Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dolapları duzenliyorum deyince çıkmıştır belki dedim.
Hiç ummadığın zamanda cçıksın inşallah

Yok cnm ya bende çok umutla döktüm dolapları ama yok

Masum bu sure icinde cuzdan degistirdin mi eski cuzdanda olabilir mi..umulmadik yerlerden biridir belki Nare83

Yok cnm hiç değiştirmedim cüzdan, döktüm her yeri ama yok kısmet inş çıkar

Bende uzerinde sureyyanin resmi olan cay tabagi var 2 tane annemden yadigar..oradan hatırladım:)

Benim dershanede bi arkadasim vardi dogru dürüst kapanmayalara üstu mekke alti paris derdi.... mesala ben gercekten kapanmayi cok istiyorum ama ne zaman olur bilmiyorum olursada layikiyla yapmak istiyorum bu yuzden hemen cesaret edemiyorum.. .

Bizim kusak ne yazikki harcandi dine yönelenlere beyni yikanmis dediler... kulaktan dolma seylerle buyuduk ne zaman idrak ettik okuduk araştırdık sorguladik.... ben kendi adıma sunu diyebilirim biseye gunah denildi ama nedenini soylemediler.. yanarsin cehennemde falan filon adami dine kusturuyorlardi...

Ben kizima iyiyi dogruyu anlatirken aciklayici davranmak istiyorum simdiden basladik ufak ufak...

Bi önceki alıntıma kahkaha ile başlamıştım orda aslında igdedali nın mesajı olmalıydı :) nereye uçtu bilmiyorum ..yazayım içime dert olur sonra

Patates yedipin için akşam ekmeköerini yememen isabetli olmuş canım .
Öğünlerin ekmekli olduğu için aralarda galeta vs tercih etmene gerek yok canım .

Ufak kaçamaklar olmuş ... 3 ü bir arada olmamış sadece ... kaçamaklar toplantısı gibi olmuş :)

Güzel canım gayet güzel .. ipler yürüyüşe döndü bu ara ...spor pointleri geliyor :)

Iyi akşamlar dostlar. Ben bu gun hep yattim cok halsizim. Diyette yalan oldu bu gun.

Geçmiş olsun canım çok .
Keşke azıcık toparlanıp gidebilseydin dr a .

Ben yoğun sporla ilgili olduğunu düşünüyorum biraz . Kas ağrısı o kolun bacağındakiler sanki .

Çok güzel canım
Sende bugün toparlanmışsın çok sevindim

Masum paranı buldun mu

Benimde ara ara aklıma geliyor banun para

Canım sordupun tıbbi terimleri bilmiyırum , bi bakayım neymiş ...

Benimde babam olsa kesin bana çaktırmadan açar bakardı ne attım diye :)

İnan şu ısrarlar yüzünden insan yüzü görmek istemiyorum yemiyorum dedikce agzıma tıkacaklar diyet savar varmı :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…