Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

valla karbon değil de mısır yedim. Şeytan çıktı o da. Bünyemi alt üst etti yeni bugün toparladim biraz eee sen ne yaptin? Yedin mi tatlıları falan

valla karbon değil de mısır yedim. Şeytan çıktı o da. Bünyemi alt üst etti yeni bugün toparladim biraz eee sen ne yaptin? Yedin mi tatlıları falan
Oh oh yarasın mortime. Bol bol ye sen onlardan. Bişicik olmaz bünyene taş gibisin sen taş
Tatlı mı o da ne? Bilmediğim şeyleri yemem ben

Bugünün menüsü:

Kahvaltı:
Tembellik ettim beyaz peynir ve tb ekmeği ile yağsız tost yaptım yanında da bir tane salatalık yedim.

Ara:
2 kayısı 3 erik

Öğlen:
Ton balıklı salata
1 bardak ayran

Ara:
Türk kahvesi

Akşam:
Izgara tavuk
Salata

2250 de su

Menü yazayım önce ....

13.Haziran (58.8)

10:00

1 sade kahve
Peynir
Salatalık / domates
2 ceviz

12:30

1 dlm kavun
1 çiğ kırmızı biber
1 kase yoğurt
1 hurma

İftar dışarıda ...

Az mercimek çorba
İskender etleri sadece (tereyağ dökülmüş geldi)
1 çatal acılı ezme

22:30
Sade türk kahvesi
2 gün kurusu

Su 1.8

Tamam ben gündüz lesli deniyim hiç yoktan iyidir. Bu kilolar gidecek benim hayallerim var. 38 beden olucam

Canım sabır ve istek ... özveri ... alışkanlıklardan vazgeçebilemek .... spor gibi zor gelse de yeni alışkanlıklar edinmek ... olacak ... biraz hayat değişikliği ile olacak .
Diskalifiye konuşmuşsunuz , o seçenekten önce bir seçenek daha var en azından ondan daha sevimli geliyor kulağa ama gerek kalmasın sen cumaya hırsla ve azimle ver kilo

Önemli birşey değil tatlım :) babam katarakt ameliyatı olacakta inşallah, sağolasın canım ♡♡

çok çok geçmiş olsun saydınım

menülerin bu ara bol pro lu güzel ... umarım hem şifa olur hem tartına güzel yansır canım

sen iftarda bol bol ye mortim, çabuk giden çabuk gelir nasılsa

yemem ki

Biz sahurda yediğimiz için özlemedim pek ama patates kızartmasını özledim

Aaaaaa sen beni özlemişsin anlaşıldııııı

Tartının oynamadığı haftada karbon yasağını cızla delmen umarım yarına metanı şaşırttıp bizi sevindir banu tartının canı içi alınmış simit istemiştir belki de ...

Amaaaaaaaaaaan iyi ki aklına gelmişimmmmm saraycam bacım , bi de gelmeyeydim akmaz kokmaz menü bu , sıkma canını

benim tartıda aynı yerde çakıldı kaldı
diyettende sıkıldım
ay hiç iyi degilm bugün

Sıkıntın geçsin huuuuuuuuu .....

Canım Rabbim hayırlısını nasip etsin , dualarımızdasın

çok isabetli karar canım benim

Şükür gitmiş melek yüzlü şeytanın artıları eeee b menü ile de yarın güzel bi şeyler gelir .... eeee perş. cm .... oooo ooo oldu bu iş oldu

Menü güzel .
et yanında ayrandan neden vazgeçiyorsun canım .... ben genelde içerim ... ama akşamsa ya da kendimi şiş hissediyorsam , limonlu soda ile yerim .

Ütü konusuna gelince gel yamacıma kanka geeel , bunlar bi de bu fotalara dağ demiş

Güzel menü ex'im ... şişlikler için dediklerimi uygulamıyor musun ?
Hani sular maydanoz , kiraz sapı heeee hepiciği indi ise tamam .... 2.59 geliyormuş

Bugun menu

Iftar
2 adet hurma
3 catal peynir
3 yesil zeytin
1 yumurta yağda
2 adet yulafli poğaça
Bolll salata

Ara
Bir avuc kiraz

1.5 lt olur su Ausencia @Ahu060812 35 dakika bisiklet cevirme..

İyi yapmışsın adacım , güzel bir değişiklik olmuş ..bence yarın hem bağırsaklarını hem tartını hareketlendirecek.

Gayyyeeeeeeeeeeeeeeeet güzel tartıldın mı irmae ? çünkü ödem vs zaten kalmamıştır , bir de bu güzel menüler...

Evetttt yürüyüş yapıldı 1 saat tempolu

Menüm
Sabah 08 : 30
Beyaz peynir
Cherry domates
Kozlenmis kırmızı bibe
Ceviz kuru kayısı
2 etiform
Çay

Öğlen 14:00
Dışarda kahvaltı yaptım
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Küçük bir simit ama bayağı küçük
Çeşitli peynir
Çay
2 si 1 arada

Su 2 olur
1 saat tempolu yürüyüş
Ausencia

Tartıldım ama çok iç açıcı bir eksi görmedim henüz. Sanırım spor olmadığı sürece benim bünye tam tepki vermiyor ama artıdan eksilere gitmeye başladım. Yine de daha 2,5 gün var önümde, moral bozmadan tam konsantrasyon devam. Yarın daha iyi hissedersem spora döneceğim. Bir de bugün eşim ilk defa, senin belin basenlerin falan küçülmüş gerçekten dedi. O da ayrı bir gaz verdi hiç kopmadan tam gaz

Yürüyüşle beraber ala canımm .
Ama ..
Aması var , seminer bitimi tependeydim mutlaka bölgesel spor

Hadi bakalım canım .... yarın umarım daha iyi olursun ... daha uzun sürmeden gider hastalık ama spor için erken olabilir , kendini en iyi sen bilirsin tabii .
Eşinin gazı da süper olmuş .
Benim eşimde , minicik kaldın diyor sürekli , adamcağız ne yapsın senelerce 90 lar görünce , ona minicik geliyorum

iftar çok güzel ersesim de sahur neden yok ? genelde sahurda yemiyorsan ada gibi tamam .

Bu arada seb 3-4 parça yapmışsın ben daha başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…