Bende bir konu hakkında konusurken alakasi olmasa bile peygamberlerin o konuyla ilgili yaptiklarini anlatiyorum muhabbetin icinde sıkmadan..ozellikle peygamberimizin hayatında yemekle gunluk yaşamıyla ilgili kisimlari..israf mesela konusurken peygamberimizde sunu demis soyle davranmis diyorum..aklina yaziliyor cocuklarin..Benim dershanede bi arkadasim vardi dogru dürüst kapanmayalara üstu mekke alti paris derdi.... mesala ben gercekten kapanmayi cok istiyorum ama ne zaman olur bilmiyorum olursada layikiyla yapmak istiyorum bu yuzden hemen cesaret edemiyorum.. .
Bizim kusak ne yazikki harcandi dine yönelenlere beyni yikanmis dediler... kulaktan dolma seylerle buyuduk ne zaman idrak ettik okuduk araştırdık sorguladik.... ben kendi adıma sunu diyebilirim biseye gunah denildi ama nedenini soylemediler.. yanarsin cehennemde falan filon adami dine kusturuyorlardi...
Ben kizima iyiyi dogruyu anlatirken aciklayici davranmak istiyorum simdiden basladik ufak ufak...
Bi önceki alıntıma kahkaha ile başlamıştım orda aslında @igdedali nın mesajı olmalıydı :) nereye uçtu bilmiyorum ..yazayım içime dert olur sonra
Patates yedipin için akşam ekmeköerini yememen isabetli olmuş canım .
Öğünlerin ekmekli olduğu için aralarda galeta vs tercih etmene gerek yok canım .
Ufak kaçamaklar olmuş ... 3 ü bir arada olmamış sadece ... kaçamaklar toplantısı gibi olmuş :)
Güzel canım gayet güzel .. ipler yürüyüşe döndü bu ara ...spor pointleri geliyor :)
Geçmiş olsun canım çok .
Keşke azıcık toparlanıp gidebilseydin dr a .
Ben yoğun sporla ilgili olduğunu düşünüyorum biraz . Kas ağrısı o kolun bacağındakiler sanki .
Çok güzel canım
Sende bugün toparlanmışsın çok sevindim
Benimde ara ara aklıma geliyor banun para
Canım sordupun tıbbi terimleri bilmiyırum , bi bakayım neymiş ...
Benimde babam olsa kesin bana çaktırmadan açar bakardı ne attım diye :)
İki kuma bir olup tabak üretme rekoru kırmak için baş koymuşlar bence....Yaa sesli güldüm
Bu tabaklar enaz 50 yillik canim..kalabalik misafir gelecekmis mevlut yapiyormus sanirim annem babam gidip bunlari almis..simdi yok..Ilk defa görüyorum bu tabaklardan var benimde ama resimlisini hiç görmedim.
Galiba Türkiye de yokk
Antika bana annenemin fincanlarını hatırlattın şimdi üzerlerinde prenses resimleri olanlar geldi aklıma:)))
Ne güzel hiç renkleri solmamis..Bu tabaklar enaz 50 yillik canim..kalabalik misafir gelecekmis mevlut yapiyormus sanirim annem babam gidip bunlari almis..simdi yok..
Ne guzel masallah benim kiz daha 4 yaşında sadece namazlarima eslik ediyor...beraber tespih cekiyoruz..cook mutlu oluyorum...Bende bir konu hakkında konusurken alakasi olmasa bile peygamberlerin o konuyla ilgili yaptiklarini anlatiyorum muhabbetin icinde sıkmadan..ozellikle peygamberimizin hayatında yemekle gunluk yaşamıyla ilgili kisimlari..israf mesela konusurken peygamberimizde sunu demis soyle davranmis diyorum..aklina yaziliyor cocuklarin..
Biliyorum 4 evlat var sende..
O şimdi paşa gibidir
Teşekürler canim. Gidemedim hep yattim. Kendimi cok yordum sanirim ondan oldu gibi geliyor bana
Bunlari kullanmiyorum canim...komposto takımım 1 tanecikte serbet bardagim var anamdan kalan..o kadar guzeller ki..simdi o kadar guzelleri uretilmiyor....renkleri cok guzel.Ne güzel hiç renkleri solmamis..
Hem anısida varmış.
Rabbim kabul etsin.Ne guzel masallah benim kiz daha 4 yaşında sadece namazlarima eslik ediyor...beraber tespih cekiyoruz..cook mutlu oluyorum...
Eskiden buyuklerimiz namaz kilarken bi önüne gecsek dunyanin lafini ederlerdi kokardim ... kizim simdi benimle ayni anda secdeye varıyor cook mutlu oluyorum cekil demiyorum görsün ogrensin istiyorum... namazligin bi ucuna o bi ucunda ben secdeye varıyoruz... Rabbim kabul etsin...
Evet cook kiziyorum buyuklerimize oyle korkuttular bizleri herseyle... oyle yapma gunah boyle yapma gunah neyseki cok şükür simdi araştırıp okuyoruz ....Rabbim kabul etsin.
Zaten toplumun en büyük hatası böyle güzel bir dini zorlaştırmalari ve korkutmalaridir..
Aöf önlisans ilahiyat canım ...aeben'im sen ne okuyorsun açıktan mı örgün mü?
Ne zorluyordur kızlar onu valla.Kızların ikisi küçük vede arka arkaya olunca pek pasa olamıyor daha cok abilik yapmasını bekliyorum
Banada oldu gecen pazar resmen elim ayağım titredi ama bir gün boyunca uyuyunca geçti şükür cok enerjik olamıyorum buna şükür
Bence sende bi sıcak duş all.Ayy okuyorum da yazmaya mecalim yok :)
Bi de tel.deyim zaten ..nefret ediyorum burdan yazmayademinde burası diye 70 kilolara tıklamışım
Tam bitti dedim 22 hazirana büt çıktı 3 ders ...Birde senin sinavlar bitmedi mi denk gelmiyoruz hicaeben bacimmm
Bence sende bi sıcak duş all.
Sonra yat dinlen.
Canim coook gecmis olsun Rabbim sifa versin....Tam bitti dedim 22 hazirana büt çıktı 3 ders ...
Diyet olmayınca çok giremiyorum hülyam kafamda dalgalı az . Size yazmadım... nigdede merdivenden düştümbasamagı fark edemedim topraga kapandım . . Sıcagıyla bilemedim ertesi gün gögsümde kitle oluştu memografi ,emar vs derken 1 aydır doktordayım . Küçük kistler bulundu düşmede oluşan kitle dışında .
Hamdolsun önemli bişi değilmiş .
Üst üste biraz sıkıntılar var rabbım beterini vermesin , aminnn
Bilegimde doku zedelenmesi olmuş tabi birkaç hafta sonra fark ettim.çok tadım yok açıkçası sizede yansıtmak istemedim
Küçük cadınında sınavları bitmedi bu hafta sonu 2 gün girecek onun gerginliğide var üstümüzde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?