Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet canım aynen...ilk 3ay bu kiloları korursam iyi...kusmalar başladığında inerim bile ama çok şükür yoklar daha

bende hissettim, yazıdıklarını okuyunca direk bu aklıma geldi,kalp kalbe karşıymış demek ki
Aynen Begüşüm kalbimiz bir
evet canım aynen...ilk 3ay bu kiloları korursam iyi...kusmalar başladığında inerim bile ama çok şükür yoklar daha
Mide bulantıların inşallah olmaz canım çok zor bir süreç diye duydum kilo verilir en azından
Ramazanın başında böyle oldu geri gitti şimdi yine aynıyım bu sefer karnım daha çok agrıyor başladımı zaten bitmez benimde
Geçmiş olsun canım son hafta böyle geçecek desene

günaydınnnnnnn

kilom sabit..
bu hafta çok verimsiz bir hafta geçiridm spor yok,az su,dengesiz menüler oldu

bugünden itibaren yine start verdim
Olsun canım inşallah daha güzel bir hafta olur senin için
herkese gunaydin, hayirli cumalar diliyorum

gecen hafta 72.600
bu hafta 70.800

fark 1800

sabahki tartim dun iftar oncesine gore fazla cikti ama dunu almak zorunda oldugum icin dunu yazdim.

Harikasın canım tebrik ederim

Günaydınlar güzelleeeer

Motivasyonunuz yüksek ... inancınız yüksek ... bir Cuma olsun.

Geceden bi baskın yaşamışım ... Balkonda bıraktığım bi tencere kuru dolmamı ve tatlımı karınca basmış

Kurtarılacak gibi ... değil ... en azından misafire ... nasip ... vardır bunda da bi hayır . Canım sıkılmadı değil ama sıkılsa da patlasa da oldu işte .
Birazdan kolları sıvayacağım .

Şimdi ayılma ve kahve zamanı.

ayyyyyyyyyyyy ausssss içi bi hş oldu
karınca diyince ve yemekte düşününceeee

Günaydın kaptanım çok kötü olmuş ya kuru dolma da bir lezzetlidir ki şimdi yeniden yapacaksın Rabbim kolaylık versin karıncalar çok beğenmiş demek ki kendilerini alamamışlar

ayyy ne kötü olmuş kaptanım...ayarlarsın sen bi şeyler. işini artmış desene

Aynen Begüşüm kalbimiz bir

Mide bulantıların inşallah olmaz canım çok zor bir süreç diye duydum kilo verilir en azından

Geçmiş olsun canım son hafta böyle geçecek desene
yok canım yaaa bulanmasın kilo da vermeyeyim...çok kötü oluyooo...kızımda miydem bulandığı için yemiyordum bir şeyler o zaman da halsiz kalıyordum...şimdi bulanıyo aç olunca ama mecbur bir şeyler yiyorum ki halsiz kalmayayım...

Ay çok kötü olmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…