Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkür ederim Ausum

Kaptanım bu gun hic iyi degilim. Cok açım yarin nasipse oruclu olacagim. Birazdan sahur yapip dus alip uyuyacagim.

irmae canim bu gun sag kol ve sag bacak devamli hafif uyusuyor. Acaba spordan mi olmustur. Yarin dr. Gidecegim hangi uzmana gitsem acaba. Baya korkuttu beni. Bebek aspirini aldim.

Ayyy cok yiyerek hep 50 kilo olsam ne guzel olurduuuuu )

Sağol valla canım inşallah ne güzel olur bazen durtulmek gerekir :)))
Dürtt benii kaptanım

Spordan olmuştur cok mu zorladin acaba..
Başka bir şey yoktur inşallah canım

Gecmis olsun canim uyusuklugum cook nedenleri var mesala b12 eksikligide yapiyor aklina kotu seyler getirme ben telde uzun sure konuşunca teli tuttugum el uyusur... eskiden ilk uyandigimda ayak parmaklarım uysurdu 5 adet b12 ignesinden sonra o soru kalmadı....tabii simdi doktorumuz daha iyi bilir ...

Geçmiş olsun Saraycam ♡♡ Dahiliye yada Romatoloji bölümüne gidebilirsin sanırım canım. Inşallah önemli bir durum değildir kuzum

Yatmadan hemen menümüde yazayım
Sahur
1 yumurta
1k.k peynir
1 dilim kepek ekmegi
1 dilim tam tahıllı ekmek
Domates salatalık
1 bardak ciha tohumlu süt
İftar
5 kaşık yoğurt pul biberli
1 dilim kepek ekmeği
Bol salata
Küçük bir ara kv bizde olduğu arayı icin cok uzatamadım
4 kaşık kabak yemegi
4 küçük et köfte
Ara
Beyaz çay
Ara 1 su bardagı kara dut
Ara .civam percemi ...

Ben soğuk içiyorum
Sağol canım :)

Kendimi bir yoklayacağım bakalım en azından hafiften yogaya dönebilirim belki ümidindeyim. :)

Spor olarak pilates ya da mat üzerinde kardiyo hareketleri yapıyorsan orada bir zorlama sebep olmuş olabilir. Ama içinin rahatlaması için istersen fizik tedavi bölümüne uğrayabilirsin. Başka belirtiler vs varsa onlar ona göre nörolojiye yönlendirme yapabilirler ama muhtemelen sporda zorlanma kaynaklıdır.

Geçmiş olsun Saraycam ♡♡ Dahiliye yada Romatoloji bölümüne gidebilirsin sanırım canım

Teşekkür ederim kizlar ben biraz tedirgin oldum ilk defa böyle bir şey basima geldi

Teşekkür ederim canım inşallah spordan kaynaklıdır.

Çok geçmiş olsun. Galiba jilian yapıyordun değil mi sen, o baya zorlayıcı olabiliyor mıhtemelen ufak bir zorlanma kaynaklıdır fizik tedavi başka şey ise yönlendirme yapar ama sanmıyorum ben. Bu ara çok zorlamamaya dinlendirmeye çalış kendini. :)

Spor olarak ne yapıyorsun.
Ben ip atlarken bazen kollarimi agritiyorum valla uyusuyorlar.
Bugün uxun bir aradan sonra yürüyüş yaptım bacaklarim uyusuk şu anda...
Korkma ama kendini bi kontrol et

Bende ondan şüpheliyim inşallah oyledir. Dun birazda 5 kg dambil ile calismistim belki ondan da olabilir. Birde is yerinde pc basinda oluyorum. Ondanda olabilir. Baska bir şey olmasin yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…