Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü yazayım mortim Efser Ve @_SARAYCA_
Ortim ada81 ....

Bugün resmen oruçlu gibiydim zaten ... şu anda hiç yiyesim yok ... yorgunluktan nereye sızacağımı bilemez,haldeyim ...

Saat mefhumu yok .. 07:45 te kapıya uyandım ve ....

Sade kahve
2 parça çeçil
.....
1 avuç kiraz arada bir yerde...
.....
Öğleden sonra yusufa yemek ısıtırken ,
3-4 kaşık kıymalı patlıcan oturma
Biraz yoğurt ...

Bu kadar işte ... yorgunken asla yemek yiyemem ... 100 kilo ikende böyleydim 60 da da ...

Su az oldu 1 lt ancak var yok .

Annem de var benim öyle çömlek, ben şimdilik kapaklı cam kaplara mayalıyorum ama o taraflara yolum düşerse ben de almak istiyorum, çok güzel oluyor yoğurdu

Hadi yaa noldu kii yediğin birsey dokunmuş olabilir.
Sayet usutmediysen canim.
Yok canim üşütmedim gastrit zaten var cook ac kalinca mide yanmasi başlıyor dr bana uzun sure ac kalma demisti... ama cook şiddetli degil dayanabilirim 10 gun kaldi ramazanin bitmesine...

Yok canim üşütmedim gastrit zaten var cook ac kalinca mide yanmasi başlıyor dr bana uzun sure ac kalma demisti... ama cook şiddetli degil dayanabilirim 10 gun kaldi ramazanin bitmesine...
Senin sindirim sistemi baya sorunlu adacım .geçmiş olsun , Hangi burçtun ?

Bu arada şeriyi göremiyorum nerelerdeki ?

selam kızlar
Bugün felaket yoruldum temizlik alışveriş derken. Pazara gidemedim. Markete gittim uzak bir yere bide hızımı alamayıp koca 4 poşet yapmışım zor taşıdım. Belinayı zaten zapetmek zor. 6 yaşına giriyor temmuzda anam dersinki 6 değil 16. Bir saat kıyafet seçme seremonisi. Sonra saç modeli seçimi. Oje seçimi derken. Pazar vakti geçti. Şimdiden böyle süslü ne olacak büyüyünce ne olacak merak ediyorum. Peşinde ajan gibi dolaşıcaz galiba

yok giricem ausumda çalışıp , kasmadan ...
Bu dönem çok gerildim çok zorladılar .
Arkadaşlar 4 derske kaldılar. onlara üzüldüm hadi benim dgs gibi yada çalışmak gibi bir hedefim yok , onlarin hedefleri vardı..

Bugünkü menüm
Sahur
2 yumurta haşlanmış
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
alabildiğine ot

İftar
Çorba bir kase(tanesiz yoğurt çorbası)
1 tabak patates yemeği kıymalı
2 kaşık yoğurt
Salata

Su: 2 lt henüz

Arada 1 porsiyon meyve ve 1-2 tane şu bimdeki galetadan yada altınbaşak yiyorum. Menüyü paylaşırken hep unutuyorum kaptanım. Haberin olsun Ausencia

Geçmiş olsun canım. Bende de gastrit var. Ama bu sene çok iyi maşallah hiç problem yaratmadı. Mineralli su çok tükettim bu sene onun faydası oldu galiba. Hamilelikte çok zorlamıştı. Sabahları kan geliyordu midemden aşınmıştı artık. Kızada büyüyünce şimdiden lafım hazır. Kan kusturdun bana dicem

Efserim karnıyarık benim en güzel diyet yemeklerimdendir , kızarmış olsada fark etmez önemli olan yanında karbon almaman ...
Cok az ucundan oldu sanki karbon ama yarım ekmek dilimi oldu sanırım tadına bakmalık yaptım ısrarlar yüzünden olmazsa yarın sahurda ekmek bir dilimini yemeyeyim.....

Bende 3 tane

Sanada cook gecmis olsun canim bende diyetle beraber cook iyiydim...uzun sure aclik olunca hafif yanma basladi gecer insallah...

Hepmi bu saatde gelir yahu, gitti oruç ...wc gitme
Kuzum benimki biraz daha tuaf oldu zaten şaşkındı iyice yolu şaşırdı çok az olarak başlıyor özür mü degilmi bilmiyorum o yüzden bozamıyorum 3 gün bekliyecegim duruma göre bozarım artık
Ramazan sonu doktor yolu gözüktü bana

Bugünkü menüm
Sahur
1 kırmızı 2 yeşil köz biber
1 k.k peynir
1 dilim kepek ekmegi
1 bardak ciha tohumlu süt
1 maden suyu, salatalık
İftar
2 kase cacık
1 karnıyarık
Yarım kaşık pirinç pilavı
Bir lokma tadına bakmalık lahmacun
Ara yeşil çay
1 küçük parca kurabiye (ıslarlar yüzünden kızımın kurabiyesinin ucundan aldım )
Onu yiyecegime 1 çatal güllaç alaydım ondan daha iyiydi :))) güllaça elimi sürmedim :)))
Bugünlük yeter....
Şimdi civam percemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…