Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben kısa süre kaldım sen gidince bende gittim benim eski tanem111 di

Himmm hatırladım sanki senı
cnm sen ozaman çok sonra geldin o topiginde, çünkü ben orda baya kilo verdim
gitme sebebimde ,bıkkınlık yılgınlık değildi yanlış hatırlıyorsun; ) toptik dağıldığı içindi

Yapalım tatlım.
Zaten ip atlıyorum ben arti yürüyüşe başladık kizimla senden 3-4 yaş küçük...
İnşallah jillian yapcam.
Senin varmı fikrin..
Bu arada at foto bakalım ne durumda basenler.
Yarın çekebilirsem atarım mutlaka
Yürüyüş ve ip gayet güzel zaten.. Ben de ip ve yüzme düşünüyorum ..

Amaa şunları yapabilirizz..
•Jillin NMTZ (@_SARAYCA_ ablamın videosu)
•Jillian Killer Buns And Thighs ( Bu vide0 3 level.. Ağırlıklı olarak kalça, basen çalıştırıyor.. Ben bunu yapmayı düşünüyorum..)
•Squat (Bunun da mesela Youtubeda çeşitli videoları ve şekilleri var..)
•Ebru Şallı (Bu da bayağı iyi)
•Ebru Şallı olmasa da başka pilates de yapabiliriz..

Şimdilik aklıma gelenler bunlar Benim azıcık yan simitlerim de var arada karın da çalışmayı düşünüyorum dönüşümlü

Ben zaten pek kacamak yapan biri degilim keske yapsamda bundan dolayi veremiyorum derdim ayni tempoda sizlerle devam edecem farkli seyler deniyecem mesala saglik seyler yiyerek bunlari artirarak gibiii ))
Kızlar ahkem kesmek degil , nede bilmişlik taslamak sadece benim düşdügüm o hataya sizin düşmemeniz yaşadıgım pişmanlık şu anda beni misliyle üzüyor
saglık adına her yol mubah keske bende deneme yanılma yapsaydımda bu durumu tekrar sil bastan yaşamasaydım

hassas bir dönemdeyiz sanırım
regli de değilim. ..
nedir bu anlamadım. .

Ben zaten pek kacamak yapan biri degilim keske yapsamda bundan dolayi veremiyorum derdim ayni tempoda sizlerle devam edecem farkli seyler deniyecem mesala saglik seyler yiyerek bunlari artirarak gibiii ))
Kızlar ahkem kesmek degil , nede bilmişlik taslamak sadece benim düşdügüm o hataya sizin düşmemeniz yaşadıgım pişmanlık şu anda beni misliyle üzüyor
saglık adına her yol mubah keske bende deneme yanılma yapsaydımda bu durumu tekrar sil bastan yaşamasaydım

Sagol kaptanicem emegin buyuk Allah razi olsun cani gonulden soyluyorum... bende sizleri kendime baci bildim inanin... ama artik utaniyom kimle orti olsam az kilom gidiyor geriliyom ....kacamak yapmak gibi bi fikrimde yok sadece liste benim yuzumden derece kaybetmesin tek derdim bu.. evet siz bisey demesenizde ben biliyirum listede ben az verdim iste ortada diye kendimi geriyom .. neyse cumaya cok var cuma ola hayrola ))))

Ayneeeen cuma ola hayrola

Sizin yüzünüzden ütülerim kaldı bak ... asıl o zaman çekeceğiniz var benden

Anlıyorum demek ben sona doğru dahil oldum ama sana şunu diyeyim arda yinede fark var o zamanları pek hatırlamıyorum sadece aklımda kalan nicin ve ikizlerdi şuanda daha bilincli ve dahada istekli geldin bana ....

Anlıyorum demek ben sona doğru tahil oldum ama sana şunu diyeyim arda yinede fark var o zamanları pek hatırlamıyorum sadece aklımda kalan nicin ve ikizlerdi şuanda daha bilincli ve dahada istekli geldin bana ....

Sizin canınız aus sopası istiyor bence

Anlıyorum demek ben sona doğru dahil oldum ama sana şunu diyeyim arda yinede fark var o zamanları pek hatırlamıyorum sadece aklımda kalan nicin ve ikizlerdi şuanda daha bilincli ve dahada istekli geldin bana ....

Yok cnm olur mu ozaman da böyleydim
hattaa daha istikrarliydim

ikizler küçüktü sabaha kadar uyumazlardi
ama sabah direk parkuru boylardim ben ,
evde olmama rağmen çok düzenli yapardim

Hadi bakalım , herkes silkelenme mod 1000

Umutsuzluk yok ... elimizden geleni yapıp gerisini tevekkül etmez miyiz hayatımızda da ?

Ne yan gelip yatıp olsun diye bekleriz ... ne didinip uğraştığımızda olmadığına dövünüp isyan ederiz ...

Sabır .. Sabır işidir diyet .. hele de sonlara doğru ..

O yüzden elimizden geleni yapacağız , bugün @eflalim e de yazdım ... yeni alışkanlıklar edinmemiz gerekiyorsa edineceğiz , vazgeçmemiz gerekenler varsa vazgeçeceğiz ... iradeli olup , sonra işi tevekküle bırakacağız ....

Stres ne zaman olun biliyor musunuz ya da kimler stres olsun ?
Elinden geleni yapmayan ,
Diyeti savsaklayan ,
Kaçamakları sıra sıra yapan ,
Buradaki fikirleri bir kulağından girip bir kulağından çıkaranlar ...

Var mı aramızda ? Yok .

O zaman siz stres olmayın ...

Herkesi kocaaaamaaan öpüyorum ütülerimin başına gidiyorum müsadenizle ... Ahtım var bu gece yapılacak o ütü

İyi geceleeeeeeeeeeeeeeeer.

Bitince yazacağım ... artık 3 mü olur 4 müüü

Yok cnm olur mu ozaman da böyleydim
hattaa daha istikrarliydim

ikizler küçüktü sabaha kadar uyumazlardi
ama sabah direk parkuru boylardim ben ,
evde olmama rağmen çok düzenli yapardim
Demek yanış hatırlıyorum yada karıştırıyorum dediğim gibi kısa bir süre idi avatarını hiç unutmadım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…