Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende bir konu hakkında konusurken alakasi olmasa bile peygamberlerin o konuyla ilgili yaptiklarini anlatiyorum muhabbetin icinde sıkmadan..ozellikle peygamberimizin hayatında yemekle gunluk yaşamıyla ilgili kisimlari..israf mesela konusurken peygamberimizde sunu demis soyle davranmis diyorum..aklina yaziliyor cocuklarin..

Evetttt Ahu060812 yazmış sağolsun...

Ilk defa görüyorum bu tabaklardan var benimde ama resimlisini hiç görmedim.
Galiba Türkiye de yokk
Bu tabaklar enaz 50 yillik canim..kalabalik misafir gelecekmis mevlut yapiyormus sanirim annem babam gidip bunlari almis..simdi yok..

Ne guzel masallah benim kiz daha 4 yaşında sadece namazlarima eslik ediyor...beraber tespih cekiyoruz..cook mutlu oluyorum...

Eskiden buyuklerimiz namaz kilarken bi önüne gecsek dunyanin lafini ederlerdi kokardim ... kizim simdi benimle ayni anda secdeye varıyor cook mutlu oluyorum cekil demiyorum görsün ogrensin istiyorum... namazligin bi ucuna o bi ucunda ben secdeye varıyoruz... Rabbim kabul etsin...

Biliyorum 4 evlat var sende..
O şimdi paşa gibidir

Kızların ikisi küçük vede arka arkaya olunca pek pasa olamıyor daha cok abilik yapmasını bekliyorum

Teşekürler canim. Gidemedim hep yattim. Kendimi cok yordum sanirim ondan oldu gibi geliyor bana

Banada oldu gecen pazar resmen elim ayağım titredi ama bir gün boyunca uyuyunca geçti şükür cok enerjik olamıyorum buna şükür

Ne güzel hiç renkleri solmamis..
Hem anısida varmış.
Bunlari kullanmiyorum canim...komposto takımım 1 tanecikte serbet bardagim var anamdan kalan..o kadar guzeller ki..simdi o kadar guzelleri uretilmiyor....renkleri cok guzel.

Rabbim kabul etsin.
Zaten toplumun en büyük hatası böyle güzel bir dini zorlaştırmalari ve korkutmalaridir..

Ne zorluyordur kızlar onu valla.

Birde senin sinavlar bitmedi mi denk gelmiyoruz hic aeben bacimmm
Tam bitti dedim 22 hazirana büt çıktı 3 ders ...

Diyet olmayınca çok giremiyorum hülyam kafamda dalgalı az . Size yazmadım... nigdede merdivenden düştüm basamagı fark edemedim topraga kapandım .. Sıcagıyla bilemedim ertesi gün gögsümde kitle oluştu memografi ,emar vs derken 1 aydır doktordayım . Küçük kistler bulundu düşmede oluşan kitle dışında .
Hamdolsun önemli bişi değilmiş .
Üst üste biraz sıkıntılar var rabbım beterini vermesin , aminnn
Bilegimde doku zedelenmesi olmuş tabi birkaç hafta sonra fark ettim .çok tadım yok açıkçası sizede yansıtmak istemedim

Küçük cadınında sınavları bitmedi bu hafta sonu 2 gün girecek onun gerginliğide var üstümüzde ...

Canim coook gecmis olsun Rabbim sifa versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…