günaydınnnnnnnn
fosur fosur şişim , iki gün sürekli ayakta drmaktan sanırım
bugün gidip çocukalrın dolabını dereyip topluycam ayagımı uzatıp oturcam
bugün öglen dolma,domates çorbası,yogurt var
çorba ve yogurt yerimm diye düşünüyprum
bilmeki yemeyim diye düşündüm
Günaydın canımmm .
2 günde atarsın sen o ödemi güzelim
Neden dolma yemiyorsun ki zaten 1 de kapatıyorsun kepenkleri ?
bilmeki yemeyim diye düşündüm
pirinç cidden acıktırıyor beni
cevizim var belki ceviz yerim
Günaydın kaptaniçem
Bendeeee seniiii bende seniiiii .
Günaydın nilim
eftalim ramazanda bu menüyü ben uygulasam varya baya kilo veririm he ..13 haziran
Sahur : 2 ızgara tavuk incik . 5 bardak su
İftar : 1 kase yulaflı ıspanak çorbası, 1 karnıyarık kızartma değil, yarım bardak cacık, karpuz. 5 bardak su
Sabırla bekliyorum bendeeftalim ramazanda bu menüyü ben uygulasam varya naya kilo veririm he ..
Sabret bakalım belki birden gidecektir , bünyelere sual olunmuyor bazan.
Katılıyorum hülyam .Bu ramazan kendime hedef koydum..Kurani kerimi boluk porcuk biliyordum bastan sona okumak nasip olmadi hic...her gece 2-3 sure okuyorum yariladim bugun..insallah ramazan sonuna bitecek...Turkcesini bilmiyoruz ne yazik ki dogru durust..gecen tv de kelime-i sahadetin anlamini soruyorlar %80 bilmiyor..cok vahim durumdayiz..muslumaniz diyoruz da ici boş..
Kolay gelsin ayşe bacıyla sanaHadi bakalım çıkayım ...
Aklımda çekmece , dolap işleri var ... çalışna masaları var ... hazır temizlik varken onları halledeyim
Gelirim yine
Bu arada ahunun hakim gibiii ...
Ayşe abla ben kapıyı açınca , abooooooo ne oldun sennnn ... 45 kilo kalmışsınn
Yeteeer yeteeer ....
Şimdi duruyo duruyooo ... oyyyy bacaklara bak ...sopa
Beni 70 lerde gördü sanırım en son .
Ahuş seni gördüğümden bu yana baya kilo verdin zanımca . At bi foto watsaptan kızKızlar hayırlı sahurlar
Bugün hiç gelemedim bu ara yine uykusuz dörtte yat 9 da kalk baya uyuz gibiyim iki gündür.bugün bide adliyede işlerim vardı.daha önce trafikte bana saldıran bi kadın vardı şikayetçi olmuştum duruşmamız vardı özür diledi çokça özellikle çocukları korkuttuğu için çok çok özür dilerim deyip durdu.meselede benim biraz öne git diye korna basmam kadın dellenip üstüme saldırmıştı arabadan çıkartmadı beni kapıya falan sıkıştırmıştı bugün de sanki onları yapan o değilmiş gibiydi.neyse amaç yerine ulaştı bu korkuyla bidaha anlamadan dinlemeden kimseye saldırmaz ben olayın buralara geleceğini hiç tahmin etmiyordum dedi öğrenmiş oldu olayların nerelere gideceğini
Neyse öğlene kadar cayır cayır sıcakta oyalandık adliyede Sonra annemlere ordan bize harıl harıl iftar hazırladık mecburi yaprak sardık bahçemden toplamıştım Sonra Bebek cücük, yedir içir iftar sonrası gezdir gel çay yap et derken annemler gidince öküz oturmuş misali kıpırdayamıyodum
Yalnız adliyedeki kadın beni tanıyamadı bu değildi der gibi tanıyamadım bayanı dedi bende orda mecbur biraz kilo verdimde ondan tanıyamadı dedim hakim bile sordu kaç kilo verdiniz diye bende 22 dedim adamın gözleri açıldı ilaçmı kullandın dedi YOk evde diyet spor dedim.bide bugün üstüme göre aldığım m beden tunik ve dar paça kot vardı babam bile şaştı adam durup durup bu kadar zayıflamana inanamıyorum deyip deyip durdu annemde öyle.akşama kadar ne zayıfladın bee lafı klişe oldu bende dört köşe tabi sonrada gazoz mod on...
Ausencia dünkü davet Karadeniz mutfağıydı ve menümü yazmamak en iyisiydi benim oruç 4 gün kaldı oruç bitene kadar yazmayım menü.zira menülerim bildiğin gibi.olarmııı?
Spor çetelenizi de yarın yapacam bu hafta çok geçikti kusıra bakmayın.ama işte Ramazan yoğunluğu 4 gündür davetteydim bugünde ben davet ettim.insanların yanındada tel ele alınmıyor.yarın geçmiş okuduktan sonra yaparım listeyi inşallah
Senin o parktaki ikizleri çanta gibi tuttugun foton vardıya banu hala gözümün önünde ...
Yok cnm olur mu ozaman da böyleydim
hattaa daha istikrarliydim
ikizler küçüktü sabaha kadar uyumazlardi
ama sabah direk parkuru boylardim ben ,
evde olmama rağmen çok düzenli yapardim
Bende öyleyim her saat başı tartıdayımBi ara izine ayrilmistim ve listesiz yapamam sanmistim ama yanılmışım listesizde kilo verdim kafam rahatti belki ondan simdi inan her saat basi tartiliyorum ...sabitligi gorunce cildiriyommm
Senin o parktaki ikizleri çanta gibi tuttugun foton vardıya banu hala gözümün önünde ...
Ve şimdiki halin.....
Ay bi ütü benim kalmış ...
Ev ahali uyurken gidip şu everest tepesini dagıtayım. Ütüden nefret etmiyorum aslında sadece gömlekler olmasınnn
günaydın kızlar
nasılsınız? herkes afiyettedir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?