Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yemeğini götüremezsen de en kötü karnıyarığın sadece içini yersin patlıcanına dokunmazsın canım

sabah
1 ince dilim kaşar
1 kahve

öğlen
1 kase domates çorbası
1_2 ymk rendelenmis peynir
1 büyük kase yoğurt
3 tam ceviz

2.5 lt su
750 ml maydanoz suyu

Sen ramazan basimda regli degilmiydin ben mi yanlis hatirliyommm
Kuzum sadece 1 2 damla o da üç gün sürdü gitti orcumu bozmadan devam ettim özür oldugunu anladım....
Söktürmek için Banu'nun tavsiyesi üzerine civam percemi içtim bakalım yine bozmıyacagım orucu,kesinleşene kadar bekliyecegim

Son düzenleme:
Benim de yoğurdum az kaldı, ev yoğurduna alışınca hazır da alamıyorum bu akşam yapatım ben de. :)
Ben yokken gelmişti sütüm eşim benim tarif üzere kaynatmış gelince temizlikge dalınca unutum hemen yapayım
...aynen bende yiyemiyorum sadece kalabalık misafiler icin alıyorum o da köy yogurdu
Ben kırşehirden cömlek aldım onda mayalıyorum harika oluyor

Senin o sütlüüü diyen dillerini kazandibine sarar yirim

sütlü tatlıyı kapan igdedalı
yansın geceler pelin su eceler
bidahamı gelcez dünyaya
tabikide yiyecez sütlü tatlıları ooo ye ye yee

Begümün bu cevabına şaşırdık mı ?
Tabii ki hayır

benimde bugun cok yemek yiyesim var davetteyim. bakalim ne olacak.kendimi diyete uygun ama hacim olarak biraz buyuk seylerle gozumu ve karnimi doyurmam lazim

Gözünü sevem cozmadan cozutmadan .. az da yesen çokta yesen doayacaksın ve yarın yine acıkacaksın ...bi de böyle düşün

Hiç sorma halam yine bir ceee yaptı kalıcımı gidicimi bilmiyorum inşallah cumayı etkilemez....

Geçer geçer ... karnında ağrıyor ... gelmiş işte ...
Hee bi de bence o bulgur köftesi yerine karnıyarık ye

sabah
1 ince dilim kaşar
1 kahve

öğlen
1 kase domates çorbası
1_2 ymk rendelenmis peynir
1 büyük kase yoğurt
3 tam ceviz

2.5 lt su
750 ml maydanoz suyu

10 numara 5 yıldız

Böyle olunca çok kötü oluyorum inşallah gelir gecer kurturulurum bu stresten ....
Zaten yapamadım yogurdu kaltık karnıyarıga
Bittimi işler

Böyle olunca çok kötü oluyorum inşallah gelir gecer kurturulurum bu stresten ....
Bittimi işler
Efserim karnıyarık benim en güzel diyet yemeklerimdendir , kızarmış olsada fark etmez önemli olan yanında karbon almaman ...

İyi akşamlarrr ...

Kıslar sınav sonuçları açıklandı dün ..

Nehir sen naptın ? Varmıydı başka giren ?

2 dersten kalmışım 6 derstende geçmişim .
Yani büte 3 dersim var geçersem mezunum
ama çalışmadan girerim sınava ...
Diger kankiler kalmışlar seneye onlarla tekrar giderim arkadaşları yanlız bırakmayın bende serbest serbest girerim

Menümü bildiriyorum hemmen
Uyanınca(05:30)
1 kupa hibisküs şerbeti(şekersiz olanından)
2 ceviz

Kahvaltı(07:30)
1 yumurtayla biberli omlet
yarım domates
çok az peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen(12:30)
mantarlı tavuk sote
yoğurt

Akşam(17:30)
fırın sütlaç

Su:2 oldu 3 litreye tamamlarım
Spor: 1 saat yürüyüş+ şimdi de kalkıp callanetics yapıcam.

Bittimi işler

Evet canım evine bıraktım geldim şimdi ...soframı kurdum ..ezan bekliyorum hamd olsun .

yarın menüde
tavuk sote var ,sabahta krep yapicam kendime değişiklik veya yumurta salatası da olabilir

Gayet güzel geçecek yarın desene banu ...

Efserim karnıyarık benim en güzel diyet yemeklerimdendir , kızarmış olsada fark etmez önemli olan yanında karbon almaman ...

Canım geçtiğin derslere tebrikler ... kaldıklarını bütte vermeyi dene bence , bekleme . Finale çalışarak girmiştinn şu an bilgilerin taze ....oooo seneye kadar :)

Ve evet bencede bulgur köftesi yiyecekti bi de ... bence de karnıyarık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…