Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu ramazan kendime hedef koydum..Kurani kerimi boluk porcuk biliyordum bastan sona okumak nasip olmadi hic...her gece 2-3 sure okuyorum yariladim bugun..insallah ramazan sonuna bitecek...Turkcesini bilmiyoruz ne yazik ki dogru durust..gecen tv de kelime-i sahadetin anlamini soruyorlar %80 bilmiyor..cok vahim durumdayiz..muslumaniz diyoruz da ici boş..

Ausencia kiraz sapı yoktu yarın alıcam pazar var. Diğer dediklerini yapmaya çalışıyorum ama anlamadım ben bunu ya. Normal mi böyle şişmek. En son hamileyken böyle şişmiştim.

Içimiiii şişirdin yeminleeee ...gelip iğne ile söndüreceğim seni ben , bekle

Allah kabul etsin canım , hatmini tamamlamayı nasip etsin .
Çok eksiğiz bu konularda çoook .
Hurafeler dillere yapışmış , aslından haber yok.
Hep derim ... keşke hollywood filmlerinin hemen hepsinde ... bir sahneden incilden bir söz kullanılır ya ... ah derim ahhhh ... cep kitapçığı gibi taşımalıyız yanımızda ... soruların cevabı orda...

Son düzenleme:
Hadi ben gece mesajımı da bıraktım gittim ...
Yarın ayşe ablacım geliyor , ver elini temizlik ... çok tatlı kadın , enerjisi müthiş .

Ara ara uğrarım nasipse ... sesim çok çıkmazsa merak etmeyin

Yarın temizlik ...
Per.rötuşlar ve alışveriş ... ve önden hazırlanacak tüm yemekler ...
Cuma 21 kişi

Cumaya ne kadar az işim kalırsa yanıma kar .

Hadi bakalım , sabah 9 olmadan gelir abla ...
Gidem de yatam

Kolay gelsin kaptan.

Kızlar hayırlı sahurlar
Bugün hiç gelemedim bu ara yine uykusuz dörtte yat 9 da kalk baya uyuz gibiyim iki gündür.bugün bide adliyede işlerim vardı.daha önce trafikte bana saldıran bi kadın vardı şikayetçi olmuştum duruşmamız vardı özür diledi çokça özellikle çocukları korkuttuğu için çok çok özür dilerim deyip durdu.meselede benim biraz öne git diye korna basmam kadın dellenip üstüme saldırmıştı arabadan çıkartmadı beni kapıya falan sıkıştırmıştı bugün de sanki onları yapan o değilmiş gibiydi.neyse amaç yerine ulaştı bu korkuyla bidaha anlamadan dinlemeden kimseye saldırmaz ben olayın buralara geleceğini hiç tahmin etmiyordum dedi öğrenmiş oldu olayların nerelere gideceğini
Neyse öğlene kadar cayır cayır sıcakta oyalandık adliyede Sonra annemlere ordan bize harıl harıl iftar hazırladık mecburi yaprak sardık bahçemden toplamıştım Sonra Bebek cücük, yedir içir iftar sonrası gezdir gel çay yap et derken annemler gidince öküz oturmuş misali kıpırdayamıyodum
Yalnız adliyedeki kadın beni tanıyamadı bu değildi der gibi tanıyamadım bayanı dedi bende orda mecbur biraz kilo verdimde ondan tanıyamadı dedim hakim bile sordu kaç kilo verdiniz diye bende 22 dedim adamın gözleri açıldı ilaçmı kullandın dedi YOk evde diyet spor dedim.bide bugün üstüme göre aldığım m beden tunik ve dar paça kot vardı babam bile şaştı adam durup durup bu kadar zayıflamana inanamıyorum deyip deyip durdu annemde öyle.akşama kadar ne zayıfladın bee lafı klişe oldu bende dört köşe tabi sonrada gazoz mod on...
Ausencia dünkü davet Karadeniz mutfağıydı ve menümü yazmamak en iyisiydi benim oruç 4 gün kaldı oruç bitene kadar yazmayım menü.zira menülerim bildiğin gibi.olarmııı?
Spor çetelenizi de yarın yapacam bu hafta çok geçikti kusıra bakmayın.ama işte Ramazan yoğunluğu 4 gündür davetteydim bugünde ben davet ettim.insanların yanındada tel ele alınmıyor.yarın geçmiş okuduktan sonra yaparım listeyi inşallah

Turkcesini bitirmekte hatim oluyor mu acaba??

sahur yapamiyorum canim cok yapiyorum.
sen bitirmissindir bende pireler ucusurken:))

Günaydınlaaaaaaar

07:45 te geldi ayşe ablam , çoktan start verdi.
Bende ayılayım daha

Benimde ütüm bitti diyet diye başladığım topik hamarat hatunlarla dolu birde gaza getiren bir kaptan var ise işte yaptırtır temizlikte ben gibi inat bir karekteri yolla getirdiniz ya helal olsun size

Ohhh ellerine sağlıkk ne güzel işte bak bi de bugün ütü düşünmeyeceğiz.

Siz gaza gelmek istediğiniz noktaları yazın , 7777 e yollayın bu takımda hallederiz evvelAllah

ayyyy hakime çoook güldüm ahu
Kadına da iyi bir ders olmuş .
Geçen günde aynı şekilde korna çaldığım adam , sonradan gaza gelip sıkıştırmaya kalktı ..... yer mi Anadolu çocuğu aus

Nal topladı

Menülere gelince ..... biliyorsun verdiğiniz sürece no problem

Turkcesini bitirmekte hatim oluyor mu acaba??

Canım benim hatim baştan sona bitirmek değil mi ? Anlayarak bitirmekten alaa hatim mi olur ?

sahur yapamiyorum canim cok yapiyorum.
sen bitirmissindir bende pireler ucusurken:))

Olsun sende dağı tepecik yaptın en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…