Ayyy bende oyleyim bi gozum diriliste bi gozum burada bugun sezon finali
Koltukta uzandım zaten canım ...duşta tamam ... yorgunluk değil tatlı bi mayışıklık var şu an
dogru söze ne denir . Malesef Haklısın canımHala olulere okunuyor aebenim..yasin mesela o kadar yasama ait bir sureki ama persembe geceleri okunuyor sadece...yeni yeni birseylerin degistigini cok düşünmüyorum ben..gostermelik dindarligin arttigini goruyorum etrafımda..tesetturun bile modasi var artik hemde cok büyük bir endustri oldu..cevremde benden daha cok makyaj yapan esarbina taki tunik elbise uydurma derdine düşmüş insanlari gordukce üzülüyorum..benim annemin tesetturunu dusunuyorum da arada daglar var...ablam gecen gun carsiya gittim acik havada millet orucluyken cafede oturmuş yiyip icen kapali kadinlar gördüm uluorta diyor ben reglken balkonumda sigara icmeye cekindim kimse gormesin diye...eski saygi kalmadi bence bu günlere..burada durum boyle diger yerleri bilmiyorum...eskiye gore bilincin arttigini düşünmüyorum..
Çok geçmiş olsun ablacım. Allah beterinden korusun.Tam bitti dedim 22 hazirana büt çıktı 3 ders ...
Diyet olmayınca çok giremiyorum hülyam kafamda dalgalı az . Size yazmadım... nigdede merdivenden düştümbasamagı fark edemedim topraga kapandım . . Sıcagıyla bilemedim ertesi gün gögsümde kitle oluştu memografi ,emar vs derken 1 aydır doktordayım . Küçük kistler bulundu düşmede oluşan kitle dışında .
Hamdolsun önemli bişi değilmiş .
Üst üste biraz sıkıntılar var rabbım beterini vermesin , aminnn
Bilegimde doku zedelenmesi olmuş tabi birkaç hafta sonra fark ettim.çok tadım yok açıkçası sizede yansıtmak istemedim
Küçük cadınında sınavları bitmedi bu hafta sonu 2 gün girecek onun gerginliğide var üstümüzde ...
Ayyy bende oyleyim bi gozum diriliste bi gozum burada bugun sezon finali))
aeben im aşk olsun sana insan söylemez mi yahu ?
Çok çok geçmiş olsuniyisin değil mi şimdi ?
Kuş kadar kaldın tabiii savruluverdin merdivenden
yok kız löp diye devrildim Allahdan topraktı düştüğüm yer ..
İyiyim canım hamdolsun normal 3 kadından birinde olan kistlerdenmiş , digeride düşmeden kaynaklı oda geçti gibi gibi hamdolsun ...
He bu arada geçen kaynım diyoki "gelinim küçüçük kaldın "
gardaşın ekmek vermiyo didim
Ama olmazki bütün sezon yaşıyormu yaşamıyormu diye bekliyecegiz : (Ayyy bende oyleyim bi gozum diriliste bi gozum burada bugun sezon finali))
Yok sahur yemiyorum o tatildekiyle duruyorum ramazan başı neyse oyum
Aynısını kaynım eşime demişti ... oğlum yemek mi vermiyorsunuz kıza diye
Yakışır benim aebenimeama azcık aldın seziyorummmm
O zamannnnnYok sahur yemiyorum o tatildekiyle duruyorum ramazan başı neyse oyum
Yasiyo bacim yoksa diger sezonu cekemezlerAma olmazki bütün sezon yaşıyormu yaşamıyormu diye bekliyecegiz : (
Çok çok geçmiş olsun..Tam bitti dedim 22 hazirana büt çıktı 3 ders ...
Diyet olmayınca çok giremiyorum hülyam kafamda dalgalı az . Size yazmadım... nigdede merdivenden düştümbasamagı fark edemedim topraga kapandım . . Sıcagıyla bilemedim ertesi gün gögsümde kitle oluştu memografi ,emar vs derken 1 aydır doktordayım . Küçük kistler bulundu düşmede oluşan kitle dışında .
Hamdolsun önemli bişi değilmiş .
Üst üste biraz sıkıntılar var rabbım beterini vermesin , aminnn
Bilegimde doku zedelenmesi olmuş tabi birkaç hafta sonra fark ettim.çok tadım yok açıkçası sizede yansıtmak istemedim
Küçük cadınında sınavları bitmedi bu hafta sonu 2 gün girecek onun gerginliğide var üstümüzde ...
Ertogrul ve ekibine pusu kuruluyor hemde pis bi pusu ve ertugrul okla ve kilicla vuruluyor agzindan kan geliyor .. ama olmeyecek..
Ertogrul ve ekibine pusu kuruluyor hemde pis bi pusu ve ertugrul okla ve kilicla vuruluyor agzindan kan geliyor .. ama olmeyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?