Bilerek yedim halsizligim gecsin diye.neden cnm ?
kaçamak mı yaptın, oluyor işte bazen arada napalim
Bilerek yedim halsizligim gecsin diye.
Dinlen iyice.Hic halim yoktu canım gidemedim
Canim kansizlik olabilir mi biliyorsun ben de kansizlikla cook mücadele ediyorum halsiz kaliyorum...Bilerek yedim halsizligim gecsin diye.
anladım cnm, bende şuan çok halsizim
cidden yemek yemek i insanın doğasında var, yemeyince tadı tuzu olmuyor insanin
Olabilir. Vitamin bakımından zengin şeyler ye. Dikkat et kendine.Teşekürler canim. Gidemedim hep yattim. Kendimi cok yordum sanirim ondan oldu gibi geliyor bana
hall edersin masumum sen...yarın kutsal perşenbe...
yok cnm nerde 62 çok tartılmıyorum bu araa
ama sabitiim sanırım
çok ayakta kaldıgım için şiştim iki gündür
eve gidiyorum gece 12-1 e adar ev işi ayaktayım
şimdi maydanoz suyu filan içim
bakalım birazda simit filan kaçırdım
toparlamak için 2 günüm var bugün öglen çorba ve ygurt ceviz yicem sadece
Can7m menü gayet güzel .
Tek tavsiyem olabilir ki bence uygula,sahursa yemek değil hailanmış yumurta ve kahvaltı .
Sağol canım , atom karınca mübarek ... abla diyorum ordan anla yaşını
Günaydınnnnn kulağına su kaçmış minnak begümmmm
Darısı hepinizin başına inşallah
Helal sana daktırım
Yani havamı da atarım diyorsunnnihtiyacım yok sağlık için
Günaydın mimuparem
Hepinize iğbe yok yok çuvaldız kargoladım bugün şişleriniz içincumaya hiç bişeyiniz,kalmaz
Olur ecem olur , 7/24 açığız hamdolsun
Hadi hayırlı ola pirinç tanesi
Sevsinler pirinç taneni :)
çokkk teşükkürlee kızlar...ya bişi sorucam benum hipertonusum varmış.onun türkçesi ne ola bilir?sanki içten şişiyorum.nefes alamıyor gibi oluyorum karnımdan...araştırıcam ama türkçesini bilemiyorum.şimdi de öyleyim...çok diskanfort bi hiss..Kesin bende ki şişkinliğin sebebi o
Maşallah o pirinç tanesine
benim dip köşe temizkiklerde de kapı önü dolar hep.. kv de hep bakar ne atıyom diyeBiten odaların kapısını kapattığımızda ki hazzımısizinle paylaşıp gideyim
5 dk mola bu ... ne çoook şey attım yine ... kapı önü yığıldı ... görseniz evimde boştur , eşya sevmem ... ama sokmuşum yine baza altlarına dolap içlerine babaannem gibi bişeyler
inşallah canım çok sagol...hayirli olsun canim hayirlisi ile kalp atislarini duyrsiniz ins
ya bende mutlu olacağım bir şey yemek istiyorum ama ne bulamıyorum.diyette olmak en güzeli yaaa...anladım cnm, bende şuan çok halsizim
cidden yemek yemek i insanın doğasında var, yemeyince tadı tuzu olmuyor insanin
Canım muhtemelen o programı hergün uygulamak çok yordu seni biraz dinlen ama doktora uğramayı da atlama, çok geçmiş olsun tekrardan.Teşekürler canim. Gidemedim hep yattim. Kendimi cok yordum sanirim ondan oldu gibi geliyor bana
ya bende mutlu olacağım bir şey yemek istiyorum ama ne bulamıyorum.diyette olmak en güzeli yaaa...
Hala olulere okunuyor aebenim..yasin mesela o kadar yasama ait bir sureki ama persembe geceleri okunuyor sadece...yeni yeni birseylerin degistigini cok düşünmüyorum ben..gostermelik dindarligin arttigini goruyorum etrafımda..tesetturun bile modasi var artik hemde cok büyük bir endustri oldu..cevremde benden daha cok makyaj yapan esarbina taki tunik elbise uydurma derdine düşmüş insanlari gordukce üzülüyorum..benim annemin tesetturunu dusunuyorum da arada daglar var...ablam gecen gun carsiya gittim acik havada millet orucluyken cafede oturmuş yiyip icen kapali kadinlar gördüm uluorta diyor ben reglken balkonumda sigara icmeye cekindim kimse gormesin diye...eski saygi kalmadi bence bu günlere..burada durum boyle diger yerleri bilmiyorum...eskiye gore bilincin arttigini düşünmüyorum..Katılıyorum hülyam .
Hocam bize türkiyede kuran'nın türkçesinin tamamını okuyan kişinin % 2 oldugunu söylediğimde hem çok üzülmüş hemde şaşırmıştım ...
Bize yıllarca kuran'ı ölülere okuttular . Süslü kaplar içinde duvara astırdılar .
Hamdolsunki yeni yeni birşeyler değişiyor ...
Allah kabul etsin canım . Adının hatim olması fark etmiyor hayatımıza rehber yapalım, bize o lazim
Ortim ne oldu kuzum sana....Bilerek yedim halsizligim gecsin diye.
Efser avatarindaki kimdi??Ortim ne oldu kuzum sana....
Geçmiş olsun...
Adını unutum yaa ama yabacı bir kadındıEfser avatarindaki kimdi??
Adını unutum yaa ama yabacı bir kadındıEfser avatarindaki kimdi??
Iran sahinin karisi sureyya ya benzettim de..Adını unutum yaa ama yabacı bir kadındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?