Bende yapamadım kv geldi bizebenim kazanli degil o yzuden yapasim gelmiyor bu kadar birikti. meydana cikardim iftar sonrasi baslayacagim ins
Teşekkür ederim AusumCanım sabır ve istek ... özveri ... alışkanlıklardan vazgeçebilemek .... spor gibi zor gelse de yeni alışkanlıklar edinmek ... olacak ... biraz hayat değişikliği ile olacak .
Diskalifiye konuşmuşsunuz , o seçenekten önce bir seçenek daha var en azından ondan daha sevimli geliyor kulağa ama gerek kalmasın sen cumaya hırsla ve azimle ver kilo
çok çok geçmiş olsun saydınım
menülerin bu ara bol pro lu güzel ... umarım hem şifa olurhem tartına güzel yansır canım
yemem ki
Aaaaaa sen beni özlemişsin anlaşıldııııı
Tartının oynamadığı haftada karbon yasağını cızla delmen umarım yarına metanı şaşırttıp bizi sevindir banutartının canı içi alınmış simit istemiştir belki de ...
Amaaaaaaaaaaan iyi ki aklına gelmişimmmmm saraycam bacım , bi de gelmeyeydimakmaz kokmaz menü bu , sıkma canını
Sıkıntın geçsin huuuuuuuuu .....
Canım Rabbim hayırlısını nasip etsin , dualarımızdasın
çok isabetli karar canım benim
Şükür gitmiş melek yüzlü şeytanın artılarıeeee b menü ile de yarın güzel bi şeyler gelir .... eeee perş. cm .... oooo ooo oldu bu iş oldu
Menü güzel .
et yanında ayrandan neden vazgeçiyorsun canım .... ben genelde içerim ... ama akşamsa ya da kendimi şiş hissediyorsam , limonlu soda ile yerim .
Ütü konusuna gelince gel yamacıma kanka geeel , bunlar bi de bu fotalara dağ demiş
Güzel menü ex'im ... şişlikler için dediklerimi uygulamıyor musun ?
Hani sularmaydanoz , kiraz sapı heeee hepiciği indi ise tamam .... 2.59 geliyormuş
İyi yapmışsın adacım , güzel bir değişiklik olmuş ..bence yarın hem bağırsaklarını hem tartını hareketlendirecek.
Gayyyeeeeeeeeeeeeeeeet güzeltartıldın mı irmae ? çünkü ödem vs zaten kalmamıştır , bir de bu güzel menüler...
Bende yapamadım kv geldi bizesimdide uykum geldi
Ayyy cok yiyerek hep 50 kilo olsam ne guzel olurduuuuuBugün masada karşımda oturan kadın 42 kilo imiş ... Kendimi bildiğin iri yarı gördüm yanında ama tabii ki no no no asla öyle zayıf olmak istemem .
Bayağı da yedi heee, lokmasını saymak gibi olmasın da
Sağol valla canım inşallah ne güzel olur bazen durtulmek gerekir :)))Yürüyüşle beraber ala canımm .
Ama ..
Aması var , seminer bitimi tependeydim mutlaka bölgesel spor
Hadi bakalım canım .... yarın umarım daha iyi olursun ... daha uzun sürmeden gider hastalık ama spor için erken olabilir , kendini en iyi sen bilirsin tabii .
Eşinin gazı da süper olmuş .
Benim eşimde , minicik kaldın diyor sürekli , adamcağız ne yapsın senelerce 90 lar görünce , ona minicik geliyorum
iftar çok güzel ersesim de sahur neden yok ? genelde sahurda yemiyorsan ada gibi tamam .
Bu arada seb 3-4 parça yapmışsın ben daha başlayacağım
Kaptanım bu gun hic iyi degilim. Cok açım yarin nasipse oruclu olacagim. Birazdan sahur yapip dus alip uyuyacagim.
irmae canim bu gun sag kol ve sag bacak devamli hafif uyusuyor. Acaba spordan mi olmustur. Yarin dr. Gidecegim hangi uzmana gitsem acaba. Baya korkuttu beni. Bebek aspirini aldim.
Gecmis olsun canim uyusuklugum cook nedenleri var mesala b12 eksikligide yapiyor aklina kotu seyler getirme ben telde uzun sure konuşunca teli tuttugum el uyusur... eskiden ilk uyandigimda ayak parmaklarım uysurdu 5 adet b12 ignesinden sonra o soru kalmadı....tabii simdi doktorumuz daha iyi bilir ...Kaptanım bu gun hic iyi degilim. Cok açım yarin nasipse oruclu olacagim. Birazdan sahur yapip dus alip uyuyacagim.
irmae canim bu gun sag kol ve sag bacak devamli hafif uyusuyor. Acaba spordan mi olmustur. Yarin dr. Gidecegim hangi uzmana gitsem acaba. Baya korkuttu beni. Bebek aspirini aldim.
Geçmiş olsun Saraycam ♡♡ Dahiliye yada Romatoloji bölümüne gidebilirsin sanırım canım. Inşallah önemli bir durum değildir kuzumKaptanım bu gun hic iyi degilim. Cok açım yarin nasipse oruclu olacagim. Birazdan sahur yapip dus alip uyuyacagim.
Sadece sag taraf uyusuyor bilemiyorum. Su an bacagimda yok kolumda var ama gündüz is yerinde zor dayandim. Uzattim bacaklarimi. İnşallah onemsiz bir seydirSpordan olmuştur cok mu zorladin acaba..
Başka bir şey yoktur inşallah canım
Sağol canım :)Ben soğuk içiyorum
Kendimi bir yoklayacağım bakalım en azından hafiften yogaya dönebilirim belki ümidindeyim. :)Yürüyüşle beraber ala canımm .
Ama ..
Aması var , seminer bitimi tependeydim mutlaka bölgesel spor
Hadi bakalım canım .... yarın umarım daha iyi olursun ... daha uzun sürmeden gider hastalık ama spor için erken olabilir , kendini en iyi sen bilirsin tabii .
Eşinin gazı da süper olmuş .
Benim eşimde , minicik kaldın diyor sürekli , adamcağız ne yapsın senelerce 90 lar görünce , ona minicik geliyorum
iftar çok güzel ersesim de sahur neden yok ? genelde sahurda yemiyorsan ada gibi tamam .
Bu arada seb 3-4 parça yapmışsın ben daha başlayacağım
Kaptanım bu gun hic iyi degilim. Cok açım yarin nasipse oruclu olacagim. Birazdan sahur yapip dus alip uyuyacagim.
Gecmis olsun canim uyusuklugum cook nedenleri var mesala b12 eksikligide yapiyor aklina kotu seyler getirme ben telde uzun sure konuşunca teli tuttugum el uyusur... eskiden ilk uyandigimda ayak parmaklarım uysurdu 5 adet b12 ignesinden sonra o soru kalmadı....tabii simdi doktorumuz daha iyi bilir ...
Geçmiş olsun Saraycam ♡♡ Dahiliye yada Romatoloji bölümüne gidebilirsin sanırım canım
Şimdimiaaaaaa gel yapalım beraber , seninkinin 4 katı var bende ve yapacağımmmmmmmmmmm
Sağol canım :)
Kendimi bir yoklayacağım bakalım en azından hafiften yogaya dönebilirim belki ümidindeyim. :)
Spor olarak pilates ya da mat üzerinde kardiyo hareketleri yapıyorsan orada bir zorlama sebep olmuş olabilir. Ama içinin rahatlaması için istersen fizik tedavi bölümüne uğrayabilirsin. Başka belirtiler vs varsa onlar ona göre nörolojiye yönlendirme yapabilirler ama muhtemelen sporda zorlanma kaynaklıdır.
Çok geçmiş olsun. Galiba jilian yapıyordun değil mi sen, o baya zorlayıcı olabiliyor mıhtemelen ufak bir zorlanma kaynaklıdır fizik tedavi başka şey ise yönlendirme yapar ama sanmıyorum ben. Bu ara çok zorlamamaya dinlendirmeye çalış kendini. :)Teşekkür ederim canım inşallah spordan kaynaklıdır.
Spor olarak ne yapıyorsun.Teşekkür ederim canım inşallah spordan kaynaklıdır.
Bende ondan şüpheliyim inşallah oyledir. Dun birazda 5 kg dambil ile calismistim belki ondan da olabilir. Birde is yerinde pc basinda oluyorum. Ondanda olabilir. Baska bir şey olmasin yeterkiÇok geçmiş olsun. Galiba jilian yapıyordun değil mi sen, o baya zorlayıcı olabiliyor mıhtemelen ufak bir zorlanma kaynaklıdır fizik tedavi başka şey ise yönlendirme yapar ama sanmıyorum ben. Bu ara çok zorlamamaya dinlendirmeye çalış kendini. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?