Ben kısa süre kaldım sen gidince bende gittim benim eski tanem111 di
Yarın çekebilirsem atarım mutlakaYapalım tatlım.
Zaten ip atlıyorum ben arti yürüyüşe başladık kizimla senden 3-4 yaş küçük...
İnşallah jillian yapcam.
Senin varmı fikrin..
Bu arada at foto bakalım ne durumda basenler.
Kızlar ahkem kesmek degil , nede bilmişlik taslamak sadece benim düşdügüm o hataya sizin düşmemeniz yaşadıgım pişmanlık şu anda beni misliyle üzüyorBen zaten pek kacamak yapan biri degilim keske yapsamda bundan dolayi veremiyorum derdim ayni tempoda sizlerle devam edecem farkli seyler deniyecem mesala saglik seyler yiyerek bunlari artirarak gibiii))
Geçmiş olsun canım benim . Spordan da olma ihtimali var ... Az buz değil yaptığın spor , yine de mutlaka dr git .
Bence de çok güzel olurdu ama meta işte .. kiminin ki ite kaka gider senin gibi , kimin ki benim gibi güzel gider şakır şakır ama patır patır da geri gelir yesem , kimin ki de o bacı gibi ye ye ye 42 kilo
Dürtmez miyimmmm sen yeter ki iste
Afiyet olsun efserim , sağlıklı ve doyurucu .. ikisi bir arada iken kiloların gidebilmesi en güzeli
Hmmm yoga olur .. hatta iyi bile gelir bence
Hala başlayacağımmmmmmmm
Heee çıkarırım
ada81 ile sen bi tutturdunuz izin ... izin ne işinize yarayacak ? aklınıza esinse nasıl olsa liste yok diye ipin ucunu kaçırabileceksiniz , amaaaan bu hafta da böyle olsun diyebileceksiniz ....gibi gibi gibi ... ha diyin ..atlı kovalamıyor peşimizden ... yavaş yavaş gider kalan kilolarınız ... Sonuçta bana göre ikinizde kilolu değilsiniz acil verilmesi gereken ... ama ikinizde hedefleri var ... düğün dernek var , 58 var ... kırmızı elbisesi var adanın .... senin o demir korkuluklarda aynı foto ile poz çektirmen var ...
Ben sizin hedeflerinizi , sizin hayallerinizi kendi hayalim , kendi hedefim gibi belledim ...
Burda takımın bir üyesi değil , görmesem de yüzünüzü arkadaşım , kardeşim oldunuz ... İstiyorum ki beraber varalım o hayallere , istiyorum ki b...n , sıkıcı diyet işini beraber katlanılır hale getirelim .
Sıkılmışsın ..olabilir ... ama ben şunu çok iyi biliyorum ki , bugün ne yiyeceğim derdi ile sıkılan banu ... iki gün sonra tartıda 2 kilo fazla görse daha çok sıkılacak ...
Ve hem ada hem sen , brakın kadar kendinizi diyette çok başarısız hissetmekten ..yahu dedem mi verdi o kiloları derler adama
Tamam liste geriyor , beni de geriyor ... onca takım yarışıyor ... gönül tabii ki de içlerinde iyi sonuç alan olmak istiyor ...Ama bunu bile isteye bozmayan sizlere ne zaman tek söz ettim ben . Olmuyorsa olduğu hafta sevindik çok .
Beyninizi toparlayın ... ne istediğinize karar verin . O 58 i , hayal ettiğiniz tarihte görmek istiyorsanız şunun şurasında sıkılıp patlayacağınız 2.5 ay var sadece ... Hadi bakalım ... ben yarına daha mutlu , daha umutlu görmek istiyorum sizleri ...
Bir üst mesaj sana da ait canım
Ablaa senin de basenlerin var benim deeBir ara fotoğraf atıcam Gel birlikte spor yapalım, basenleri eritelim
Kızlar ahkem kesmek degil , nede bilmişlik taslamak sadece benim düşdügüm o hataya sizin düşmemeniz yaşadıgım pişmanlık şu anda beni misliyle üzüyorBen zaten pek kacamak yapan biri degilim keske yapsamda bundan dolayi veremiyorum derdim ayni tempoda sizlerle devam edecem farkli seyler deniyecem mesala saglik seyler yiyerek bunlari artirarak gibiii))
hassas bir dönemdeyiz sanırım
regli de değilim. ..
nedir bu anlamadım. .
Sagol kaptanicem emegin buyuk Allah razi olsun cani gonulden soyluyorum... bende sizleri kendime baci bildim inanin... ama artik utaniyom kimle orti olsam az kilom gidiyor geriliyom ....kacamak yapmak gibi bi fikrimde yok sadece liste benim yuzumden derece kaybetmesin tek derdim bu.. evet siz bisey demesenizde ben biliyirum listede ben az verdim iste ortada diye kendimi geriyom .. neyse cumaya cok var cuma ola hayrolaGeçmiş olsun canım benim . Spordan da olma ihtimali var ... Az buz değil yaptığın spor , yine de mutlaka dr git .
Bence de çok güzel olurdu ama meta işte .. kiminin ki ite kaka gider senin gibi , kimin ki benim gibi güzel gider şakır şakır ama patır patır da geri gelir yesem , kimin ki de o bacı gibi ye ye ye 42 kilo
Dürtmez miyimmmm sen yeter ki iste
Afiyet olsun efserim , sağlıklı ve doyurucu .. ikisi bir arada iken kiloların gidebilmesi en güzeli
Hmmm yoga olur .. hatta iyi bile gelir bence
Hala başlayacağımmmmmmmm
Heee çıkarırım
ada81 ile sen bi tutturdunuz izin ... izin ne işinize yarayacak ? aklınıza esinse nasıl olsa liste yok diye ipin ucunu kaçırabileceksiniz , amaaaan bu hafta da böyle olsun diyebileceksiniz ....gibi gibi gibi ... ha diyin ..atlı kovalamıyor peşimizden ... yavaş yavaş gider kalan kilolarınız ... Sonuçta bana göre ikinizde kilolu değilsiniz acil verilmesi gereken ... ama ikinizde hedefleri var ... düğün dernek var , 58 var ... kırmızı elbisesi var adanın .... senin o demir korkuluklarda aynı foto ile poz çektirmen var ...
Ben sizin hedeflerinizi , sizin hayallerinizi kendi hayalim , kendi hedefim gibi belledim ...
Burda takımın bir üyesi değil , görmesem de yüzünüzü arkadaşım , kardeşim oldunuz ... İstiyorum ki beraber varalım o hayallere , istiyorum ki b...n , sıkıcı diyet işini beraber katlanılır hale getirelim .
Sıkılmışsın ..olabilir ... ama ben şunu çok iyi biliyorum ki , bugün ne yiyeceğim derdi ile sıkılan banu ... iki gün sonra tartıda 2 kilo fazla görse daha çok sıkılacak ...
Ve hem ada hem sen , brakın kadar kendinizi diyette çok başarısız hissetmekten ..yahu dedem mi verdi o kiloları derler adama
Tamam liste geriyor , beni de geriyor ... onca takım yarışıyor ... gönül tabii ki de içlerinde iyi sonuç alan olmak istiyor ...Ama bunu bile isteye bozmayan sizlere ne zaman tek söz ettim ben . Olmuyorsa olduğu hafta sevindik çok .
Beyninizi toparlayın ... ne istediğinize karar verin . O 58 i , hayal ettiğiniz tarihte görmek istiyorsanız şunun şurasında sıkılıp patlayacağınız 2.5 ay var sadece ... Hadi bakalım ... ben yarına daha mutlu , daha umutlu görmek istiyorum sizleri ...
Bir üst mesaj sana da ait canım
Sagol kaptanicem emegin buyuk Allah razi olsun cani gonulden soyluyorum... bende sizleri kendime baci bildim inanin... ama artik utaniyom kimle orti olsam az kilom gidiyor geriliyom ....kacamak yapmak gibi bi fikrimde yok sadece liste benim yuzumden derece kaybetmesin tek derdim bu.. evet siz bisey demesenizde ben biliyirum listede ben az verdim iste ortada diye kendimi geriyom .. neyse cumaya cok var cuma ola hayrola))))
Anlıyorum demek ben sona doğru dahil oldum ama sana şunu diyeyim arda yinede fark var o zamanları pek hatırlamıyorum sadece aklımda kalan nicin ve ikizlerdi şuanda daha bilincli ve dahada istekli geldin bana ....Himmm hatırladım sanki senı
cnm sen ozaman çok sonra geldin o topiginde, çünkü ben orda baya kilo verdim
gitme sebebimde ,bıkkınlık yılgınlık değildi yanlış hatırlıyorsun; ) toptik dağıldığı içindi
Anlıyorum demek ben sona doğru tahil oldum ama sana şunu diyeyim arda yinede fark var o zamanları pek hatırlamıyorum sadece aklımda kalan nicin ve ikizlerdi şuanda daha bilincli ve dahada istekli geldin bana ....Himmm hatırladım sanki senı
cnm sen ozaman çok sonra geldin o topiginde, çünkü ben orda baya kilo verdim
gitme sebebimde ,bıkkınlık yılgınlık değildi yanlış hatırlıyorsun; ) toptik dağıldığı içindi
O basenler gidecekOoooooo reddedilemez teklifNefs
Tamam canım , her nerede olacaksan yediklerine dikkat et e mi canım ?
Bende de yarın temizlik var ... ce demeye girip çıkacağım muhtemelen ara ara
Sizin canınız aus sopası istiyor bence
Anlıyorum demek ben sona doğru dahil oldum ama sana şunu diyeyim arda yinede fark var o zamanları pek hatırlamıyorum sadece aklımda kalan nicin ve ikizlerdi şuanda daha bilincli ve dahada istekli geldin bana ....
Demek yanış hatırlıyorum yada karıştırıyorum dediğim gibi kısa bir süre idi
Yok cnm olur mu ozaman da böyleydim
hattaa daha istikrarliydim
ikizler küçüktü sabaha kadar uyumazlardi
ama sabah direk parkuru boylardim ben ,
evde olmama rağmen çok düzenli yapardim
Ayyy deme yaaaKalk hadi ütüye
kaçamak yapmayacağım tamam, emin olabilirsin.Ooooooo reddedilemez teklifNefs
Tamam canım , her nerede olacaksan yediklerine dikkat et e mi canım ?
Bende de yarın temizlik var ... ce demeye girip çıkacağım muhtemelen ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?