- 30 Mayıs 2017
- 964
- 4.545
- 33
- 31
valla karbon değil de mısır yedim. Şeytan çıktı o da. Bünyemi alt üst etti yeni bugün toparladim birazİyi akşamlar bacılar. Bir kaç gündür annemdeydim. Evde elektrik kesilince ani kararla gittik. Kağnı gibi interneti ile giremedim nete. Forumada yazamadım.
Mortim @White Lily 'i de tek başına bıraktım. İnşallah rahat rahat yemiştir karbonlarını
Oh oh yarasın mortime. Bol bol ye sen onlardan. Bişicik olmaz bünyene taş gibisin sen taşvalla karbon değil de mısır yedim. Şeytan çıktı o da. Bünyemi alt üst etti yeni bugün toparladim birazeee sen ne yaptin? Yedin mi tatlıları falan
ahahahOh oh yarasın mortime. Bol bol ye sen onlardan. Bişicik olmaz bünyene taş gibisin sen taş
Tatlı mı o da ne? Bilmediğim şeyleri yemem ben
Teşekkür ederim Pınar'ımCanım benim geçmiş olsun babana..
Bu hafta şiştim çok korkma 2,5 olmaz 2,49 olabilirahahahyaradı yaradı cidden. Bu hafta yine 2.5 kilo mu vercen? korkuyorum ben senden.
ahahaBu hafta şiştim çok korkma 2,5 olmaz 2,49 olabilir
Tamam ben gündüz lesli deniyim hiç yoktan iyidir. Bu kilolar gidecek benim hayallerim var. 38 beden olucam
Önemli birşey değil tatlım :) babam katarakt ameliyatı olacakta inşallah, sağolasın canım ♡♡
Dün akşam çok erken sızdığın için menüyü yazamadım hemen geliyor. :)
Kahvaltı:
Tavada yağsız yumurta
1 dilim hindi füme
1 kk keçi peyniri
1 cherry domates
1,5 dilim tb ekmeği
Ara:
5 tane kayısı
Öğlen:
1 dilim ızgara et
1 kase yoğurt
1 kase salata
Akşam:
4 köfte
1 kase salata
Ara:
5 tane yeşil erik
Su 2 lt. Yeşil çay içemedim dün.
sen iftarda bol bol ye mortim, çabuk giden çabuk gelir nasılsa
Biz sahurda yediğimiz için özlemedim pek ama patates kızartmasını özledim
kahvaltı 0800
iki çatal yumurta
2 çatal peynir
ara10:00
yarım simit
(simitin içini aldım , herügn yiyorlar ama bugün çok cnm çekti )
öglen 13:00
1 tabak kıymalı ıspanak
1 kase yogurt
2 lt su
1 lt detoks su(yeşilçay+limon+soda+tarçın)
1 soda
1 t.kahvesi
Kizlar bu gün gozum döndü. Halsizdim zaten her şey yemek istedim. Ne yalan söyleyeyim kaptanla yaris olmasaydi neleri yemezdim ki. Her neyse esim icin guvec hazirladiktan sonra iki yumurta kirdim bol bol domates salatalik biber dilimledim bol lor peyniri aldim karnim doyana kadar yedim. Miktar fazla oldu ama Cis yemedigim icin mutluyum
Sabah
2 dl tb ekmeği
Suzme peynir
Domates
Salatalik
Oglen
Karniyark
Cacik
Aksam
Yukarida yazdim.
Su 2 lt bulur
Spor yapmam sanirim. Cok halsizim
benim tartıda aynı yerde çakıldı kaldı
diyettende sıkıldım
ay hiç iyi degilm bugün
Merabalar hastaneden dun taburcu olduk. bebegimin karin cevresi 4 hafta geri çıkıyor. Farkli doktorlarda bakti eger ilerleme olmazsa sezeryan olucam cuma günü kontrolum var hareket vs sıkı takip etcem dua edin. Bizede bebegim biraz saha büyüsün bekleyebilsin inşallah
Anammm Sülün mü ne güzel bir iltifat...
Offf biliyorum benim ilacim bölgesel spor ahh işte bi baslasam gerisi gelecek.
Bugün yürüyüş yapacağız kuzucumla.
Seminer bitsin okula gidiş geliş inşallah jillian millen başlayacağım.
Sahur
1 dilim süzme peynir
5 siyah zeytin
1 dilim kızarmış tahilli ekmek
1 bardak çay
Sucuklu yumurta (1yumurtadan)
Biraz yeşil biber
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 bardak çay
Taze fasulye salatası (baya yedim)
Yarım kaseden biraz fazla yoğurt
Şimdilik 2.1 litre su. 2.5 litre yaparım bugün de.
1 maden suyu bir de yeşilçay içeceğim ilerleyen saatlerde.
Ben de bugün ütü yapayım birikti diyordum ki sizinkileri görünce kendimden utandım
Menümü bildireyim
Uyanınca(06:00)
1 bardak portakallı hibisküs şerbeti (şerbet dediğime bakmayın portakal ve tarçından alıyor o ismi)
2 ceviz
1 hurma
Kahvaltı(08:00)
avuç içim kadar peynir
5 zeytin
3 çeri
1 dilim tam buğday ekmeği(evde kendi ekmeğimi yapmak istiyorum. Tariflere açığım)
Ara(10:00)
2 yk yulaf ezmesi 3 yk yoğurt+dondurulmuş böğürtlenimle ve tarçın ekleyerek meyveli yoğurt yapıp yedim
Öğlen(12:30)
Fırında karışık sebze(kabak,domates,biber) patates de vardı ama yemedim
Ara(15:30)
1 kupa yeşil çay
5 badem
3 ceviz
Akşam(18:30)
7 köfte(köftelerim küçüktü. Normal porsiyonla 3,5-4 taneye denk gelir)
bol salata
Ayran(şu etin yanında ayran huyumdan vazgeçmem lazım. Ama başka türlü yiyemiyorum. İçecek önerilerinize de açığım)
Su: Bugün suyu çok abarttım ama sürekli boğazım kuruydu. Şu an bile öyle. 4 litreyi geçmişim. Sabah çok terledim spor yaparken ondan sanırım
Spor: 1 saat yürüyüş+150 ip atlama+30 dk bölgesel+1 saat callanetics
Menü paylaşayım
Sahur
1 yumurta
1 Dilim peynir
ot çeşitleri
yarım domates
Salatalık
2 dilim ekmek
İftar
1 kase çorba
1 tabak türlü (kıymalı susuz)
1 dilim ekmek
Salata
Su: sahurla birlikte 2 litre henüz
Spor: 45 dk yürüyüş yapacağım 1 saat sonra. sonrada 20 dk kadar egzersizim var.Ausencia
Bugun menu
Iftar
2 adet hurma
3 catal peynir
3 yesil zeytin
1 yumurta yağda
2 adet yulafli poğaça
Bolll salata
Ara
Bir avuc kiraz
1.5 lt olur suAusencia @Ahu060812 35 dakika bisiklet cevirme..
Bugünün menüsü:
Kahvaltı:
Tembellik ettim beyaz peynir ve tb ekmeği ile yağsız tost yaptım yanında da bir tane salatalık yedim.
Ara:
2 kayısı 3 erik
Öğlen:
Ton balıklı salata
1 bardak ayran
Ara:
Türk kahvesi
Akşam:
Izgara tavuk
Salata
2250 de su
Canım sabır ve istek ... özveri ... alışkanlıklardan vazgeçebilemek .... spor gibi zor gelse de yeni alışkanlıklar edinmek ... olacak ... biraz hayat değişikliği ile olacak .
Diskalifiye konuşmuşsunuz , o seçenekten önce bir seçenek daha var en azından ondan daha sevimli geliyor kulağa ama gerek kalmasın sen cumaya hırsla ve azimle ver kilo
çok çok geçmiş olsun saydınım
menülerin bu ara bol pro lu güzel ... umarım hem şifa olurhem tartına güzel yansır canım
yemem ki
Aaaaaa sen beni özlemişsin anlaşıldııııı
Tartının oynamadığı haftada karbon yasağını cızla delmen umarım yarına metanı şaşırttıp bizi sevindir banutartının canı içi alınmış simit istemiştir belki de ...
Amaaaaaaaaaaan iyi ki aklına gelmişimmmmm saraycam bacım , bi de gelmeyeydimakmaz kokmaz menü bu , sıkma canını
Sıkıntın geçsin huuuuuuuuu .....
Canım Rabbim hayırlısını nasip etsin , dualarımızdasın
çok isabetli karar canım benim
Şükür gitmiş melek yüzlü şeytanın artılarıeeee b menü ile de yarın güzel bi şeyler gelir .... eeee perş. cm .... oooo ooo oldu bu iş oldu
Menü güzel .
et yanında ayrandan neden vazgeçiyorsun canım .... ben genelde içerim ... ama akşamsa ya da kendimi şiş hissediyorsam , limonlu soda ile yerim .
Ütü konusuna gelince gel yamacıma kanka geeel , bunlar bi de bu fotalara dağ demiş
Güzel menü ex'im ... şişlikler için dediklerimi uygulamıyor musun ?
Hani sularmaydanoz , kiraz sapı heeee hepiciği indi ise tamam .... 2.59 geliyormuş
İyi yapmışsın adacım , güzel bir değişiklik olmuş ..bence yarın hem bağırsaklarını hem tartını hareketlendirecek.
Gayyyeeeeeeeeeeeeeeeet güzeltartıldın mı irmae ? çünkü ödem vs zaten kalmamıştır , bir de bu güzel menüler...
Evetttt yürüyüş yapıldı 1 saat tempolu
Tartıldım ama çok iç açıcı bir eksi görmedim henüz. Sanırım spor olmadığı sürece benim bünye tam tepki vermiyor ama artıdan eksilere gitmeye başladım. Yine de daha 2,5 gün var önümde, moral bozmadan tam konsantrasyon devam. Yarın daha iyi hissedersem spora döneceğim. Bir de bugün eşim ilk defa, senin belin basenlerin falan küçülmüş gerçekten dedi. O da ayrı bir gaz verdi hiç kopmadan tam gazCanım sabır ve istek ... özveri ... alışkanlıklardan vazgeçebilemek .... spor gibi zor gelse de yeni alışkanlıklar edinmek ... olacak ... biraz hayat değişikliği ile olacak .
Diskalifiye konuşmuşsunuz , o seçenekten önce bir seçenek daha var en azından ondan daha sevimli geliyor kulağa ama gerek kalmasın sen cumaya hırsla ve azimle ver kilo
çok çok geçmiş olsun saydınım
menülerin bu ara bol pro lu güzel ... umarım hem şifa olurhem tartına güzel yansır canım
yemem ki
Aaaaaa sen beni özlemişsin anlaşıldııııı
Tartının oynamadığı haftada karbon yasağını cızla delmen umarım yarına metanı şaşırttıp bizi sevindir banutartının canı içi alınmış simit istemiştir belki de ...
Amaaaaaaaaaaan iyi ki aklına gelmişimmmmm saraycam bacım , bi de gelmeyeydimakmaz kokmaz menü bu , sıkma canını
Sıkıntın geçsin huuuuuuuuu .....
Canım Rabbim hayırlısını nasip etsin , dualarımızdasın
çok isabetli karar canım benim
Şükür gitmiş melek yüzlü şeytanın artılarıeeee b menü ile de yarın güzel bi şeyler gelir .... eeee perş. cm .... oooo ooo oldu bu iş oldu
Menü güzel .
et yanında ayrandan neden vazgeçiyorsun canım .... ben genelde içerim ... ama akşamsa ya da kendimi şiş hissediyorsam , limonlu soda ile yerim .
Ütü konusuna gelince gel yamacıma kanka geeel , bunlar bi de bu fotalara dağ demiş
Güzel menü ex'im ... şişlikler için dediklerimi uygulamıyor musun ?
Hani sularmaydanoz , kiraz sapı heeee hepiciği indi ise tamam .... 2.59 geliyormuş
İyi yapmışsın adacım , güzel bir değişiklik olmuş ..bence yarın hem bağırsaklarını hem tartını hareketlendirecek.
Gayyyeeeeeeeeeeeeeeeet güzeltartıldın mı irmae ? çünkü ödem vs zaten kalmamıştır , bir de bu güzel menüler...
Yarim lt sicak su ve yesil cayi demleyip uzerine madwn suyu ve limon sikip afiyetle içiyoruz
Bizdede.pazar salı günü zaten sali gunu pazar deyince sen aklima geliyorsun
Bi tarif alabilirmiyim
Aaa ayni benim ütü yığını
Ben de deneyeyim bunu, soğuk da içiliyor mu yoksa ılık mı tüketmek lazım?Yarim lt sicak su ve yesil cayi demleyip uzerine madwn suyu ve limon sikip afiyetle içiyoruz
Ben soğuk içiyorumBen de deneyeyim bunu, soğuk da içiliyor mu yoksa ılık mı tüketmek lazım?
Menüm
Sabah 08 : 30
Beyaz peynir
Cherry domates
Kozlenmis kırmızı bibe
Ceviz kuru kayısı
2 etiform
Çay
Öğlen 14:00
Dışarda kahvaltı yaptım
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Küçük bir simit ama bayağı küçük
Çeşitli peynir
Çay
2 si 1 arada
Su 2 olur
1 saat tempolu yürüyüş
Ausencia
Tartıldım ama çok iç açıcı bir eksi görmedim henüz. Sanırım spor olmadığı sürece benim bünye tam tepki vermiyor ama artıdan eksilere gitmeye başladım. Yine de daha 2,5 gün var önümde, moral bozmadan tam konsantrasyon devam. Yarın daha iyi hissedersem spora döneceğim. Bir de bugün eşim ilk defa, senin belin basenlerin falan küçülmüş gerçekten dedi. O da ayrı bir gaz verdi hiç kopmadan tam gaz
herkese iyi aksamlar
sadece 3 4 parca utu yapabildim
neyse bugubku menum
sahur
1 bardak su
iftar
bir kase etli taze fasulye
2 tane ufak kabak dolmasi
bol salata
ara sade turk kahvesi
su 2 lt yi gecmisimdir
simdi 7 li cay icilecek ve sporsuz bir gun daha kapatilacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?