Nare83 detoks cayindan bende iciyorum. Bu gun 6 ya da 7. Gunum. 15 gun devam edeyim bakalim. Hem tadinida sevdim ben.
Soguk icecek guzel oldu. Bu gun içine maydanoz kattim. Sabah biraz arti ile uyanmistim. Odem atarim belkibende seviyorumc nm tadını
freş freş yazın iyi gidiyor bu tarz şeyler
yazın içemiyorum ben sıcak
Soguk icecek guzel oldu. Bu gun içine maydanoz kattim. Sabah biraz arti ile uyanmistim. Odem atarim belki
Sabir istiyor. Sen bayadir diyettesin. Ben daha 3 ay oldu yinede sıkıldım. Ama birak8nca geri kilo alırım bu nedenle boyle yasamaya alismam lazim.benim tartıda aynı yerde çakıldı kaldı
diyettende sıkıldım
ay hiç iyi degilm bugün
Temizlik bugün bitti çok şükkür....
Yemegimide erkenden hazırladım...
Sadece ütü kaldı o da iftardan sonra yaparım inşallah ...
Güle güle kirlet hemsom. Ozledik seni sık gel lütfenTemizlik bugün bitti çok şükkür....
Yemegimide erkenden hazırladım...
Sadece ütü kaldı o da iftardan sonra yaparım inşallah ...
Sabir istiyor. Sen bayadir diyettesin. Ben daha 3 ay oldu yinede sıkıldım. Ama birak8nca geri kilo alırım bu nedenle boyle yasamaya alismam lazim.
Yiyerek yaşayacagın pişmanlıkla yemeyerek yaşayacagın mutluluk daha güzel ortim sakin bu hafta cuma kadar mendileri ütüleyip hazır et hafta sonu sallayacagız seninleKizlar bu gün gozum döndü. Halsizdim zaten her şey yemek istedim. Ne yalan söyleyeyim kaptanla yaris olmasaydi neleri yemezdim ki. Her neyse esim icin guvec hazirladiktan sonra iki yumurta kirdim bol bol domates salatalik biber dilimledim bol lor peyniri aldim karnim doyana kadar yedim. Miktar fazla oldu ama Cis yemedigim icin mutluyum
Sabah
2 dl tb ekmeği
Suzme peynir
Domates
Salatalik
Oglen
Karniyark
Cacik
Aksam
Yukarida yazdim.
Su 2 lt bulur
Spor yapmam sanirim. Cok halsizim
ayy ütü demeeeeee
benim bi ton ütüm var, everestttttt dagııııı
Sağol mümkünse kirlenmesin bende sizi çok özledimGüle güle kirlet hemsom. Ozledik seni sık gel lütfen
Ortim inan su an tokum. Bundan sonra gozum döndüğünde ayni taktiği uygulayacagim. Bol bol cissiz yemek.Yiyerek yaşayacagın pişmanlıkla yemeyerek yaşayacagın mutluluk daha güzel ortim sakin bu hafta cuma kadar mendileri ütüleyip hazır et hafta sonu sallayacagız seninle
Mecburen kirlenecek kuzumSağol mümkünse kirlenmesin bende sizi çok özledim
Benim bunun iki katı hatta 3 katıEki Görüntüle 2008417
Bak kaşımda sepet beni bekliyor bir sepet seyahatin bedelibu yüzden bir yere gidilmez yaaa
canim ben aksam benimkini cekip gondereyim seninkinin uc kati kadar olabilir belki bende baslarim bu sayede:))Eki Görüntüle 2008417
Bak kaşımda sepet beni bekliyor bir sepet seyahatin bedelibu yüzden bir yere gidilmez yaaa
Bu uzun süreli açlıktan sonra ortaya cıkacak bir durum yani ramazandan sonra bayramda herşeye saldırma hissi bizdede olacak buna bir taktik ugulamak lazım tarcınlı süt veya yogurt kanşekerini dengeli cıkartır bu bir yan etki sakın bırakma yenilme...Ortim inan su an tokum. Bundan sonra gozum döndüğünde ayni taktiği uygulayacagim. Bol bol cissiz yemek.
Bana onlar kar etmez illa midem doyacak. Bunun içinde bol bol salata lor yumurta ya da haslanmis tavuk yemem lazim bunlar beni doyuruyor. Tavuk ve yumurta diyette mucize gibi bir şey benim için. Hem tok tutuyor hemde severek yerim.Bu uzun süreli açlıktan sonra ortaya cıkacak bir durum yani ramazandan sonra bayramda herşeye saldırma hissi bizdede olacak buna bir taktik ugulamak lazım tarcınlı süt veya yogurt kanşekerini dengeli cıkartır bu bir yan etki sakın bırakma yenilme...
Hakkinda hayırlısı olsun canim. Allah yardımcın olsun.Merabalar hastaneden dun taburcu olduk. bebegimin karin cevresi 4 hafta geri çıkıyor. Farkli doktorlarda bakti eger ilerleme olmazsa sezeryan olucam cuma günü kontrolum var hareket vs sıkı takip etcem dua edin. Bizede bebegim biraz saha büyüsün bekleyebilsin inşallah
Hayırrrrrr istemiyorummmmmmMecburen kirlenecek kuzumen iyisi güle güle kirletmek
Benimde kazanlı yoksa kısa vakkite bitmez aynen öyle yapBenim bunun iki katı hatta 3 katı
eşimin gömlekleri karışmış hepsini yıkadım kazanli ile utuluycem tişörtler, benim kışlık uzun kollu gömlekler varda var valla ikiye böler yaparım sanırım
Akşam toplanıp ütü yapalım bakalım kim önce bitirecekcanim ben aksam benimkini cekip gondereyim seninkinin uc kati kadar olabilir belki bende baslarim bu sayede:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?