin bu hafta cuma kadar mendileri ütüleyip hazır et hafta sonu sallayacagız seninle
Ortim inan su an tokum. Bundan sonra gozum döndüğünde ayni taktiği uygulayacagim. Bol bol cissiz yemek.

Eki Görüntüle 2008417
Bak kaşımda sepet beni bekliyor bir sepet seyahatin bedeli bu yüzden bir yere gidilmez yaaa
Benim bunun iki katı hatta 3 katı
eşimin gömlekleri karışmış hepsini yıkadım kazanli ile utuluycem tişörtler, benim kışlık uzun kollu gömlekler varda var valla ikiye böler yaparım sanırım

Ortim inan su an tokum. Bundan sonra gozum döndüğünde ayni taktiği uygulayacagim. Bol bol cissiz yemek.
Bu uzun süreli açlıktan sonra ortaya cıkacak bir durum yani ramazandan sonra bayramda herşeye saldırma hissi bizdede olacak buna bir taktik ugulamak lazım tarcınlı süt veya yogurt kanşekerini dengeli cıkartır bu bir yan etki sakın bırakma yenilme...

Merabalar hastaneden dun taburcu olduk. bebegimin karin cevresi 4 hafta geri çıkıyor. Farkli doktorlarda bakti eger ilerleme olmazsa sezeryan olucam cuma günü kontrolum var hareket vs sıkı takip etcem dua edin. Bizede bebegim biraz saha büyüsün bekleyebilsin inşallah

Bana onlar kar etmez illa midem doyacak. Bunun içinde bol bol salata lor yumurta ya da haslanmis tavuk yemem lazim bunlar beni doyuruyor. Tavuk ve yumurta diyette mucize gibi bir şey benim için. Hem tok tutuyor hemde severek yerim.

Hakkinda hayırlısı olsun canim. Allah yardımcın olsun.

Mecburen kirlenecek kuzum en iyisi güle güle kirletmek
Hayırrrrrr istemiyorummmmmm
Benim bunun iki katı hatta 3 katı
eşimin gömlekleri karışmış hepsini yıkadım kazanli ile utuluycem tişörtler, benim kışlık uzun kollu gömlekler varda var valla ikiye böler yaparım sanırım
Benimde kazanlı yoksa kısa vakkite bitmez aynen öyle yap
canim ben aksam benimkini cekip gondereyim seninkinin uc kati kadar olabilir belki bende baslarim bu sayede:))
Akşam toplanıp ütü yapalım bakalım kim önce bitirecekgitmeden evde çamaşır ütü bırakmadım bu sadece benim sayırlır eşiminde bir kaç parca var içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…