Ben verdigim savaştagım kilolarda tıkanıklıla uğraşırırken herşeyi bıraktım 72 kilolarda bıraktım sonra ne oldu tekrar hop geri misli misli geri aldım şimdiki aklım olsa o kiloyu korur o süreci atlatıp tekrar başlardımAyy pek fena hemsom bu yilginlik mesala masumda bende coook savastik bu kadar savasmamiza o kadar az kilo gidince yada sabit kalinca ne yaaa bu diyoruz....ondan bu yilginlik emeğin karsiligini alamamak üzüyor bende de oyle ne emek verdim ne koltuklara sızdım yattim ustune deli sporlar yaptim ayagimi incittim belimi incittim eeee 76.800 den 67.900 dustum 6 ayda komik degil mi .....
Asla birakmayacam devam edecem ama bu surecte listede olmak istemiyorum bi hafta 200 veririm bi hafta sabit olurum bi hafta 500 veririm benim suanki derdim liste derece olaylari ister istemez birincilik kacinca o hafta 200 vermissem kendimi sorumlu hissediyorum elimden geleni yapiyorum daha ne yapayim oluyor ama liste olmazsa gerilmem en azindan bu hafta sabitim haftaya 200 gider diger hafta 300 -500 belki yine sabit ama gerilmem ve listeyide germem benim tum derdim bu artik o yuzden izine ayrilmak istiyorum yoksa burayi birakmam sizleri cook seviyorum......mezuniyete ve korumaya kadar buradayimBen verdigim savaştagım kilolarda tıkanıklıla uğraşırırken herşeyi bıraktım 72 kilolarda bıraktım sonra ne oldu tekrar hop geri misli misli geri aldım şimdiki aklım olsa o kiloyu korur o süreci atlatıp tekrar başlardım
Yavaş veren biri için 9 kilo bence hiç fena degil azımsamayın adı yanında yavaş veriyosun ve daha cok sabırla ilerlemen gerekir bırakırsan sen ne kadar istemezsende o kilolar geri gelir...
Ada bence senin bilinçaltın seni sıkıştıriyor Çalış diye..Evet sonra vucudumu cook dinler olmustum ..aslimda hepsinin nedeni ugras olmamasi ev isi kizi buyut cook yogun bi is hayatindan a sosyal hayata gecis bunun etkileri....
Sana hatırlatman gereken bir sey var ben seninle 90 kilolu yada 80 miydi o topiklerden birinde tanıştım o zaman nicim bu degildi bir gün yine herşeyi bıraktın ve uzun ardan sonra tekrar seni burda gördüm ve bu sefer daha kararlı daha kendini çözmeye yönelikti bence o yılları hatırla birde şimdiki bu seneye bak kendine haksızlık etme lütfen.....tesekur ederim kızlar güzel,motive edici sözleriniz için :)))
bu bıkkınlıkadar yılgınlık inş sizlerde olmaz ,ada beni çok iyi anlıyor emek verip, karşılık alamamak kötü...
insan kaçamak ta yapabiliyor nefis bu ,ilk kilo verme deneyiminde değil bu benim yıllardır diyet diyet ciddi bıkkınlık geldi...
hergün ne yiycem düşüncesi..
İş yeri yemeği uymaz,
yediklerini canın istemez..
Insallah canim guzel bi is bulursam dusunuyorum ...ilerde kendime bi tukan açayım diyorum cantaci gibi ...ama simdi degil maddiyat lazim kismetse ilerde açabilirim...Ada bence senin bilinçaltın seni sıkıştıriyor Çalış diye..
Artık bilinç düzeyine çıkmış dile de dokuyorsun..
İnşallah güzel bir iş bulursun en kısa zamanda...
Ben niye geldim takıma çok güzel bir enerji var burda....Asla birakmayacam devam edecem ama bu surecte listede olmak istemiyorum bi hafta 200 veririm bi hafta sabit olurum bi hafta 500 veririm benim suanki derdim liste derece olaylari ister istemez birincilik kacinca o hafta 200 vermissem kendimi sorumlu hissediyorum elimden geleni yapiyorum daha ne yapayim oluyor ama liste olmazsa gerilmem en azindan bu hafta sabitim haftaya 200 gider diger hafta 300 -500 belki yine sabit ama gerilmem ve listeyide germem benim tum derdim bu artik o yuzden izine ayrilmak istiyorum yoksa burayi birakmam sizleri cook seviyorum......mezuniyete ve korumaya kadar buradayim))
Ablaa senin de basenlerin var benim deeSağol valla canım inşallah ne güzel olur bazen durtulmek gerekir :)))
Dürtt benii kaptanım
Geçmiş olsun ablaTeşekkür ederim kizlar ben biraz tedirgin oldum ilk defa böyle bir şey basima geldi
Ablaa senin de basenlerin var benim deeBir ara fotoğraf atıcam Gel birlikte spor yapalım, basenleri eritelim
Bi ara izine ayrilmistim ve listesiz yapamam sanmistim ama yanılmışım listesizde kilo verdim kafam rahatti belki ondan simdi inan her saat basi tartiliyorum ...sabitligi gorunce cildiriyommmBen niye geldim takıma çok güzel bir enerji var burda....
Evettt liste strese sokuyor sizleri hissediyorum...
Bencede liste dışı ol belkide senin kırılma noktan olacak.
Belki masumun da öyle.
O konu insanı yoruyor kuzum ama ayrıcada kacamak lüksünü ortadan kaldırıyor ha içinde ha dışıda yeterki verelim bu mevzü degil senin sitresini azaltacaksa vereceksen eyvallah ama bu rahatlık kaçamaklara meydan verirse o zaman ciddi sorun olur..Asla birakmayacam devam edecem ama bu surecte listede olmak istemiyorum bi hafta 200 veririm bi hafta sabit olurum bi hafta 500 veririm benim suanki derdim liste derece olaylari ister istemez birincilik kacinca o hafta 200 vermissem kendimi sorumlu hissediyorum elimden geleni yapiyorum daha ne yapayim oluyor ama liste olmazsa gerilmem en azindan bu hafta sabitim haftaya 200 gider diger hafta 300 -500 belki yine sabit ama gerilmem ve listeyide germem benim tum derdim bu artik o yuzden izine ayrilmak istiyorum yoksa burayi birakmam sizleri cook seviyorum......mezuniyete ve korumaya kadar buradayim))
Bi ara izine ayrilmistim ve listesiz yapamam sanmistim ama yanılmışım listesizde kilo verdim kafam rahatti belki ondan simdi inan her saat basi tartiliyorum ...sabitligi gorunce cildiriyommm
Sana hatırlatman gereken bir sey var ben seninle 90 kilolu yada 80 miydi o topiklerden birinde tanıştım o zaman nicim bu degildi bir gün yine herşeyi bıraktın ve uzun ardan sonra tekrar seni burda gördüm ve bu sefer daha kararlı daha kendini çözmeye yönelikti bence o yılları hatırla birde şimdiki bu seneye bak kendine haksızlık etme lütfen.....
Ben zaten pek kacamak yapan biri degilim keske yapsamda bundan dolayi veremiyorum derdim ayni tempoda sizlerle devam edecem farkli seyler deniyecem mesala saglik seyler yiyerek bunlari artirarak gibiiiO konu insanı yoruyor kuzum ama ayrıcada kacamak lüksünü ortadan kaldırıyor ha içinde ha dışıda yeterki verelim bu mevzü degil senin sitresini azaltacaksa vereceksen eyvallah ama bu rahatlık kaçamaklara meydan verirse o zaman ciddi sorun olur..
Kendinize olumlamalar yükleyin bunu her gece yatmadan önce yapın faydasını görürsünüz daha inceyim daha zayıfım saglıklı yiyecekler beni mutlu ediyor zaralı bedenimin istemediği şeylerde uzak duruyorum zayıf olduğunu ve ćok güzel bir elbise hayal et bunlar beyninde kotlanıyor yapın faydası var ben ilk duydugumda cok sacma geldimişti
Aynen oyle canimmmAslında kişinin isteği, inancı ve sabri onemli..
Sen istemezsen ister listede ol ister olma farketmez...
Ben kısa süre kaldım sen gidince bende gittim benim eski tanem111 diAaaa bak sen gizli takipçi
80_89 topiginde dır neydi senin nikin?
sehermisin yoksa sen ?
Kaptanım bu gun hic iyi degilim. Cok açım yarin nasipse oruclu olacagim. Birazdan sahur yapip dus alip uyuyacagim.
@irmae canim bu gun sag kol ve sag bacak devamli hafif uyusuyor. Acaba spordan mi olmustur. Yarin dr. Gidecegim hangi uzmana gitsem acaba. Baya korkuttu beni. Bebek aspirini aldim.
Ayyy cok yiyerek hep 50 kilo olsam ne guzel olurduuuuu)
Sağol valla canım inşallah ne güzel olur bazen durtulmek gerekir :)))
Dürtt benii kaptanım
Yatmadan hemen menümüde yazayım
Sahur
1 yumurta
1k.k peynir
1 dilim kepek ekmegi
1 dilim tam tahıllı ekmek
Domates salatalık
1 bardak ciha tohumlu süt
İftar
5 kaşık yoğurt pul biberli
1 dilim kepek ekmeği
Bol salata
Küçük bir ara kv bizde olduğu arayı icin cok uzatamadım
4 kaşık kabak yemegi
4 küçük et köfte
Ara
Beyaz çay
Ara 1 su bardagı kara dut
Ara .civam percemi ...
Sağol canım :)
Kendimi bir yoklayacağım bakalım en azından hafiften yogaya dönebilirim belki ümidindeyim. :)
Spor olarak pilates ya da mat üzerinde kardiyo hareketleri yapıyorsan orada bir zorlama sebep olmuş olabilir. Ama içinin rahatlaması için istersen fizik tedavi bölümüne uğrayabilirsin. Başka belirtiler vs varsa onlar ona göre nörolojiye yönlendirme yapabilirler ama muhtemelen sporda zorlanma kaynaklıdır.
Şimdimiuyukum var
ağlıycam şimdi(
utum bitti yerleştirdim.
iki sepette çamaşır katladım ama
dolaba sepet ile tiktim
ciddi anlamda yoruldum
sabah iş var birde
dünde 12 de yatmıştım, dolap düzenleyen diye ...
Ausencia bazen diyetten sıkılmak çok normal ,Hele ki bizim gibi yavaş kilo verenler için bende bu dönem ciddi sıkıldım, listeye zeval gelmemesi aşina izne bile çıkmayı düşünüyorum bu hafta böyle bezgin bir hafta benim için, bende memnun değilim ama böyle
iş stresi,ev ,okul tatil oldu çocuklar ne olacak sorusu , (çalışan anne drami)
başka sebepler herşey üstüme üstüme geliyor bu ara bunu bile yazarken gözlerim dolu ,dolu şuan
bu cuma beni izne çıkarabilirsin.
Asla birakmayacam devam edecem ama bu surecte listede olmak istemiyorum bi hafta 200 veririm bi hafta sabit olurum bi hafta 500 veririm benim suanki derdim liste derece olaylari ister istemez birincilik kacinca o hafta 200 vermissem kendimi sorumlu hissediyorum elimden geleni yapiyorum daha ne yapayim oluyor ama liste olmazsa gerilmem en azindan bu hafta sabitim haftaya 200 gider diger hafta 300 -500 belki yine sabit ama gerilmem ve listeyide germem benim tum derdim bu artik o yuzden izine ayrilmak istiyorum yoksa burayi birakmam sizleri cook seviyorum......mezuniyete ve korumaya kadar buradayim))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?