Ben yokken gelmişti sütüm eşim benim tarif üzere kaynatmış gelince temizlikge dalınca unutum hemen yapayım
...aynen bende yiyemiyorum sadece kalabalık misafiler icin alıyorum o da köy yogurdu
Ben kırşehirden cömlek aldım onda mayalıyorum harika oluyor
Yok canim üşütmedim gastrit zaten var cook ac kalinca mide yanmasi başlıyor dr bana uzun sure ac kalma demisti... ama cook şiddetli degil dayanabilirim 10 gun kaldi ramazanin bitmesine...Hadi yaa noldu kii yediğin birsey dokunmuş olabilir.
Sayet usutmediysen canim.
Küçük daktırım o çanaklardan çok yerde satılıyo illa nevşehir tarafına gitmene gerek yokAnnem de var benim öyle çömlek, ben şimdilik kapaklı cam kaplara mayalıyorum ama o taraflara yolum düşerse ben de almak istiyorum, çok güzel oluyor yoğurdu
Senin sindirim sistemi baya sorunlu adacımYok canim üşütmedim gastrit zaten var cook ac kalinca mide yanmasi başlıyor dr bana uzun sure ac kalma demisti... ama cook şiddetli degil dayanabilirim 10 gun kaldi ramazanin bitmesine...
yok giricem ausumda çalışıp , kasmadan ...
Evet canım evine bıraktım geldim şimdi ...soframı kurdum ..ezan bekliyorum hamd olsun .
Gayet güzel geçecek yarın desene banu ...
Canım geçtiğin derslere tebrikler ... kaldıklarını bütte vermeyi dene bence , bekleme . Finale çalışarak girmiştinn şu an bilgilerin taze ....oooo seneye kadar :)
Ve evet bencede bulgur köftesi yiyecekti bi de ... bence de karnıyarık
aeben'im sen ne okuyorsun açıktan mı örgün mü?yok giricem ausumda çalışıp , kasmadan ...
Bu dönem çok gerildim çok zorladılar.
Arkadaşlar 4 derske kaldılar. onlara üzüldüm hadi benim dgs gibi yada çalışmak gibi bir hedefim yok , onlarin hedefleri vardı..
Geçmiş olsun canım. Bende de gastrit var. Ama bu sene çok iyi maşallah hiç problem yaratmadı. Mineralli su çok tükettim bu sene onun faydası oldu galiba. Hamilelikte çok zorlamıştı. Sabahları kan geliyordu midemden aşınmıştı artık. Kızada büyüyünce şimdiden lafım hazır. Kan kusturdun bana dicemYok canim üşütmedim gastrit zaten var cook ac kalinca mide yanmasi başlıyor dr bana uzun sure ac kalma demisti... ama cook şiddetli degil dayanabilirim 10 gun kaldi ramazanin bitmesine...
Bende ilk yaparken terredütle yaptım ama şimdi vaz gecilmezim oldu...Annem de var benim öyle çömlek, ben şimdilik kapaklı cam kaplara mayalıyorum ama o taraflara yolum düşerse ben de almak istiyorum, çok güzel oluyor yoğurdu
Sagol canim kova burcuyumSenin sindirim sistemi baya sorunlu adacım.geçmiş olsun , Hangi burçtun ?
Bu arada şeriyi göremiyorum nerelerdeki ?
Hepmi bu saatde gelir yahu, gitti oruç ...wc gitme
Bende ilk yaparken terredütle yaptım ama şimdi vaz gecilmezim oldu...
Cok az ucundan oldu sanki karbon ama yarım ekmek dilimi oldu sanırım tadına bakmalık yaptım ısrarlar yüzündenEfserim karnıyarık benim en güzel diyet yemeklerimdendir , kızarmış olsada fark etmez önemli olan yanında karbon almaman ...
Geçmiş olsun canım. Bende de gastrit var. Ama bu sene çok iyi maşallah hiç problem yaratmadı. Mineralli su çok tükettim bu sene onun faydası oldu galiba. Hamilelikte çok zorlamıştı. Sabahları kan geliyordu midemden aşınmıştı artık. Kızada büyüyünce şimdiden lafım hazır. Kan kusturdun bana dicem
Yok kuzum degil sırsız.....tamam canım bırakırım dün yıkadım hazırladım birazdan yapacagım ....Çokhoşsun
İci sırlı mi bi resim koyabilirmisin bende alacağım
Sanada cook gecmis olsun canim bende diyetle beraber cook iyiydim...uzun sure aclik olunca hafif yanma basladi gecer insallah...Geçmiş olsun canım. Bende de gastrit var. Ama bu sene çok iyi maşallah hiç problem yaratmadı. Mineralli su çok tükettim bu sene onun faydası oldu galiba. Hamilelikte çok zorlamıştı. Sabahları kan geliyordu midemden aşınmıştı artık. Kızada büyüyünce şimdiden lafım hazır. Kan kusturdun bana dicem
Kuzum benimki biraz daha tuaf oldu zaten şaşkındı iyice yolu şaşırdı çok az olarak başlıyor özür mü degilmi bilmiyorum o yüzden bozamıyorum 3 gün bekliyecegim duruma göre bozarım artıkHepmi bu saatde gelir yahu, gitti oruç ...wc gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?