ecemavi çevremiz hep burda genelde Allah'a şükür böyle davetli iftarda gerçekten Ramazan tadı başka güzel oluyo.sevinçle beklerim her yıl ramazanı.sadece verdiklerim gram gram gelmesin.tek korkum
Yemeğini götüremezsen de en kötü karnıyarığın sadece içini yersin patlıcanına dokunmazsın canımBugün eltimdeyim kızı gelecek hepberaber olalım dedi ben siz başbaşa hasret giderin dedim kaynım eşimi aramış gelin diye yine paşa paşa gidiyorum menüde karnı yarık var nasıl edecem bilmiyorum kesin kızarmıştırbende semiz otlu bulgur köftesi yaptım onuda alır yukarı çıkarım semiz otlu yogurdundan tırtıklarım artık gerisini bilmiyorum.....
Galiba öyle olurYemeğini götüremezsen de en kötü karnıyarığın sadece içini yersin patlıcanına dokunmazsın canım
Ptesi yaklaşmıştım ama reglye az kaldı son durum biraz şüphelicanim bi persrmbe bos bizimde saliya kadar suanlik doluyum. ramazanda guzel verilio da davetler saptiracak diye korkuyorum
hedefe yaklastinmi ortim:)
İnnşalllaaaahGidişleri olsunda dönüşleri olmasın in ş
Benim de yoğurdum az kaldı, ev yoğurduna alışınca hazır da alamıyorum bu akşam yapatım ben de. :)Galiba öyle olurbirde yemegi yapmaya kaltım yoğurdum azmış
Bu akşam yogurt yapayım
Sen ramazan basimda regli degilmiydin ben mi yanlis hatirliyommmKarnım ağrıyor bu sefer geliyor benim hala
Kuzum sadece 1 2 damla o da üç gün sürdü gitti orcumu bozmadan devam ettim özür oldugunu anladım....Sen ramazan basimda regli degilmiydin ben mi yanlis hatirliyommm
Ben yokken gelmişti sütüm eşim benim tarif üzere kaynatmış gelince temizlikge dalınca unutum hemen yapayımBenim de yoğurdum az kaldı, ev yoğurduna alışınca hazır da alamıyorum bu akşam yapatım ben de. :)
Senin o sütlüüü diyen dillerini kazandibine sarar yirim
sütlü tatlıyı kapan igdedalı
yansın geceler pelin su eceler
bidahamı gelcez dünyaya
tabikide yiyecez sütlü tatlıları ooo ye ye yee
benimde bugun cok yemek yiyesim var davetteyim. bakalim ne olacak.kendimi diyete uygun ama hacim olarak biraz buyuk seylerle gozumu ve karnimi doyurmam lazim
Hiç sorma halam yine bir ceee yaptı kalıcımı gidicimi bilmiyorum inşallah cumayı etkilemez....
sabah
1 ince dilim kaşar
1 kahve
öğlen
1 kase domates çorbası
1_2 ymk rendelenmis peynir
1 büyük kase yoğurt
3 tam ceviz
2.5 lt su
750 ml maydanoz suyu
Böyle olunca çok kötü oluyorum inşallah gelir gecer kurturulurum bu stresten ....
Begümün bu cevabına şaşırdık mı ?
Tabii ki hayır
Gözünü sevem cozmadan cozutmadan .. az da yesen çokta yesen doayacaksın ve yarın yine acıkacaksın ...bi de böyle düşün
Geçer geçer ... karnında ağrıyor ... gelmiş işte ...
Hee bi de bence o bulgur köftesi yerine karnıyarık ye
10 numara 5 yıldız
Efserim karnıyarık benim en güzel diyet yemeklerimdendir , kızarmış olsada fark etmez önemli olan yanında karbon almaman ...Böyle olunca çok kötü oluyorum inşallah gelir gecer kurturulurum bu stresten ....
Zaten yapamadım yogurdu kaltık karnıyarıga
Bittimi işler
Hepmi bu saatde gelir yahu, gitti oruç ...wc gitmeKarnım ağrıyor bu sefer geliyor benim hala
Böyle olunca çok kötü oluyorum inşallah gelir gecer kurturulurum bu stresten ....
Zaten yapamadım yogurdu kaltık karnıyarıga
Bittimi işler
yarın menüde
tavuk sote var ,sabahta krep yapicam kendime değişiklik veya yumurta salatası da olabilir
Efserim karnıyarık benim en güzel diyet yemeklerimdendir , kızarmış olsada fark etmez önemli olan yanında karbon almaman ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?