Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

73 ü ucundan gördüm çok şükür dün akşam, bakalım bu akşam ne çıkacak yavaş veriyorum diyorum ama 28 nisan da başladım, 6 kilo verdim nerdeyse, ilk başta 2 kilo verdim tabi sonrası 700 ortalama.
gayet iyi vermissin canim 1.5 ayda 6 kilo cok iyi ve saglikli bi rakam

hayirli olsun canim hayirlisi ile kalp atislarini duyrsiniz ins

sütlü tatlıyı kapan igdedalı
yansın geceler pelin su eceler
bidahamı gelcez dünyaya
tabikide yiyecez sütlü tatlıları ooo ye ye yee

Ben kiii sütlacı kazandibini tatlıdan saymazdım. Şimdi kaptan sütlü tatlı deyince neşem yerine geldi

Ben kiii sütlacı kazandibini tatlıdan saymazdım. Şimdi kaptan sütlü tatlı deyince neşem yerine geldi
Hayriş tatlıyı yapayalnız bi odada her lokmada ağzında 10 sn tutarak gözlerin kapalı ıhhhmmm ııhhhmm diye tadını çıkara çıkara ye. ye ki vücut yediğini anlasın.üstünede bi soda.bitti gitti hiç etkilemez

Daha önceki iplerini yazmıyordum dakka bazında az olduğu için ama her türlü spor gözümden kaçmaz devamını bekleriz

ecemavi çevremiz hep burda genelde Allah'a şükür böyle davetli iftarda gerçekten Ramazan tadı başka güzel oluyo.sevinçle beklerim her yıl ramazanı.sadece verdiklerim gram gram gelmesin.tek korkum

ecemavi çevremiz hep burda genelde Allah'a şükür böyle davetli iftarda gerçekten Ramazan tadı başka güzel oluyo.sevinçle beklerim her yıl ramazanı.sadece verdiklerim gram gram gelmesin.tek korkum
canim bi persrmbe bos bizimde saliya kadar suanlik doluyum. ramazanda guzel verilio da davetler saptiracak diye korkuyorum

hedefe yaklastinmi ortim:)

bilmiyorum cnm bu hafta yapamadım
gecelere kadar temzilik yapınca olmuyor spor

Şimdi işten çıkıp hemen almaya gidiyorum. Dediğin gibi evde yiyim millete rezil olmayım şimdi bi tatlı yüzünden

Hadi bakalım paydos bitti :)

Bi de mortilerime sesleneyimmm

Bugün tartılmadım ama bu kadar işe yine 300 500 gitmiştir o da en kötü dün gece geç yenen iftarı telafi etse ... 58.8 im yine benimledir
Hiç sorma halam yine bir ceee yaptı kalıcımı gidicimi bilmiyorum inşallah cumayı etkilemez....

Bugün eltimdeyim kızı gelecek hepberaber olalım dedi ben siz başbaşa hasret giderin dedim kaynım eşimi aramış gelin diye yine paşa paşa gidiyorum menüde karnı yarık var nasıl edecem bilmiyorum kesin kızarmıştır bende semiz otlu bulgur köftesi yaptım onuda alır yukarı çıkarım semiz otlu yogurdundan tırtıklarım artık gerisini bilmiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…