Aminnn canım bunkadar güzel dua ile seninde gönlündekini nasip eder inşallah RabbimGünaydın hayırlı cumalar mübarek günlerin hürmetine ne duanız varsa ömrünüze nasip olsun inşallah
Gel...Bin kere tövbe etsen yine gel..günaydınnnnnnn
kilom sabit..
bu hafta çok verimsiz bir hafta geçiridm spor yok,az su,dengesiz menüler oldu
bugünden itibaren yine start verdim
Amanınnn diyecek laf bulamıyorum.dün @_SARAYCA_ nın köfteler bugün senin dolmalar tatlılar,geçen benim tuzlu pasta.benimki tavuklara yem oldu da keşke sizinkileri de alabileydim tavuklarıma iftar menüsüGünaydınlar güzelleeeer
Motivasyonunuz yüksek ... inancınız yüksek ... bir Cuma olsun.
Geceden bi baskın yaşamışım ... Balkonda bıraktığım bi tencere kuru dolmamı ve tatlımı karınca basmış
Kurtarılacak gibi ... değil ... en azından misafire ... nasip ... vardır bunda da bi hayır . Canım sıkılmadı değil ama sıkılsa da patlasa da oldu işte .
Birazdan kolları sıvayacağım .
Şimdi ayılma ve kahve zamanı.
Canım çok çok tebrikler ...
Hala mala ödem mödem derken iyi iş ... bir de cepte bi 500 eksi daha var aslında .. o da ne güzel gelecek haftaya yatırım
ayyyy alemsin ya +500 gögüsler
Canım kilo almanın en güzel halini yaşıyorsun şu an ..tadını çıkar ama tabii işin suyunu çıkarma
Günaydınnnnnnnnnn .
Yeni startın hayırlı uğurlu ola banucum .
Eksik yapılan listesi varsa o iş tamamdır.
Günaydın canım hayırlı cumalar
Süpersin canım... Sana ramazan sistemi yarıyor bu belli oldu .
Yaaaa 69 lar geliyor farkında mısın
Yaaaa ben oynamıyorum yaaaaherkese gunaydin, hayirli cumalar diliyorum
gecen hafta 72.600
bu hafta 70.800
fark 1800
sabahki tartim dun iftar oncesine gore fazla cikti ama dunu almak zorunda oldugum icin dunu yazdim.
Amin canım benim inşallahAminnn canım bunkadar güzel dua ile seninde gönlündekini nasip eder inşallah Rabbim
Gel...Bin kere tövbe etsen yine gel..
Amanınnn diyecek laf bulamıyorum.dün @_SARAYCA_ nın köfteler bugün senin dolmalar tatlılar,geçen benim tuzlu pasta.benimki tavuklara yem oldu da keşke sizinkileri de alabileydim tavuklarıma iftar menüsü
Çok geçmiş olsun kaptaniçem.malwsef oluyo böyle.buda nazar boncuğun olsun başka aksilik yaşama inşallah
bende evde kendim mayalıyorum yogurdumu peki bu prebiyotik mayalr nerde satılıyor ?
Bu bilgi iyi oldu. Dediğin sayfayı unuttum tekrar takip edeyimbüyük marketlerde varmış
ben geçen gün şok tan aldım
hiçbiri olmazsa n11 de satılıyor
1 maya 1,5 tl, 1 maya ile 1 lt den 3lt ye kadar yoğurt mayalayabiliyosun ve o yoğurttan 5 kereye kadar maya alıp mayalayabilirsiniz diyolar,5 ten sonra yeni paket açıcaksın,çokta ekonomik bişey
AhhahahaPaylaşım alanı biraz çalkantılı ... oraya da baktım derken çıkamadım daha .
Cuma biildiirmi yedireceğim misafirlere anlaşıldı ....
Buyrun efenim arkadaşımın verdiği 900 gr dan kadın budu köfte
Ne bencilim dimiKız demez ki bu yoğunluğunda gelmiş aus ..hemen menü yorumlamadınbildrimlere baktım sadece ...
menünü okudum ama .... teşekkürler kahvaltılı sahur için ... akşamda fasulye tavuk gayet 10 numara ...
tartın 72 göstersin inşallah çoooooooooooook amin
Çık hadi çık. Kolay gelsin.Hadi vallaha da çıktım
Sagol canim alip bi deniyeyim...büyük marketlerde varmış
ben geçen gün şok tan aldım
hiçbiri olmazsa n11 de satılıyor
1 maya 1,5 tl, 1 maya ile 1 lt den 3lt ye kadar yoğurt mayalayabiliyosun ve o yoğurttan 5 kereye kadar maya alıp mayalayabilirsiniz diyolar,5 ten sonra yeni paket açıcaksın,çokta ekonomik bişey
Bilmemselam millet ay ben kayboldum beni gören varmı?
selam millet ay ben kayboldum beni gören varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?