Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tatlı diye ölüyorum sabahtan beri. Tarçınlara boğdum kendimi yine de iflah olmadım. Ama direniyorum. Dün akşam yemeğe arkadaşlarımı davet etmiştim. Pilavla tatlıyı paket yaptım verdim ellerine. Yoksa yine bulaşık deterjanıyla telef ederdim kendimi biliyorum
Bi de dün o kadar fazla su içince kesin bugün ödem olur dediydim. Sabah tekrar baktım 4,5 litreyi azcık geçmiş içtiğim su Fakat tartı coşturdu yine
Benim bu tatlı isteğine bi çözüm bulmam lazım. İnsan sabahın 5 buçuğunda uykudan tatlı isteyerek uyanır mı yahu. Bi de çok acıkıyorum. Wc de epey sıklaştı. Bunları metabolizmamın hızlanmasına bağlıyorum ama tatlı. Nayn tatlı

Bayağı zorluyor seni yani bu durum Ramazanın şöyle bir artısı var ama diyette olmasan bile aman aman yiyemiyorsun

Biten odaların kapısını kapattığımızda ki hazzımı sizinle paylaşıp gideyim

5 dk mola bu ... ne çoook şey attım yine ... kapı önü yığıldı ... görseniz evimde boştur , eşya sevmem ... ama sokmuşum yine baza altlarına dolap içlerine babaannem gibi bişeyler

Ahu060812 Işte anneciğin kesin bizim abla gibi

@masumm Spor yok diye belki de tartının kıpraşmaması

igdedali Canım yiyebileceğin tatlılar var aslında ... senin meta hızında özellikle sütlü tatlıların olumsuz etkisi olmaz .

ada81 Canım aynen öyle , ramazan son hafta gönlüm rahat ohhh misss

Hadi bakalım paydos bitti :)

Bi de mortilerime sesleneyimmm

Bugün tartılmadım ama bu kadar işe yine 300 500 gitmiştir o da en kötü dün gece geç yenen iftarı telafi etse ... 58.8 im yine benimledir

1 porsiyon mu tadımlık mı kaptan çabuk söyle bana

3 gündür iftara kadar hafif mide yanmalarim basladi gastritten mi acaba ??? Boyle sırtıma vuran bi agri oluyor ara sira....

Kolay gelsin ohhh mis gibi olmuştur ev şimdi.
Ne güzel bir şey temizlik demii evin havası hafifliyor resmenn.
Güle güle kirlensin ama böyle yavaş yavaş :))

1 porsiyon mu tadımlık mı kaptan çabuk söyle bana

Hadi minicik bi kase olsun ... ama sütlüüüüüüü

3 gündür iftara kadar hafif mide yanmalarim basladi gastritten mi acaba ??? Boyle sırtıma vuran bi agri oluyor ara sira....

Canım yanılıyor olabilirim de ... iftarda turşu yemiştin sen sanki ... o alevlendirmiş olabilir

Kolay gelsin ohhh mis gibi olmuştur ev şimdi.
Ne güzel bir şey temizlik demii evin havası hafifliyor resmenn.
Güle güle kirlensin ama böyle yavaş yavaş :))

Aynen canım ya ... şimdi böyle dip köşe temizlenince , kıyamıyorsun elin daha da bi evin üzerinde oluyor , temiz yeri siliyorsun falan epey bi götürüyor ... di mi ada81

İnşallah yaparız tatlım.
Bi baslarsak gerisi gelirr :))
Ooooooo reddedilemez teklif Nefs

Tamam canım , her nerede olacaksan yediklerine dikkat et e mi canım ?
Bende de yarın temizlik var ... ce demeye girip çıkacağım muhtemelen ara ara
Tabii kii kabul ettim..:))
Aynura Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.

Sadece sag taraf uyusuyor bilemiyorum. Su an bacagimda yok kolumda var ama gündüz is yerinde zor dayandim. Uzattim bacaklarimi. İnşallah onemsiz bir seydir

Sarayca ben kaçırdım mi bilmiyorum dr gittinmi geçmiş olsun

Ay bugün sessiz sakin evimde iftar yapacam derken yine davet edildim maşallah ne bereketli Ramazan oldu davetten davete

Daha ne istiyorsun ne guzel çevren geniş

Ben dünde 1 saate yakin yürüdüm

Anam mortime bak ye mortim soyle ballı şerbetli

Gecmis olsun ada yanmada varsa buyuk ihtimal gastrit tir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…