Dolapları duzenliyorum deyince çıkmıştır belki dedim.Yok cnm bulamadım
Masum bu sure icinde cuzdan degistirdin mi eski cuzdanda olabilir mi..umulmadik yerlerden biridir belkiDolapları duzenliyorum deyince çıkmıştır belki dedim.
Hiç ummadığın zamanda cçıksın inşallah
Buldum şimdi prensesIran sahinin karisi sureyya ya benzettim de..
İyi akşamlar hoşgeldinIyi akşamlar herkese
Dolapları duzenliyorum deyince çıkmıştır belki dedim.
Hiç ummadığın zamanda cçıksın inşallah
Masum bu sure icinde cuzdan degistirdin mi eski cuzdanda olabilir mi..umulmadik yerlerden biridir belkiNare83
Bende uzerinde sureyyanin resmi olan cay tabagi var 2 tane annemden yadigar..oradan hatırladım:)Buldum şimdi prenses
Eki Görüntüle 2008928
Dogru hatırlamişsin preses sorarya miş bir kaç yerde denk geldim inceleme fırsatım olmadı yabancı bir sitede ıran ilgili oldugunu yazıyortam bir bilgim yok benimki begeni sadece
İyi akşamlar kazan mübarek olsun temizlik bitmiş ellerine sağlık iyi günlerde bu lafı sevmem ama başkada bişey denilmez güle güle kirlet :)))Iyi akşamlar herkese
Çok güzelmiş tam prenses.Bende uzerinde sureyyanin resmi olan cay tabagi var 2 tane annemden yadigar..oradan hatırladım:)
Kadının ne güzelmiş beee:)))))Bende uzerinde sureyyanin resmi olan cay tabagi var 2 tane annemden yadigar..oradan hatırladım:)
Kumasi da var adini unuttum oda cok guzel onunda tabagi var..Kadının ne güzelmiş beee:)))))
İyice merak ettim araştırayım :))))
Benim dershanede bi arkadasim vardi dogru dürüst kapanmayalara üstu mekke alti paris derdi.... mesala ben gercekten kapanmayi cok istiyorum ama ne zaman olur bilmiyorum olursada layikiyla yapmak istiyorum bu yuzden hemen cesaret edemiyorum.. .Hala olulere okunuyor aebenim..yasin mesela o kadar yasama ait bir sureki ama persembe geceleri okunuyor sadece...yeni yeni birseylerin degistigini cok düşünmüyorum ben..gostermelik dindarligin arttigini goruyorum etrafımda..tesetturun bile modasi var artik hemde cok büyük bir endustri oldu..cevremde benden daha cok makyaj yapan esarbina taki tunik elbise uydurma derdine düşmüş insanlari gordukce üzülüyorum..benim annemin tesetturunu dusunuyorum da arada daglar var...ablam gecen gun carsiya gittim acik havada millet orucluyken cafede oturmuş yiyip icen kapali kadinlar gördüm uluorta diyor ben reglken balkonumda sigara icmeye cekindim kimse gormesin diye...eski saygi kalmadi bence bu günlere..burada durum boyle diger yerleri bilmiyorum...eskiye gore bilincin arttigini düşünmüyorum..
Çok daha güzel resimleri var bende alırken öyle zannetim hata araştırayım dedim bu hafta fırsat bulamadım....Çok güzelmiş tam prenses.
Ben eski film artisti zannettim
Bunlar kendilerini tabagamı kazımış ne yapmıslar :)))Kumasi da var adini unuttum oda cok guzel onunda tabagi var..
Bugünkü menüm
Sahur
2 yumurta haşlanmış
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
alabildiğine ot
İftar
Çorba bir kase(tanesiz yoğurt çorbası)
1 tabak patates yemeği kıymalı
2 kaşık yoğurt
Salata
Su: 2 lt henüz
Arada 1 porsiyon meyve ve 1-2 tane şu bimdeki galetadan yada altınbaşak yiyorum. Menüyü paylaşırken hep unutuyorum kaptanım. Haberin olsunAusencia
Bugünkü menüm
Sahur
1 kırmızı 2 yeşil köz biber
1 k.k peynir
1 dilim kepek ekmegi
1 bardak ciha tohumlu süt
1 maden suyu, salatalık
İftar
2 kase cacık
1 karnıyarık
Yarım kaşık pirinç pilavı
Bir lokma tadına bakmalık lahmacun
Ara yeşil çay
1 küçük parca kurabiye (ıslarlar yüzünden kızımın kurabiyesinin ucundan aldım )
Onu yiyecegime 1 çatal güllaç alaydım ondan daha iyiydi :))) güllaça elimi sürmedim :)))
Bugünlük yeter....
Şimdi civam percemi
Menüm
Sabah 08:30
Beyaz peynir
Domates
Kozlenmis kırmızı biber
2 kuru kayısı ceviz
1 etiform
Çay
Akşam 16 : 30
1 parça tavuk
3 yk makarna
Domates salatalık
Sütlü Nescafe
Su 3 olur
1 saat tempolu yürüyüşAusencia @Ahu060812
Iyi akşamlar dostlar. Ben bu gun hep yattim cok halsizim. Diyette yalan oldu bu gun.
Bu arada unutmadan menüyü yazayım..
Kahvaltı:
Yine beyaz peynirli tb ekmeği ile yağsız tost
1 salatalık ve cherry domates
Öğlen:
Somonlu salata
Ara:
1 fincan türk kahvesi (sade)
5 badem biraz da yaban mersini
Akşam:
1 kepçe acılı tavuk çorbası
1 porsiyon haşlama sebze ( mantar, brokoli, kapya biberi, beyaz lahana, bebek mısır)
2 litre kadar su bir kupa da yeşil çay içildi.
Masum paranı buldun mu
hall edersin masumum sen...yarın kutsal perşenbe...
çokkk teşükkürlee kızlar...ya bişi sorucam benum hipertonusum varmış.onun türkçesi ne ola bilir?sanki içten şişiyorum.nefes alamıyor gibi oluyorum karnımdan...araştırıcam ama türkçesini bilemiyorum.şimdi de öyleyim...çok diskanfort bi hiss..
benim dip köşe temizkiklerde de kapı önü dolar hep.. kv de hep bakar ne atıyom diye
inşallah canım çok sagol...
Yaa sesli güldümBunlar kendilerini tabagamı kazımış ne yapmıslar :)))
İnan şu ısrarlar yüzünden insan yüzü görmek istemiyorumBi önceki alıntıma kahkaha ile başlamıştım orda aslındaigdedali nın mesajı olmalıydı :) nereye uçtu bilmiyorum ..yazayım içime dert olur sonra
Patates yedipin için akşam ekmeköerini yememen isabetli olmuş canım .
Öğünlerin ekmekli olduğu için aralarda galeta vs tercih etmene gerek yok canım .
Ufak kaçamaklar olmuş ... 3 ü bir arada olmamış sadece ... kaçamaklar toplantısı gibi olmuş :)
Güzel canım gayet güzel .. ipler yürüyüşe döndü bu ara ...spor pointleri geliyor :)
Geçmiş olsun canım çok .
Keşke azıcık toparlanıp gidebilseydin dr a .
Ben yoğun sporla ilgili olduğunu düşünüyorum biraz . Kas ağrısı o kolun bacağındakiler sanki .
Çok güzel canım
Sende bugün toparlanmışsın çok sevindim
Canım sordupun tıbbi terimleri bilmiyırum , bi bakayım neymiş ...
Benimde babam olsa kesin bana çaktırmadan açar bakardı ne attım diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?