Yap canım ne olcek ben söylemem kaptanıma aramızda kalır mortimkaçamak yapmayacağım tamam, emin olabilirsin.
Ausencia kiraz sapı yoktu yarın alıcam pazar var. Diğer dediklerini yapmaya çalışıyorum ama anlamadım ben bunu ya. Normal mi böyle şişmek. En son hamileyken böyle şişmiştim.
Bu ramazan kendime hedef koydum..Kurani kerimi boluk porcuk biliyordum bastan sona okumak nasip olmadi hic...her gece 2-3 sure okuyorum yariladim bugun..insallah ramazan sonuna bitecek...Turkcesini bilmiyoruz ne yazik ki dogru durust..gecen tv de kelime-i sahadetin anlamini soruyorlar %80 bilmiyor..cok vahim durumdayiz..muslumaniz diyoruz da ici boş..
Kolay gelsin kaptan.Hadi ben gece mesajımı da bıraktım gittim ...
Yarın ayşe ablacım geliyor , ver elini temizlik ... çok tatlı kadın , enerjisi müthiş .
Ara ara uğrarım nasipse ... sesim çok çıkmazsa merak etmeyin
Yarın temizlik ...
Per.rötuşlar ve alışveriş ... ve önden hazırlanacak tüm yemekler ...
Cuma 21 kişi
Cumaya ne kadar az işim kalırsa yanıma kar .
Hadi bakalım , sabah 9 olmadan gelir abla ...
Gidem de yatam
Sana da kolay gelsin canimCamaşırımı serip yatayım
Evet herkes hamarat masallahBenimde ütüm bittidiyet diye başladığım topik hamarat hatunlarla dolu birde gaza getiren bir kaptan var ise işte yaptırtır temizlikte ben gibi inat bir karekteri yolla getirdiniz ya helal olsun size
Turkcesini bitirmekte hatim oluyor mu acaba??
Içimiiii şişirdin yeminleeee ...gelip iğne ile söndüreceğim seni ben , bekle
Allah kabul etsin canım , hatmini tamamlamayı nasip etsin .
Çok eksiğiz bu konularda çoook .
Hurafeler dillere yapışmış , aslından haber yok.
Hep derim ... keşke hollywood filmlerinin hemen hepsinde ... bir sahneden incilden bir söz kullanılır ya ... ah derim ahhhh ... cep kitapçığı gibi taşımalıyız yanımızda ... soruların cevabı orda...
Yürüyüşle beraber ala canımm .
Ama ..
Aması var , seminer bitimi tependeydim mutlaka bölgesel spor
Hadi bakalım canım .... yarın umarım daha iyi olursun ... daha uzun sürmeden gider hastalık ama spor için erken olabilir , kendini en iyi sen bilirsin tabii .
Eşinin gazı da süper olmuş .
Benim eşimde , minicik kaldın diyor sürekli , adamcağız ne yapsın senelerce 90 lar görünce , ona minicik geliyorum
iftar çok güzel ersesim de sahur neden yok ? genelde sahurda yemiyorsan ada gibi tamam .
Bu arada seb 3-4 parça yapmışsın ben daha başlayacağım
Seni özlediğimi söylemiştim kaptanımAaaaaa sen beni özlemişsin anlaşıldııııı
Benimde ütüm bittidiyet diye başladığım topik hamarat hatunlarla dolu birde gaza getiren bir kaptan var ise işte yaptırtır temizlikte ben gibi inat bir karekteri yolla getirdiniz ya helal olsun size
Kızlar hayırlı sahurlar
Bugün hiç gelemedim bu ara yine uykusuz dörtte yat 9 da kalk baya uyuz gibiyim iki gündür.bugün bide adliyede işlerim vardı.daha önce trafikte bana saldıran bi kadın vardı şikayetçi olmuştum duruşmamız vardı özür diledi çokça özellikle çocukları korkuttuğu için çok çok özür dilerim deyip durdu.meselede benim biraz öne git diye korna basmam kadın dellenip üstüme saldırmıştı arabadan çıkartmadı beni kapıya falan sıkıştırmıştı bugün de sanki onları yapan o değilmiş gibiydi.neyse amaç yerine ulaştı bu korkuyla bidaha anlamadan dinlemeden kimseye saldırmaz ben olayın buralara geleceğini hiç tahmin etmiyordum dedi öğrenmiş oldu olayların nerelere gideceğini
Neyse öğlene kadar cayır cayır sıcakta oyalandık adliyede Sonra annemlere ordan bize harıl harıl iftar hazırladık mecburi yaprak sardık bahçemden toplamıştım Sonra Bebek cücük, yedir içir iftar sonrası gezdir gel çay yap et derken annemler gidince öküz oturmuş misali kıpırdayamıyodum
Yalnız adliyedeki kadın beni tanıyamadı bu değildi der gibi tanıyamadım bayanı dedi bende orda mecbur biraz kilo verdimde ondan tanıyamadı dedim hakim bile sordu kaç kilo verdiniz diye bende 22 dedim adamın gözleri açıldı ilaçmı kullandın dedi YOk evde diyet spor dedim.bide bugün üstüme göre aldığım m beden tunik ve dar paça kot vardı babam bile şaştı adam durup durup bu kadar zayıflamana inanamıyorum deyip deyip durdu annemde öyle.akşama kadar ne zayıfladın bee lafı klişe oldu bende dört köşe tabi sonrada gazoz mod on...
Ausencia dünkü davet Karadeniz mutfağıydı ve menümü yazmamak en iyisiydi benim oruç 4 gün kaldı oruç bitene kadar yazmayım menü.zira menülerim bildiğin gibi.olarmııı?
Spor çetelenizi de yarın yapacam bu hafta çok geçikti kusıra bakmayın.ama işte Ramazan yoğunluğu 4 gündür davetteydim bugünde ben davet ettim.insanların yanındada tel ele alınmıyor.yarın geçmiş okuduktan sonra yaparım listeyi inşallah
Turkcesini bitirmekte hatim oluyor mu acaba??
sahur yapamiyorum canim cok yapiyorum.
sen bitirmissindir bende pireler ucusurken:))
Seni özlediğimi söylemiştim kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?