Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben verdigim savaştagım kilolarda tıkanıklıla uğraşırırken herşeyi bıraktım 72 kilolarda bıraktım sonra ne oldu tekrar hop geri misli misli geri aldım şimdiki aklım olsa o kiloyu korur o süreci atlatıp tekrar başlardım
Yavaş veren biri için 9 kilo bence hiç fena degil azımsamayın adı yanında yavaş veriyosun ve daha cok sabırla ilerlemen gerekir bırakırsan sen ne kadar istemezsende o kilolar geri gelir...

Selamlar O kadar yoruldum ki belim, bacaklarım pert 4 kere kahve yap. çay taşı, servis, makine doldur boşalt ayyyy
Yarın da doktara gidiyoruz annemle . Kan tahlili ve ilk kez göz kontrolü yaptırııcaam

Asla birakmayacam devam edecem ama bu surecte listede olmak istemiyorum bi hafta 200 veririm bi hafta sabit olurum bi hafta 500 veririm benim suanki derdim liste derece olaylari ister istemez birincilik kacinca o hafta 200 vermissem kendimi sorumlu hissediyorum elimden geleni yapiyorum daha ne yapayim oluyor ama liste olmazsa gerilmem en azindan bu hafta sabitim haftaya 200 gider diger hafta 300 -500 belki yine sabit ama gerilmem ve listeyide germem benim tum derdim bu artik o yuzden izine ayrilmak istiyorum yoksa burayi birakmam sizleri cook seviyorum......mezuniyete ve korumaya kadar buradayim ))

Evet sonra vucudumu cook dinler olmustum ..aslimda hepsinin nedeni ugras olmamasi ev isi kizi buyut cook yogun bi is hayatindan a sosyal hayata gecis bunun etkileri....
Ada bence senin bilinçaltın seni sıkıştıriyor Çalış diye..
Artık bilinç düzeyine çıkmış dile de dokuyorsun..
İnşallah güzel bir iş bulursun en kısa zamanda...

Sana hatırlatman gereken bir sey var ben seninle 90 kilolu yada 80 miydi o topiklerden birinde tanıştım o zaman nicim bu degildi bir gün yine herşeyi bıraktın ve uzun ardan sonra tekrar seni burda gördüm ve bu sefer daha kararlı daha kendini çözmeye yönelikti bence o yılları hatırla birde şimdiki bu seneye bak kendine haksızlık etme lütfen.....

Ada bence senin bilinçaltın seni sıkıştıriyor Çalış diye..
Artık bilinç düzeyine çıkmış dile de dokuyorsun..
İnşallah güzel bir iş bulursun en kısa zamanda...
Insallah canim guzel bi is bulursam dusunuyorum ...ilerde kendime bi tukan açayım diyorum cantaci gibi ...ama simdi degil maddiyat lazim kismetse ilerde açabilirim...

Ben niye geldim takıma çok güzel bir enerji var burda....
Evettt liste strese sokuyor sizleri hissediyorum...
Bencede liste dışı ol belkide senin kırılma noktan olacak.
Belki masumun da öyle.

Ablaa senin de basenlerin var benim dee Bir ara fotoğraf atıcam Gel birlikte spor yapalım, basenleri eritelim

Yapalım tatlım.
Zaten ip atlıyorum ben arti yürüyüşe başladık kizimla senden 3-4 yaş küçük...
İnşallah jillian yapcam.
Senin varmı fikrin..
Bu arada at foto bakalım ne durumda basenler.

Ben niye geldim takıma çok güzel bir enerji var burda....
Evettt liste strese sokuyor sizleri hissediyorum...
Bencede liste dışı ol belkide senin kırılma noktan olacak.
Belki masumun da öyle.
Bi ara izine ayrilmistim ve listesiz yapamam sanmistim ama yanılmışım listesizde kilo verdim kafam rahatti belki ondan simdi inan her saat basi tartiliyorum ...sabitligi gorunce cildiriyommm

O konu insanı yoruyor kuzum ama ayrıcada kacamak lüksünü ortadan kaldırıyor ha içinde ha dışıda yeterki verelim bu mevzü degil senin sitresini azaltacaksa vereceksen eyvallah ama bu rahatlık kaçamaklara meydan verirse o zaman ciddi sorun olur..
Kendinize olumlamalar yükleyin bunu her gece yatmadan önce yapın faydasını görürsünüz daha inceyim daha zayıfım saglıklı yiyecekler beni mutlu ediyor zaralı bedenimin istemediği şeylerde uzak duruyorum zayıf olduğunu ve ćok güzel bir elbise hayal et bunlar beyninde kotlanıyor yapın faydası var ben ilk duydugumda cok sacma geldimişti

Bi ara izine ayrilmistim ve listesiz yapamam sanmistim ama yanılmışım listesizde kilo verdim kafam rahatti belki ondan simdi inan her saat basi tartiliyorum ...sabitligi gorunce cildiriyommm

Aslında kişinin isteği, inancı ve sabri onemli..
Sen istemezsen ister listede ol ister olma farketmez...

Aaaa bak sen gizli takipçi
80_89 topiginde dır neydi senin nikin?

sehermisin yoksa sen ?

ben o topik te 64 e kadar düştüm cnm
sonra dağıldı kimse kalmadı takiptesin hatırlarsın zaten , 2 sene korudum sonra 64 ten 78 e çıktım sonradır burası

Ben zaten pek kacamak yapan biri degilim keske yapsamda bundan dolayi veremiyorum derdim ayni tempoda sizlerle devam edecem farkli seyler deniyecem mesala saglik seyler yiyerek bunlari artirarak gibiii ))

Geçmiş olsun canım benim . Spordan da olma ihtimali var ... Az buz değil yaptığın spor , yine de mutlaka dr git .

Ayyy cok yiyerek hep 50 kilo olsam ne guzel olurduuuuu )

Bence de çok güzel olurdu ama meta işte .. kiminin ki ite kaka gider senin gibi , kimin ki benim gibi güzel gider şakır şakır ama patır patır da geri gelir yesem , kimin ki de o bacı gibi ye ye ye 42 kilo

Sağol valla canım inşallah ne güzel olur bazen durtulmek gerekir :)))
Dürtt benii kaptanım

Dürtmez miyimmmm sen yeter ki iste

Afiyet olsun efserim , sağlıklı ve doyurucu .. ikisi bir arada iken kiloların gidebilmesi en güzeli

Hmmm yoga olur .. hatta iyi bile gelir bence

Şimdimi uyukum var

Hala başlayacağımmmmmmmm

Heee çıkarırım
ada81 ile sen bi tutturdunuz izin ... izin ne işinize yarayacak ? aklınıza esinse nasıl olsa liste yok diye ipin ucunu kaçırabileceksiniz , amaaaan bu hafta da böyle olsun diyebileceksiniz ....gibi gibi gibi ... ha diyin ..atlı kovalamıyor peşimizden ... yavaş yavaş gider kalan kilolarınız ... Sonuçta bana göre ikinizde kilolu değilsiniz acil verilmesi gereken ... ama ikinizde hedefleri var ... düğün dernek var , 58 var ... kırmızı elbisesi var adanın .... senin o demir korkuluklarda aynı foto ile poz çektirmen var ...
Ben sizin hedeflerinizi , sizin hayallerinizi kendi hayalim , kendi hedefim gibi belledim ...
Burda takımın bir üyesi değil , görmesem de yüzünüzü arkadaşım , kardeşim oldunuz ... İstiyorum ki beraber varalım o hayallere , istiyorum ki b...n , sıkıcı diyet işini beraber katlanılır hale getirelim .
Sıkılmışsın ..olabilir ... ama ben şunu çok iyi biliyorum ki , bugün ne yiyeceğim derdi ile sıkılan banu ... iki gün sonra tartıda 2 kilo fazla görse daha çok sıkılacak ...
Ve hem ada hem sen , brakın kadar kendinizi diyette çok başarısız hissetmekten ..yahu dedem mi verdi o kiloları derler adama
Tamam liste geriyor , beni de geriyor ... onca takım yarışıyor ... gönül tabii ki de içlerinde iyi sonuç alan olmak istiyor ...Ama bunu bile isteye bozmayan sizlere ne zaman tek söz ettim ben . Olmuyorsa olduğu hafta sevindik çok .
Beyninizi toparlayın ... ne istediğinize karar verin . O 58 i , hayal ettiğiniz tarihte görmek istiyorsanız şunun şurasında sıkılıp patlayacağınız 2.5 ay var sadece ... Hadi bakalım ... ben yarına daha mutlu , daha umutlu görmek istiyorum sizleri ...

Bir üst mesaj sana da ait canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…